What you watchin'?

steelwater

New member
את מעדיפה את לואגן? חחח!

האפשר לעשות פה שרשור קרב - מי עדיף, ג'ס או לואגן? אני אוהבת לעקוב אחרי זוגות שכל-כך צריכים להיות ביחד, אבל כל פעם הם לא קולטים את זה וזה מתפקשש להם. אז ממש אהבתי את כל ספיור הלורליי/לוק בבנות גילמור וחיכיתי במשך שנים שהם יהיו ביחד. אני לא צפיתי בשנים האחרונות בסדרה באופן רציף, אבל כשגיליתי שהם ביחד אז ראיתי ת'פרקים האלו. לא ראיתי את הפרק שהם נפרדו אבל אחרי זה ראיתי שהיא שוב עם בעלה לשעבר וכל הקטע הזה ממש עצבן אותי והיה נראה לי ממש מופרך וסתם כדי למשוך זמן. נראה לי שהם חזרו בסוף של הסדרה, אבל היה צריך להשאיר אותם ביחד וזהו. שיתחנו והיה להם כולם סבבה בחיים חחח. חברים זו הסדרה האהובה עלי ואני אובססיבית אליה ברמות, בל גם אני חשבתי שעשו כמה טעויות נוראיות לבעונות האחרונות (ג'ואי ורייצ'ל?! למה אלוהים למה?!?!?!) וגם אני חושבת שהיו טיפה יותר מידי עונות ויש פרקים בעונות האחרונות שאפשר לוותר אליהם. למרות שזה היה יפה איך היא התחליה ב-95 ונגמרה ב-2005 ועברו 10 שנים... אאפשר לקרוא לזה "עשור חברים" חחח!

mikmik000

New member
לוק ולורליי ../images/Emo99.gif

ואיך אפשר לא לאהוב את ג'ס? O: זה מיילו! הוא כזה חמוווד.
וגם הדמות עצמה ממש חמודה 3> הוא ורורי היו כ"כ מתאימים.. יותר ממנה ומדין לדעתי. כי היא ודין ממש דומים, אבל היא וג'ס משלימים אחד את השני. וגם אני אובססיבית לחברים לפחות כמוך חחח אבל אני לא מסכימה שיש פרקים בעונות האחרונות שאפשר לוותר עליהם. אם כבר, אני חושבת שיש פרקים בעונות הראשונות [או יותר נכון הראשונה בלבד] שאפשר לותר עליהם P: עזבי את זה שאני ממש ממש אוהבת את ג'ואי ורייצ'ל ביחד *נבוך של המסן*, אבל גם אני לא אהבתי איך שסיימו את הסיפור הזה בניהם.. היה ברור שמנסים לסים את זה רק בגלל שצריך זמן כדי שרוס ורייצל יהיו ביחד בסוף הסדרה. אני עד היום לא מבינה למה הפסיקו את הסדרה, כי אני ממש מרגישה בצפיות החוזרות [הרבווות שלי חח] שהיא הייתה יכולה לחזור על הגל של עונות 3-8 המצויינות, וליהיות טובה כמו פעם [לא שהיא כ"כ ירדה ברמה, אבל כן הייתה ירידה מתונה (מאוד מתונה לדעתי)].

jess r

New member
כן, הוא נראה הרבה יותר טוב

ג'ס עשה כמה דברים טיפשיים, ואני לא אוהבת "בחורים רעים", והוא קצת ילדותי ואי אפשר לדעת מה הוא הולך לעשות והוא תמיד עושה איזו שטות ודופק הכל והוא חסר אחריות ו... כבר אמרתי שלוגאן נראה הרבה יותר טוב? והוא הרבה יותר מתאים לרורי - הוא מאזן את הצד האובר-בטיחותי שלה. מצד אחד הוא הבחור המתוחכם עם הדירה המגניבה והמטוס הפרטי שיביא לאמא שלך פרחים מאיזה הר נידח ומצד שני הוא הולך לקפוץ מצוקים בסופי שבוע והוא יארגן לך את המסיבה הכי שווה. לוק ולורליי הם זוג נהדר! התחלתי לצפות בסידרה בעונה השישית כשהם היו ביחד ואז התחלתי לראות אותה מחדש מעונה 3 ולא הבנתי איך זה שהם לא היו ביחד כבר אז. היה כיף לראות איך הם התחילו. העונה השביעית גרועה,,הרעיון לשדך בין לורליי לכריס היה מיותר - אם זה לא עבד ב-19 השנים האחרונות אין סיבה שזה יתחיל לעבוד עכשיו, וטוב שהם נפרדו מהר ולא מתחו את זה. חשבתי שייקח יותר זמן אבל לא, הם נפרדו מהר. וטוב שכך - כריס מעצבן.

mikmik000

New member
מהמהמהמה :O

הייתי מבינה את "אני לא אוהבת בחורים רעים", את הוא לא מתאים לה, הוא חסר אחריות, והכל.. [למרות שאני לא מסכימה עם זה, אני יכולה להבין את הטיעונים האלה]. אבל נראה יותר טוב?!? X____________X מיילו הוא הבנאדם הכי יפה בטלויזיה [אחרי טום וולינג וג'וש הולוואי
]. תראי איזה יפה הוא!
ואני גם מסכימה שהשידוך בין לורליי לכריס היה מיותר.. ושכריס סתם מעצבן ><"

mikmik000

New member
טום וולינג=קלארק בסמולוויל..

וג'וש הולוואי=סוייר מאבודים.

mikmik000

New member
:O

טוב, אז לי ולך יש טעם ממש שונה בבנים, כי לדעתי הוא אחד האנשים הכי יפים שיש. מה יש לא לאהוב בו? יש לו שיער כהה עם עיניים בהירות, שזה הדבר הכי יפה בעולם, וגם העיניים שלו בלי קשר כאלה יפות 3> יש לו גומות חן וחיוך מדהים, ויש לו גוף יפה

steelwater

New member
בהחלט בחור כארז!../images/Emo6.gif

הוא אחד הגברים היפים שראיתי בחיי...

alkai

New member
מה?!

אז אוקיי, התעלמתי משאר הדברים שכתבת בגלל ההתחלה. לא אהבת חברים ולא ראית כל כך הרבה? בסדר, אני מוכן לתרום מחבילת הדיסקים לצריבה שלי ולשלוח לך אווירית את כל העונות. אם לא תאהבי, אני מוכן לתרום את גופי למדע. סיכמנו? וכל התירוצים מעליי של "לא התחלתי לראות בזמן", "ואולי בתקופה אחרת הייתי צוחקת מזה".(ציטוטים לא מדוייקים) הכל שטויות. זה לא שמדובר בסדרה מימי הביניים. אני בטוח שגם אם הייתי מתחיל עוד 10 שנים, היא הייתה הסדרה האהובה עליי.

jess r

New member
אהמ...

במעט מאוד שראיתי המשחק מוגזם, הבדיחות לא מקוריות (לפחות לא היום... ) והכל צפוי ו... לא יודעת, מיושן ללאלה. זה הכל. ממש מיושן.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifקבוע לא הרבה...

סקראבס כמובן צה!ב המפענחת (לא ממזמן התחלתי) רוק סטאר (גיליתי מי מנצח
) בובספוג! אמממ ישנות יותר שכרגע אין או לא יוצא לי לראות: מגרש ביתי שנות ה-70
כאלה שאני רואה אבל לא בקביעות: אקסטרים מייקאובר משפחה בהשאלה חילופי אמהות (בעקרון זה אותו דבר כמעט) 8 כללים פשוטים דרייק וגו'ש
אמממ לא עולה לי עוד... אההה אני אוהבת עדי אשכנזי ומונית הכסף

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאיך שכחתי חברים??

אבל זה נכנס לקטגוריית "כאלה שאני רואה אבל לא בקביעות" ואני מוסיפה ל"שכרגע אין או לא יוצא לראות" את סטודיו 60, שהייתה תוכנית פסדר.. לא ראיתי את השניים-שלושה פרקים אחרונים כי הייתי הפולין, אבל זה לא ממש חסר לי...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכן כן בובספוג../images/Emo9.gif

היצור הצהוב והמרובע הכי חמוד בעולם!! אני מתה על הסדרה, היא אחת הסדרות היותר מצחיקות שאני רואה/ראיתי ובכלל מצויירים זה טוב! מי אמר דיסני ולא קיבל??

למעלה