what's your pool tools

pooltool

New member
אני עוצב לגלות

שמה שאתה לא ראית הוא לא קיים מבחינתך אני מודה לך על ההזמנה לצערי יש לי התחיבויות קודמות

9ball master

New member
תשמע....

מי שמשקיע במקל כמו סמסרה ושאפט של predator אז הוא שחקן רציני מאד ושבדרך כלל גם מתחרה, אני נוהג להגיע לרוב התחרויות, אם כצופה ואם כמשתתף, אם מישהו היה מגיע אם סמסרה, אני כבר הייתי מזהה את המקל ובטח הייתי ניגש על מנת לראות אותו מקרוב... אני מכיר מישהו שחולם שיהיה לו סמסרה...

pooltool

New member
ממ

אני מבטיח לך אני לא הולך לשום מקום אתה תראה אותי ואת המקל שלי ושתכיר אותי תבין שאני אדם מאוד כן ואמיתי בלי שום אינטרסים לשקר לבנאדם שאני בקושי מכיר באינטרנט

pooltool

New member
יפה !

תגיד לי הZ שאפט באמת יותר טוב מה 314 אני אישית שיחקתי איתו כמה שעות הוא דק לי קצת ומהיר מדי ???

YefimP

New member
לא יצא לי להשוות כל כך

נתתי כמה מקות עם 314 אך לא מספיק בשביל להגיד לך מה יותר טוב בשבילי. לכל זה שונה גם. אני אישית מרוצה מה- Z , אך אני מכיר מישהו ששיחק גם עם Z אך עבר ל-314 . חוץ מזה ה-Z הראשון שלי התעקם ללא סיבה... אתה יכול לקרוא פה תגובות של אנשים על המקלות.

pooltool

New member
../images/Emo10.gif

התעקם זה נורא זה כמו לזרוק 200 דולר לפח למה החלטת לקנות עוד אחד ?

YefimP

New member
שאלתי כמה אנשים

קראתי כמה פורומים ושאלתי כמה אנשים, גם את המאמן מפולין שהיה כאן לא מזמן, ואף אחד לא שמע שלמישהו התעקם ה-Z. אם הייתי גר בארה"ב, הייתי שולח אותו לחברה, אך מפה זה לא משתלם. כנראה לא היה לי מזל עם השאפט, נחיה ונראה, סכ"ה אני מרוצה מהביצועים שלו לכן לא רציתי להחליף ל-314 .

pooltool

New member
איזה ביש מזל

כי אני אישית לא ראיתי או שמעתי על שאפם של פרדטור שיתעקם תגיד לי יפים איפה אתה מתאמן ?

pooltool

New member
הייתי שם הרבה פעמיים

טיפה קשה לי שם עם החוסר מקצועיות של השולחנות

YefimP

New member
אתה צודק

השולחנות שם בעיתיים, אך שם זה קרוב לבית שלי והכי זול. חוץ מזה האולם גדול ומאורר היטב, אין ריח של סיגריות אפילו שיש הרבה אנשים, יש מקומות ישיבה נוחים לנוח מדי פעם - אני זוכר שהייתי באה הביתה ממועדונים אחרים והבגדים מריחים סיגריות. חוץ מזה כמה חברים שלי מתאמנים שם ואני מכיר טוב את המנהל של סניף ראשל"צ :) וכמובן עופר מאמן בסקורס ואני התלמיד שלו :)

9ball master

New member
האמת היא ש....

שאני חושב שזה עיניין של הרגל. predator טוענים של Z יש פחות סטייה ( deflection ) מאשר יש ל 314 ויכול להיות שהם צודקים (קרוב לוודאי...) אבל בתור מישהו שמתמש ב 314 כבר 8 שנים אז אני מאד מורגל אליו וקשה לי לשחק עם ה Z, אבל אני מאמין שאם הייתי משחק עם ה Z מספר חודשים (להבדיל ממספר מכות) אז הייתי מתרגל אליו. דרך אגב, נתקלתי במספר לא מועט של תלונות על Z שהתעקם.... אבל נא לא לשכוח שמדובר במוצר שעשוי מעץ ואין שני עצים אשר זהים במבנה הפנימי שלהם ובחוזק שלהם במאה אחוז, אז יכול לקרות מצב ששני שאפטים מאותו סוג יתנהגו קצת שונה. כמו כן לדעתי זה גם עיניין של מזל, יש ל predator בקרת איכות אבל לפעמים דברים מתפשלים, קורה.... מה שגם אני מאמין שזה קרה בגלל שהשאפט נחשף לתנאי טמפרטורה קיצוניים במשלוח לארץ ויכול להיות שהעץ נפגע בדרך.

pooltool

New member
זה מעניין מה שאתה אומר

אתה חושב שZ כדאיי להתחיל לעבוד איתו כי אני רוצה לקנות שאפט חלופי ??? אגב אני ישמח עם תוכל לתת לי עצה על שאפט מעולה שהוא לא בהכרח של פרדטור כי אני אישית לא ממש מת על החברה מסיבות אישיות

pooltool

New member
אני לא רוצה להיכנס לזה

זה סיפור ארוך שקרה למאמן שלי עם אדם מסויים שמחזיק חלק בחברה

9ball master

New member
אם זה קרה ל....

מאמן שלך אז מה זה קשור אליך??? דרך אגב, מי שיזם והקים את החברה הוא Allan McCarty, היה לו שותף ועוד גורם עיסקי שעזר בהקמה, אבל הם כולם בחוץ ן Allan הוא הבעלים היחידי זה כבר כמה שנים.

pooltool

New member
אתה אגוז קשה אתה

א. יש לי שאפט 314 לכן אין לי באמת בעיה עקרונית עם פראדטור ב. כל מה שקורה \ קרה למאמן שלי קשור איך שהוא אליי אנחנו בקשר מאוד קרוב ג. קשה שלי שאני צריך להסביר את עצמי כל הזמן אני מרגיש טיפה שאני באיזה שהיא רדיפה

למעלה