Where's the Beef? D12 Become Vegeta

bLAck hALo

New member
כן.. אבל אני משתגעת אני רגילה להיות

נמרצת ועכשיו בקושי לזוז ני יכולה..

k k1

New member
יוווו מסכנה!

תרגישי טוב!

bLAck hALo

New member
תודה מתוקות../images/Emo25.gif ממ שטויות עברתי

דברים יותר כואבים... אללה לשנות נושא

bLAck hALo

New member
אה?! ומתי היא הלכה? קורים לי דברים

שאני לא מודעת להם ואחרים כן.. איזה יופי

חחחחח התכוונתי שלפני איזה שבועיים

גם הייתה לך הודעה של קליפ קליפ קליפ...... ותגידי איך יש לך עצביפם לשבת ולרשום אלף פעם קליפ....????. הייתי מתחרפנת..? ולא אמרתתתתתתתתתת למה את לא יכולה לזוז??.?

k k1

New member
לא נראה לי שהיא רושמת את זה

אלף פעם ככה, יש איזה שיטה להעתיק את זה <טוב שנזכרתי להגיב לזה חחח>

bLAck hALo

New member
חחח באמת טוב שנזכרת להגיב../images/Emo8.gif

העתק הדבק.. קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ

כן אבל איך כאילו רשמת קליפ ואז עשית

העתק הדבק זה עדיין הרבה זמן.. או שיש דרך אחרת..?

הזזתי את השירשורררררררררר

מקווה שאתן רואות את זה חח מתחת לכל התגובות.. קיצר נדבר פה כי "חנוק" לי שם.. חחחחח

אוקיי זזנו לא להגיב שם! נגמר!

כבוד לנו שיצאנו מהחור..! מקווה שהנושאי שיחה לא יגמרו כי אתם יודעים "משנה מזל משנה מקום"..

למעלה