What you watchin'?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifזה מוזר לי..

בניגוד להרבה פה אני לא מוצאת את המוזיקה שלי דרך סדרות. אני לא זוכרת אף פעם שראיתי סדרה ושמעתי ברקע שיר ואמרתי "ווואייי איזה שיר טוב אני חייבת אותו!!!" משומה אני פשוט לא שמה לב אליהם. רק אם יש שיר שאני מכירה (ואם זה שיר של גאנז אז זה באמת חגיגה). אני גם בפורום כאן וגם במגרש ביתי ותמיד אחרי פרק אנשים מחפשים שירים שהיו בפרק או אומרים "וואיי איזה שיר יפה היה אחרי שזה וזה התנשקו"... משומה אני לא שמה לב לשירים

steelwater

New member
וואלה? אני ממליצה לך להקשיב!

גם אני פעם לא ממש שמתי לב לשיר, אלה עם כן זה באמת היה משהו טוב וחזק שממש התאים והגביר את הסצינה מבחינתי, שלא יכולתי להתעלם מהשיר ברקע. היום אני באמת מחפשת את זה. לא כי אני רוצה להיות "מאגניבה" פשוט כי מניסיון מצאתי ה-ר-ב-ה דברים טובים בסדרות, ולא כל שיר אני אוהבת.

Roncha87

New member
+הסכמה מלאה על כ-ל מה שאמרתן פה

על מוזיקה אמריקאית. כנ"ל אין לי מה להוסיף
חחחח

jess r

New member
איזה תקליטים יש לך?

תמיד רציתי לקנות נגן תקליטים ולהתחיל לאסוף. בדיוק הייתי באוזן השלישית השבוע בתל אביב והיו שם תקליטים וזה נראה כל כך מגניב. אני לא מורידה כי אין לי משמעת עצמית
אם זה משודר בטלוויזיה - אני חייבת לראות את זה כי זה לפי לוח שידורים. אבל גם כי אני לא בטוחה איך, כל עניין התוכנות נראה לי מסובך. אשמח להסבר, למרות שאני לא בטוחה שאני אבין משהו. תודה

steelwater

New member
תקליטים זה הכי כיף!

יש לנו פטיפון ישן שלא עבד ובמשך ה-מ-ו-ן זמן ישבתי לאבא שלי על הוריד עד שהוא סוף סוף תיקן אותו, ועכשיו אני מקשיבה לתקליטים מידי פעם וזו חוויה כל-כך כייפית! קניתי את התקליט האוהב עלי, The Joshua Tree של U2 ב14 ש"ח(!!!) באוזן השלישית והוא באיכות ממש טובה וזה ממש כיף להקשיב לו בפטיפון. את יכולה לקנות היופ פטיפון ב-100 ומשהו ש"ח.

jess r

New member
וואו

בסניף הירושלמי או בזה שבתל אביב? מוכרים בירושלים תקליטים? לא הייתי בסניף הזה.

steelwater

New member
בסניף בת"א

לא יודעת אם יש בסניף של ירושלים, אבל יכול להיות שיש חנויות עם תקליטים בירושלים.

mikmik000

New member
אממ..

אין לי הרבה.. יש לי אחד של הביטלס, שאבא שלי הביא לי חח, יש לי את RELICS של פינק פלויד
, את השני של לד זפלין, את דיזייר של בוב דילן, את other voices של דה דורס, ועוד כמה של להקות פחות מוכרות שחברות שלי הביאו לי מתנה כשההורים שלהן זרקו את הפטיפון מהבית P: חחח אממ. זה לא כזה מסובך להוריד.. כעקרון אני מורידה בהורדות ישירות, שזה בלי תוכנה, ככה שזה אולי יקל עליך.. אבל שרתים מסויימים [כמו ראפידשייר] דורשים קצת עבודה
אני אשלח לך עודמעט מסר עם כל ההסברים. :)

jess r

New member
לא רע ../images/Emo3.gif

אהממ... תודה רבה על המדריך, לא בטוחה שתפסתי את העניין, אבל אני אנסה.

steelwater

New member
חברים?!

הו מאמא... אבל בסדר, אני לא ארד עליך כי את לא אוהבת חבירם, יש כאלו חחח. אחותי ממש אוהבת בנות גילמור וכל המזן אנחנו רואות את זה עכשיו בהולמארק. בתכלס זו סדרה ממש טובה, ונהינתי ממנה במשך השנים, אבל היא כבר יותר מידי זמן והרסו כל-כך הרבה קווי עלילה טובים שזה מעצבן! איכפת לך מדמויות ואז מוציאים אותם ושנים חדשים, כמו שג'ס הלך ולואגן בה. לואגן חמוד והכל, אבל כבר קשה לך להתחבר לדמות חדשה כזאת אחרי הרבה שנים שהסדרה קיימת.

mikmik000

New member
חחח גם אני הייתי בשוק..

אבל החלטתי לא לפתוח דיון על זה כי זה עניין של טעם אישי
גם בעלה של אחותי חושב שחברים זה מטופש, ואני לא מצליחה להבין את זה.. אבל שיהיה ><" בנות גילמור רולז! 3> אחת הסדרות הכי טובות שיש לדעתי. אבל אולי זה סתם כי אני משוחדת בגלל שגדלתי עליה, כמו גם על חברים חח גם אני לא אוהבת את לוגן, לא יודעת אם זה סתם בגלל שהוא קצת מציק, או בגלל שקשה באמת לקבל שחקן חדש לקאסט מגובש כזה אחרי כ"כ הרבה זמן, אבל בכל מקרה ממש לא אהבתי אותו. וסליחה, אני חייבת--
ג'ס
מיילו כזה חמוווד די! ועכשיו הוא הסתפר בעונה החדשה של הירוז, אז בקרוב יהיו לו מחדש שיער בנות-גילמורי כזה.. גרר. 3> ודרך אגב אם את רואה מידי פעם כזה, אל תפספסי את הפרק האחרון. זו פשוט סוף של תקופה. :[ כ"כ עצוב ומרגש. אשכרה בכיתי בפרק הזה [וזו פעם שניה בחיים שלי שבכיתי בסדרת טלויזיה. הפעם הראשונה הייתה בסוף של חברים.
].

jess r

New member
יש לזה הסבר הגיוני

חברים זו סידרה מיושנת. אם הייתי רואה אותה בזמנו וגדלה על הסידרה סביר להניח שהייתי אוהבת אותה. בגלל שיצא לי לראות כמה פרקים היום, זה פשוט נראה לי רע. זה הכל. פיספסתי את התקופה שבה צריך לצפות בסידרה הזאת.

steelwater

New member
יש בזה משהו

אני התכמרתי אליה כשעוד היא שודרה והיו עוד הרבה עונות אחרי שהתאהבתי בה, ובאמת היום סיטקומים זה משהו שי בלה שקשה לראות עם כל הסדרות החדשות הומושקעות שיש. סיטקום זה לא הסגנון האהוב עלי, ולא אהבתי הרבה סיטקומים גם אז, אבל חברים עדיין בשבילי הסדרה הכי טובה ובאמת מצחיקה וגאונית ברמות פי אלף יותר מכל הסדרות האחרות בטלוויזיה. סיינפלד את אוהבת?

jess r

New member
זה לא מדוייק

להגיד שלא אהבתי. ראיתי כל כך מעט פרקים, אז יש סיכוי שאם הייתי רואה פרקים מוצלחים יותר... למרות שבסך הכל אני לא מעריצה גדולה של סיטקומים ישנים. מצחיק שאת אומרת "יותר מידי זמן". גם סקראבס נמשכת 7 עונות ועל חברים בכלל אין מה לדבר. דווקא קצב זה אחד הדברים הכי טובים ב"בנות גילמור". הוא ריאלי למדי - אז ג'ס עזב, נו אז? גם אני ממש אהבתי אותו, אבל הוא עזב. זה קורה. הסידרה לא משנה כיוון כל 5 פרקים, והדברים מתקדמים שם הרבה יותר לאט מברוב הסדרות. יוצא לי לראות עכשיו פרקים של האו.סי ואני מתקשה להאמין שזה קרה לפני 4 עונות. אני רואה עכשיו את העונה הראשונה של הבנות - ולא רק שההתפתחות של הדמויות נראת אמיתית - אין בסידרה שינויים גרנדיוזיים ומטרידים. 3 בני זוג היו לרורי ב-7 עונות. זה נראה לי סביר בהחלט ואמין מאוד. אה, ואני מעדיפה את לוגאן.

למעלה