What you watchin'?

steelwater

New member
What you watchin'?

טוב, אז קיבלתי רעיון מרשימת התוכניות המ-ט-ו-ר-פ-ת שמיכל צופה בהן להנאתה (או שזה כבר הפך להרגל שאי אפשר להיפטר ממנו ואת צופה גם את לא רוצה ועוד מעט יבואו לאשפז אותך במוסד?!
) זה לא משהו מתוחכם בטירוף, אין לי רעיון מיוחד מידי, פשוט שכל אחד יכתוב את כ-ל התוכניות שהוא צופה בהן! תוכניות שכבר היו להין יותר מעונה אחת, כמו סקראבס, תוכניות שנגמרו כבר, כמו חברים, ותכניות חדשות שרק עכשיו הגיעו לטלוויזיה בארץ או בחו"ל, כמו Gossip Girl ו-Pushing Daisis. מה שאתם אוהבים, מה שבא לכם!!! אתם יכולים פשוט לכתוב בקצרה את התוכניות, אתם יכולים לכתוב למה אתם אוהבים אותן ואתם יכולים לפתוח להם הודעות הערצה מלאות בתמונות ובכל הבא ליד! מה שבא לכם. אז, ספרו לנו מה אתם אוהבים!!!
Blonde Redhead - 23

creepy creep

New member
../images/Emo9.gif

טוב, יחסית לכל הפורום הזה אני צופה בממש מעט תוכניות. הסיבה העיקרית היא שאין לי לא כבלים ולא לווין, וגם אין לי כוח להוריד הרבה סדרות. אז אני רואה באפי
שהיא סדרה גאונית. אני רק באמצע העונה השניה, אבל היו בינתיים מספיק פרקים שגרמו לי להגיד "וואו". עכשיו אני באמצע מרתון חברים, מההתחלה. ואני לא צריכה לספר לכם כמה שהסדרה מצחיקה, מעולה וכו'. ואחרונה חביבה- סקראבס! שהשבוע ראיתי כמה פרקים אחרי כמה חודשים נטולי סקראבס. וזהו. אני ממש מתביישת בעצמי

mikmik000

New member
ווהו P:

חחח אל תדאגי, אני נהנית מהצפייה בהן XD להיפך, אני כל הזמן מחפשת תוכניות חדשות לראות כי אני צריכה דברים להשלים בימים שבת-ראשון שבהן לא משודר כלום בטלויזיה האמריקאית ששווה להוריד P: בכל מקרה, אתם כבר יודעים במה אני צופה ועד כמה אני משוגעת, אז אני אנצל את השרשור הזה בשביל לספר לך שראיתי את 2 הפרקים הראשונים של life on mars.. זה חביב, אבל לא יותר מזה. סתומרת, אל תתעצבני עלי, אבל לא הייתי משווה את זה לסקראבס וחברים בחיים.. ><" מה גם שאני לא מתה על תוכניות בריטיות, ולא על תוכניות ישנות [ואני יודעת שהסדרה הזו לא באמת ישנה, אבל יש לה הרגשה כזו בגלל שהיא כיאילו מתרחשת בשנות השבעים], והסדרה הזו נופלת תחת שתי הקטגוריות. בקיצור, השאלה היא-האם זה משתפר בהמשך, או שומר בערך על אותה רמה? כי אם היא משתפרת בהמשך, ובאמת יש למה לצפות, אני אמשיך לראות.. אבל אם לא, יש לי מספיק במה לצפות כרגע
הא וגם סתם מעניין אותי לדעת-הוא מתעורר בשלב מסויים? או שרק ממש בפרק האחרון של הסדרה? וגם עוד משהו לא קשור שמעניין אותי לדעת-יש פה אנשים שרואים המשרד? מי שלא, זה ממש ממש מומלץ. :) מי שכן, נכון שג'ים [ג'ון
] ופאם הם פשוט הזוג הכי מתוק שראיתם מימי חייכם? 3> ואם יש מישהו שרואה המשרד וגם משתתף בDMI, בכלל טוב.. תגידו לי ואני אוסיף אתכם לרשימת העובדים האהובים בפרופיל שלי.. זה מוסיף 5SB :]

steelwater

New member
או, ראית!

קצת ביאסת אותי, אבל לא נורא. זה באמת משתפר, ואני לא אומרת סתם. אני גם אף פעם לא אהבתי סדרות וסרטים בירטיים וחשבתי שזה פחות טוב, אבל עכשיו במאת ששיניתי ת'דעה שלי, כי זו אחת הסדרות הכי טובות שראיתי, וזה פתוח אותי להרבה דברים אחרים בריטיים ממש טובים. ראיתי את הפרק הראשון כדי לתת לזה צ'אנס ואהבתי אותו, אבל גם אני לא הכי התלהבתי ולקח יל זמן להיכנס. נהינתי גם בפרק השני אבל עדיין לא התכמרתי, ואז ראיתי שאני רוצה להמשיך לראות ופתאום הבנתי כמה הסדרה גאונית. אז אני ממליצה לך לראות עוד קצת ויכול להיות שתיכנסי לזה. יש הרבה מאד סדרות שלוקח לי יותר מפרק אחד להיכנס אליהן. לרוב זה איזה 2-4 פרקים. למרות שהרמה טובה המתחלה, היא עולה עם הזמן. דווקא לי הסדרה לא נותנת תחושה שהיא ישנה, למרות שהיא בשנות ה-70, כי רואים בה את האיכיות של הטלוויזיה של השנים האחרונות. היום סדרות כבר ממש נראות כמו סרטים וגם היא. סאם מגיע מ-2006 או 2007 אז היא די חדשה. בקשר לעם הוא מתעורר, אני לא רוצה להרוס לך! אם תמשיכי לראות אז אני מניחה שלא תרצי לדעת אם זה קורה ומתי. נשארו לי עוד שני פרקים אז אני לא יודעת הכל, אבל אם תחליטי שאת לא רוצה להמשיך ואת רוצה לדעת מה יקרה, אני אגיד לך אחרי שאני אסיים אותה.

mikmik000

New member
חח אוקיי..

קודם כל, מצטערת שביאסתי אותך
פשוט קצת פיתחת לי ציפיות גבוהות כשאמרת שזה טוב כמו סקראבס וחברים והכל. בכל מקרה, אני אמשיך לראות ואתן לזה עוד צ'אנס. כן אהבתי את הפרקים הראשונים, אבל חששתי שזה לא יתפתח יותר מידי ופשוט יהיה עכשיו מלא בפרקי סטנד-אלון [שכל פרק מהווה עלילה חדשה, פשע חדש וכו'], ובסופו של דבר הוא יתעורר וזהו.. וזה קצת יאכזב אותי אם זה יהיה ככה, כי אני שונאת לצפות את סוף הסדרה מההתחלה. אבל אם את אומרת שזה משתפר, אני סומכת עליך :)

steelwater

New member
אז דווקא אהבת? חחח

הבנתי אותך, ואני מבינה את דאגתך. אני פחדתי שהוא כאילו יגיע ל-1973, ידאג מזה רק בפרק הראשון ואז כל הסדרה יפתור פשעים וישכח מזה כאילו זה סבבה ולא מוזר וכלום. אבל הוא לא שוכח מזה והוא מנסה לחזור הבייתה כל הסדרה. זו כן בסופו של דבר סדרת בלשים ומתח אז כל פרק הם פותרים דברים, אבל יש הרבה רמזים בפרקים למה שיבוא בהמשך ויש מקרים שאיכשהו מתקשרים אליו. הוא לאט לאט מגלה יותר מה קורה לו, למרות שמצד שני עדיין הכל ממש אפוף באפילה, והדמויות והיחסים בניהם מתפחים. קיצר, מצטערת שאני חופרת, אבל סמכי עלי שלא הייתי אומרת סתם על הסדרה שהיא כזאת. היא יכולה להיות כייפית והכל, אבל באמת שהסדרה הזאת מושקעת ודואגים לכל הפרטים הקטנים. אמרתי שהיא טובה כמו סקראבס וחברים כי אין הסדרות האהובות עליי, אבל היא שונה ממש בסגנון שלה.

steelwater

New member
עוד טיפה חפירה

בקטע של הסטנד אלון - אז כן, כל פרק יש פשע חדש, שזה הגיוני. אבל הדברים מתקשרים אליו ויש התפתחות ובאמת שאת לא צופה מה יקרה רוב הזמן בסדרה הזאת. נשארו לי עוד שני פרקים, אני מניחה שהכל יחזור לקדמותו בסוף, אבל באמת שאי לא יודעת מה יקהר ואיך יקרה ואיך יסבירו הכל. זו גם לא סדרה אמריקאית שהסוף כמעט תמיד טוב, יכול להיות שבסדרות בריטיות יש יותר סופים לא טובים, אבל זה אני לא יודעת.

mikmik000

New member
סבבה.. P:

אז אני אמשיך לראות ואני אדווח לך בהמשך חח. וכן, יש מצב שיהיה סוף לא טוב.. הבריטים נוטים לעשות את זה לפעמים [עוד סיבה שאני לא מתה על הסדרות הבריטיות]. נקווה שיהיה סוף מעניין וטוב. ותגידי-כמה עונות יש, וכמה פרקים בכל עונה? כי כל פרק זה שעה שלמה.. זה קצת מתיש חח. אני מרגישה כיאילו כל פרק זה סרט באורך מלא. XD

steelwater

New member
52-53 דקות

זה באמת ארוך... היו שתי עונות ובכל עונה 8 פרקים, זהו.
היה עדיף שכל פרק יהיה 45 דקות ושתהיה עוד עונה...

steelwater

New member
התחלתי

אני רוצה לתת לזה עוד צ'אנס, אבל גם קשה לי למצוא פרקים. יש לך המלצה איך? אם כן, דבר איתי במסרים...

TheLost

New member
מצטער האמת שלא ../images/Emo3.gif

או שאולי יש בווארז, חיפשת? אני ראיתי ב-yes (בחודשים האחרונים, נתנו שידורים חוזרים ועשיתי מרתונים. זאת אחת הסדרות הכי ממכרות)

TheLost

New member
מה שאני רואה כרגע...

אז ככה: באפי עונה 4 אנג'ל עונה 1 חברים עונה 10 (רק עד מחר כי נשארו לי עוד 2 פרקים. אוף איזה דיכאון, אפילו שכבר ראיתי את זה 10 פעמים ובעוד חודש אני אתחיל שוב מההתחלה) סמולוויל עונה 6 (אפילו שסתם שמרתי במקס 4 פרקים אחרונים ונראה לי שאני לא אראה את זה כבר כי זאת חרא סדרה) אליאס עונה 5 אליאס עונה 4 (כן אני מטורף מה לעשות
) בנות גילמור עונה 7 דוקטור הו עונה 2 (נשארו רק עוד 3 פרקים) פשע מן העבר עונה 4 אורות ליל שישי עונה 1 האנטומיה של גריי עונה 4 Private Practice עונה 1 צ'אק עונה 1 איך פגשתי את אימא עונה 3 בקרוב אני מתחיל לראות (או לפחות צריך כי זה נמצא במקס כבר עשורים): Psych עונה 1 מחשבות פליליות עונה 1 נמלטים עונה 3 המשרד עונה 1 (אפילו שאני חושב להוריד קודם את העונה השניה, כי העונה הראשונה כזאת קצרה ואני לא אספיק להוריד עד שאני אסיים) מדיום 3 (בעצם אני קודם צריך להוריד את 20 הפרקים שנשארו לי, ואז) ג'ריקו עונה 1 (אני תקוע בפרק 6 בערך חצי שנה) סדרות בהפסקה: גיבורים אבודים עקרות בית נואשות עד המוות רוק 30 מגרש ביתי סקראבס דקסטר ועוד מיליון שאני לא זוכר סדרות שכשיהיה לי זמן וכוח אני אוריד (אלא אם כן yes יקדימו אותי): האוס 4400 (עונה 4) גריק Burn Notice אוז ג'ורנימן טורצ'ווד ואתם עוד חשבתם שמיכל משוגעת

steelwater

New member
האוס

מצידי תעשה הולד באק על כל הסדרות שלך, אבל את האוס אתה חייב להתחיל לראות כמה שמהר! לא נראה לי שyes יביאו את זה בקרוב כי זה משודר בהוט. גם אני הורדתי עד לא מזמן ועכשיו התחלתי לקחת את זה ב-DVD. אחת הסדרות הגאוניות והמעולות והגדולות שיש. חובה. טורצ'ווד חמוד. אני משמ רוצה לראות עוד פרקים, אני צריכה להוריד.

mikmik000

New member
האוס לא בהוט..

האוס בערוץ 3. בגלל שהוט קראו לערוץ 3- HOT3, וכולם הלכו אחריהם, זה גרם לאנשים לחשוב שזה ערוץ בלעדי להוט-וזו טעות נפוצה. גם לנו ביס יש את הערוץ הזה, וכל הסדרות הטובות שבו [האוס, המשרד, קייל XY, פרוייקט מסלול, הטופ מודל הבאה וכו' וכו'], והוא נקרא אצלנו yes stars 3. ד"א הטעות הזו ממש מעצבנת אותי, כי זה גורם לאנשים לחשוב שלהוט אשכרה יש קצת רכש טוב, וזה ממש לא נכון ><" הרכש הטוב היחיד שיש להוט [לדעתי לפחות, אבל גם לדעת רוב האנשים ועפ"י נתוני רייטינג] זה אבודים, ובעבר גם וורוניקה מארס שעכשיו בוטלה. להוט יש נטייה חמורה לקנות את כל הסדרות שבוטלו, והשנה ת'אמת זו השנה הראשונה שראיתי אותם עושים כמה החלטות נבונות עם צ'אק, ג'רנימן, קיד ניישן, ועוד כמה. אבל עדיין צריך לראות מה יהיה סופן של הסדרות האלה, ואז להחליט אם זו באמת הייתה החלטה נבונה, כי יש סדרות שהן קנו בעבר שנראו בהתחלה הימור בטוח [ע"ע התשעה, ג'ריקו], אבל מבחינת הרייטינג בארה"ב ממש נכשלו ואף בוטלו. זהו.. אלו היו 3 דק' של פילוסופיית אני-שונאת-את-הוט-ויס-רולז-בכל-ובעיקר-ברכש.

למעלה