Well my friends, the time has come

ben 911

New member
../images/Emo51.gif ערדניקית, היה לי כייף להתכסח איתך../images/Emo6.gif

בן..."להתכסח"???

נו...טוב...אתה צריך לכנות זאת כך לצורך הפרוטוקול.....שיהיה...העונג היה כולו שלי....

s h o o s h a

New member
You Did It YOUR Way

לך ידידי, למרות ועל אף,
רבה I Did It My Way Frank Sinatra And now, the end is near; And so I face the final curtain. My friend, Ill say it clear, Ill state my case, of which Im certain. Ive lived a life thats full. Ive traveled each and evry highway; And more, much more than this, I did it my way. Regrets, Ive had a few; But then again, too few to mention. I did what I had to do And saw it through without exemption. I planned each charted course; Each careful step along the byway, But more, much more than this, I did it my way. Yes, there were times, Im sure you knew When I bit off more than I could chew. But through it all, when there was doubt, I ate it up and spit it out. I faced it all and I stood tall; And did it my way. Ive loved, Ive laughed and cried. Ive had my fill; my share of losing. And now, as tears subside, I find it all so amusing. To think I did all that; And may I say - not in a shy way, No, oh no not me, I did it my way. For what is a man, what has he got? If not himself, then he has naught. To say the things he truly feels; And not the words of one who kneels. The record shows I took the blows - And did it my way!

ben 911

New member
../images/Emo51.gifשוש, זה אחלה פרנק סינטרה וכאלה...../images/Emo4.gif

אבל אני סה"כ מפסיק לנהל פה את הפורום. אני לא הולך חלילה להחזיר ציוד.
סתאאאאם, אני יודע שרצית לשים תקליט של משהו מתאים לנושא.
שוש. את סבבה.
אפרופו "ציוד"..החלטתי עכשיו לרשום אותך בצוואה
פרנק סינטרה פשוט עשה לי את זה. גם את.

s h o o s h a

New member
יקירי, החזרת כאן ציוד ואתה ממשיך לדרך חדשה

עם ציוד חדש, אולי משובח יותר, אם כח גדול ואמירות וידע. בדיוק כמו בשיר- You did all that; And may I say - not in a shy way, No, oh no not you, You did it your way. For what is a man, what has he got? If not himself, then he has naught. To say the things he truly feels; And not the words of one who kneels. The record shows You took the blows - And did it Your way!

צלליתה

New member
תודה ,ובהצלחה

ומכיוון שנראה שעדיין יש לך כובע של מנהל אנא ממך הודעה אחת מתחת נראה לי שמוחק יכול להועיל

ben 911

New member
חן חן צלליתה.

טכנית עדיין יכול לטפל במחיקות וכאלה. מנטאלית אני כבר לא...

בן שיהיה בהצלחה

לקחת את ההנהלה שהפורום היה קטן וחמוד והפכת אותו למקום תוסס ומלא חיים מאחלת לך בהצלחה בכל מה שתעשה , שהחיים יחייכו אלייך תמיד תודה עבור תקופה יפה של כתובה ןוחברות שנוצרו פה בפורום

סימפתי

New member
../images/Emo184.gif ל BEN היקר, המקסים והמכובד

צר לי לשמוע על נטישתך. אני מכבד ומוקיר את החלטתך. אני מאחל לך כל טוב והצלחה בכל. ניהולך היה הוגן ונעלה. לקח לי זמן רב לאמוד את קנקנך... תמיד הפתעתני לטובה. גדולתך היא נאורתך. I do wish you the best so long pal

../images/Emo214.gifבנצוק יקירי...

נעדרתי לאחרונה, אך תמיד צופה בפורום מהצד. לגבי החלטתך בן שמעתי לא מכבר, ודי מבינה אותה הייתי אומרת. לדידי היית האיש מכאן, זה שידע לאחד ולפשר בין המבקרים, תמיד בנעימות ובברכה חמה. מעולם לא אהבתי פרידות, כך שהיום יכולה לאחל לך, הצלחה ושלווה בציפיה לימים טובים, שולחת לך חיבוק ענק, מוסיפה ואומרת, חבר טוב נדיר בימינו, לשמחתי היית כזה, זכות עבורי להכיר אותך, תודה לך יקירי, אוהבתותך

ben 911

New member
אחרת..? חבל שלא רואים אותך יותר, הרבה יותר.

כי כייף לקרוא אותך. אני בטוח שעוד אנשים חושבים כמוני. והיה לי עוד יותר כייף להכיר אותך.. הרגשתי איתכם כמו משפחה גדולה ומאושרת.

ben 911

New member
תודה סימפטי..../images/Emo140.gif

אהבתי תמיד את מה שהבאת ואת מה שכתבת. הכישרון הטבעי שלך כקריקטוריסט בנוסף לשאר הדברים והתכנים המקצועיים. השוו לפורום שלנו נופך אריסטוקרטי מכובד. תודה על הכל.

למעלה