When Love and Death Embrace

theUnheard

New member
השבוע שהיה ../images/Emo27.gif

סיכום בשישה מילים: היו כבר שבועות טובים יותר מזה שיר שפתח תשבוע: סינרגיה - מרגיש אחר שיר שסגר תשבוע: סינרגיה - מרגיש אחר (
) להקה/זמר/זמרת שעשו תשבוע: נראה לי דניאל זילברשטיין, כי 2 שירים שלו נדבקו לי. הם מפגרים אבל הקצב שלהם ממש כיפי לרוץ או ללכת איתו, אז אני שומע אותם הרבה
אדם שאיכזב: ליאור אדם שריגש: אמא
אירוע מיוחד: 3 ימי חופש השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו תשבוע: Simple Plan - Untitled אירוע מיוחד שהולך להיות: יום חמישי |מתרגש| אדם שמצפים לראות: דידי אדם שלא מצפים לראות: כרגע ליאור למען האמת. אבל זה בטח ישתנה. סמילי שמראה את המצב הנוכחי:
משפט מיוחד: "אתם רואים בי, אבל שותקים כי, קל יותר שוב להפנות מבטים." [
] תמונה... אין לי כרגע וצריך לזוז לצהריים אצל סבתא, אז... ביייייי!

Taking Over Me

השבוע שהיה סיכום בשישה מילים: מוזר הזוי כיף מרגש עצוב משקפיים. שיר שפתח תשבוע: You של איימי לי. שיר שסגר תשבוע: Tourniquet, Evanescence. להקה/זמר/זמרת שעשו תשבוע: אוונסנס, כל כך. אדם שאיכזב: אדם שריגש: אירוע מיוחד: השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו תשבוע: בעע. לא יודע. אירוע מיוחד שהולך להיות: אני לא חושב שמותר לי להגיד
, ואני לא בטוח אם יהיה בכלל. אדם שמצפים לראות: אדם שלא מצפים לראות: סמילי שמראה את המצב הנוכחי: משפט מיוחד: לא יודע. קר לי. תמונה...

yotem 16

New member
.Born To Run

השבוע שהיה סיכום בשש מילים: .wonder what's wrong with me שיר שפתח תשבוע: Lithium- Evanescence שיר שסגר תשבוע: Lithium- Evanescence להקה/זמר/זמרת שעשו תשבוע: אוונסנס. אדם שאיכזב: אני. אדם שריגש: - אירוע מיוחד: - השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו תשבוע: - אירוע מיוחד שהולך להיות: - אדם שמצפים לראות: - אדם שלא מצפים לראות: - סמילי שמראה את המצב הנוכחי: - משפט מיוחד: -

ועכשיו תורי......

סיכום בשישה מילים: שבוע שיגרתי ונחמד.... שיר שפתח תשבוע:The PussyCatDolls - I Dont Need A Man.mp3 (כן, בטח) שיר שסגר תשבוע: Five - Keep On Moving תודה למי שהמליץ עליו פעם שעברה =) להקה/זמר/זמרת שעשו תשבוע: ליידיז אנד גנטלמנז כריסטיינה אגיולירהההההההה אדם שאיכזב: אדם שריגש: לא התרגשתי לאחרונה ממש. צריך שמישו ירגש. אירוע מיוחד: מיוחד ביותר - יריד המותגים שיר מומלץ לפתוח איתו תשבוע: כמה שירים תרוצה ? אירוע מיוחד שהולך להיות: אירוע לבת דודה חדשה אדם שמצפים לראות: מצפה לראות כמה במפגש שיהיה, ויותר מכולם, את אריאלי =(((((((( אדם שלא מצפים לראות: אורי גלר, או האנס ההוא סלע. סמילי שמראה את המצב הנוכחי:
יש לי must בפה משפט מיוחד: what is love? תמונה...טאז so cool

the first 666

New member
וואו אני מאושר כ"כ!!!!!!!!

השבוע שהיה סיכום בשישה מילים: כיף לי, אני מרגיש מאוהב מחדש ! שיר שפתח תשבוע: "יום טוב" - עיברי לידר שיר שסגר תשבוע: "מה עוד ביקשת" - אריק ברמן להקה/זמר/זמרת שעשו תשבוע: =) אדם שאיכזב: =) אדם שריגש:
אירוע מיוחד: פגישה עם
בוז|השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו תשבוע: Cell block tango - Chicago soundtrack אירוע מיוחד שהולך להיות: ללכת לעבודה בנתב"ג וכמובן -> יום שני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אדם שמצפים לראות: מישהו
, יום כיף עם הידידה שכי טובה שלי, וכמובן-> יום שני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אדם שלא מצפים לראות: בעע אין לי מושג סמילי שמראה את המצב הנוכחי:
משפט מיוחד: איך הלב פורח כשנכנס אליו אורח תמונה...-> בקשר לתמונה - לפני כשנה וחצי כתבתי סרט על אגדות ילדים, וכיום, בימים אלו, אני מצלם ומביים אותו. אז בתמונה אתם יכולים לראות קטע מאחת הסצנות. משתתפים: רובין הוד, ג'יני וקפטן הוק.

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif אני באטרף שאלונים...

השבוע שהיה סיכום בשישה מילים: דווקא 6? לא באלי בטוב בכלל. שיר שפתח תשבוע: תראי זה אני - סינרגיה. שיר שסגר תשבוע: נינט טייב - האור בחיי. להקה/זמר/זמרת שעשו תשבוע: סינרגיה, אוונסנס, סקאזי. אדם שאיכזב: אתי...קצת אבל, ממש רציתי לראות אותה. אדם שריגש: טל. אירוע מיוחד: שיחות חינם לאורנג'...מספיק לכם? חחחח השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו תשבוע: גאולה - כוורת. אירוע מיוחד שהולך להיות: שיננית ביום שני (?!) אדם שמצפים לראות: אממ לאדעת. אדם שלא מצפים לראות: לאדעת. סמילי שמראה את המצב הנוכחי:
משפט מיוחד: "אם תחברי ת'עבר שלך, עם ההווה שלי, העתיד שלך לא יראה טוב.." נדין המלכה
תמונה... חובה? אמ.

למעלה