Weekend’s Watch לסופש של 29-31/12/2022 💏

lemon lyman

Well-known member
בגלל זה אני מחכה ולא קורא את הספר עד שהשלישי ייצא
רגע מה אתה לא קראת אותו ? או שאתה ציני ? כי חיפשתי מה כתבתם על הספר הזה ומצאתי רק שעדי הזכירה אותו באחד הסיכומים
אגב שאלתי את רעות אם יהיה ספר שלישי אז היא אמרה לי איזה
"בנוי לילדים " :-D

בכל אופן אני קראתי ולא אהבתי
ספוילר ממש בקטנה
אני רגילה שברומנים שאני קוראת מתמקדים בזוג של הספר .פה נתנו משקל גם לחברים של לוק ולא אהבתי אותם בכלל אז זה עיצבן אותי .אבל לוק ואוליבר די חמודים

ספוילר לא בקטנה
הסוף גם היה מאכזב

didalf

Well-known member
בכל אופן אני קראתי ולא אהבתי
ספוילר ממש בקטנה
אני רגילה שברומנים שאני קוראת מתמקדים בזוג של הספר .פה נתנו משקל גם לחברים של לוק ולא אהבתי אותם בכלל אז זה עיצבן אותי .אבל לוק ואוליבר די חמודים
חח ברור, כי קראת את ספר ההמשך|בוקס|
בספר הראשון זה הכל עליהם ואיך הם נהיים ביחד.

lemon lyman

Well-known member
חח ברור, כי קראת את ספר ההמשך|בוקס|
לא הבנתי אי אפשר לעשות ספר המשך רק עליהם?|תוהה| כי אני קראתי רומנים בהמשכים וגם הם התמקדו רק בזוג של הספר
בספר הראשון זה הכל עליהם ואיך הם נהיים
כן הבנתי את זה .נגיד חשבתי שהיה גם על מיילס אבל שאלתי את רעות והיא אמרה לי שלא

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רגע מה אתה לא קראת אותו ? או שאתה ציני ? כי חיפשתי מה כתבתם על הספר הזה ומצאתי רק שעדי הזכירה אותו באחד הסיכומים
אגב שאלתי את רעות אם יהיה ספר שלישי אז היא אמרה לי איזה
"בנוי לילדים " :-D
באמת לא קראתי אותו. שמעתי המון דעות של אנשים שהיו מאוכזבים ממנו ולא בא לי על זה.
אני עדיין בשוק שקראת אותו ולא את הספר הראשון.

והספר השלישי בדוק יקרא Father Material

*האמת שזה פשוט היה לי ברור כי זה מתאים לשמות שני הספרים הראשונים, אבל עכשיו בדקתי ולפי מה שכתוב באתר goodreads, זה הולך להיות השם של הספר הרביעי בסדרה. בעוד הספר השלישי הולך להקרא Ten Things That Never Happened. לא ברור לי מה הקטע.

**אגב, קראתי בעבר ספר אחר של אלכסיס הול שנקרא Looking for Group שגם מאוד אהבתי.

lemon lyman

Well-known member
באמת לא קראתי אותו. שמעתי המון דעות של אנשים שהיו מאוכזבים ממנו ולא בא לי על זה.
אני עדיין בשוק שקראת אותו ולא את הספר הראשון
רעות קראה את הספר הראשון דרך קינדל ואני אנטי קינדל אז לא קראתי אותו ואז בחודש שעבר היא קנתה את השני אז הייתה לי אפשרות לקרוא אותו
אמרתי מקסימום אם יהיו דברים לא ברורים אז אני אוכל לשאול אותה אבל לא היו כאלה
‏חוץ מהקטע עם מיילס שרציתי לדעת. בסוף התברר לי שזה משהו שבכלל קרה לפני העלילה של הספר הקודם

למעלה