ושרה וגריסום, זה לא זיבולים?!?!? גיל וקת'!!
4 4hilla4 New member 14/8/07 #140 ושרה וגריסום זה לא ספאם? זה זיבולי שכל!!! לעומת זאת.. ניק וקת'.... all they need is love!
H hitchhiker218 New member 14/8/07 #142 דייי יא חיה בסרט!!../images/Emo6.gif אני יכולה להבין את הטענה שיש בין גריס לקת' משהו אבל מה הפאקינג קשר בין ניק לקת'?!?!?!?!!? מתי היה בינהם משהו רומנטי או רמיזה מינית כלשהי?!?!?!?!?!
דייי יא חיה בסרט!!../images/Emo6.gif אני יכולה להבין את הטענה שיש בין גריס לקת' משהו אבל מה הפאקינג קשר בין ניק לקת'?!?!?!?!!? מתי היה בינהם משהו רומנטי או רמיזה מינית כלשהי?!?!?!?!?!
M Marg H New member 14/8/07 #149 טוב הפעם אני עם אביה, קצת ../images/Emo3.gif אין על גריס וקת'י!!! אבל באמת אין הרבה דברים [סצנות בכללי] בסידרה בין ניק וקת'רין למרות... שבעונה זאת [7] ווריק כמעט ולא הופיע בקת' עבדה עם ניק על כמה תיקים עד שקפלר הופיע....
טוב הפעם אני עם אביה, קצת ../images/Emo3.gif אין על גריס וקת'י!!! אבל באמת אין הרבה דברים [סצנות בכללי] בסידרה בין ניק וקת'רין למרות... שבעונה זאת [7] ווריק כמעט ולא הופיע בקת' עבדה עם ניק על כמה תיקים עד שקפלר הופיע....
4 4hilla4 New member 14/8/07 #150 אויאויאוי!! בוגדת!!!!!!!! לא אכפת ליייייי........!!!! ניק וקת' שייכים ביחד!!!! אבל גם קת' וקפלר יכולים להיות שילוב טוב רק חבל שהוא מת! :-\
אויאויאוי!! בוגדת!!!!!!!! לא אכפת ליייייי........!!!! ניק וקת' שייכים ביחד!!!! אבל גם קת' וקפלר יכולים להיות שילוב טוב רק חבל שהוא מת! :-\
M Marg H New member 14/8/07 #152 אוי..... התאהבת בבן אדם בלי לדעת מי זה!! את סרותה... אמרתי לך סמים עושים לך רע....
4 4hilla4 New member 14/8/07 #159 ואוווו!!! ../images/Emo58.gif אני יודעת מי זה מייק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אמרת שהוא הפריד בין ניק וקת' אז זה דווקא טוב שהוא מת! למרות שזאת הייתה סצנה עצובה, מאוד!
ואוווו!!! ../images/Emo58.gif אני יודעת מי זה מייק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אמרת שהוא הפריד בין ניק וקת' אז זה דווקא טוב שהוא מת! למרות שזאת הייתה סצנה עצובה, מאוד!
M Marg H New member 14/8/07 #166 באמת? ראית את כל הפרקים איתו? מ-12-15?? את השיחת טלפון שלהם? קת': הלו? מייק: אני מצטער... קת': אז תחזור!! מייק: אני לא יכול, עשיתי טעות לפני הרבה זמן. קת': [בבכי] תן לי לעזור לך!! מייק: את לא יכולה... השיחה נותקה.........
באמת? ראית את כל הפרקים איתו? מ-12-15?? את השיחת טלפון שלהם? קת': הלו? מייק: אני מצטער... קת': אז תחזור!! מייק: אני לא יכול, עשיתי טעות לפני הרבה זמן. קת': [בבכי] תן לי לעזור לך!! מייק: את לא יכולה... השיחה נותקה.........
H hitchhiker218 New member 14/8/07 #72 WTF?! יצאתי שרה וניק!! ממתי יש בינהם משהו!?!? עזבו אותי... את ניק אני אאנוטס ושרה תישאר אצל גריס....