what's your pool tools

pooltool

New member
אין לי ברירה זה המקל היחיד שלי

ההפך ממך ... בוא ניפגש בסקורס ראשון למרות שאני לא ממש אהוב שם

pooltool

New member
בעיה

האוטו שלי מושבת היית מאמין שזה לא בריא לנהוג על אדיי דלק זה דופק משהו במנוע בכל מקרה אני גר בראשון

pooltool

New member
אני יתקשר למאמן שלי נראה עם הוא

מוכן להסיע אותי לתל אביב עם לא אכפת לך שהוא גם יבוא ?

9ball master

New member
ממש לא איכפת לי

להיפך בכיף אני מאד אוהב לפגוש אנשים שאוהבים ביליארד ואם הוא מאמן אולי הוא יזרוק לי איזה טיפ או שניים

pooltool

New member
יש לך מזל ...

אני כנראה יאלץ להוכיח את עצמי ביום אחר...

9ball master

New member
או חוסר מזל....

אין לי בעיה לשחק עם חזקים ממני ולהפסיד המשחק עצמו זה מה שחשוב!!! לא נורא, אתה יודע איך להשיג אותי אם תרצה לשחק או סתם להפגש ולדבר

pooltool

New member
אל תיקח אישית זה

שוב פעם החיה מוזרה הזאת שקוראים לה הומור אני לא יודע עד כמה אתה טוב לא יצא לי לראות אותך יותר מדי במשחקים רציניים רק פה ושם נגד שי ועופר בכל מקרה אני מבטיח לך שאני הולך לקחת את ההצעה שלך בקרוב

9ball master

New member
אין בעיה...

ואני מאד בעד הומור, הכל נעשה ונאמר בהומור מבחינתי

9ball master

New member
דרך אגב...

מתוך תקנון פורום האיגוד תגובות להודעות לכל שאלה יש להתייחס ברצינות, הערות שוליות ובלתי נחוצות יימחקו. אם הדבר יחזור על עצמו כמה פעמים הגולש יחסם. שיחות אישיות אנא הקפידו להעביר שיחות אישיות ולא על גבי הפורום. בכרו - בכל בעיה, רעיונות וכד´ תוכלו לפנות לליאור [פרטים בתחתית התקנון]. כלומר כל שיחתנו האחרונה לא הייתה מתאפשרת בפורום שלהם ויש גם איסור כניסה לחוש הומור.... הם גם לא מוכנים לקחת חלק בפורום זה אבל אין להם בעיה לקחת את תקנון הפורום של תפוז ורק להוסיף כמה סעיפים....

lior02010201

New member
כתוב גם לפנות אליי אז אני יכול

לעזור לכם...

pooltool

New member
ממש צנזורה סובייטית ...

אני שונא מוסדות ממסדיים הם כל כך צדקנים ומטופשים

9ball master

New member
אני רק הבעתי את דעתי לגבי...

השאפטים של Meucci ודומיהם. אני יכול להגיד לך שלדעתי Predator 314 הוא שאפט מעולה, מהטובים בשוק והוא עושה את העבודה מצויין. נא להבחין בין ביקורת לבין קטילה!!! אם הביקורת היא שלילית אז לא בהכרח שאני מעוניין לקטול את המוצר. מעניין שהביקורת שלי מתקבלת בברכה ע"י אנשים ברחבי כל העולם אבל היא לא מספיק טובה עבור ישראלים....

pooltool

New member
עם לא היתי מעריך את הביקורת שלך

לא הייתי מפציר בך כל כך להמליץ לי על שאפט

YefimP

New member
קניתי גם סט כדורים

Aramith Super Pro עד כאן ראיתי שבשביל שליטה בלבן צריך להפעיל הרבה פחות עוצמה מאשר בכדורים הרגילים הנמצאים במועדונים כרגע.

9ball master

New member
למה אתה חושב....

ומאיפה אתה יודע מה יש לי???? חוצמזה אילו הכדורים שמשתמשים בהם בכל תחרות מקצוענית, אני לא חושב שהיו משתמשים בהם אם הם לא היו כדורים טובים.

למעלה