אוקיי אז ככה..
נתחיל מהשאלה הכי חשובה-מה כן ראית\את רואה?
ואיזה ז'אנר את רוצה ואוהבת? בכל מקרה בנתיים אני אתן כמה המלצות כלליות.. *המשרד-יכול ליהיות שלא אהבת. למשרד יש סוג הומור של שנות האלפיים, שלא כולם אוהבים. זה סוג ההומור שיש גם בפילדלפיה זורחת, ככה שאני מניחה שאם לא אהבת את המשרד, אני לא אטרח להמליץ לך עליה. בכל מקרה, תני למשרד צ'אנס נוסף ואולי באמת תנסי לראות מההתחלה.. ככה יותר תתחברי לדמויות. חוץ מזה, שרק בשביל ג'אם [ג'ים ופאם] שלדעתי הם הזוג הכי חמוד בטלויזיה, ובשביל סטיב קארל ושאר הקאסט המדהים, שווה לראות את הסדרה.. ההומור הוא אמנם הומור שלוקח זמן להתחבר אליו, אבל לדעתי אחרי שמבינים אותו הוא גאוני ומצויין. *האנטומיה של גריי- סדרה שמשלבת באופן מצויין לדעתי את ההומור, הרומנים, והלחץ של עבודה בבית חולים. היא גם משעשעת, וגם מרגשת, והכי חשוב ממש ממש מומלצת. אמנם יש אנשים שלא אוהבים אותה, או שפוסלים אותה מראש על זה שהיא "עוד סדרת בית חולים", אבל לדעתי זה ממש לא נכון. היא מדהימה, ובנות במיוחד אוהבות אותה P: ד"א, אל תתעצלי להשלים אותה רק בגלל שהיא כבר בעונה הרביעית, כי היא ממש שווה את זה לדעתי, במיוחד אם יש לך זמן. בעונה השלישית אמנם יש קצת ירידה ברמה, אבל העונה הרביעית בנתיים מצויינת ושווה ביותר את הצפייה. בכל מקרה, העונה הראשונה גם די קצרה [9 פרקים] ככה שקל להשלים, ותחליטי כבר משם אם את רוצה להמשיך. *דקסטר- אם את יותר בקטע של סרטי אימה\מתח, זו הסדרה בשבילך. קל מאוד להשלים אותה [אני עשיתי את זה ביומיים] כי יש לה רק 12 פרקים בעונה הראשונה, והעונה השנייה התחילה רק לפני 3 שבועות. היא סדרה מצויינת, והשחקן הראשי [מייקל סי הול
] כ"כ מצויין, שהוא גורם לך לפתח אמפת'יה כלפי רוצח.. שזה משהו נדיר. מה שכן, אם את נגעלת מדם\איברים קטועים וכדומה, יכול ליהיות שהיא לא בשבילך. *ווידס- סדרה שלפי מה שהבנתי הרבה מהפורום רואים, ובטח יגבו אותי בעניין הזה.. הקונספט שלה ממש חדשני [אמא סוחרת סמים בפרוורים, זה לא משהו שעשו לפני מן הסתם], והיא עשוייה צורה מצחיקה ומצויינת. מה שכן, קחי בחשבון שזו סדרה של שואוטיים, ככה שיש בה קצת תכנים לא הולמים אפשר להגיד P: אני מניחה שזה לא יפריע לך, אבל שלא תגידי שלא הזהרתי. *הירוז, פריזן ברייק- שתי סדרות שאני מניחה שכבר קראת עליהן, שמעת עליהן, ואת יודעת בידיוק על מה הן מדברות. אז אני לא אסביר יותר מידי. P: אמנם לשתיהן הייתה קצת ירידה ברמה [סוף העונה הראשונה של הירוז פשוט מעצבן, אבל העונה השניה בנתיים לדעתי ממש בסדר.. ופריזן ברייק התחילה להדרדר בעונות 2-3 (היה עדיף שהיו גומרים אותה אחרי העונה הראשונה)], אבל הן עדיין שוות צפייה אם יש לך קצת זמן פנוי על הידיים. *עקרות בית נואשות- עוד סדרה שבעיקר בנות אוהבות חח. היא משלבת בצורה ממש מגניבה ומושלמת בין מתח, תככים, ורומנטיקה. יש שם את הדמויות הכי צבעוניות שאפשר, וכמה מהעלילות הכי מסקרנות ומשוגעות שיש. היא מושלמת אם אין לך בעיה להשלים כמה עונות, ואת לא מפחדת מסדרה בעלת אופן סבוני אבל קומי ומותח. *איך פגשתי את אמא- אם את מחפשת קומדיה בעלת הומור יותר אולד-פשן, היא מומלצת נורא. יש לה קאסט ממש מגניב [אני יודעת שאני אומרת את זה הרבה, אבל במקרה הזה זה נכון במיוחד חח], היא שומרת על רצף עלילתי בצורה מעולה, והיא ממש מצחיקה. *סמולוויל- אם את מחפשת משהו יותר בכיוון העל טבעי, ומשהו שממש ימלא לך הרבה זמן ויש לו הרבה עונות להשלים, זו הסדרה בשבילך. השחקן הראשי הוא אחד הבנים הכי יפים בטלויזיה חח, והעלילה על טבעית במידה מסויימת, אבל לא יותר מידי מד"בית [סתומרת כן מדובר על סופרמן בצעירותו, והוא כן הגיע מכוכב אחר, אבל אין יותר מידי תחושה סטאר-טראקית שכזו, וכן מדברים על הצד האנושי שבעניין. וזה מה שיפה בסדרה הזו]. *על טבעי- אם את מחפשת משהו שמשלב בין הז'אנרים של על טבעי ואימה\מתח, אני ממליצה על סופרנטורל [על טבעי]. אין יותר מידי מה להגיד עליה, חוץ מלספר שהיא חביבה, הכי על טבעית שיש, ומשחקים בה 2 מהשחקנים הכי חתיכים שיש ;] *מספרים- אם את מחפשת סדרה עם פרקי סטנד-אלון, אבל שעדיין עושה עבודה טובה בלשלב יחסים אישיים ורומנטיקה מתמשכת, זו סדרה מצויינת לצפות בה. היא נשמעת אמנם משעממת, ותאמיני לי שאני הבנאדם האחרון שמתעניין במתמטיקה, אבל זה לא ממש מתמטיקה שלומדים בבי"ס. P: בקיצור, שווה לבדוק כמה פרקים בשביל להבין את העניין. ואם לא מפריע לך לדלג על ההתחלה, מבחינתי המקום הכי טוב לבדוק אותה הוא העונה השלישית, כי שם יש יותר את הפן האישי של הדמויות, ועניינים של רומנטיקה
[או בקיצור, דברים שיותר מעניינים גם בנות חחח]. *ואם בא לך להתרענן קצת עם איזה ריאליטי, כל אחד מהבאים יהיה נחמד לצפייה ויעביר לך את הזמן בכיף- קיד ניישן החדש [ריאיליטי חדש מהעונה הנוכחית. מזכיר קצת את השרדות רק עם ילדים וחוקים קצת אחרים. זה נחמד ביותר לדעתי], השרדות [המון עונות, אבל אין צורך להשלים ואת יכולה להתחיל מאיזו עונה שבא לך. אני ממליצה בעיקר על 8, 14 ו15 הנוכחית], אקסטרים מייקאובר [אם את בקטע של שיפוצים, הם עושים שיפוצים ממש יפים ונורא מרגשים למשפחות שממש מגיע להם את זה], ביוטי אנד דה גיק [אם יש לך הוט בטח כבר שמעת עליה, 8 חנונים, 8 יפות, בית אחד. פשוט כמו שזה נשמע, אבל ממש חביב ומשעשע] או הטופ מודל הבאה [בידיוק כמו שזה נשמע-החיפוש אחר הטופ מודל הבאה חח. אבל זה חביב לצפייה. הרבה תככים בין דוגמניות אנורקסיות במיוחד זה די משעשע XD]. *אם את מחפשת סדרה חדשה יותר, שהתחילה בעונת השדורים הנוכחית והיא עכשיו בפרק ה4-5 שלה, יש לי כמה ספציפיות שמצליחות די טוב ורוב הסיכויים שלא יבוטלו בקרוב להמליץ לך עליהן. בניהן בעיקר-פושינג דיזייס [הקונספט חדש וחביב, אבל היא די מתקתקה. אם זה לא מפריע לך, היא מומלצת], צ'אק [חביבת העונה שלי. היא חדשה, מגניבה, ויש לה קאסט ממש מעולה. היא ממש מומלצת] וריפר [משעשעת ומקסימה, והשחקן הראשי פשוט מותק]. וזהו. פיו זה היה מתיש חח. אם את רוצה פירוט על אחת מהן או על כולן, רק תבקשי. אני נהנית לדבר על טלויזיה [כמו שכבר הבנת חח] ויכולה לדבר עליהן מפה ועד הודעה חדשה
תגידי לי איזה מהן נשמעות לך מעניינות ושוות צפייה, ואני אגיד לך באיזה סדר לדעתי כדאי לראות אותן. :] ד"א ההמלצות כמובן חלות גם לכל שאר חברי הפורום. משמח אותי להכיר לאנשים סדרות חדשות.. בקטע הזה אני כמו יעל ומוזיקה חח.