Where's the Beef? D12 Become Vegeta

k k1

New member
כן באמת הילה שימיייייייי

אנחנו נראה אותך בכל מקרה וכן עדי חייבים למצוא יום שגם את יכולה

bLAck hALo

New member
אני לא לשים... עדייי יש לך שבוע+

לדעת איזה יום את חושבתתתתת אולי לפחות שאת יכולה..

כן אני יראה מה קורה עם זה..

והילהההההה שימי תמונה בגלרייה עכשיווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אפשר לפתוח גלרייה אחרת ואז מי שנכנס לא רוא אותך.. וגם נראה לי אחרכך אפשר למחוקקקקקקקקקק!! יאללה הילה לגלריה

bLAck hALo

New member
עוד 4 ימים?!?! מפחיד הזמן עף..

ונראה לי שהם כן יתעסקו בכל הקטע של הביפים אולי לא בזמן שהאלבום יצא והכל אבל אחרי זה.. קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ קליפ

bLAck hALo

New member
חחח מה קליפ?! קליפ קליפ קליפ קליפ

קליפ קליפ............. עזבו זה מה שקורה לילדה שלא יכולה לזוז כמעט.. יאאאא והכי טוב בקרוב הדיסקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!

bLAck hALo

New member
ממ הייתי בטיול השנתי שלנו אז לפני

הנסיעה חזרה.. חברה שלי (שהיא נורא "חכמה") החליטה לעמוד בקצה כזה של תחילת שביל מורד חלק אז היא החליקה ותפסה באבן אבל היא התחילה להתפורר בכל מקרה באו ניסו לעזור לא הכי הצליח עכשיו זאת חברה שלי! אני לא יכולה לעמוד של בלחץ ולראות אותה ככה אז ממ ירדתי לכיוון שלה ונתתי לה דחיפה מלמטה אבל בסוך אני התגלגלתי למטה.. ושם חיכה לי שיח של קוצים מאוד חביבבבב!.. וטוב כולי נדקרתי יותר מזה כלום היה לי מזל שלא נפגעתי יותר מזה אבל כל הגוף שלי כואב

למעלה