Weekend’s Watch לסופש של 29-31/12/2022 💏

It's Always Sunny

Well-known member
סרט: מועדון דיסני- עולם מוזר
סדרה: אי אפשר בלי טד (עונה 2)
ספוטיפיי
קריאה אינטרנטית

Lhuna3

Well-known member
סרטים:
מועדון דיסני של הפורום: עולם מוזר.

סדרות:
מסע אגדי 3 - הפרק של השבוע
הפריפראל - לנסות שמעתי שזה מבוסס על ספר ושהספר מומלץ, אז יש מצב שאעדיף לקרוא אותו מאשר לצפות בסדרה.
הרופא הטוב 6 - הפרק של השבוע (עדיין בפגרה :mad: )
ER??? - עדיין רוצה אבל לא זמין לי כרגע אז עוד לא ברור מתי זה יקרה.
הסדרה של הארי ומייגן - ראיתי קצת מהפרק הראשון. נחמד אבל לא מספיק עניין אותי.
קרתגו - ניסיתי קצת ועוד לא החלטתי. נראה לי שוויתרתי.
נשארתי עם ממש מעט. אבל לא נורא כרגע כי יש לי ספר.

ספר:
Children of Time - מד"ב מהסוג שאני אוהבת.
(הקינדל חולץ בהצלחה ובלי להזיז את המזנון! |מזיע| וניסיתי את שירו של אכילס, אבל לא התחברתי).

משחקים:
רמיקיוב, זינגה פוקר, בורגר שופ 2, ותשחץ (האפליקציה הישראלית).

didalf

Well-known member
חומריו האפלים שני פרקי סיום הסדרה
מית'יק קווסט פרק שבועי
עולם מוזר - במסגרת מועדון דיסני. אולי כי זה נשמע לי קצת משעמם.
אני רוצה גם להספיק לראות את סרט ההמשך של רצח כתוב היטב.

מה זה אומר ספוטיפיי כתוכנית? להקשיב למה שהוא נותן לך ולבהות בקיר תוך כדי?

(הקינדל חולץ בהצלחה ובלי להזיז את המזנון! |מזיע| וניסיתי את שירו של אכילס, אבל לא התחברתי).

מגיע לך שהקינדל יפול שוב|שפם|

Lhuna3

Well-known member

It's Always Sunny

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
חחחחח, לא. יש לי פליילסט מוכן. אז פחות או יותר לשים אותו ולבהות בקיר בזמן שאני שוכבת במיטה :-D|פנים|
לגיטימי לחלוטין! אישית אני מעדיפה לשים פלייליסטים ברקע ולשחק משחקים בטלפון/טאבלט.

הפלייליסט הזה זה שירים שאת בחרת אחד-אחד? איזה סגנון? (אם יבוא לך לשתף את הרשימה זה בכלל יהיה נחמד, כמובן לא חייבת, אני גם לא יודעת כמה עבודה זה לכתוב הכל)

Aranel Nenharma

Well-known member
אני רוצה גם להספיק לראות את סרט ההמשך של רצח כתוב היטב.
ראיתי את זה ביום שיצא בנטפליקס וזה סרט ממש טוב
אהבתי ממש
מה זה אומר ספוטיפיי כתוכנית? להקשיב למה שהוא נותן לך ולבהות בקיר תוך כדי?
אם אני לא טועה אז יש בנטפליקס תוכנית על ספוטיפיי או לפחות על מי שהמציא את האפליקציה

didalf

Well-known member
ראיתי את זה ביום שיצא בנטפליקס וזה סרט ממש טוב
אהבתי ממש
כן שמעתי שהוא טוב אני מחכה לערב מתאים.
אם אני לא טועה אז יש בנטפליקס תוכנית על ספוטיפיי או לפחות על מי שהמציא את האפליקציה
כן ההורים שלי ראו את זה שבוע, ראיתי חלק כי אני חולה על הספה שלהם ורואה מה שהם רואים. אבל לא לזה אור התכוונה.
האמת התעצבנתי על הסדרה הזאת קצת גם כן. ב2014 טיילור הוציאה את השירים שלה מספוטיפיי במחאה על התשלום העלוב שאמנים מקבלים, ולא חזרה עד 2017. הקטע הזה מוצג בסדרה כמשבר של ספוטיפיי, אבל "שכחו" לציין מה הסיבה שהיא עזבה אותם. הציגו את זה כאילו עלה לה הכוכבות לראש והיא דורשת יותר רק עבור עצמה, בעוד שהיא דרשה זכויות שוות לכל האומנים. אמנם נכון שהפרק הזה מוצג מהזווית של השותף שהוא אדם מופרע ובעייתי ומנקודת המבט שלו זה מה שהוא ראה, ועדיין עצבן אותי שלא הייתה הבהרה ברורה יותר לכוונות שלה.

It's Always Sunny

Well-known member
לגיטימי לחלוטין! אישית אני מעדיפה לשים פלייליסטים ברקע ולשחק משחקים בטלפון/טאבלט.

הפלייליסט הזה זה שירים שאת בחרת אחד-אחד? איזה סגנון? (אם יבוא לך לשתף את הרשימה זה בכלל יהיה נחמד, כמובן לא חייבת, אני גם לא יודעת כמה עבודה זה לכתוב הכל)
כרגע זה בעיקר אלבום אחר של הזמרת איימי מאן בשם Charmer, אני מניחה שבהמשך זה יימאס עליי ואני אמצא משהו אחר.
כשהקשבתי לשירים ביוטיוב, הייתי חוזרת על אותם דברים כי לא היה לי כוח ללחוץ על שירים לא מוכרים (מאמץ גדול מדי) אבל מסתבר שכשספוטיפיי מעבירים לי שירים באוטומט אין לי בעיה להיפתח קצת, אז בזכות זה הכרתי את האלבום הזה (אני אוהבת כמעט את כל האלבומים שלה אבל מזה ספציפית נרתעתי).

לא מפריע לך לשחק בטלפון ולהקשיב למוזיקה תוך כדי? (מבחינת הריכוז)
את אוהבת להקשיב באוזניות?

It's Always Sunny

Well-known member
:-0:-0 איזה קטע.

כן ההורים שלי ראו את זה שבוע, ראיתי חלק כי אני חולה על הספה שלהם ורואה מה שהם רואים. אבל לא לזה אור התכוונה.
האמת התעצבנתי על הסדרה הזאת קצת גם כן. ב2014 טיילור הוציאה את השירים שלה מספוטיפיי במחאה על התשלום העלוב שאמנים מקבלים, ולא חזרה עד 2017. הקטע הזה מוצג בסדרה כמשבר של ספוטיפיי, אבל "שכחו" לציין מה הסיבה שהיא עזבה אותם. הציגו את זה כאילו עלה לה הכוכבות לראש והיא דורשת יותר רק עבור עצמה, בעוד שהיא דרשה זכויות שוות לכל האומנים. אמנם נכון שהפרק הזה מוצג מהזווית של השותף שהוא אדם מופרע ובעייתי ומנקודת המבט שלו זה מה שהוא ראה, ועדיין עצבן אותי שלא הייתה הבהרה ברורה יותר לכוונות שלה.
:-0:-0:-0 זה לא ממש נחמד.

Lhuna3

Well-known member
כרגע זה בעיקר אלבום אחר של הזמרת איימי מאן בשם Charmer, אני מניחה שבהמשך זה יימאס עליי ואני אמצא משהו אחר.
כשהקשבתי לשירים ביוטיוב, הייתי חוזרת על אותם דברים כי לא היה לי כוח ללחוץ על שירים לא מוכרים (מאמץ גדול מדי) אבל מסתבר שכשספוטיפיי מעבירים לי שירים באוטומט אין לי בעיה להיפתח קצת, אז בזכות זה הכרתי את האלבום הזה (אני אוהבת כמעט את כל האלבומים שלה אבל מזה ספציפית נרתעתי).
הבנתי |כן| ויפה שהצלחת להפתח.
גם לי קשה לנסות מיוזמתי שירים לא מוכרים, ובאמת כשיוטיוב בוחר לי לבד אז לפעמים מצליחה קצת יותר (אבל עדיין זה די קשה לי).
לא מפריע לך לשחק בטלפון ולהקשיב למוזיקה תוך כדי? (מבחינת הריכוז)
זה משחקים שלא דורשים יותר מידי ריכוז.
את אוהבת להקשיב באוזניות?
כן!
אבל אני לא אוהבת אוזניות שיושבות בתוך האוזן (כמו איירפודס) אלא רק כאלו שעם קשת מעל הראש. ולפעמים זה גם מעיק, אז שומעת חלק מהזמן ללא אוזניות.

It's Always Sunny

Well-known member
כן!
אבל אני לא אוהבת אוזניות שיושבות בתוך האוזן (כמו איירפודס) אלא רק כאלו שעם קשת מעל הראש. ולפעמים זה גם מעיק, אז שומעת חלק מהזמן ללא אוזניות.
מעניין, כי מניסיון אישי, אוזניות קשת טובות אבל בשלב מסוים זה כבר ממש לוחץ על האוזן.
לא עושים לך בעיות עם הפעמים שאת מקשיבה בלי אוזניות? (שכנים וכו' או שאת מקשיבה יחסית בשקט)
הייתה לי תקופה שהייתי לבד בבית ואז הייתי שמה מוזיקה בלי אוזניות אבל עכשיו זה מוזר לי, אפילו כשאין אנשים בבית, אני לא רוצה להפריע לשכנים :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נטפליקס:
Inside Man
- מיני סדרה בריטית
Inside Job - עונה 2
Treason - סדרה חדשה
Matilda the Musical - סרט חדש

דיסני+:
פרוזן
- מועדון דיסני
עולם מוזר - מועדון דיסני
Welcome to Wrexham - פרק שבועי
Willow - פרק שבועי

אמזון:
The English
- לנסות
Three Pines - לבדוק

אפל:
Mythic Quest
- פרק שבועי
Slow Horses - מתחילה עונה 2

יו-טיוב
זהו זה
- פרק שבועי
קרתגו - מפרק 3 הלאה

סטינג*
אווניו 5 - לראות עונה 2
חומריו האפלים - כבר ראיתי את פרקי הסיום

דודים:
Star Trek: Prodigy
- פרקי סיום
SAS: Rogue Heroes - לראות פרק סיום
Ghosts (הבריטי) - לראות את פרק חג המולד

להמשיך עם ספר חדש Monster of The Week (אני כבר ב32%)

וגם לכתוב בפורום וכזה.

נטפליקס:
Maid - לנסות אולי; הפלאש - תחילת עונה 8; סיינפלד - פה ושם להכניס איזה פרק; ויקינגים: ולהאלה - אולי מתישהו; Inventing Anna - סדרה חדשה; Pieces of Her - סדרה חדשה לנסות; הקפסולה / The Bubble - סרט, אולי לנסות; Anatomy of a Scandal - אולי לנסות; Merli - אולי להתחיל מתישהו; הממלכה האחרונה - כל העונות; Operation Mincemeat - סרט שבא לי לראות ויצא בנטפליקס, אבל כנראה עדיין לא בארץ
The Future Of - אולי לבדוק פרק כלשהו מזה
Man vs. Bee - אני אנסה מתישהו;
Boo, Bitch - נראה לייכול להיות מצחיק
Keep Breathing - סדרה חדשה
Echoes - אולי לנסות
Inside the Mind of a Cat - אולי
The Gray Man - סרט שנראה לי טוב
Lost Ollie - אולי
Fakes - אולי
The Watcher - אולי
Merli - אני רוצה להתחיל
Mo - אולי
The Bastard Son & The Devil Himself - אולי

דיסני+:
!Baymax - אולי לבדוק
Single Drunk Female - סדרה חדשה;
Pam & Tommy - נראה לי שאני אדחה את הצפיה בה אלא אם כן יתחילו דיבורים עליה כאן;
Under The Banner Of Heaven - סדרה חדשה (עם אנדרו גארפילד)
Mike - (כשיגיע לדיסני+)
Wedding Season - עונה ראשונה שלמה יצאה
כלבי השמורה - התחילה עונה 2

אמזון:
As We See It
- כל העונה הראשונה; The Boys Presents: Diabolical - אולי אמשיך; The Outlaws - סדרה, אולי לנסות
Chloe - אולי להתחיל
The Summer I turned pretty - סדרה חדשה
A League of Their Own - אולי אם אני אשמע דברים טובים
Outer Range - אולי לנסות
The Devil’s Hour - אולי לבדוק

אפל:
The Last Days of Ptolemy Grey
- אולי שווה לבדוק; אם ייצא זמן אז להתחיל טד לאסו; WeCrashed - פרקים ראשונים; האפטר פארטי - סדרה חדשה עדיין לא התחלתי
Pachinko - פרקים ראשונים
Roar - אולי לנסות
Shining Girls - סדרה חדשה
Bad Sisters - אולי לנסות
Loot - נראה כמו סדרה מצחיקה

דודים:
The Long Call -
סדרה בריטית שכל פרקי העונה שלה יצאו (אם עדי תראה אז כנראה גם אני); Better Nate than Never - סרט חדש שאולי אנסה; True Story with Ed and Randall -ראיתי 2 מתוך 6 פרקים; Women of the Movement - מיני סדרה של 6 פרקים; Somebody Somewhere - פרק שבועי; Landscapers - סדרה בריטית חדשה עם 4 פרקים שעכשיו הסתיימה; 4400 - מצטברים להם פרקים; Yellowjackets - אני רוצה להתחיל מתישהו; Heels אני בפיגור של הרבה פרקים; Us אולי להתחיל את הסדרה הקצרה; The Thing About Pam - סדרה חדשה, ראיתי פרק ראשון ושוקל אם כלל להמשיך; The First Lady - סדרה חדשה; The Staircase - סדרה חדשה;
Gentleman Jack - צריך צפיה חוזרת לפחות בפרקים האחרונים של עונה 1
אשתו של הנוסע בזמן - אולי לנסות
הדיילת - צריך לצפות בעונה 1
Moonhaven -צריך לבדוק מה אומרים על זה (למרות שבכל מקרה אין לי ממש זמן)
SkyMed - סדרה חדשה שכל הפרקים שלה נחתו השבוע. ראיתי את הפרק הראשון ואולי אמשיך
All Creatures Great and Small - מתחילה עונה 3
Sprung - משהו חדש שנראה לי טוב
The Resort - אולי להתחיל
משפחת קונור - פרק שבועי
Ghosts (האמריקאית) - פרק שבועי
שלדון הצעיר - פרק שבועי
צ'אקי - מתחילה עונה 2

Lhuna3

Well-known member
מעניין, כי מניסיון אישי, אוזניות קשת טובות אבל בשלב מסוים זה כבר ממש לוחץ על האוזן.
בדיוק לזה התכוונתי שזה לפעמים מעיק אם זה יותר מידי זמן.
לא עושים לך בעיות עם הפעמים שאת מקשיבה בלי אוזניות? (שכנים וכו' או שאת מקשיבה יחסית בשקט)
הייתה לי תקופה שהייתי לבד בבית ואז הייתי שמה מוזיקה בלי אוזניות אבל עכשיו זה מוזר לי, אפילו כשאין אנשים בבית, אני לא רוצה להפריע לשכנים :-D
גם אני תמיד חוששת להפריע לשכנים, אז כשאני בלי אוזניות אני שומעת בווליום לא גבוה מידי, ואם מדובר בשעות שצריך יותר להקפיד על שקט, אז עוד יותר מנמיכה. אבל אני לא צריכה יותר מידי להנמיך בימים אלו, כי הדירה שבצד שצמוד לסלון שלי, שבו אני בד"כ מקשיבה, היא כרגע ריקה (מן הסתם לא לעוד הרבה זמן).

dilia snake

Well-known member
במחלקת זה פורום טלוויזיה אז לרשום: ג'ק ריאן (2-8) והפרת אמונים (2-5) אבל אני לא מאמינה שאני אראה אותן בעתיד הקרוב ואולי אי פעם.

בפועל נשארו לי 20-30 עמ' מהספר אז אני אסיים אותו שאחזור מהעבודה, ואז אני אראה את כל הניתוחים והסרטונים שהצטברו לי עליו בחודש ומשהו האחרונים.

ואולי ספר אחר, כי זאת אני בכול זאת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מסכים עם עדי|חזיר| צריך לזרוק לך את הקינדל שוב מתחת לשידה או משהו
עוד לא בדקתי, האמת, אבל הנחתי שכל ספר שיש באנגלית זמין בקינדל בעקרון... אני לא יודעת אם זה נכון.
יש מעט ספרים שאין להם קינדל זמין. בעיקר ישנים, אבל במקרים ממש בודדים גם חדשים.
אני כותבת את זה כאן כדי שלא אוכל להתחרט: אני אצפה בראלף שובר את האינטרנט ואגיב בשרשור (ברגע שאמצא את השרשור :-D )
הלחץ החברתי עבד, הידד :-D
מעולה (y)
גם אני תמיד חוששת להפריע לשכנים, אז כשאני בלי אוזניות אני שומעת בווליום לא גבוה מידי, ואם מדובר בשעות שצריך יותר להקפיד על שקט, אז עוד יותר מנמיכה. אבל אני לא צריכה יותר מידי להנמיך בימים אלו, כי הדירה שבצד שצמוד לסלון שלי, שבו אני בד"כ מקשיבה, היא כרגע ריקה (מן הסתם לא לעוד הרבה זמן).
אני לא שומע מוזיקה בבית כמעט, אבל כן יש עניין עם זה ששומעים את הסדרות טלוויזיה שאני צופה בהם לפעמים.
אני גר ביחידת דיור אז השכנים שלי זה בעיקר המשפחה של אחותי. אחיינים שלי לפעמים מעירים על זה שכשהם בחצר הם שומעים כל מיני קולות טלוויזיה חזקים מהבית שלי.

snirf

Active member
הערב פרק אחרון של סמיילי :love: :cry:

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|סמיילי
|טי-וי|TELL ME LIES
|טי-וי|קרתגו

|טי-וי|חאנשי- מצחיקה
|טי-וי|אמילי בפריז3
|טי-וי|זמר במסיכה
|טי-וי|המדובב 2

למעלה