When Love and Death Embrace

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה שפתיייייייייייייייייייייייייייייים!!! אני מתהההההההההההההה... סטלה מגמרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אני משתדל

אבל יש לחץ לא נורמלי ומליון מבחנים ועבודות ושיעורים אז אני לא מוצא יותר מידי זמן בשביל זה

../images/Emo3.gif עונה משועממת שכמותי ...

סיכום בשישה מילים: שופינג מטורף, שינוי דרסטי בקרירה, חופש שיר שפתח תשבוע: אני לבד עכשיו - מתוך - מרגיש אחר - סינרגיה
שיר שסגר תשבוע: Pain - מתוך - Blackfield - אביב גפן וסטיבן ווילסון
להקה / זמר/ זמרת שעשו תשבוע: סינרגיה: באמת אלבום מהמם שווה כל אגורה. תרומה גדולה למוסיקה הישראלית
אדם שאיכזב: המנכ"ל של אולם האירועים בו אני עובדת שהתעלם מפנייתי בנוגע להטרדה מינית שעברתי מהאחראי שהוא מינה. לונורא, נפגש בעוד כמה זמן בבית משפט.
אדם שריגש: רגש זה גם עצב אז, חברה טובה שהיתה לי ואני כבר לא מדברת איתה יותר עלתה לאוטובוס יחד עם ויקי (מישהי שאהבתי נורא פעם) ושיחקה לה בשיער. תהרגו אותי, אין לי מושג למה, אבל קצת קינאתי, עצמתי עיניים וירדו לי דמעות.
כנראה שאהבה ראשונה לעולם לא נגמרת לגמריי. אירוע מיוחד: חופשה בת 4 ימים שנכון לעכשיו אני באמצע ניצולה
מנשנשת שיר מומלץ לפתוח איתו תשבוע: טוב נגוון קצת חוץ מסינרגיה ובלאקפילד אז ככה - גשם ירד - מתוך - יזהר אשדות בהופעה חיה בהארד רוק קפה שנת 96
אירוע מיוחד שהולך להיות: למצוא דירה נחמדה באיזור נחמד ובמחיר ממש נחמד באזור פלורנטין (חחחח, גם מגלת עתידות נהייתי)
אדם שמצפים לראות (שוב): ויקי
אדם שלא מצפים לראות (שוב): את הפוסטמה ששיחקה לה בשיער
סמיילי שמראה את המצב הנוכחי:
(הקינוח) משפט מיוחד: חייה ותן לחיות
תמונה: הלוואי, אני מתה לעשות כבר כמה תמונות של הלוק החדש והנשי מאוד

אושרע

New member
אני?באמת אני? נו טוב.../images/Emo3.gif

השבוע שהיה סיכום בשישה מילים: אני צריכה מאוד מאוד מאוד סיגריה.P: שיר שפתח תשבוע: אבטיפוס-תשאירי לי מקום לחבק אותך שיר שסגר תשבוע: my chemical romance - welcome to the black parade להקה/זמר/זמרת שעשו תשבוע: my chemical romance אדם שאיכזב: אני. אדם שריגש: חן.
אירוע מיוחד: מה לי ולאירוע מיוחד? בוז|השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו תשבוע: My Chemical Romance - The Ghost of You אירוע מיוחד שהולך להיות: אמרתי כבר..אירועים מיוחדים לא אצלי.^^ אדם שמצפים לראות: אחות המופקת.
אדם שלא מצפים לראות: אותי. סמילי שמראה את המצב הנוכחי:
משפט מיוחד: המ תמותו.
תמונה...

talya האחת

New member
שבוע חראא

סיכום בשישה מילים: שבוע משעמם, מציק, מעצבן, חופר, וקקי שיר שפתח תשבוע: מישהו לרוץ איתו שיר שסגר תשבוע: שיר ללא שם להקה/זמר/זמרת שעשו תשבוע: שלום חנוך אדם שאיכזב: שולצי אדם שריגש: הגר אירוע מיוחד: הכנתי עוגיות:) בוז|השבוע שיבוא: מה? שיר מומלץ לפתוח איתו תשבוע: וואלה לאדעת אירוע מיוחד שהולך להיות: שנה וחודש:) אדם שמצפים לראות: דעאל אדם שלא מצפים לראות: שרה סמילי שמראה את המצב הנוכחי:
משפט מיוחד:keep your frinds close but your enamy closer

למעלה