Where's the Beef? D12 Become Vegeta

bLAck hALo

New member
חחח לרעות כבר היה פתחנו על זה

שרשור.. אבל נראה לי שכןן למתה על הצל גם צריך להיות.. נראה לי אבל היא נעלמה לה!.. איפה הן? וחסורת עוד..

כן גם לולו נעלמה לה.. ואממ שקולד

פאקטורי נעלמה וגם טל המקורית שהייתה ונעלמה ממזמן.... נטשו כולם..

k k1

New member
שייעלמו

אני מסתפקת בכם

גם אני ../images/Emo24.gif אבל לולו!!! אני רוצה

שתחזור!!..! היא מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!

k k1

New member
חח כן גם אני אוהבת אותה

אבל לא נראה לי שהיא נטשה אותנו לחלוטין...היא כזאת, נעלמת לכמה זמן ואז חוזרת....

k k1

New member
כן זאת היתה אני!

ואתם ממש מגעילים שלא זכרתם!!!!!!!!!!!!! חחחחחחח סתם לא נראה לי היתה מישהי כזאת...עדי אולי דימיינת חח כן גם סיון(chocolad addicted) נעלמה.... ועדייייייי מה את לא תהיי בפסח?!!?!? אבל כעיקרון מתאים לך מפגש פורום?? <זה רק אני או שאתן כותבות הודעות בקצב מסחרר היום??>

חחחח בהתחלה שקראתי את ההודעה באמת

חשבתי שזאת את כאילו בשורה הראשונה חחח כבר התחלתי לחשוב על הודעת הסליחה שלי חחח.. ולאאאאא לא דימיינתי הייתה אחת נוו כשרעות אמרה עוד 4 ימים יש לי יומולדת מישהי אמרה לי עוש אני לא זוכתר כמה אבל היא אמרה..!!.! לא כנראה שאני לא יהיה בפסח.. וכןןן אנחנו היום כותבות מלאאאאא.... חחח זה קורה כל שבת בערב חח בלי לפתוח עין הרע חחח.... אני כבר לא מספיקה לענות כבר עוד 5 תגובות חדשות ב3 שירישורים חחח...

k k1

New member
עדיייייייי לא ענית

את רוצה בכלל מפגש פורום? *הולכת לאכול*

k k1

New member
מבחינתי סבבה

ואנהההההההההההההההההההההה את לא צריכה להזכיר!!!!!!!!!! אני זוכרת!

אני לא יהיה פה בפסח כנראה שאני נוסע

ת לספרדדדד..!..!..!..! וואי איך בא לי כברררררררר

eMiFrEaK

New member
חחחחח איזה מתוקות!!

טוב... אני לא מזכירה... פשוט זה עלה לי לראש חח עדייי... איזה כייף לך!!! ספרד!!! חופש!!! אני נוסעת לפולין... משלחת... ישר אחרי פסח.. אבל זה לא בדיוק טיול.. זה מסע.. ואני כבר לא יכולה לחכות!!!!!!

את נוסעת לפולין למשלחת מהשואה וכל

זה?.? פשש כל הכבוד.! אני בחיים לא כולה לראות דברים כאלה למרות שאמרו שלא רואים שם דברים נוראים אבל אני מסרט של השואה לא יושנת שבוע...... ראיתם את הפסנתרן במקרה..? אז אני כן ואחרי שראיתי 3 לילות לא הצלחתי להירדם טוב זה תלוי בבנאדם... אבל מי שלא כמוני שילך אמרו לי אנדים שהלו שהם שמחו שהם נסעו.

bLAck hALo

New member
אוףףף אותך לפגוש אני רוצה!! אבל

תהני לך שם בספרד.. רק אל תשכחי אותנו פה..
אז ממ מה זה אולי? יש מצב שאת כן תיהיי פה בפסחחחח??

k k1

New member
כן עדי גם אני רוצה לפגוש אותך!!!!!!

ואת כולכם!

למעלה