What you watchin'?

mikmik000

New member
הא וד"א, גם אני אמרתי לו..

שהוא צריך לעצור את כל הרשימה שלו, ולראות קודם כל האוס
חח

steelwater

New member
אה, אז יש לכם האוס?

כיף לכם חחח! כן, יס באמת רכשו סדרות יותר פופולריות וטובות, שזה מבאס. אני שמחה ממש שיצא לי להכיר את החיים על מאדים, אבל הסדרות האחרות של הוט לא ממש קורצות יל לראות אותן יותר מידי.

mikmik000

New member
חח כמובן..

אם היית ביס, היית מתמכרת ליותר מידי סדרות
למרות שאם יש לך עכשיו קצת זמן פנוי, אני אשמח להמליץ לך על סדרות מצויינות שאני לא יודעת אם את רואה, כי יש אנשים שהן קצת עוברות להם מתחת לרדאר [רוב המורידים רואים רק "פצצות רייטינג" כמו גיבורים, נמלטים, וכו']. בסכ"ה אני רואה שיש לנו טעם די דומה, ואני יכולה להמליץ לך על סדרות מכל טווח הז'אנרים, ואני מבטיחה לך שלא תתאכזבי מאף אחת מהן. למשל- דקסטר, המשרד, ווידס וכו'. ויש גם כאלה יותר נפוצות שאני לא יודעת אם את רואה, אבל עדיין חושבת מההכרות שלי איתך שתאהבי, כמו למשל האנטומיה של גריי. ד"א, העונות הראשונות של כל הסדרות האלה ממש קצרות [6-12 פרקים], ככה שקל ומומלץ להשלים, ואח"כ תמשיכי הלאה למה שתאהבי. כולן בעונה השנייה-רביעית שלהן.

steelwater

New member
בכיף!

עכשיו יש לי באמת יורת זמן ואני גם רואה הרבה סדרות וסרטים. דווקא יכול להיות שהייתי מספיקה לראות הרבה סדרות בזמן הצבא, אבל בילתי יותר מידי זמן על המחשב וקראתי על הסדרות האלו, מאשר לראות אותן חחח! עכשיו יש לי כל-כך הרבה סדרות שאני רוצה לראות וזה מטורף... את רוב השמות אני יודעת, אני אשמח אם תעשי לי סדר של מה לשדתעך כדי לי הכי להתחיל איתו. אגב, נתתי למשרד כמה נסויות ואל ממש אהבתי את זה, למרות שאני ממש אוהבת את סטיב קארל. אני פשוט לא אוהבת לראות סדרות שהדמויות בהן מביכות את עצמן כל המזן, זה עושה לי רע. אולי אני צריכה להתחיל לראות את זה מהתחלה.

mikmik000

New member
אוקיי אז ככה..

נתחיל מהשאלה הכי חשובה-מה כן ראית\את רואה?
ואיזה ז'אנר את רוצה ואוהבת? בכל מקרה בנתיים אני אתן כמה המלצות כלליות.. *המשרד-יכול ליהיות שלא אהבת. למשרד יש סוג הומור של שנות האלפיים, שלא כולם אוהבים. זה סוג ההומור שיש גם בפילדלפיה זורחת, ככה שאני מניחה שאם לא אהבת את המשרד, אני לא אטרח להמליץ לך עליה. בכל מקרה, תני למשרד צ'אנס נוסף ואולי באמת תנסי לראות מההתחלה.. ככה יותר תתחברי לדמויות. חוץ מזה, שרק בשביל ג'אם [ג'ים ופאם] שלדעתי הם הזוג הכי חמוד בטלויזיה, ובשביל סטיב קארל ושאר הקאסט המדהים, שווה לראות את הסדרה.. ההומור הוא אמנם הומור שלוקח זמן להתחבר אליו, אבל לדעתי אחרי שמבינים אותו הוא גאוני ומצויין. *האנטומיה של גריי- סדרה שמשלבת באופן מצויין לדעתי את ההומור, הרומנים, והלחץ של עבודה בבית חולים. היא גם משעשעת, וגם מרגשת, והכי חשוב ממש ממש מומלצת. אמנם יש אנשים שלא אוהבים אותה, או שפוסלים אותה מראש על זה שהיא "עוד סדרת בית חולים", אבל לדעתי זה ממש לא נכון. היא מדהימה, ובנות במיוחד אוהבות אותה P: ד"א, אל תתעצלי להשלים אותה רק בגלל שהיא כבר בעונה הרביעית, כי היא ממש שווה את זה לדעתי, במיוחד אם יש לך זמן. בעונה השלישית אמנם יש קצת ירידה ברמה, אבל העונה הרביעית בנתיים מצויינת ושווה ביותר את הצפייה. בכל מקרה, העונה הראשונה גם די קצרה [9 פרקים] ככה שקל להשלים, ותחליטי כבר משם אם את רוצה להמשיך. *דקסטר- אם את יותר בקטע של סרטי אימה\מתח, זו הסדרה בשבילך. קל מאוד להשלים אותה [אני עשיתי את זה ביומיים] כי יש לה רק 12 פרקים בעונה הראשונה, והעונה השנייה התחילה רק לפני 3 שבועות. היא סדרה מצויינת, והשחקן הראשי [מייקל סי הול
] כ"כ מצויין, שהוא גורם לך לפתח אמפת'יה כלפי רוצח.. שזה משהו נדיר. מה שכן, אם את נגעלת מדם\איברים קטועים וכדומה, יכול ליהיות שהיא לא בשבילך. *ווידס- סדרה שלפי מה שהבנתי הרבה מהפורום רואים, ובטח יגבו אותי בעניין הזה.. הקונספט שלה ממש חדשני [אמא סוחרת סמים בפרוורים, זה לא משהו שעשו לפני מן הסתם], והיא עשוייה צורה מצחיקה ומצויינת. מה שכן, קחי בחשבון שזו סדרה של שואוטיים, ככה שיש בה קצת תכנים לא הולמים אפשר להגיד P: אני מניחה שזה לא יפריע לך, אבל שלא תגידי שלא הזהרתי. *הירוז, פריזן ברייק- שתי סדרות שאני מניחה שכבר קראת עליהן, שמעת עליהן, ואת יודעת בידיוק על מה הן מדברות. אז אני לא אסביר יותר מידי. P: אמנם לשתיהן הייתה קצת ירידה ברמה [סוף העונה הראשונה של הירוז פשוט מעצבן, אבל העונה השניה בנתיים לדעתי ממש בסדר.. ופריזן ברייק התחילה להדרדר בעונות 2-3 (היה עדיף שהיו גומרים אותה אחרי העונה הראשונה)], אבל הן עדיין שוות צפייה אם יש לך קצת זמן פנוי על הידיים. *עקרות בית נואשות- עוד סדרה שבעיקר בנות אוהבות חח. היא משלבת בצורה ממש מגניבה ומושלמת בין מתח, תככים, ורומנטיקה. יש שם את הדמויות הכי צבעוניות שאפשר, וכמה מהעלילות הכי מסקרנות ומשוגעות שיש. היא מושלמת אם אין לך בעיה להשלים כמה עונות, ואת לא מפחדת מסדרה בעלת אופן סבוני אבל קומי ומותח. *איך פגשתי את אמא- אם את מחפשת קומדיה בעלת הומור יותר אולד-פשן, היא מומלצת נורא. יש לה קאסט ממש מגניב [אני יודעת שאני אומרת את זה הרבה, אבל במקרה הזה זה נכון במיוחד חח], היא שומרת על רצף עלילתי בצורה מעולה, והיא ממש מצחיקה. *סמולוויל- אם את מחפשת משהו יותר בכיוון העל טבעי, ומשהו שממש ימלא לך הרבה זמן ויש לו הרבה עונות להשלים, זו הסדרה בשבילך. השחקן הראשי הוא אחד הבנים הכי יפים בטלויזיה חח, והעלילה על טבעית במידה מסויימת, אבל לא יותר מידי מד"בית [סתומרת כן מדובר על סופרמן בצעירותו, והוא כן הגיע מכוכב אחר, אבל אין יותר מידי תחושה סטאר-טראקית שכזו, וכן מדברים על הצד האנושי שבעניין. וזה מה שיפה בסדרה הזו]. *על טבעי- אם את מחפשת משהו שמשלב בין הז'אנרים של על טבעי ואימה\מתח, אני ממליצה על סופרנטורל [על טבעי]. אין יותר מידי מה להגיד עליה, חוץ מלספר שהיא חביבה, הכי על טבעית שיש, ומשחקים בה 2 מהשחקנים הכי חתיכים שיש ;] *מספרים- אם את מחפשת סדרה עם פרקי סטנד-אלון, אבל שעדיין עושה עבודה טובה בלשלב יחסים אישיים ורומנטיקה מתמשכת, זו סדרה מצויינת לצפות בה. היא נשמעת אמנם משעממת, ותאמיני לי שאני הבנאדם האחרון שמתעניין במתמטיקה, אבל זה לא ממש מתמטיקה שלומדים בבי"ס. P: בקיצור, שווה לבדוק כמה פרקים בשביל להבין את העניין. ואם לא מפריע לך לדלג על ההתחלה, מבחינתי המקום הכי טוב לבדוק אותה הוא העונה השלישית, כי שם יש יותר את הפן האישי של הדמויות, ועניינים של רומנטיקה
[או בקיצור, דברים שיותר מעניינים גם בנות חחח]. *ואם בא לך להתרענן קצת עם איזה ריאליטי, כל אחד מהבאים יהיה נחמד לצפייה ויעביר לך את הזמן בכיף- קיד ניישן החדש [ריאיליטי חדש מהעונה הנוכחית. מזכיר קצת את השרדות רק עם ילדים וחוקים קצת אחרים. זה נחמד ביותר לדעתי], השרדות [המון עונות, אבל אין צורך להשלים ואת יכולה להתחיל מאיזו עונה שבא לך. אני ממליצה בעיקר על 8, 14 ו15 הנוכחית], אקסטרים מייקאובר [אם את בקטע של שיפוצים, הם עושים שיפוצים ממש יפים ונורא מרגשים למשפחות שממש מגיע להם את זה], ביוטי אנד דה גיק [אם יש לך הוט בטח כבר שמעת עליה, 8 חנונים, 8 יפות, בית אחד. פשוט כמו שזה נשמע, אבל ממש חביב ומשעשע] או הטופ מודל הבאה [בידיוק כמו שזה נשמע-החיפוש אחר הטופ מודל הבאה חח. אבל זה חביב לצפייה. הרבה תככים בין דוגמניות אנורקסיות במיוחד זה די משעשע XD]. *אם את מחפשת סדרה חדשה יותר, שהתחילה בעונת השדורים הנוכחית והיא עכשיו בפרק ה4-5 שלה, יש לי כמה ספציפיות שמצליחות די טוב ורוב הסיכויים שלא יבוטלו בקרוב להמליץ לך עליהן. בניהן בעיקר-פושינג דיזייס [הקונספט חדש וחביב, אבל היא די מתקתקה. אם זה לא מפריע לך, היא מומלצת], צ'אק [חביבת העונה שלי. היא חדשה, מגניבה, ויש לה קאסט ממש מעולה. היא ממש מומלצת] וריפר [משעשעת ומקסימה, והשחקן הראשי פשוט מותק]. וזהו. פיו זה היה מתיש חח. אם את רוצה פירוט על אחת מהן או על כולן, רק תבקשי. אני נהנית לדבר על טלויזיה [כמו שכבר הבנת חח] ויכולה לדבר עליהן מפה ועד הודעה חדשה
תגידי לי איזה מהן נשמעות לך מעניינות ושוות צפייה, ואני אגיד לך באיזה סדר לדעתי כדאי לראות אותן. :] ד"א ההמלצות כמובן חלות גם לכל שאר חברי הפורום. משמח אותי להכיר לאנשים סדרות חדשות.. בקטע הזה אני כמו יעל ומוזיקה חח.

mikmik000

New member
הא ושכחתי אנימציה.. P:

אם את אוהבת אנימציה, אז אני ממליצה על הסימפסונס כמובן. או אם את רוצה משהו עם פחות עונות, אז פאמילי גאי. גאונות לשמה. :] וד"א, כשכתבתי את כל ההודעה הזו הרגשתי שאני חופרת, אבל לא הבנתי עד כמה עד שפתחתי אותה עכשיו וראיתי שזו ממש מגילה XD מצטערת, אני פשוט נוטה לדבר על טלויזיה המון, ויש לי דעה נרחבת בכל נושא בעניין ועל כל סדרה חח.

steelwater

New member
וואו תודה!

איזו השקעה! אני חושבת שהכרתי את המשות של כולן, אבל את רובן אני לא רואה ואני רוצה. שכחתי לכתוב סמולוויל! סדרה ענקית, אני ממש אוהבת אותה. ראיתי אותה הרבה בטלוויזיה לא מזמן. ראיתי איזה 3 פרקי בעל טבעי ואני רוצה להמשיך. מעניין אותי לבדוק את כל הסדרות החדשות האלו, למרות שיש לי כל-כך הרהב להשלים. לא אהבתי את פושינג דיזיז אבל אני רוצה לתת לזה עוד צ'אנס.

mikmik000

New member
הא חח. בידיוק הגבת P:

לא רעננתי את העמ' הרבה זמן :$ לקח לך כמה ימים חח אבל לפחות הגבת XD אחלה שאת רואה סמולוויל. :] באמת סדרה ענקית. ואת עוד חושבת שטום חתיך [סליחה, "בחור כארז"
], אז בכלל אני סוגדת לך בקטע הזה P: יש לך הרבה להשלים, אז תנצלי את הזמן הזה. באמת שאני ממליצה לך להשלים את כל הסדרות האלה, או לפחות לנסות להשלים חלק מהן חח. אני אשמח לשמוע ממך תגובות על כל סדרה שתתחילי לראות. אגב, קראתי שאת לוקחת האוס בדיוידי [אין לי כוח לתגובה חדשה בשביל זה חח].. ויש לי כמה דברים להגיד לך: א-את לא צריכה דיוידי בשביל כתוביות בעברית, בשביל זה יש תרגום. ב-את לא צריכה לראות פרקים שאת מורידה במחשב, בשביל זה יש צורב. ג-משמע-את לא צריכה לבזבז כסף על להשאיל דיוידי, פשוט תורידי פרקים עם תרגום, תצרבי, ותראי להנאתך בידיוק באותה צורה רק בחינם :)

mikmik000

New member
שכחתי את ד'..

ד- ואם אין לך צורב\מאיפה להשיג תרגום, בשביל זה יש את מיכל. P: אני אשמח לספק לך קישורים לתרגומים, קישורים לפרקים, או לצרוב לך איזו עונה שתרצי עד המפגש הבא אם אין לך צורב. חבל שתבזבזי כסף סתם. בלוקבאסטר וספריות הדיוידי למינהם סתם גנבים, ובמיוחד בקטע של השאלה.. הם לוקחים המון כסף על כלום.

mikmik000

New member
אהמ?

זה לא נחמד לי שאני יושבת לכתוב הודעה איזה רבע שעה, ובסוף את מתעלמת ממנה
סתם, אני מניחה שפשוט לא סתם לב או משהו.. אז ממ.. שימי לב. *סמיילי מנופף בידיים שלו כמו האנשים עם המנורות המוזרות בשדה תעופה*
חח

jess r

New member
לא הרבה, האמת

לא ראיתי "חברים". אני חשה משום מה צורך לפתוח בווידוי הזה
. ראיתי כמה פרקים פה ושם ולא ממש אהבתי. זה הכל. גם את הסימפסונס לא ראיתי ויצא לי לראות רק כמה פרקים, שלא נהנתי מהם. סדרות בריטיות: "חדר מורים" - אחת הטובות! באמת, ממש מומלץ. אני לא מחבבת סדרות בריטיות - אבל חדר מורים זו פשוט סידרה טובה. "לגדול בלי בושה" - הזוי אבל מצחיק כל כך
ראיתי הרבה "וויל וגרייס". מהסיטקומים הישנים הבודדים שאני מסוגלת לראות שלא גורמים לי להגיד "נו באמת" 5 פעמים בדקה ואני אפילו צוחקת בהם לפעמים. "הישרדות" למרות שראיתי רק מעונה 10 בערך ולא באופן סדיר, זה מגניב. "ישנן בנות". העונה הרביעית די גרועה וג'ני היא משום מה ביץ' עכשיו וזה חבל כי היא הדמות האהובה עלי, אבל 3 העונות הראשונות היו ממש מצויינות אני רואה מידי פעם "איש משפחה". ראיתי את כל העונות של "האו.סי". אם מתעלמים מעלילת האופרת סבון - השנינות, הדיאלוגים וכמה מהדמויות הופכים את הסידרה הזאת למצויינת. חוץ מהעונה השלישית האיומה. "מגרש ביתי" - רוב הזמן בינוני ועדיין כיף. מעלה תחושה חזקה שחבורה של צעירים חובבנים כותבים אותה, אבל זה בסדר, והפסקול נהדר. ואני רוצה את אוסף המוזיקה של פייטון
"נמלטים" - נמרח על יותר מידי עונות. היה צריך להסתיים מזמן. זו לא סידרה, אבל אני אמוד אוהבת את קונאן אובריין. אם בג'י. לנו אני צופה בגלל האורחים, אז בקונאן אני צופה בגלל קונאן, כי הוא פשוט נהדר. "סקראבס" - ראיתי הכל חוץ מהחצי הראשון של עונה 5, כי רק אז התחלתי לצפות בסידרה ואני מחכה שישדרו אותו בשידורים החוזרים ואני אשלים את החור היחיד שלי בסידרה. בניגוד לרובכם, אהבתי את עונות 2-3 פחות מעונות אחרות. "בנות גילמור" - הסידרה האהובה עלי. ראיתי את עונות 3-6 כמעט במלואן, מינוס כמה פרקים פה ושם, אני משלימה את 2 העונות הראשונות עכשיו וצופה בשביעית בשידורים היומיים.

mikmik000

New member
גם אני רוצה את האוסף של פייטון ../images/Emo99.gif

היא הסיבה שהתחלתי לאסוף תקליטים :] למרות שאין לי כ"כ הרבה חח P: ונכווון. ג'ני נהייתה כזו ביץ' שזה כבר מעצבן :\ ולמה את לא מורידה? איך יש לך כוח לחכות לשידורים חוזרים של פרקים, ואיך לא מפריע לך שיש לך חורים בעלילה? ><" אם את לא יודעת איך ואת רוצה, אני יכולה להסביר לך איך ולתת לך לינקים לפורומים של הורדות ישירות [במסרים כמובן].

mikmik000

New member
וד"א, במגרש ביתי באמת יש מוזיקה מדהימה..

שאני יודעת שבעיקר יעל תעריך P: סתם עכשיו הקשבתי שוב לST שיושב על המחשב שלי כבר המון זמן, והוא פשוט מדהים. הנה למשל רשימת השירים של הסאונד טראק השני, Friends With Benefit: 1 Feeling a Moment / Feeder 4:09 2 The Mixed Tape / Jack's Mannequin 3:15 3 Be Yourself / Audioslave 4:39 4 Always Love / Nada Surf 3:20 5 Jealous Guy / Gavin DeGraw 2:37 6 Son's Gonna Rise / Citizen Cope 3:53 7 Middle of Nowhere / Hot Hot Heat 4:03 8 Missing You / Tyler Hilton 3:37 9 Light Years Away / MoZella 4:25 10 Please Please Please / Shout Out Louds 3:30 11 I've Got a Dark Alley and a Bad Idea That Says You Should Shut ... / Fall Out Boy 3:11 12 23 / Jimmy Eat World 7:15 13 Halo / Haley James Scott 4:00 14 Coffe and Cigarettes / Michelle Featherstone 4:44 15 For Blue Skies / Strays Don't Sleep 8:41 90% מהשירים פה אני מכירה ואוהבת בזכות הסדרה, וזה הישג מעולה. OTH וסקראבס הן הסדרות היחידות שהמוזיקה שלהן ממש השפיעה על הטעם המוזיקלי שלי.

steelwater

New member
איזו חמודה את, תודה!!!

לפעמים אנשים אומרים לי שיש לי טעם כזה של סדרות/סרטים אמריקאיים בזלזול, אבל לא איכפת לי המ הם אומרים - כי בשבילי זו מחמאה! אין מה לעשות, לדעתי משתמשים בסדרות ובסרטים בשנים האחרונות במוזיקה מדהימה ויש המון להקות ממש טובות שאף אחד לא מכיר. חוץ מזה, אני מקשיבה גם להרבה מוזיקה שהיא יותר ממיינסטרים ומוזיקה שלא מושמעת בסדרות. הרבה מהלהקות פה וחלק מהשירים הכרתי לפני הסדרה, אבל דווקא אני חייבת להגיד שבעצם הטעם הנרכש מסדרות התחיל ב-One Tree Hill! התחלתי להוריד ולקנות דבירם בגלל סקראבס, אבל אני זוכרת שלפני כמה שנים הורדתי את OTH לפני שזה הגיע לטלוויזיה, ואהבתי ת'שירים ברקע ואני זוכרת שהיה נראה לי את In the Sun שמה ואז היה אותו בסקראבס והוא היה מוכר לי והוא היה אחד מהשירים הראשונים שהורדתי מאז שהתחלתי להקשיב למוזיקה הזאת.

mikmik000

New member
זהווו..

כל הזמן אנשים אומרים לי שיש לי טעם מיינסטרים כמו שמושמע בטלויזיה האמריקאית.. ולדעתי זה לא דבר רע. אני אוהבת את הטלויזיה האמריקאית, ואני אוהבת גם את המוזיקה שמושמעת ברוב הטלויזיה האמריקאית
אם זה בסקראבס, OTH או האנטומיה של גריי, בכולם משמיעים מוזיקה ממש טובה, ואני נהנית לשמוע אותה גם בלי קשר לסדרה. וגם אצלי אגב זה התחיל ממגרש ביתי, שהורדתי את הסאונד-טראק, ואז התחלתי להוריד שירים אחרים של הלהקות שאהבתי משם [למשל feeder או פול אאוט בוי], ומשם התפתחתי לעוד להקות בסגנון. P:

steelwater

New member
אגב

כשהייתי בארה"ב הייתי בתוכנית אריחו וגאבין דגרו הופעה עם גירסא שקטה על הפנסתר של I Don't Want to Be חחח! לא ידעתי מיזה ומה זה השיר הזה וחשבתי שזה נחמד אבל הוא קצת עיצבן אותי. עכישו דווקא אני ממש אוהבת את השיר הזה ועוד שירים שלו, למרות שיש בו משהו מעצבן.

mikmik000

New member
מגניב :O

OMG איזה כיף לך! אני כ"כ אוהבת את השירים שלו 3> וסתם בלי קשר-מי עוד היה בתוכנית אירוח?
אני פריקית של סלבריטאיים. אני מתה ליהיות בתוכנית אירוח אמריקאית *סמיילי מפנטז* חח

steelwater

New member
חחח!

כן, רק חבל לי שכשראיתי אותו לא קלטתי מזה שמנגן כל-כך קרוב אלי ולקח לי די הרבה זמן לאהוב ת'מוזיקה שלו... זו הייתה תוכנית אירוח של ראיין סיקרסט החמוד, מי שמנחה את אמריקן איידול. אני לא יודעת אם היא עדיין קיימת. חוץ מגאבין דגרו היה קומיקאי זקן וממש חמוד ששכחתי את שמו, אבל הוא נפטר לא מזמן.
היו לו עיינים גדולות כאלו. השם שלו היה משהו עם ד'... ל זוכרת חחח! אולי דיינג'רפילד? הייתה גם את מי ששיחקה את האחות התאומה הרע מ"תיכון סוויט וואלי" חחח! בדיוק יצא הסרט White Chicks והיא השתתפה בו.

mikmik000

New member
לא יודעת מי אלה כל שאר האנשים, אבל..

ראיין סיקרסטטטטט
אוך, אני כ"כ אוהבת אותו. 3>> אני לא כ"כ רואה אמריקן איידול, אבל יש לי קראש עליו עוד כשהוא היה מנחה קבוע בE. :]

למעלה