עכשיו אני, כי ההוא הלך
סורי שאני תמיד עונה הרבה אחרי שפתחתי אשכול...
חברים - הסדרה האהובה עלי במשך שנים כבר ואני לא מוכנה להחליף אותה. ראיתי כל פרקים עשרות פעמים ואני מכירה אותה בע"פ.
סקראבס - הסדרה השנייה האהובה עלי. גאונות! אני לא צריכה להסביר לכם למה אני אוהבת אותה, אנחנו בפורום סקראבס חחח.
החיים על מאדים - סדרה שגיליתי לא מזמן וכבר חפרתי לכם עליה חחח!
אני מתכוונת לחפור עוד הרבה עד שתראו אותה.
פעם לא אהבתי סדרות ברטיות, אבל אז גיליתי את הסדרה הזאת והיא פשוט גאונית!!! אין דבירם כאלו. הנאה רצופה. סדרה מותחת, מצחיקה, מעניינת, עצובה ומדהימה. המשחק מעולה וגם הבימוי, התסריט, הצילום וכ"ו. או והמוזיקה, המוזיקה! ברור שאני אוהב סדרה שקוראים לה על שם אחד השירים היפים בעולם Life on mars של דיוויד בואי...
האוס - עוד גאונות!
אני זוכרת שראיתי את הפרומו שלה וחשבתי שהיא תהיה גרועה, וגם אמרתי "כמה סדרות רפואה אפשר לראות?" אבל אנשים היללו אותה והיא זכתה בהרבה פרסים, אז נתתי לה צ'אנס והתמכרתי לסדרה הגאונית ולהאוס
שהיא אחת הדמויות הגדולות בטלוויזיה. כמה שזו סדרה רצינית, כואבת ועצובה, הוא קורע אותי מצחוק כל הזמן.
אבודים - חשבתי שלמרות שכולם מתלהבים ממנה היא תהיה לא משהו, אבל היא סדרה גדולה. כל-כך מותחת, מעניינת וכייפית. אני מוצאת את עצמי יושבת מול המסך וצועקת עליו כל הזמן "אימלה! מה זה?! תברחו משם!" חחח.
בתכל'ס אלו כל הסדרות שאני ממש יכולה להגיד שאני אוהבת אותן ועוקבת אחריהן וראיתי הרבה פרקים מהן... אני מניחה שעכשיו זה יקרה עם יותר סדרות.
סדרות שראיתי רק כמה פרקים אבל מעניין אותלי להמשיך איתן:
טורצ'ווד - ראיתי איזה 3 פריקם. חמודה ומעניינת בנתיים, אבל אני לא יודעת אם אני יאהב אותה או לא.
מגרש ביתי - לפני שהיא הגיעה לארץ הורדתי את העונה הראשונה שלה בגלל ש-One Tree HiLך זה שיר של U2... ממש אהבתי את העונה הראשונה בל לקראת הסוף התפתוח העלילה התחילה לעצבן אותי והפסקתי לראות אותה. אני רוצה לראות את שאר העונות כי היא די נחמדה, אבל אני שונאת שבסדרות כולם יוצאים עם כולם. צריך זוגות שיהיה ברור שהם ביחד בסוף.
דר' הו - ראיתי איזה 3 פרקים גם ולא הבנתי כלום חח. לא ממש אהבתי אבל אני רוצה לתת לה עוד צ'אנס כי יש לה המון מעריצים ואומרים שהיא ממש טובה. חוץ מזה, ג'ון סים שמשחק את התפקיד הראשי בחיים על מאידם משחק בסדרה הזאת בעונה השלישית שלה, אז אני רוצה לראות אותה גם כדי לראות ת'פרקים איתו חחח.
הפמלייה- ראיתי רק פרק אחד בנתיים אבל זה נראה נחמד.
נמלטים - ראיתי שני פרקים וזה היה בסדר, אבל הרבה פחות טוב מאבודים. גם לה אני צריכה לתת עוד צ'אנס.
שמי הוא ארל - לפני הרבה זמן ראיתי אותה וממש אהבתי. אני צריכה לראות ת'שאר...
איך פגשתי את אמא שלך - גם הייתה נחמדה ושמעתי עליה דברים טובים אז אני רוצה להמשיך אותה. טוב, יש עוד סדרות כאלו אבל זה נראה לי מספיק בנתיים. יש גם סדרות ישנות יותר שאני אוהבת או אהבתי פעם ממש כמו אי אר, שנות ה-70, נני, דארמה וגרג ועוד.