Well my friends, the time has come

ben 911

New member
Well my friends, the time has come

כמו כל פרק בחיים גם פרק הניהול שלי כאן הגיע לסיומו. אני מוכרח לציין שהיה לי כייף לא רגיל במחיצתכם/ן. אבל זהו כפי שציינתי, זה נגמר.
לא יודע כיצד אצלכם,אבל הפורום תרם לי המון בתחום הכתיבה ובעיקר בתחום הזוגיות. טוב, בשורה האחרונה כיום אני לא מי יודע שרוע בכייף על זרה של דפנהל'ה.. אבל הכל פתוח והחיים הרי עוד לפני. שוב,זו לא היתה החלטה פזיזה של רגע, גם לא קפריזה חולפת ובטח לא מתוך משבר. הדבר "התבשל" אצלי כבר המון זמן.. דוקא הבוקר החלטתי שהגיע הזמן לעשות כמה שינויים משמעותיים בחיי.. אחד מהם הוא להתנתק קצת מהרשת ולסדר את הראש מחדש.
אז שתהיו לי בריאים וחזקים ידידיי. אני באמת אוהב אתכם.
להתראות. בן.

אמת...שאני ל א...בשוק.....ל א בהלם..ולא המומה

אני לא יוגדעת מה נתן לכם הפורום הקומץ שנשאר....לי הוא נתן המון ...מקום מושבי אי שם בנגב היה נחמד להכיר אנשים חדשים, לשתף, בטוב ברע, לנהל שיחות ושיונים ברומו של עולם,,,וגם לעיתים סתם שטוזים...עבורי הפורום היווה איזה פסק זמן ןרגעי ניחוחות מחיי היום יום...ומאחר ואין לי די זמן לשבת עם חברים סתם על כוס קפה חלק נכבד מאנשיו מילאו את הפונקציה הזו...

גם בפינלה אני ושגיאותי

תקונים..לא יודעת..לנהל שיחות ודיונים, .... לא פעם היו בי מחשבות להפסיק לכתוב...אבל ישנם כמה אנשים שבגללם נשארתי ...בן הראשון..[למרות שלעיתים עיצבנת, פגעת] אבל למדתי שזה לא מהלב ....נסיכתי היקרה...שאתה חשתי הזדהות וחמלה..ומאחלת לה רק שתהיה בריאה....פרסלי..נשמה טובה שהעלת כל בוקר חיוך על פניי...

גאייה המקסימה למרות שלעיתים

נאלצתי לחפש באבן שושן לפרש למה התכוונה "המשוררת" שירקאן....אני מחכה לבקור בערד...קליאוש היפה...אבל ע יד על הלב הכי הכי חסרה לי...מרי הרוקדת, מקסימה, כן,,,,,ןגם הצילומים של טומי.... ועכשיו על אמת יש לי קצת דמעות....אציץ מידי יום לראות מה חדש...ואם חבריי אשאר בקשר טלפוני....מקוה שמשהוא/היא יקחו את המושכות ונמשיך .....

אבל...אם בכל זאת הפורום ימשיך צריך לשנות את

כותרתו כי לעיתים זה מטעה...אפשר לבטל את ההכירוות ...פשוט חמישים+

../images/Emo10.gif חבל,,דווקא היה לי מאד נחמד פה,

אבל ככה זה בחיים ,, דברים נחמדים חולפים מהר, אני מקווה לפגוש אותכם במקומות אחרים, ולך בן,,תודה לך על שהצלחת להעלות בי הרבה צחוקים דבר שהיה באמת קשה להצחקיני בשנים האחרונות, אני לא אוהבת פרידות ולא שואלת למה? אני רק רוצה באמת לאחל לך מכל הלב איש יקר,,תהייה מאושר,

ערדי../images/Emo140.gifתיפסי ת'הגה, תמשיכי,,,

תשני את שם הפורום,, אני איתך לעד עד ערד,

ש ר ה לה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo67.gif../images/Emo7.gifכשססוףססוף למדתי לקרוא נכון את

הראש הכל כך מיוחד שלך, בן..... לא יודעת איך האחרים. אני עצובה וכואבת את החלטתך מחד, אך מכבדת את רצונך מאידך..... האם אין דרך חזרה?

ערב טוב חברים...../images/Emo124.gif

אכן....בן ..כתיבתו...יחסרו לנו מאוד כאן...אני מאוד מקווה שבכל זאת לאחר פסק זמן בן ישוב לנהל את הפורום..או אולי אפילו לכתוב לנו מידי פעם...יש לי מן תחושת בטן שאנו נחסר לו כשם שהוא כבר חסר לכמה מאיתנו.....ולכן...כי חלק מכן בכל זאת יחסרו לי כאן בשגרת יומי..אני קוראת לחברים להמשיך לכתוב..אני קוראת לפורשים לשוב... ולאנונימים להיחשף... ,כי את המנגינה הזו אי אפשר להפסיק"
גם אם לעיתים הייתה צורמת, מזייפת, לא נכנסת בקיו הנכון,....היא צריכה להימשך......

ערדי,שרל'ה ואנוכי לעולם לא נפסיק ../images/Emo79.gifלשיר../images/Emo13.gif

אני אמשיך לכתוב פה עד "שהבסטה" תיסגר סופית גם אם לא יקראו אותי , נו אז מה ,,גם עכשיו אני עם אוזניות שומעת מוסיקה שאהובה עליי ושרה לעצמי, מה לעשות? לפעמים נגזר על הבנאדם להיות לבד,שכותב ושר לעצמו, טוב שאני עוד לא בשלב הזיקנה האבודה שמדברת לעצמי
יום טוב ומלא אור לכולנו

בוקר טוב פרסלי...הבאסטה לא תסגר...

כל עוד אנחנו כאן...שיהא על כולנו יום נעים...שתבוא עלינו שבת נעימה...רגועה...מלאה אור ואהבה... דרך אגב המחשב שלי מאוד חולה מלא ווירוסים...היום יגיע ד"ר אסף הרופא האישי שלו אני מקווה שלא ייקח אותו לאישפוז במעבדה שלו ..אם כן...אתכם הסליחה חבריי...נחזור כשינקו את המחשב מהווירוסים...

ש ר ה לה

New member
בן, מקדישה לך שיר בהמון אהבה. אני מאחורי כל מ

אני מאחורי כל מילה ממילות השיר...!!!

ben 911

New member
שרהלה חמודה. ../images/Emo140.gif

קודם כל תודה, שיר יותר מוצלח מזה לא בטוח שיש..
חוצמזה אני מרגיש בתוך קטע קיטשי מלודרמטי שבו איש חשוב נפרד מנתיניו וכולם מוחים דמעה..וזה מצחיקותי. כי אני מנצל את המעמד עד תום.

בוקר טוב ערדניקית

מצטרפת לבקשתך שימשיך הפורום להתנהל כפי שהיה בהנהלתו של בן נעשה פה מקום של חברים שאוהבים זה את זה אולי תקחי את הניהול עם בן עד שהוא יתארגן , ככה המקום ישאר כמו שהוא

בוקר טוב נסיכתי...

אני כאן אתכם....לא זקוקה לתואר של "מנהל"/ת.....נחכה ונראה מה ימים יגידו.....שבת שלום יקירתי..

אחותי

תגידי לד"ר שיתקן את המחשב שלך מהר , וישים לך אנטי וירוס טוב לא רוצה שתשארי בשבת בלי מחשב אם בן יודיע להנהלת התפוז אז הם יחפשו מנהל חדש ואם את תצטרפי לניהול אז שניכם תנהלו יחד יהיה קל יותר לבן

ben 911

New member
פריסיליה, בכייף. היה חבל לי שלא יצא לנו להפגש

בכל אותם מפגשי פורום.
אבל את יודעת..אף פעם לא מאוחר.

למעלה