מה לוגי בו? יש יום הלוגיקה הבינלאומי?מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הלוגי הזה?
נכון. ב14 לינוארמה לוגי בו? יש יום הלוגיקה הבינלאומי?
העונה הראשונה נמצאת בדיסני+ואני אחפש אם יש לי את הבית ספר אבוט הזה או איך שזה נקרא זמין איפשהו בשביל אולי לנסות לראות על מה המהומה.
גם אני לא צפיתי בו אף פעם. וסיכוי גדול שלא הייתי משלים אף פעם אם לא היה לנו את מועדון דיסני.מועדון דיסני של הפורום: אטלנטיס (לא צפיתי מעולם, בקושי שמעתי עליו אפילו)
אני מאוד נהנה לאחרונה מkiller sodukuמשחקים:
רמיקיוב, זינגה פוקר,בורגר שופ 2(עדיין לא הצלחתי להביא את עצמי להסיר אותו), ותשחץ (האפליקציה הישראלית).
אוקיי בואו נראה כמה לוגיים אנשים יהיו ביום הזה. אני לא אופטימית.נכון. ב14 לינואר
אה נחמד אז אני אנסה את זה.העונה הראשונה נמצאת בדיסני+
אולי גם את זה.ואם כבר מדברים אז אני מאוד ממליץ על כלבי השמורה (Reservation Dogs), גם בדיסני+
[בעקבות התמכרותי למשחק בטאבלט שגרם לה לכאוב כי צריך ללחוץ בו מהר ולהזיז דברים]איך היד?
מה זאת אומרת כולל הראיון עם הארי?קולבר(כולל הראיון עם הארי)
ספר(מי המוכשרת שקנתה השבוע ארבע ספרים ולקחה עוד ארבע מהספרייה?).
הארי התראיין השבוע אצל סטיבן קולבר.מה זאת אומרת כולל הראיון עם הארי?
מה בסוף חשבת על הסדרה של נטפליקס? הבנתי שהארי ומייגן עסוקים לאחרונה עם סדרות וספרים.
לא יודעתתיהני!
לכמה זמן תהיה לך תעסוקה עם הספרים האלה?
מעניין. אז את צופה בגלל שזה מעניין אותך לראות את הטענות שלו נגד התקשורת? או כי מעניין אותך לדעת מה הם יאמרו על הארמון המלוכה.הארי התראיין השבוע אצל סטיבן קולבר.
אני בצד של הארמון, אז בגדול אני חושבת שהם(בעיקר הארי) הוא בחור מפונק שאבא שלו לא אהב אותו מספיק, רוב הטענות שלו הן ממש קטנוניות ובעיקר הם מנסים להראות כמה מייגן קדושה מעונה ולא שחקנית דרג ז' שהצליחה מעל המצופה בחיים שלה. מצד שני אני כן חושבת שחלק מהטענות שלהם נגד התקשורת הבריטית מוצדקות.
מה נמצא בראש הרשימה? (זאת אומרת אני מניחה שאת קוראת עכשיו ספר אבל הכוונה היא לספר הבא)לא יודעת
בד"כ הספרים מהספרייה מספקים לי תעסוקה בין שבועיים לשלוש, אבל עוד לא התחלתי לקרוא אותם. ואת מה שקניתי אלוהים יודע מתי, הם פשוט בערימה עם כל הספרים שמחכים לי חודשים.
קרוסאובר של הסדרת בת עם הסדרה המקורית?*הקרוסאובר של ה-NCIS שעדיין לא החלטתי אם לראות או לא.
אני מניחה שבאפליקציה?אני מאוד נהנה לאחרונה מkiller soduku
בגלל הטענות שלו על הארמון.מעניין. אז את צופה בגלל שזה מעניין אותך לראות את הטענות שלו נגד התקשורת? או כי מעניין אותך לדעת מה הם יאמרו על הארמון המלוכה.
אגב, התחלת לראות את הכתר בגלל התעניינות שלך בארמון המלוכה? או הפוך?
דווקא לא, סיימתי אתמול בלילה ואני צריכה להתחיל חדש. כרגע קודם הספרים מהספרייה ואז אין לי מושג, לפעמים בין ביקור לביקור בספרייה אני מצליחה לקרוא גם כאלו שקניתי, לפעמים לא. יש לי שיטות מוזרות לנהל קריאת הספרים שלי.מה נמצא בראש הרשימה? (זאת אומרת אני מניחה שאת קוראת עכשיו ספר אבל הכוונה היא לספר הבא)
יש קרוסאובר משולש עם המקורית ועם הוואי.קרוסאובר של הסדרת בת עם הסדרה המקורית?
אם תחליטי לראות רק את הקרוסאובר, זה לא יהיה מוזר לראות את העלילה של הסדרה המקורית?
אז כן, התחלתי את העונה החדשה של האנטומיה. המטרה החדשה שלי היא להימנע מלהיכנס לsubreddit של הסדרה, לא הצלחתי לעמוד במטרה הזו. וחבל כי אני נהנית מהסדרה וכל פעם שאני נכנסת לקרוא שם תגובות, אני מתבאסת מהשליליות.סדרה- האם אצפה בעונה החדשה האנטומיה של גריי סוף סוף? יש מצב שכן.
אהבתי הסדרה הזאת. לא מדהימה (וכמובן לא חפה מבעיות שיש לסדרות מסע בזמן), אבל כן מעניינת וטובה.חוץ מזה, אני מסיימת היום סדרה קצרה (13 פרקים) בשנת Journeyman עם אואן מהאנטומיה לפני שהוא היה אואןמה שכן, הסדרה חביבה מאוד.
אני מודה שאני מסוקרן לרכילות (וזה בטוח יותר מתומצת מאשר לראות את המיני סדרה שלו) אבל אני לא מתכוון לעשות את זה לעצמי.קולבר(כולל הראיון עם הארי)
אבל אילו ספרים (אני מאוד נחמד ומשתף כל שבוע את שם הספר שאני קורא)(כמובן שזה הרבה יותר קל כי אני קורא רק ספר אחד במשך כמה שבועות)ספר(מי המוכשרת שקנתה השבוע ארבע ספרים ולקחה עוד ארבע מהספרייה?).
לקח לי איזה שתי דקות להבין מי זה הארמון. כי קראתי את זה בתור השם משפחה Harmon.אני בצד של הארמון, אז בגדול אני חושבת שהם(בעיקר הארי) הוא בחור מפונק שאבא שלו לא אהב אותו מספיק, רוב הטענות שלו הן ממש קטנוניות ובעיקר הם מנסים להראות כמה מייגן קדושה מעונה ולא שחקנית דרג ז' שהצליחה מעל המצופה בחיים שלה. מצד שני אני כן חושבת שחלק מהטענות שלהם נגד התקשורת הבריטית מוצדקות.
אני פעם הייתי עושה את זה בעיתונים ואז בהמשך התחלתי לעשות בעיתונים, אבל הרבה יותר נוח לעשות את זה באפליקציה. חוץ מזה כל שבוע יוצא רק קילר סודוקו אחד בהארץ. סודוקואים רגילים אני כבר אף פעם לא עושה.אני מניחה שבאפליקציה?
היית פותר פעם בעיתונים?
(אני בחיים לא פתרתי סודוקו, אבל במשפחה שלי מאוד אוהבים את זה)
כל עוד את לא נגמלת מתפוזאני צריכה להיגמל מהאתר הזה.
היה מאוד מוזר לי בהתחלה שיש בסדרה הזו סמארטפונים כי היא צולמה ב-2007.אהבתי הסדרה הזאת. לא מדהימה (וכמובן לא חפה מבעיות שיש לסדרות מסע בזמן), אבל כן מעניינת וטובה.
אני זוכר שהסדרה הזאת הייתה הפעם הראשונה שהבנתי איזה שימושי זה טלפון חכם שאפשר לבדוק דברים באינטרנט מכל מקום. כי הוא היה משנה משהו בעבר ואז כשהוא חזר להווה הוא מיד בדק. וזה היה ב2007 כשטלפונים חכמים היה משהו יחסית חדש אז לא הכרתי את זה.
אגב, אחת הסיבות שהתחלתי לראות את הסדרה היא בגלל השחקן הזה (קווין מק'קיד) כי הוא שיחק קצת לפני כן בדרמה היסטורית מעולה בשם רומא. והוא היה שם מדהים.
מאוד חבל לי שאחר כך הוא עבר לעבוד באנטומיה של גריי כי בגלל זה לא ראיתי אותו בשום דבר אחר מאז 2007.
בתפוז אין דיונים שגורמים לי לרצות לתלוש את השיער. אז אפשר לומר שאני אשאר נאמנה לאתר הזה.כל עוד את לא נגמלת מתפוז
אני לא עושה ספוילרים לסיכום חודשיאבל אילו ספרים (אני מאוד נחמד ומשתף כל שבוע את שם הספר שאני קורא)(כמובן שזה הרבה יותר קל כי אני קורא רק ספר אחד במשך כמה שבועות)
זה מתחיל להיות, כי חצי מהטענות שלו זו התבכיינות שחוזרת על עצמה.תכלס הכל בסיפור הזה משעמם עד שמישהו יספר שהארי הוא בכלל לא הבן של הנסיך צ'ארלס אלא תוצאה של אחד מהרומנים של דיאנה.
מה חשבת על הסדרה?ראיתי את רומא לפני חצי שנה פחות או יותר והוא זכור לי לטובה מהסדרה הזו אבל בשבילי הוא תמיד יהיה אואן מהאנטומיה.
אתמול ראיתי את פרק 6 [Wonderfalls]יאיי
באיזה פרק אתה?
כמובן שלא. אולי רק איזה טיזר קטןאני לא עושה ספוילרים לסיכום חודשיבסוף החודש תדעו מה קראתי ועד אז התצטרכו להתאפק.
ההבדל העיקרי הוא שמייגן בטח לא יכולה לקבל תפקיד אפילו בהיפים והאמיציםזה מתחיל להיות, כי חצי מהטענות שלו זו התבכיינות שחוזרת על עצמה.
לא, אם הארי לא של צ'ארלס זה יהפוך להיות פרק של היפים והאמיצים על מלא.
היה פוטנציאל ליהנות ממנה אבל כנראה שלא הייתי צריכה לעשות בינג'. אם אני אראה אותה מתישהו בעתיד אז זה יהיה בקצב יותר איטי.מה חשבת על הסדרה?
רשמת לעצמך הערות על הפרקים האלה?אתמול ראיתי את פרק 6 [Wonderfalls]
אמרתי שאני אכתוב עליה גם משהו. תנדנדי לי עד שאני אעשה את זה.
ההבדל העיקרי הוא שמייגן בטח לא יכולה לקבל תפקיד אפילו בהיפים והאמיצים![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.