Where's the Beef? D12 Become Vegeta

bLAck hALo

New member
חחחחח התקדמנו בחיים... בקצב הזה

החיים שלי אז יהיו ארוכיייייייייייייייייייים __________________________________________________________________

חחח מה זה מציק לי.. ותגידו איך אצלכ

ם השרשור כאילו עם התגובות סגורות או פתוחות..? כאילו יש לכם הודעה אחת פתוחה ואז רק כשלוחצים עלייה אז הכול נפתח..?? אצלי לא אצלי התגובות פתוחות אז אני לא יודעת כמה תגובות היו.. אז מי שכן משתמש ככה כמה תגובות כבר יש לשירשור הזה...? חח מבינה שהבנתם משהו כיא ני בקושי הבנתי את עצמי...

bLAck hALo

New member
אה? לא הבנתי טוב לא מתפלאת אתן

תצתרכו לקבל ולכבד את קשיייי ההבנה שלי

חח הילה סתכלי למעלה בפורום רשום

אופן הצפייה.. אז תלחצי על אחד מהם. ואז סתכלי על הפורום ותראי את ההבדל.. תנסי את כולם תראי מה יותר נוח לך... קיצר בדקתי ויש לנו 135 תגובות!! פשש..

k k1

New member
חחח אני הבנתי

ואצלי זה פתוח והילה זה בסדר גם אני ועדי הגענו למסקנה באיזה שירשור שאנחנו קצת קשות הבנה! אז בואו נחליט שאנחנו פורום של מוגבלים! חחח סתם...

bLAck hALo

New member
חח אני מוגבלת וגאה בזה:

שלום אני הילה בת 14 מיבנה ואני מוגבלת!

k k1

New member
היי הילה!

מזכיר לי את just don't give a fuck my name us marshelle matteres i'm an alchohollic(hi marshelle) חחחחחחחח הילה מוזר לדבר איתך גם במסן וגם בפורום חחח

k k1

New member
היי הילה!

חחח מזכיר לי את just don'tgive a fuck: my name is Marshall Mathers i'ma alcoholic (hi Marhsall חחחחחחח הילה איזה מוזר זה לדבר איתך גם במסן וגם בפורום עדי הסתדרת עם ההורדה?

bLAck hALo

New member
עדי פרשה מההורדה היא תוריד מחר

כשהיא תהייה רעננה.. בובההההההה קריןןןן ירדנו למטה לא לכתוב למעלה הודעות יותר ביי

bLAck hALo

New member
סבבה... עדייייי אולי תורידי גם את

מסנג'ר ונעשה שיחות ועידה! ??

bLAck hALo

New member
זה דומה לאייסי רק ששם למשל אם

יש לך מצלמת אינטרנט אני יכולה לראות אותך ואם גם לי יש את יכולהלראות אותי אם יש לך מיקרופון כזה של המחשב אפשר לדבר אחד עם השניה!

k k1

New member
הילה יש לך מיקרופון? לי יש

אבל נראה לי שהוא מקולקל חחח יש לנו אותו איזה שבועיים וכבר הספקנו לקלקל אותו והנה הסבר מפי אחותי על איך מורידים: נכנסים לאתר: www.msn.co.il, למעלה כתוב כל מיני דברים במשבצת כחולות נראה לי ואת צריכה ללחוץ על המשבצת שרשום בה: messenger ולהוריד את הגירסה החדשה, 6.1 והוספה שלי:ולדבר הרבה עם הילה וקרין חחחח

bLAck hALo

New member
אבל את צריכה קודם כל חשבון אימייל

אם אין לך תעשיי וכן לדבר הרבההההה עם קרין והילה! קרינוש יש לי מיקרופון... אני רק צריכה לחבר אותו וזהו..

תגידי תודה לאלמוג על ההסבר..! ואממ

קרין בטוח שאני ידבר איתכן הרבה.. אתן היחידות שיהיה לי שם.. חח חברות שלי לא מתוחכמות יש להן רק איסיקיו אז אממ לא היה לי מה להוריד.. חח עכשיו יש סיבה (חייבת להוסיף למסיבה..) חחח -----> אמרתי כבר שנדפקתי היום..?

bLAck hALo

New member
העיקר שתורידי ונעשה גם שיחות וויעדה

... ובין אם נדפקת או לא אנחנו אוהבות אותך!

אוייי לא שמתי לב ללמטה של ההודעה

הזאת רק עכשיו..! חח חמודהההה גם אני אוהבת אותכן!!!!

למעלה