what's your pool tools

9ball master

New member
חס וחלילה!!!

אתה לא נרדף ואם גרמתי לך להרגיש כך אז אני מתנצל!!!

pooltool

New member
מממ

אני ישמח עם תענה לי על השאלה איזה שאפט חוץ מZ ו 312 שווה משהו כיום ?

JackR1

New member
Meucci Red/Black Dot

ופעם אחת ראיתי משהו שקוראים לו Sharpshooter, אבל אין לי שמץ של מושג על הרמת הביצועים האמיתית של הדבר הזה, כי לא ראיתי אותו ולא שיחקתי איתו בחיים. עם Meucci שיחקתי.

pooltool

New member
תודה

ג'ק אני יבדוק אותו אני שמח שמישהו אחד לפחות יכול לעזור לי

9ball master

New member
השאפטים של...

Meucci לא מגיעים לקרסוליים של predator!!! שיחקתי גם עם ה red dot וגם עם ה black dot ולא אהבתי... לשאפטים של predator יש פחות סטייה והם גם יותר עיקביים מבחינה רדיאלית, עם השאפטים של meucci תמיד צריך לוודא שהנקודה תהיה בזוית מסוימת למכה, עם predator זה לא משנה איך תחזיק אותו, הוא תמיד ישחק אותו דבר. Sharpshooter ועוד מספר שאפטים אשר קיימים בשוק מיוצרים כולם באותה שיטה של ה black dot של meucci ולמעשה הם כולם קונים את ה blanks באותו מקום ורק עושים פיניש שונה, כך שרובם בעלי אותן תכונות ומשחקים אותו דבר. אני אישית לא הייתי מתקרב לאף אחד מהם

pooltool

New member
../images/Emo150.gif הייתי עכשיו

באתר שלהם יש להם סרטון ארוך ומייגע למה הם הכי טובים בעולם ממממ לא השתכנעתי אתה נראה לי גדול בלקטול חברות מה אתה אומר על לחרוג מהרגלך ולתת מחמאה איזה שאפט מסויים זה בהחלט יעזור לי לבחור....

9ball master

New member
אתה יודע...

מה אתה צריך לעשות.... וזה לא יהיה דרך הפורום דווקא יש לי משהו מעניין בשבילך...

9ball master

New member
אני טיזר...

ג'ק אני יבדוק אותו אני שמח שמישהו אחד לפחות יכול לעזור לי אני רק מגיב להודעה שלך

pooltool

New member
נכון אבל

היית חייב להגיד שיש לך משהו טוב בשבילי אני עכשיו סקרן כחתול מהמשפט הזה נו איך הוא הולך "הסקרנות הרגה את החתול" (באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב )

9ball master

New member
כל עוד אתה לא....

חתול שחור אז נראה לי שאתה תהיה בסדר.... ולא אמרתי שיש לי משהו טוב, אמרתי שיש לי משהו מעניין... למעשה זה יותר טוב מטוב, זה הדבר הבא...

9ball master

New member
עזוב שטויות...

במקום לשבת מול המחשב, מה דעתך על איזה straight pool ל150??? אני יכול להיות בכל מועדון באיזור תל אביב תוך שעה וגם תוכל לראות על מה אני מדבר...

9ball master

New member
איפה שתגיד....

רק אל תשכח להביא את הסמסרה, אני ממש רוצה לראות אותו

9ball master

New member
נו.....

איפה???? אתה רוצה שאני אביא מצלמה דיגיטלית שנוכל לצלם את המקל שלך ולשים פה את התמונה?

למעלה