Weekend’s Watch לסופש של 12-14/01/2022 🧠

didalf

Well-known member
רק כדי שאראה אם הבנתי, מה זה ספסרים? התכוונת למשהו אחר או שזו מילה שאני לא מכירה?
אנשים רעים שקונים כרטיסים רק כדי למכור אותם ביוקר אחר כך. למרבה הצער יש להם דרכים מתוכמות ובוטים כדי להשיג כרטיסים ראשונים.
המכירה המוקדמת עלתה כסף?
להרשם? לא.
אוי :-/
מה זאת אומרת שהמכירה לקהל הרחב בוטלה? את ניסית להשיג כרטיסים כשהתחילה המכירה?
ניסיתי להרשם למכירה המוקדמת אבל היה צריך מספר טלפון אמריקאי אז שם עצרתי. כשנפתחה המכירה לא היה לי למה לנסות כי לא היה לי קוד.
וזה אומר שלא פתחו בכלל מכירה לקהל הרחב, אין לך אפשרות להכנס לאתר ופשוט לרכוש כרטיס אם לא קיבלת קוד.
אוף, זה נשמע בדיוק אחד מהדברים האפלים של האינטרנט :-(
חחחח אני מדמיינת עכשיו מוכרי כרטיסים מפוקפקים כאלה באזור האפל של האינטרנט כמו בראלף ההורס:-D

It's Always Sunny

Well-known member
אז - הצלחתי לשים סדר וארגון בסיפור הארוך שאני כותב. יש לו מבנה מובהק, יש בו התייחסות לאסימוב ולהרברט מבחינת היחס לבינה מלאכותית [ד'ניל] ולענייני הגוף.
ספר השירים השני מתקדם, אני נכנס עמוק יותר ויותר אל תוך העולם הכנעני-הבבלי-הפיניקי בכתיבת השירים.
אין לי ממש מה להוסיף למה שכתבת אבל זה ממש מגניב :-):

הוט - ה- VOD די מצוין, בת זוגי חוגגת על סדרות מתח [ האחרונה בבינג - חקירה בהילוך גבוה], אני נעזרתי בו ל- הלוטוס הלבן, וכמובן ל - עקרות בית אמיתיות סולט לייק סיטי. חחחחח, אהה נטפליקס, נזכרתי - תוכנית תחקירים על אחת מהנשים שהשתתפו בעונה הראשונה של עקרות בית אמיתיות סולטלייק וגו'
מה הסדרות האהובות עלייך?

עיתונים, לפחות כתיבה של שני שירים [הלוואי] הוספת פרק או שניים לסיפור [הלוואי] והמשך קריאה בספרו המעולה של אישיגורו - קלרה והשמש. ממליץת מאוד.
מה הנושאים של השירים שאתה כותב?

נדירליאל

Well-known member
אין לי ממש מה להוסיף למה שכתבת אבל זה ממש מגניב :-):

מה הסדרות האהובות עלייך?
אין לי. יש בחירה אד-הוק לפי המלצות החברות שמנתחות ללא הרף את הרגלי הצפיה שלי.
מה הנושאים של השירים שאתה כותב?
אני כותב שירה לירית, נגיד. עכשיו אני כותב משהו על השבט הגדול לו אני שייך.

lemon lyman

Well-known member
שאלה טובה. ממה שאני זוכרת חיבבתי אותה עם הוק. מי את מעדיפה שיהיה איתה?
גם פה אני מעדיפה את שניהם
צפית בבאפי קוטלת הערפדים?
ראיתי עד עונה 4
את שואלת לגבי הדמות, נכון?
כן
להריץ את הפרק קדימה ואחורה
כן
ואני מתכוונת בשביל המצבים שאני רוצה לראות סצנות ספציפיות

It's Always Sunny

Well-known member
אנשים רעים שקונים כרטיסים רק כדי למכור אותם ביוקר אחר כך. למרבה הצער יש להם דרכים מתוכמות ובוטים כדי להשיג כרטיסים ראשונים.
אוי, זה לא יפה :-(

ניסיתי להרשם למכירה המוקדמת אבל היה צריך מספר טלפון אמריקאי אז שם עצרתי. כשנפתחה המכירה לא היה לי למה לנסות כי לא היה לי קוד.
וזה אומר שלא פתחו בכלל מכירה לקהל הרחב, אין לך אפשרות להכנס לאתר ופשוט לרכוש כרטיס אם לא קיבלת קוד.
אוף, מבאס :-( זה ממש מגביל את כל מי שלא גר באמריקה.
מקווה שהמכירה של הכרטיסים להופעה באירופה תהיה יותר טובה |תפילה| (או את יודעת, שתספיקי לקנות כרטיסים לפני שהאתר קורס)
את לא הולכת להופעות (של הארי ובתקווה גם של טיילור) לבד, נכון? זה נשמע פתאום קריפי שאני שואלת ככה, חח, אבל התכוונתי האם את מביאה איתך אנשים שאוהבים את הזמרים שאת אוהבת באותה מידה?

ראיתי עד עונה 4 [באפי]
למה הפסקת?

בקשר למי שאני מעדיפה את באפי עם, את יודעת מי השיפים שלה? מה שאני רוצה לכתוב זה לא ספויילר, רק רוצה לוודא מה את יודעת ומה לא.

כן
ואני מתכוונת בשביל המצבים שאני רוצה לראות סצנות ספציפיות
אהה, עכשיו זה מובן :-):
את רואה לפעמים קטעים של סדרות ביוטיוב?

didalf

Well-known member
אוף, מבאס :-( זה ממש מגביל את כל מי שלא גר באמריקה.
כן.. אני מניחה שזה גם המטרה. יש כ"כ הרבה ביקוש באמריקה שלא יבואו להם עוד מבחוץ.
מקווה שהמכירה של הכרטיסים להופעה באירופה תהיה יותר טובה |תפילה| (או את יודעת, שתספיקי לקנות כרטיסים לפני שהאתר קורס)
בעזרת הטיילור

את לא הולכת להופעות (של הארי ובתקווה גם של טיילור) לבד, נכון? זה נשמע פתאום קריפי שאני שואלת ככה, חח, אבל התכוונתי האם את מביאה איתך אנשים שאוהבים את הזמרים שאת אוהבת באותה מידה?
חחחח לא, אני גוררת את אחותי. היא אוהבת אותם אבל לא באותה רמה אובססיביות.
תאמת בהשראת דילן אם הם היו מופיעים בארץ ולא היה לי עם מי ללכת הייתי הולכת גם לבד. אבל לחו"ל אני מפחדת לטוס לבד.

It's Always Sunny

Well-known member
חחחח לא, אני גוררת את אחותי. היא אוהבת אותם אבל לא באותה רמה אובססיביות.
תאמת בהשראת דילן אם הם היו מופיעים בארץ ולא היה לי עם מי ללכת הייתי הולכת גם לבד. אבל לחו"ל אני מפחדת לטוס לבד.
מזל שיש אחים :-):
במידה והיו הופעות של זמרים את אוהבת בארץ, הלכת אליהן לבד?

lemon lyman

Well-known member
למה הפסקת?
בעיקרון נדיר שאני מפסיקה לצפות בסדרה כלשהי
אז אם הייתי נגיד לונה הייתי מפסיקה אחרי הפרק הראשון
פשוט במקביל לעונה 4 היה צריך לראות אנג'ל אז כבר לא היה לי כוח
וכן אני יודעת שאפשר לראות באפי בלי לראות אנג'ל אבל אני ראיתי את הפרק הראשון של אנג'ל והיה את הקטע עם טלפון אני כבר לא זוכרת מה בדיוק היה אבל אם אני לא טועה הוא התקשר אליה אבל לא דיבר אז הקטע הזה הספיק לי בשביל לדעת שבשבילי זה כן חשוב לראות את שתי הסדרות
כי זה ישגע אותי לחשוב אם יש קשר או אין קשר
לא בטוחה שזה ברור מה שאני מנסה להגיד פה
בקשר למי שאני מעדיפה את באפי עם, את יודעת מי השיפים שלה? מה שאני רוצה לכתוב זה לא ספויילר, רק רוצה לוודא מה את יודעת ומה לא.
בגדול מיקי מפורום אוהבת את ספייק אז די בגללה [כי אם זה לא ברור אני הכי אוהבת להתפרנגל על זוגות ]
אבל גם בגלל ניק בכלל התחלתי לראות את זה (לונה ראתה את זה אחריי )

אהה, עכשיו זה מובן :-):
את רואה לפעמים קטעים של סדרות ביוטיוב?
ברור הלוואי שהיו לי את כל הקטעים שאני אוהבת ביוטיוב

didalf

Well-known member
מזל שיש אחים :-):
במידה והיו הופעות של זמרים את אוהבת בארץ, הלכת אליהן לבד?
לא, גם לזה עם אחותי חח. בארץ דווקא יש לנו טעם יותר דומה במוזיקה.
וכיום אין אף זמר בארץ שמספיק חשוב לי כדי ללכת להופעה לבד. או בכלל|תוהה|
וגם בעבר אף פעם לא היה מישהו ישראלי שאהבתי ברמות כאלה כמו הארי וטיילור כדי ללכת לבד.
וגם זה אומץ חדש יחסית (ותיאורטי בלבד בינתיים) כמו שאמרתי בהשראת דילן.

את הולכת/הלכת להופעות? זה משהו שמעניין אותך?

It's Always Sunny

Well-known member
בעיקרון נדיר שאני מפסיקה לצפות בסדרה כלשהי
אז אם הייתי נגיד לונה הייתי מפסיקה אחרי הפרק הראשון
פשוט במקביל לעונה 4 היה צריך לראות אנג'ל אז כבר לא היה לי כוח
וכן אני יודעת שאפשר לראות באפי בלי לראות אנג'ל אבל אני ראיתי את הפרק הראשון של אנג'ל והיה את הקטע עם טלפון אני כבר לא זוכרת מה בדיוק היה אבל אם אני לא טועה הוא התקשר אליה אבל לא דיבר אז הקטע הזה הספיק לי בשביל לדעת שבשבילי זה כן חשוב לראות את שתי הסדרות
כי זה ישגע אותי לחשוב אם יש קשר או אין קשר
לא בטוחה שזה ברור מה שאני מנסה להגיד פה
נראה לי שהבנתי. האמת שזה הגיוני. נהנית ממה שראית?
בפעם הראשונה שראיתי באפי, ראיתי בלי אנג'ל ואז רק אחרי שסיימתי את באפי השלמתי את אנג'ל.
בציפיות שאחרי, כבר ראיתי את שתי הסדרות ביחד.
אבל אני יכולה להבין מאיפה את מגיעה.

בגדול מיקי מפורום אוהבת את ספייק אז די בגללה [כי אם זה לא ברור אני הכי אוהבת להתפרנגל על זוגות ]
אני אוהבת את באפי ואנג'ל כזוג :-D ספויילר לבאפי: אז אני מניחה שאת אוהבת את באפי וספייק?

ברור הלוואי שהיו לי את כל הקטעים שאני אוהבת ביוטיוב
בטח שאלתי את זה פעם אבל מה הסדרות שאת הכי אוהבת? שולחן לחמישה והבית הלבן? יש עוד משהו? אני שואלת כי מעניין אותי לדעת אם יש סדרות שאת צופה בקטעים שלהן ביוטיוב חוץ מהשתיים האלה.

לא, גם לזה עם אחותי חח. בארץ דווקא יש לנו טעם יותר דומה במוזיקה.
וכיום אין אף זמר בארץ שמספיק חשוב לי כדי ללכת להופעה לבד. או בכלל|תוהה|
וגם בעבר אף פעם לא היה מישהו ישראלי שאהבתי ברמות כאלה כמו הארי וטיילור כדי ללכת לבד.
וגם זה אומץ חדש יחסית (ותיאורטי בלבד בינתיים) כמו שאמרתי בהשראת דילן.
כשאת כותבת את זה ככה, מתחשק לי שיגיע זמר שאת אוהבת להופעה בארץ כדי שתוכלי ללכת לבד.
אבל בינתיים, אני מקווה שתצליחי להשיג כרטיסים להופעה בחו"ל ושתיהנו בטיול בנוסף להופעה|תפילה|

את הולכת/הלכת להופעות? זה משהו שמעניין אותך?
לא ממש. יש לי חרדה חברתית, אז מקומות מלאים באנשים מפחידים אותי. אני גם לא חושבת שיש זמר/להקה שאני מספיק אוהבת כדי ללכת לראות הופעה בכלל. כנ"ל לגבי סרט או כל דבר שכולל שהייה במקומות עם הרבה אנשים.
צחקתי לא מזמן שאם אני יוצאת מהבית, אני חייבת ללכת לקניון כי שם אני יכולה להסתובב ולהעסיק את עצמי כדי לא לחשוב אבל אם אני יושבת בחלל סגור, אני מתחילה להרגיש לחץ וחרדה.

didalf

Well-known member
כשאת כותבת את זה ככה, מתחשק לי שיגיע זמר שאת אוהבת להופעה בארץ כדי שתוכלי ללכת לבד.
חחח אבל אני לא רוצה ללכת לבד, רק אם אין ברירה.
אבל בינתיים, אני מקווה שתצליחי להשיג כרטיסים להופעה בחו"ל ושתיהנו בטיול בנוסף להופעה|תפילה|
אמן ותודה|חיבוק|

לא ממש. יש לי חרדה חברתית, אז מקומות מלאים באנשים מפחידים אותי. אני גם לא חושבת שיש זמר/להקה שאני מספיק אוהבת כדי ללכת לראות הופעה בכלל. כנ"ל לגבי סרט או כל דבר שכולל שהייה במקומות עם הרבה אנשים.
גם סרט לא? לא היית אף פעם בקולנוע?
אני גם נהיית קלסטרופובית במקומות צפופים אבל בהופעות בד"כ יש מספיק אנדרלין כדי להשכיח את זה ממני זמנית. ובכל מקרה מנסה למצוא נקודות עם אוויר.
צחקתי לא מזמן שאם אני יוצאת מהבית, אני חייבת ללכת לקניון כי שם אני יכולה להסתובב ולהעסיק את עצמי כדי לא לחשוב אבל אם אני יושבת בחלל סגור, אני מתחילה להרגיש לחץ וחרדה.
או לפארק, יש לך פארק/ים קרוב?

It's Always Sunny

Well-known member
חחח אבל אני לא רוצה ללכת לבד, רק אם אין ברירה.
כיף לך ללכת עם אחרים? (לא רק להופעות, גם לסרטים נניח)

גם סרט לא? לא היית אף פעם בקולנוע?
הייתי אבל זה היה מזמן.

אני גם נהיית קלסטרופובית במקומות צפופים אבל בהופעות בד"כ יש מספיק אנדרלין כדי להשכיח את זה ממני זמנית. ובכל מקרה מנסה למצוא נקודות עם אוויר.
כל הכבוד.
אני לא יודעת להסביר את זה, זה לא בהכרח קלסטרופוביה, למרות שאין ספק שזה לא עוזר להיות במקומות צפופים. אבל זה יכול לקרות לי בכל סיטואציה שאני מחוץ לבית. קשה לי לחשוב על לצאת לקניון לבד (כשאני הולכת לקניון אני יוצאת לבילוי עם אנשים) ולקנות שם משהו.

או לפארק, יש לך פארק/ים קרוב?
פעם היה. עכשיו כבר אין. בכל מקרה, גם כשהיה לא הייתי יוצאת לשם.

lemon lyman

Well-known member
נהנית ממה שראית?
לא .בגלל זה הפסקתי לראות אותה
אני אוהבת את באפי ואנג'ל כזוג :-D
זהו הייתה לי הרגשה
את בדרך כלל לא אוהבת את באד גאי ?
ספויילר לבאפי: אז אני מניחה שאת אוהבת את באפי וספייק?
לא .אני לא אהבתי אף אחד מהם
זה כל הקטע .בכל הסדרות שלי להוציא שתי סדרות (ריי דונובן ושיי טאון ) אני בעיקר אוהבת בגלל זוג כלשהו
אז אם זה היה מצב בבאפי הייתי ממשיכה לראות
באפי אהבתי רק את זאנדר

בטח שאלתי את זה פעם אבל מה הסדרות שאת הכי אוהבת? שולחן לחמישה והבית הלבן? יש עוד משהו? אני שואלת כי מעניין אותי לדעת אם יש סדרות שאת צופה בקטעים שלהן ביוטיוב חוץ מהשתיים האלה.
.
בשאר הסדרות שאני אוהבת אני צופה רק בקליפי מעריצים ולא בקטעים מהסדרה
אז את עדיין תרצי שאני אפרט איזה הן או שזה מעניין אותך רק בקשר לקטעים מהסדרה ?

didalf

Well-known member
כיף לך ללכת עם אחרים? (לא רק להופעות, גם לסרטים נניח)
כן, נראה לי לא כיף ללכת לבד. גם מביך.

פעם היה. עכשיו כבר אין. בכל מקרה, גם כשהיה לא הייתי יוצאת לשם.
גם לא עם עוד מישהו? כמו שאת הולכת לקניון עם עוד אנשים?
כי נגיד אם רוצים סתם לצאת בשביל לצאת מהבית לפעמים יותר כיף ללכת למקום עם אוויר פתוח ואור שמש מאשר קניון עם נורות פלורסנט.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בשבוע שעבר ראיתי גם את "למה לא שאלו את אוונס" ושכחתי לעדכן
זה על פי ספר של אגתה אומנם לא קראתי אותו עדיין אבל התחשק לי לראות את זה
וזה היה מאוד מוצלח
אני גם אהבתי את זה מאוד
רשמת לעצמך הערות על הפרקים האלה?
לא, אבל יש לי רשמים בראש
אני מתכוונת לראות שולחן לחמישה
זה מזכיר לי שראיתי שזה זמין עכשיו באמזון פריים
(אם כי ראיתי שזה זמין לך בממיר, אבל אם זה יעלם, תדעי שיש לך עוד אופציה)
אז איך את הולכת לתחזק את האהבה לאבודים ולשולחן לחמישה ביחד?
תיצור סדרה חדשה שתקרא "שולחן לאבודים" (או "אבודים לחמישה" אבל זה מוזר)
בסדרה משפחה עם חמישה ילדים טסה לאוסטרליה, אבל המטוס הפרטי מתרסק בדרך על אי. ההורים מתים (האבא היה הטייס) וחמשת האחים ואחיות צריכים לדאוג לעצמם. אבל מהר מאוד הם מגלים שיש כוחות אחרים שהם לא מבינים על האי. כמו מסעדת אחרים שהם איכשהו ירשו מההורים שלהם. חוץ מזה הם מגלים פושעת שבורחת מהחוק בשם קייטן ושוכרים אותה להיות האומנת של האח התינוק (בעוד האח המבוגר שהוא גם רופא מתאהב בה). יש גם מפלצת עשן שמלמדת את האחות הצעירה נגינה בכינור.
ויש יותר מאחת? אז מה זה עוזר לי? אם זה ימצא חן בעיני אז מה אני אצטרך לפנות לדודים? לא רוצה.
תתעזרי בסבלנות כי העונה השניה בטח תעלה לדיסני+ גם כשהיא תסתיים.
כמו שאחרי שאת מסיימת עונה של אקדמיית המטרייה את צריכה לחכות שנה כדי לראות את העונה הבאה. זה אותו דבר.
למה?
זה זה עם רייצ'ל מקאדמס ועוד אחד שנוסע בזמן?
[לגבי הסרט About Time]
זה הבריטי הזה שהיה בכל מיני דברים (הסדרה Run למשל)
זה פשוט סרט שרציתי לראות ממזמן ולאחרונה גיליתי שיש אותו באמזון.
מה אני רואה כשאתם מדברים על הנסיך הארי

גם אותי זה בלבל שמדברים על הארי אחר
מה זה סולד אאוט, תוך שניות|בוקס|
לא, באמת אבל, היה שם מזה כאוס.
אנשים נרשמו למכירה מוקדמת שזה כדי לתת למעריצים אמיתיים עדיפות על מעריצים קז'ואליים ובעיקר על ספסרים, שזה אומר שנרשמים מראש ומקבלים קוד להכנס איתו.
איך שנפתחה המכירה האתר קרס, היה בלגן, הרבה אנשים חיכו שעות ולא הצליחו להשיג בכלל כרטיס, כאוס. הולכים לפתוח חקירה נגד טיקטמאסטר בגלל המחדלים שהיו שם והוגשו תביעות,(באמת!) ולא נשארו כרטיסים, אז המכירה לקהל הרחב בוטלה.
אחרי איזה חודש הם שלחו קודים נוספים לאשים שלא הצליחו במכירה הקודמת, אבל עדיין מכירה לקהל הרחב אין כי אין כרטיסים. הסיכוי היחיד שלך הוא לחפש אנשים שמוכרים באינטרנט וזה תמיד יכול להיות מפוקפק.
נשמע באמת מצב מטורף
אז - הצלחתי לשים סדר וארגון בסיפור הארוך שאני כותב. יש לו מבנה מובהק, יש בו התייחסות לאסימוב ולהרברט מבחינת היחס לבינה מלאכותית [ד'ניל] ולענייני הגוף.
ספר השירים השני מתקדם, אני נכנס עמוק יותר ויותר אל תוך העולם הכנעני-הבבלי-הפיניקי בכתיבת השירים.
יפה על ההספקים
לגבי ווילוו, כתבתי כבר באחד השרשורים. לא אפתח בינתיים שרשור חדש, אבל חברנו לוקאס שבוי בתוך תבניות מיתיות של טוב-רע [מזל שעוד לא תרגם דרמה קוסמית כהיווצרות חור שחור ו"טריפת כוכבים" סביבו כחלק מהעולם המיתי -אסטרנומי הפוסטמודרניסטי שלו. מי שהולך לכיוון כמובן אלה אולפני מארוול.] ובכל תוכנית הוא חוזר על אותה תבנית של טוב-רע, גם בווילוו, כולל עיבוד ויזואלי מובהק של הטוב ושל הרע. ההבדל היחיד זה בסרט עלייתו של סקייווקר, בו הרשע המוחלט -הקיסר הרשע מכל חשוף, אבל האווטאר האנושי שלו, בן סולו, בשלב מסוים מוריד מסכה והוא יפה תואר, אהה יש לו גם אישיות מעט מורכבת יותר. [נו טוב, אותו הדבר קרה אחרי שלוק חתך לאבא שלו את היד ושחרר אותו מרשעותו המיסטית, האינסופית של הקיסר.]
לג'ורג' לוקאס אין באמת קשר לסדרה. הוא פשוט יצר את הסיפור של הסרט ווילו המקורי (אפילו לא כתב את התסריט או ביים).
היום ראיתי את הפרק האחרון לעונה. סדרה ממש כיפית. אבל לא צריך לקחת אותה ברצינות מידי.
הכרתי את זה לראשונה בטח בסיינפלד כשג'ורג' ניסה לספסר כרטיסים שהיו לו לאיזה קונצרט. נראה לי שהוא נתפס על ידי שוטר.
חחחח אני מדמיינת עכשיו מוכרי כרטיסים מפוקפקים כאלה באזור האפל של האינטרנט כמו בראלף ההורס:-D
:-D
נכון.
אני מנסה להזכר אם עשינו איזו עסקה שאני אראה משהו שאת אוהבת.
למרות שבכל מקרה אני התחלתי לראות כמה סדרות שאת אהבת כמו הקילינג ולות'ר.

וגם מילי אוהבת באפי. ולפי נבואה עתיקה כשכל הפורום יעשה צפייה משותפת בבאפי אז @מילי08 תחזור ותראה איתנו.

*מה קורה ששרשורי הוויקאנד ווץ' הופכים להיות מקום לדיון נרחב?

נדירליאל

Well-known member
יפה על ההספקים

לג'ורג' לוקאס אין באמת קשר לסדרה. הוא פשוט יצר את הסיפור של הסרט ווילו המקורי (אפילו לא כתב את התסריט או ביים).
היום ראיתי את הפרק האחרון לעונה. סדרה ממש כיפית. אבל לא צריך לקחת אותה ברצינות מידי.
תודה על המחמאה, אני ממש משתדל. בדצמבר כשלתי בשל סיבות שאינן תלויות ברצונותי, כלומר שיש לי אחריות עליהן.
תודה על התיקון בענין היעדר אחריות של לוקאס על הסדרה ווילו והנסיכה, ברם כל זה לא מבטל את דבריי. צ'מע טוני, הרבה הרבה כסף מושקע בסדרות האלה. אם סדרה כזו תגרום לנטישת משלמי דמי מנוי לחברת הסטרימינג, אני מניח שזה לא טוב.
הערתי את הערותיי, כי בשלב מסוים הכל חוזר על עצמו, ובניגוד לילדים, הצורך שלנו בנחמה רפיטטיבית של אותו נרטיב, כבר לא ממש קיימת.
לענ"ד זו אחת מהסיבות שיש תיאורטיקנים בשם עצמם או כאלה שלמדו באוניברסיטה "לימודי תרבות+ סוציולוגיה וכו', שמנסים למצוא הסברים מקיפי-כל להצלחות הויזואליות-טכניות, ורואים בנרטיב רק איזה קולב להלביש עליו ויזואל חסר תוכן.

didalf

Well-known member
תתעזרי בסבלנות כי העונה השניה בטח תעלה לדיסני+ גם כשהיא תסתיים.
כמו שאחרי שאת מסיימת עונה של אקדמיית המטרייה את צריכה לחכות שנה כדי לראות את העונה הבאה. זה אותו דבר.
זה לא אותו דבר כי אני יודעת שהיא כבר קיימת.

גם אותי זה בלבל שמדברים על הארי אחר
נכון? כאילו יש הארי אחר בכלל|שפם|
כל הזמן אני רואה כותרות "הארי ככה" "הארי חשף ככה" "הארי עשה סמים שם" ואני לרגע מבולבלת עד שאני מבינה שזה הנסיך הלא חשוב.

הכרתי את זה לראשונה בטח בסיינפלד כשג'ורג' ניסה לספסר כרטיסים שהיו לו לאיזה קונצרט. נראה לי שהוא נתפס על ידי שוטר.
כן זאת תופעה עתיקה.
ולא רק בהופעות אגב. גם לכל מיני מוצרים מבוקשים במהדורה מוגבלת תמיד יהיו ספסרים.

כי אור אוהבת לשאול שאלות. (תמשיכי אור את נורא חמודה איך את מתעניינת ברצינות בכל אחד פה, זה מקסים והלוואי שהייתי קצת יותר כמוך בקטע הזה|לב|)

lemon lyman

Well-known member
אני גם אהבתי את זה מאוד
חבל שלא כתבת עליה פה
זה מזכיר לי שראיתי שזה זמין עכשיו באמזון פריים
(אם כי ראיתי שזה זמין לך בממיר, אבל אם זה יעלם, תדעי שיש לך עוד אופציה)
כן ראיתי בהתחלה לא שמתי לב שזה פרומו אז חשבתי ואי איזה קליפ מעריצים מושקע
ראיתי את זה בטוויטר
אגב אחר כך לא ידעתי אם זה משהו שזמין בארץ או רק בחו"ל
אז טוב לדעת
וזה לא אמור להיעלם ממיר אבל הממיר יכול לעבור לעולם הבא
כמו הממיר הקודם שלי עם פרקים של הבית הלבן (אבל הוא היה ממיר עם נפח קטן אז היה לי רק 10פרקים של זה )

יש באמת קטעים דומים בשתי הסדרות אבל אין לי עם מי לדבר על זה
נכון.
אני מנסה להזכר אם עשינו איזו עסקה שאני אראה משהו שאת אוהבת.
ברור שלא עשינו עסקה אם היינו עושים הייתי רואה עד הסוף

למרות שבכל מקרה אני התחלתי לראות כמה סדרות שאת אהבת כמו הקילינג ולות'ר.
נו בגלל זה ראיתי
אני אהבתי את זה
אם אני לא טועה את אהבת את הפרק הראשון ואת השאר לא
ואצלי זה היה הפוך (לא אהבתי את הפרק הראשון אבל כן את השאר )

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
זהו הייתה לי הרגשה
את בדרך כלל לא אוהבת את באד גאי ?
תלוי מתי. את ספייק למשל אני אוהבת, אבל את ג'ס מבנות גילמור (הוא לא ממש באד גאי אבל הוא באד בוי) לא ממש.

לא .אני לא אהבתי אף אחד מהם
זה כל הקטע .בכל הסדרות שלי להוציא שתי סדרות (ריי דונובן ושיי טאון ) אני בעיקר אוהבת בגלל זוג כלשהו
אז אם זה היה מצב בבאפי הייתי ממשיכה לראות
באפי אהבתי רק את זאנדר
וואלה? מעניין מאוד. כי היום אנשים נוטים לשנוא את זאנדר ולמען האמת, לפעמים אני מחבבת דמויות מסויימות לא כי הן טובות, אלא כי הן שנואות על ידי הפאנדום וזה גורם לי לאהוב אותן יותר.

בשאר הסדרות שאני אוהבת אני צופה רק בקליפי מעריצים ולא בקטעים מהסדרה
אז את עדיין תרצי שאני אפרט איזה הן או שזה מעניין אותך רק בקשר לקטעים מהסדרה ?
אני אשמח אם תוכלי לפרט מה הסדרות שאת אוהבת? פשוט יש לי קטע שאני אוהבת לדעת מה אחרים רואים, זו אחלה דרך לגלות סדרות חדשות :-):

גם לא עם עוד מישהו? כמו שאת הולכת לקניון עם עוד אנשים?
כי נגיד אם רוצים סתם לצאת בשביל לצאת מהבית לפעמים יותר כיף ללכת למקום עם אוויר פתוח ואור שמש מאשר קניון עם נורות פלורסנט.
לא יודעת האמת. לצאת מהבית באופן כללי נשמע לי כמו סיוט.

בסדרה משפחה עם חמישה ילדים טסה לאוסטרליה, אבל המטוס הפרטי מתרסק בדרך על אי. ההורים מתים (האבא היה הטייס) וחמשת האחים ואחיות צריכים לדאוג לעצמם. אבל מהר מאוד הם מגלים שיש כוחות אחרים שהם לא מבינים על האי. כמו מסעדת אחרים שהם איכשהו ירשו מההורים שלהם. חוץ מזה הם מגלים פושעת שבורחת מהחוק בשם קייטן ושוכרים אותה להיות האומנת של האח התינוק (בעוד האח המבוגר שהוא גם רופא מתאהב בה). יש גם מפלצת עשן שמלמדת את האחות הצעירה נגינה בכינור.
נפלא :-D אני אוהבת את ההומור שלך.

:-D:-D:-D

וגם מילי אוהבת באפי. ולפי נבואה עתיקה כשכל הפורום יעשה צפייה משותפת בבאפי אז @מילי08 תחזור ותראה איתנו.
אני תומכת בזה, עברו כמה שנים טובות מאז שצפיתי בבאפי.

נכון? כאילו יש הארי אחר בכלל|שפם|
כל הזמן אני רואה כותרות "הארי ככה" "הארי חשף ככה" "הארי עשה סמים שם" ואני לרגע מבולבלת עד שאני מבינה שזה הנסיך הלא חשוב.
חחחחחחחחח
עכשיו כשהוא מופיע בחדשות כל הזמן, זה בטח מתסכל אותך יותר.

כי אור אוהבת לשאול שאלות. (תמשיכי אור את נורא חמודה איך את מתעניינת ברצינות בכל אחד פה, זה מקסים והלוואי שהייתי קצת יותר כמוך בקטע הזה|לב|)
אופס, לא התכוונתי לעשות את זה ;-#
תודה על המחמאה :-]
תכלס הטלוויזיה זה בעיקר תירוץ עבורי לדבר עם אנשים שבחיים לא הייתי מכירה. העובדה שכולם פה אוהבים טלוויזיה (בנוסף לדברים אחרים שתמיד כיף לי לשמוע) זה בונוס.

סדרה- האם אצפה בעונה החדשה האנטומיה של גריי סוף סוף? יש מצב שכן.
חשבתי שאני אצפה בפרקים מחר ומחרתיים, בסוף עשיתי בינג' על כולם היום ואני צריכה לחכות עד לפברואר ;-#
אז דחיית סיפוקים כנראה שאין לי ממש |פנים|:-D

למעלה