יאיי!(הקינדל חולץ בהצלחה ובלי להזיז את המזנון!
זה זמין לך בקינדל? או בספריה?שמעתי שזה מבוסס על ספר ושהספר מומלץ, אז יש מצב שאעדיף לקרוא אותו מאשר לצפות בסדרה.
מה זה אומר ספוטיפיי כתוכנית? להקשיב למה שהוא נותן לך ולבהות בקיר תוך כדי?ספוטיפיי
(הקינדל חולץ בהצלחה ובלי להזיז את המזנון!וניסיתי את שירו של אכילס, אבל לא התחברתי).
עוד לא בדקתי, האמת, אבל הנחתי שכל ספר שיש באנגלית זמין בקינדל בעקרון... אני לא יודעת אם זה נכון.זה זמין לך בקינדל? או בספריה?
![]()
מגיע לך שהקינדל יפול שוב![]()
![]()
מגיע לך שהקינדל יפול שוב![]()
חחחחח, לא. יש לי פליילסט מוכן. אז פחות או יותר לשים אותו ולבהות בקיר בזמן שאני שוכבת במיטהמה זה אומר ספוטיפיי כתוכנית? להקשיב למה שהוא נותן לך ולבהות בקיר תוך כדי?
לגיטימי לחלוטין! אישית אני מעדיפה לשים פלייליסטים ברקע ולשחק משחקים בטלפון/טאבלט.חחחחח, לא. יש לי פליילסט מוכן. אז פחות או יותר לשים אותו ולבהות בקיר בזמן שאני שוכבת במיטה![]()
ראיתי את זה ביום שיצא בנטפליקס וזה סרט ממש טובאני רוצה גם להספיק לראות את סרט ההמשך של רצח כתוב היטב.
אם אני לא טועה אז יש בנטפליקס תוכנית על ספוטיפיי או לפחות על מי שהמציא את האפליקציהמה זה אומר ספוטיפיי כתוכנית? להקשיב למה שהוא נותן לך ולבהות בקיר תוך כדי?
כן שמעתי שהוא טוב אני מחכה לערב מתאים.ראיתי את זה ביום שיצא בנטפליקס וזה סרט ממש טוב
אהבתי ממש
כן ההורים שלי ראו את זה שבוע, ראיתי חלק כי אני חולה על הספה שלהם ורואה מה שהם רואים. אבל לא לזה אור התכוונה.אם אני לא טועה אז יש בנטפליקס תוכנית על ספוטיפיי או לפחות על מי שהמציא את האפליקציה
כרגע זה בעיקר אלבום אחר של הזמרת איימי מאן בשם Charmer, אני מניחה שבהמשך זה יימאס עליי ואני אמצא משהו אחר.לגיטימי לחלוטין! אישית אני מעדיפה לשים פלייליסטים ברקע ולשחק משחקים בטלפון/טאבלט.
הפלייליסט הזה זה שירים שאת בחרת אחד-אחד? איזה סגנון? (אם יבוא לך לשתף את הרשימה זה בכלל יהיה נחמד, כמובן לא חייבת, אני גם לא יודעת כמה עבודה זה לכתוב הכל)
אם אני לא טועה אז יש בנטפליקס תוכנית על ספוטיפיי או לפחות על מי שהמציא את האפליקציה
כן ההורים שלי ראו את זה שבוע, ראיתי חלק כי אני חולה על הספה שלהם ורואה מה שהם רואים. אבל לא לזה אור התכוונה.
האמת התעצבנתי על הסדרה הזאת קצת גם כן. ב2014 טיילור הוציאה את השירים שלה מספוטיפיי במחאה על התשלום העלוב שאמנים מקבלים, ולא חזרה עד 2017. הקטע הזה מוצג בסדרה כמשבר של ספוטיפיי, אבל "שכחו" לציין מה הסיבה שהיא עזבה אותם. הציגו את זה כאילו עלה לה הכוכבות לראש והיא דורשת יותר רק עבור עצמה, בעוד שהיא דרשה זכויות שוות לכל האומנים. אמנם נכון שהפרק הזה מוצג מהזווית של השותף שהוא אדם מופרע ובעייתי ומנקודת המבט שלו זה מה שהוא ראה, ועדיין עצבן אותי שלא הייתה הבהרה ברורה יותר לכוונות שלה.
אני כותבת את זה כאן כדי שלא אוכל להתחרט: אני אצפה בראלף שובר את האינטרנט ואגיב בשרשור (ברגע שאמצא את השרשורסרט: מועדון דיסני- עולם מוזר
הבנתיכרגע זה בעיקר אלבום אחר של הזמרת איימי מאן בשם Charmer, אני מניחה שבהמשך זה יימאס עליי ואני אמצא משהו אחר.
כשהקשבתי לשירים ביוטיוב, הייתי חוזרת על אותם דברים כי לא היה לי כוח ללחוץ על שירים לא מוכרים (מאמץ גדול מדי) אבל מסתבר שכשספוטיפיי מעבירים לי שירים באוטומט אין לי בעיה להיפתח קצת, אז בזכות זה הכרתי את האלבום הזה (אני אוהבת כמעט את כל האלבומים שלה אבל מזה ספציפית נרתעתי).
זה משחקים שלא דורשים יותר מידי ריכוז.לא מפריע לך לשחק בטלפון ולהקשיב למוזיקה תוך כדי? (מבחינת הריכוז)
כן!את אוהבת להקשיב באוזניות?
מעניין, כי מניסיון אישי, אוזניות קשת טובות אבל בשלב מסוים זה כבר ממש לוחץ על האוזן.כן!
אבל אני לא אוהבת אוזניות שיושבות בתוך האוזן (כמו איירפודס) אלא רק כאלו שעם קשת מעל הראש. ולפעמים זה גם מעיק, אז שומעת חלק מהזמן ללא אוזניות.
בדיוק לזה התכוונתי שזה לפעמים מעיק אם זה יותר מידי זמן.מעניין, כי מניסיון אישי, אוזניות קשת טובות אבל בשלב מסוים זה כבר ממש לוחץ על האוזן.
גם אני תמיד חוששת להפריע לשכנים, אז כשאני בלי אוזניות אני שומעת בווליום לא גבוה מידי, ואם מדובר בשעות שצריך יותר להקפיד על שקט, אז עוד יותר מנמיכה. אבל אני לא צריכה יותר מידי להנמיך בימים אלו, כי הדירה שבצד שצמוד לסלון שלי, שבו אני בד"כ מקשיבה, היא כרגע ריקה (מן הסתם לא לעוד הרבה זמן).לא עושים לך בעיות עם הפעמים שאת מקשיבה בלי אוזניות? (שכנים וכו' או שאת מקשיבה יחסית בשקט)
הייתה לי תקופה שהייתי לבד בבית ואז הייתי שמה מוזיקה בלי אוזניות אבל עכשיו זה מוזר לי, אפילו כשאין אנשים בבית, אני לא רוצה להפריע לשכנים![]()
אני מסכים עם עדי(הקינדל חולץ בהצלחה ובלי להזיז את המזנון!וניסיתי את שירו של אכילס, אבל לא התחברתי).
יש מעט ספרים שאין להם קינדל זמין. בעיקר ישנים, אבל במקרים ממש בודדים גם חדשים.עוד לא בדקתי, האמת, אבל הנחתי שכל ספר שיש באנגלית זמין בקינדל בעקרון... אני לא יודעת אם זה נכון.
מעולהאני כותבת את זה כאן כדי שלא אוכל להתחרט: אני אצפה בראלף שובר את האינטרנט ואגיב בשרשור (ברגע שאמצא את השרשור)
הלחץ החברתי עבד, הידד![]()
אני לא שומע מוזיקה בבית כמעט, אבל כן יש עניין עם זה ששומעים את הסדרות טלוויזיה שאני צופה בהם לפעמים.גם אני תמיד חוששת להפריע לשכנים, אז כשאני בלי אוזניות אני שומעת בווליום לא גבוה מידי, ואם מדובר בשעות שצריך יותר להקפיד על שקט, אז עוד יותר מנמיכה. אבל אני לא צריכה יותר מידי להנמיך בימים אלו, כי הדירה שבצד שצמוד לסלון שלי, שבו אני בד"כ מקשיבה, היא כרגע ריקה (מן הסתם לא לעוד הרבה זמן).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.