what's your pool tools

9ball master

New member
what's your pool tools

עם איזה "כלים" אתם משתמשים למשחק פול??? איזה מקל ואיזה עוד כלים יש לכם בתיק????

pooltool

New member
מממ תמונה טובה מאלף מילים

אבל לצערי מתברר שנמחקו לי התמונות של המקל יש לי סמסרה עם שאפט 314 יש לי bj של קיוטק

9ball master

New member
באמת חבל...

אני מאד אוהב את העבודה של סמסרה ומאד הייתי רוצה לראות את המקל הזה, אולי תוכל לצלם אותו שוב ולפרסם פה תמונה

pooltool

New member
ברור אני פשוט סובל טיפה פה

מבעיות עם הפייר וול שלי פירמטתי את המחשב לפני שבוע

pooltool

New member
כן אמרת שאתה אוהבת את הסרט הזה

אבל לא באמת אני ממש רוצה לדעת איזה מקל יש לך אני ממש מסוקרן לדעת במה המאסטרו משתמש ???

pooltool

New member
פששששששששש

אתה מפעל מהלך למקלות ראיתי שם מקל עם כמה חתימות של מי ???? ועוד שאלה עם מה אתה משחק ביום יום ?

pooltool

New member
../images/Emo2.gif

עם זה לא היתה אתה שגיא היתי חושב שמדובר בבלוף רציני אבל זה אתה .

9ball master

New member
מזל שיש לי קצת...

הוכחות.... אתה יודע מי זה איתי בתמונה חותם על המקל????

pooltool

New member
../images/Emo12.gif

תומס אנגר נראה לי..... ממממ או אולי זה תוסטן אומן..... הגרמנים האלה כולם נראים אותו דבר

9ball master

New member
אפשר להגיד את זה גם על...

יהודים או ישראלים.... מאד גזעני מצדך!!!!

pooltool

New member
זה היה

מין סוג של הומור שחור במיוחד שמדובר בגרמנים מין סוג של הפוך על הפוך חשבתי שתבין למען הברה אין לי שום דבר נגד גרמנים במיוחד שאני נוסע למדינתם פעם בשנה

9ball master

New member
ביום יום אני....

משתמש במקל של Bill McDaniel שהוא יצרן מקלות עם ותק של מעל 20 שנה קארן קור ניק ורנר וישמעל פאז הם חלק מרשימת השחקנים המקצוענים אשר משחקים עם המקלות שלו. המקל שלי הוזמן במיוחד בשבילי לפי דרישות של משקל, נקודת שיווי משקל ועוד מספר תוספות

9ball master

New member
אני יכול....

להגיד את אותו הדבר עליך.... אני חושב שאם מישהו היה נכנס לכל מועדון ביליארד בארץ עם סמסרה או 314 אז הייתי יודע מיהו.... אבל עד כמה שאני יודע יש בארץ רק סמסרה אחד ואין לו 314 והוא לא שלך.... השאלה/סקר לגבי ציוד הביליארד של החברים בפורום הייתה רצינית, חבל שאתה לא יכול להיות גם רציני....

9ball master

New member
דרך אגב

אני אשמח לטעות בתגובה האחרונה שלי ואשמח לראות עוד סמסרה בארץ...

9ball master

New member
אתה גם....

מוזמן לבוא להראות לי את ה"סמסרה" שלך ואפילו להצטרף למשחק, אני אהיה בסקורס המסגר בת"א מ 16:00 עד 19:00

למעלה