Weekend’s Watch לסופש של 29-31/12/2022 💏

LeAnnDylan

Well-known member
אה אוקיי הבנתי |פנים| זה לפי ברונו :-D:-D:-D
אוי לונה. אני אפילו לא מכירה את השיר הזה של ברונו וידעתי שלזה עדי התכוונה:-D
ובגלל שאני לא מכירה אותו/את המנגינה שלו אני לא יכולה להעריך את היצירותיות של עדימון כמו שצריך. אבל בכל זאת קבלי ח"ח ואנחנו אכן לא מדברים על "ברונו"

didalf

Well-known member
מה?! אז מה עשית עד אפריל?8-*
במחשב שומעת ביוטיוב [עדיין בתכלס], ובטלפון הורדת שירים מיוטיוב בדרך לא דרך וקניה באייטונז למי שהתחשק לי להשקיע בו.
(בהתחלה הייתי קונה רק אלבומים של טיילור, אבל עם הזמן נהייתי עצלנית עם התהליך של להוריד מיוטיוב והתחלתי לקנות עוד שירים, אבל עדיין מעט כי זה היה פר שיר)
נ.ב השיר של ברונו הגיע למקום 11 במצעד של גלגלצ
טוב מאד, הצבעתי לו.

LeAnnDylan

Well-known member
במחשב שומעת ביוטיוב [עדיין בתכלס], ובטלפון הורדת שירים מיוטיוב בדרך לא דרך וקניה באייטונז למי שהתחשק לי להשקיע בו.
(בהתחלה הייתי קונה רק אלבומים של טיילור, אבל עם הזמן נהייתי עצלנית עם התהליך של להוריד מיוטיוב והתחלתי לקנות עוד שירים, אבל עדיין מעט כי זה היה פר שיר)
אמאל'ה נראה לי לא קניתי שירים איזה 3 שנים שכבר שכחתי איך עושים את זה.
ז"א אמנים שאני רוצה לתמוך בהם (ע"ע ליאן) אני קונה אלובמים פיזיים שלהם (כי קניה דרך האתר הישיר של האמן זו הדרך הכי טובה לתמוך בהם ולדאוג שצד שלישי (ע"ע ספוטיפי/אפל/יוטיוב) יקחו אחוזים גבוהים מהקניה. אין לי באמת מה לעשות עם האלבום עצמו ואני אפילו לא טורחת לפתוח אותם, אבל שלא יגידו שאני לא תומכת.
את משלמת על יוטיוב? אחרת איך אפשר לשמוע שם שירים? זה הסיוט הכי גדול שלי הפרסומות האלה שהם דוחפים בכל חור8-{
ולמה בכלל להוריד שירים מהיוטיוב? זה לא פוגע באיכות? אם כבר יש לך דודים, תבקשי מהם שישלחו לך אלבומים.
אני נהייתי מזה מפונקת לאחרונה. אם זה לא באיכות דולבי, שלא יכנס לי לספרייה בכלל|שפם| איכס יש לי צמרמורות גועל מהמחשבה של איכות יוטיוב באייטוס שלי8-{

didalf

Well-known member
ז"א אמנים שאני רוצה לתמוך בהם (ע"ע ליאן) אני קונה אלובמים פיזיים שלהם (כי קניה דרך האתר הישיר של האמן זו הדרך הכי טובה לתמוך בהם ולדאוג שצד שלישי (ע"ע ספוטיפי/אפל/יוטיוב) יקחו אחוזים גבוהים מהקניה. אין לי באמת מה לעשות עם האלבום עצמו ואני אפילו לא טורחת לפתוח אותם, אבל שלא יגידו שאני לא תומכת.
כן אבל כמו שאמרת באמת אין לי מה לעשות עם אלבום פיזי (וגם משלוח לארץ לוקח מלא זמן ויקר סתם). אז אני קונה באייטונז. גם כדי לתמוך (כי טיילור העניה ממש צריכה את עזרתי) וגם כדי שיהיו לי את הקבצים של השירים לא משנה מה יקרה לאפל מיוזיק.

את משלמת על יוטיוב? אחרת איך אפשר לשמוע שם שירים? זה הסיוט הכי גדול שלי הפרסומות האלה שהם דוחפים בכל חור8-{
לא, יש לי אד בלוק.

ולמה בכלל להוריד שירים מהיוטיוב? זה לא פוגע באיכות? אם כבר יש לך דודים, תבקשי מהם שישלחו לך אלבומים.
לאדעת זאת הייתה הדרך הכי קלה. גם אני לא צריכה אלבומים שלמים בד"כ, שיר מפה שיר משם. היחידה שאני שומעת אלבומים שלמים שלה זאת טיילור שזה אני קונה.
גם אם לפעמים אני שומעת אלבום מלא של מישהו אחר או נגיד של מחזמר בסוף אני אבחר את השירים הבודדים שהכי אהבתי שיכנסו לטלפון וישארו איתי אחרי שמיציתי את האלבום המלא.
אני נהייתי מזה מפונקת לאחרונה. אם זה לא באיכות דולבי, שלא יכנס לי לספרייה בכלל|שפם| איכס יש לי צמרמורות גועל מהמחשבה של איכות יוטיוב באייטוס שלי8-{
חחח אני מזה חסרת סטנדרטים בקטע הזה:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ואני מתכוונת לקרוא בסופש את הספר בנוי לחתונה
ולא עדי חזיר לשאלתך :-P: אני לא קראתי את בנוי לקשר
רגע רגע
אז למה שתעשי לעצמך דבר כזה?
אני גם ממש לא מבין.
זה לא שבנוי לקשר לא זמין בארץ.
זה גם לא מצב שבו הספר השני נחשב לטוב יותר מהראשון
הוא לא זמין לי ובנוי לחתונה כן (ואין לי ספר לסופש)
אבל בכל זאת.
איך אין לך שום ספר אחר לסופש הזה?
1. זה כמו להתחיל סדרה בעונה השניה
ויחד עם זה יש אנשים שעושים את זה
2. הראשון הרבההההההההה יותר טוב
בגלל זה אני מחכה ולא קורא את הספר עד שהשלישי ייצא

***אגב ספרים להטבים בעברית - ראיתי היום שיצא הספר Autoboyography בעברית. אני ממש אהבתי אותו אז אני ממליץ. בעברית קראו לו אוטובנוגרפיה.
(אין לו ספר המשך אז אין ברירה אלא לקרוא אותו בסדר הנכון)
(אני מניח שאם ממש רוצים אז אפשר לפתוח אותו באמצע ולקרוא מהאמצע עד הסוף ואז לקרוא את החצי הראשון)
אנחנו לא מדברים על בלאמי לא לא לא לא
אנחנו לא מדברים על בלאמי
אבל!
התחלתי לראות ה100
היא התחילה לראות ה100
ומיד התאהבתי בסדרה
עד פה דילן הייתה מרוצה
בלאמי נכנס בחיוך מנומש
גראונדר!
וניסה להשתלט על הקבוצה
אתהלאהמנהיגלךלישון
בהתחלה הוא היה מעצבן
אל תפריע לקלראקי!
אבל די מהר התגלה כמהמם
איך הוא אוהב את אוקטביה
אבל דילן שונאת אותו מכל הלב
אז כדי שהשלום ישמר
אנחנו לא מדברים על בלאמי לא לא לא
אנחנו לא מדברים על בלאמי
:-D
רק באמצע הקריאה (אפילו קצת אחרי) של הדבר הזה קלטתי מה את עושה
אז רק בקריאה חוזרת התפוצצתי מצחוק
(אני מרגיש שצריכה להיות מילה אחרת במקום גראונדר, כלומר זה עובד מקצבית מעולה, אבל לא מבחינה תוכנית - הוא לא גראונדר)
עכשיו רק נראה אותך ממשיכה לכל השיר (יש 7 עונות של הסדרה, אז יש עוד חומר)
:-D:-D:-D
מה קרה פה אני לא יודעת אם אני אמורה לקרוא את זה במנגינה של שיר או שזה כאילו (ספוילר ה-100) קלארק וזאתי שנכנסה בגוף שלה בראש שלה, אה אוקיי הבנתי |פנים| זה לפי ברונו :-D:-D:-D
גדול!
אוי גרואנדר! זה מעולה :-D
מצחיק שגם את התייחסת לשורה של גראונדר.
כי זה באמת עובד מקצבית מעולה. אבל זה לא קשור לבלאמי. הוא לא גראונדר.
אבל אולי זה באמת לא משנה. אולי לפחות שזה יהיה גראונדרס ואז זה התייחסות כללית לקיומם המאיים
חיי כחובבת מוזיקלס לימדו אותי שבשנה יש 525600 דקות ולכן מדובר ביותר משנה שלמה רצוף.
מחזות זמר הן מאוד חינוכיות (כלומר אפשר גם לעשות במחשבון 60X24X365)
כמו שאת ניק צריך רק לשאול שאלה, שהוא יהיה חייב לעשות את מה שרוצים בשביל לענות עליה, אז הוא יעשה את זה.
אני מאוד לא שמח שאתם יודעים את זה עלי
[הספר "שירו של אכילס"] סורי אבל אני לא הפסקתי מהר מידי, אני הגעתי עד לקטע שאחרי שהם מז.. עושים אהבה בפעם הראשונה במערה של הקנטאור ואח"כ ממשיכים עם זה איזה תקופה ותוהים אם לספר לקנטאור או לא ומתמזמזים ליד הנהר...
קראתי את הספר הזה לפני המון שנים - עוד לפני שהיה לי קינדל ובעברית.
אז אני ממש לא זוכר כמה זה מתקדם.
בכל מקרה אנחנו עדיין מאוכזבים ממך.
מעולה (כלומר הייתי שמח לגבוה יותר, אבל אני מניח שזה נחשב די גבוה)

didalf

Well-known member
***אגב ספרים להטבים בעברית - ראיתי היום שיצא הספר Autoboyography בעברית. אני ממש אהבתי אותו אז אני ממליץ. בעברית קראו לו אוטובנוגרפיה.
כן ראיתי. טוב שנזכרו. אבל איזה ספר יפה|מאוהב|

רק באמצע הקריאה (אפילו קצת אחרי) של הדבר הזה קלטתי מה את עושה
חחח אתה ולונה כאלה גרועים בחיי

(אני מרגיש שצריכה להיות מילה אחרת במקום גראונדר, כלומר זה עובד מקצבית מעולה, אבל לא מבחינה תוכנית - הוא לא גראונדר)
נו זה גם לא השלב שהכרנו את הגראונדרים עדין אבל מה אתה קטנוני זה יושב טוב.

מחזות זמר הן מאוד חינוכיות (כלומר אפשר גם לעשות במחשבון 60X24X365)
בזמן שאתה מתעסק במחשבון אני כבר סיימתי לשיר.

מעולה (כלומר הייתי שמח לגבוה יותר, אבל אני מניח שזה נחשב די גבוה)
מתוך 30 זה לא רע.

Lhuna3

Well-known member
מה המקומות הראשונים? יש לך רשימה של כל המצעד? לא מצליחה למצוא משום מה. מצאתי לא חשוב.
לא בעצם לא מצאתי! אה הנה: https://glz.co.il/גלגלצ/תוכניות/המצעד-הבינלאומי-2022/המצעד-הבינלאומי-2022
עדי|חזיר| - מזל טוב על 4 זכיותייך בעשרת הגדולים!

didalf

Well-known member
מה המקומות הראשונים? יש לך רשימה של כל המצעד? לא מצליחה למצוא משום מה. מצאתי לא חשוב.
את יודעת שזה סתם קישור לאתר שלהם? אה ערכת בינתיים
הנה
1672352432680.png
בכל מקרה בעלי שולט בחמישיה + איש השנה + אלבום השנה|מאוהב|
המקום הראשון מפתיע כמו לגלות שניק בוחר בבאפי לסדרה האהובה עליו (אבל ראוי מאד|מאוהב|)
מלכתי במקום נמוך לטעמי אבל גבוה יחסית לציפיה האפסית שלי מישראלים אז אני מרוצה, פלוס היא אשת השנה|מאוהב|

1672352525689.png

ברונו במקום ה11.
העובדה ששיר מהאייטיז השתחל לשם בגלל סצנה בדברים מוזרים מצחיקה אותי ממש.
והשאר לא חשוב.

עדי|חזיר| - מזל טוב על 4 זכיותייך בעשרת הגדולים!
תודה:-D|מאוהב||כתר|

נדירליאל

Well-known member
אין תוכניות צפייה.
אני באמצע כתיבת ספר שירים ובאמצע כתיבת רומן.
אני קורא טקסטים שעוסקים במוסר [זמן טוב מאוד לברר מה מוסרי ומה לא]
ואם יקרה בטעות שכן -
סביר להניח - אסיים לצפות בפרק ה- WWE של RAW, אח"כ "סמאק-דאון" וגם NXT.
לעת עתה - מיטב הצפיה שלי הוא ב: יוטיוב. כפי שכתבתי - דיסני הופך לגרוע יותר ויותר [למשל - אתמול לא הצלחתי להכנס לחיפוש.. לפעמים עולים שם סרטים ממש שווים.]

נדירליאל

Well-known member
במה אתה בדרך כלל אוהב לצפות?

מגניב :-): אפשר לשאול במה זה עוסק?
הרומן, כך עדיין קוראים לז'אנר הסיפור הארוך הוא בענייני מד"ב, בעיקר מהכיוון הביולוגי.
ספר השירים, אמנם חלק ממנו כתבו, אבל מעדיף לא להצהיר על התימה המאחדת אותו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בכל מקרה בעלי שולט בחמישיה + איש השנה + אלבום השנה|מאוהב|
מקום ראשון באמת ברור ומאוד מאוד מוצדק.
המקום השני בכלל לא הכרתי ועכשיו ששמעתי לא אהבתי במיוחד
המקום הרביעי שמעתי לראשונה רק שבוע שעבר. נראה לי שזה שיר נורא יפה, אבל הקליפ מטריד מאוד.
העובדה ששיר מהאייטיז השתחל לשם בגלל סצנה בדברים מוזרים מצחיקה אותי ממש.
זה מאוד מוצדק. וואו כמה זה ניגן ברדיו לאחר הסדרה.
אם המצעד היה מתרחש בקיץ אז זה היה מגיע לעשרת הגדולים
חחח אתה ולונה כאלה גרועים בחיי
כשאתה קורא משהו בהודעה אתה לא מחפש מקצבים ולא מצפה לשירים מוכרים

didalf

Well-known member
מקום ראשון באמת ברור ומאוד מאוד מוצדק.
|מאוהב|

המקום השני בכלל לא הכרתי ועכשיו ששמעתי לא אהבתי במיוחד
אני לא אוהבת אותך במיוחד.

המקום הרביעי שמעתי לראשונה רק שבוע שעבר. נראה לי שזה שיר נורא יפה, אבל הקליפ מטריד מאוד.
חחח וואי ממש מטריד. ראיתי שיצא קליפ ואני כולי שמחה ואז ראית אותו ואני כזה "מה לעזאזל הארי????????????????????"

זה מאוד מוצדק. וואו כמה זה ניגן ברדיו לאחר הסדרה.
אם המצעד היה מתרחש בקיץ אז זה היה מגיע לעשרת הגדולים
עדיין מצחיק.

כשאתה קורא משהו בהודעה אתה לא מחפש מקצבים ולא מצפה לשירים מוכרים
מספיק לראות "אנחנו לא מדברים על X" בשביל לשיר את זה אוטומטית|שפם|

Lhuna3

Well-known member
חחח וואי ממש מטריד. ראיתי שיצא קליפ ואני כולי שמחה ואז ראית אותו ואני כזה "מה לעזאזל הארי????????????????????"
וואו, הלכתי לבדוק אותו ויהיו לי סיוטים בגלל זה הלילה! :sick:

למעלה