Weekend’s Watch לסופש של 12-14/01/2022 🧠

Lhuna3

Well-known member
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הלוגי הזה?
מה לוגי בו? יש יום הלוגיקה הבינלאומי?

סרטים:
מועדון דיסני של הפורום: אטלנטיס (לא צפיתי מעולם, בקושי שמעתי עליו אפילו)

סדרות:
מסע אגדי 3 - נגמר :-(
הפריפראל - לנסות שמעתי שזה מבוסס על ספר ושהספר מומלץ, אז יש מצב שאעדיף לקרוא אותו מאשר לצפות בסדרה.
הרופא הטוב 6 - הפרק של השבוע (עדיין בפגרה מעצבנת יותר ויותר! :mad: )
ER??? - עדיין רוצה אבל לא זמין לי כרגע אז עוד לא ברור מתי זה יקרה.
שוקלת אם לנסות הלוטוס הלבן 2 (למרות עונה 1).
ואני אחפש אם יש לי את הבית ספר אבוט הזה או איך שזה נקרא זמין איפשהו בשביל אולי לנסות לראות על מה המהומה.

ספר:
Children of Time - עדיין מתקדמת לאט, אבל עדיין אוהבת וממשיכה.

משחקים:
רמיקיוב, זינגה פוקר, בורגר שופ 2 (עדיין לא הצלחתי להביא את עצמי להסיר אותו), ותשחץ (האפליקציה הישראלית).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה לוגי בו? יש יום הלוגיקה הבינלאומי?
נכון. ב14 לינואר
ואני אחפש אם יש לי את הבית ספר אבוט הזה או איך שזה נקרא זמין איפשהו בשביל אולי לנסות לראות על מה המהומה.
העונה הראשונה נמצאת בדיסני+

ואם כבר מדברים אז אני מאוד ממליץ על כלבי השמורה (Reservation Dogs), גם בדיסני+

מועדון דיסני של הפורום: אטלנטיס (לא צפיתי מעולם, בקושי שמעתי עליו אפילו)
גם אני לא צפיתי בו אף פעם. וסיכוי גדול שלא הייתי משלים אף פעם אם לא היה לנו את מועדון דיסני.
משחקים:
רמיקיוב, זינגה פוקר, בורגר שופ 2 (עדיין לא הצלחתי להביא את עצמי להסיר אותו), ותשחץ (האפליקציה הישראלית).
אני מאוד נהנה לאחרונה מkiller soduku

It's Always Sunny

Well-known member
סרט- אטנלטיס.
סדרה- האם אצפה בעונה החדשה האנטומיה של גריי סוף סוף? יש מצב שכן.
חוץ מזה, אני מסיימת היום סדרה קצרה (13 פרקים) בשנת Journeyman עם אואן מהאנטומיה לפני שהוא היה אואן :-D מה שכן, הסדרה חביבה מאוד.
מוזיקה
פודקאסטים (אולי)
יוטיוב

Lhuna3

Well-known member
נכון. ב14 לינואר
אוקיי בואו נראה כמה לוגיים אנשים יהיו ביום הזה. אני לא אופטימית.

העונה הראשונה נמצאת בדיסני+
אה נחמד אז אני אנסה את זה.
ואם כבר מדברים אז אני מאוד ממליץ על כלבי השמורה (Reservation Dogs), גם בדיסני+
אולי גם את זה.

[בעקבות התמכרותי למשחק בטאבלט שגרם לה לכאוב כי צריך ללחוץ בו מהר ולהזיז דברים]
עדיין יש קצת כאבים אבל שיחקתי פחות, אז פחות.

dilia snake

Well-known member
FBI IN (מאתמול), שיקגו'ז, חוק וסדר'ס, קולבר(כולל הראיון עם הארי), מאיירס, רופא ללא גבולות.

*הקרוסאובר של ה-NCIS שעדיין לא החלטתי אם לראות או לא.

יוטיוב.

ספר(מי המוכשרת שקנתה השבוע ארבע ספרים ולקחה עוד ארבע מהספרייה?).

It's Always Sunny

Well-known member
קולבר(כולל הראיון עם הארי)
מה זאת אומרת כולל הראיון עם הארי?
מה בסוף חשבת על הסדרה של נטפליקס? הבנתי שהארי ומייגן עסוקים לאחרונה עם סדרות וספרים.

:-D:-):
תיהני!
לכמה זמן תהיה לך תעסוקה עם הספרים האלה?

dilia snake

Well-known member
מה זאת אומרת כולל הראיון עם הארי?
מה בסוף חשבת על הסדרה של נטפליקס? הבנתי שהארי ומייגן עסוקים לאחרונה עם סדרות וספרים.
הארי התראיין השבוע אצל סטיבן קולבר.

אני בצד של הארמון, אז בגדול אני חושבת שהם(בעיקר הארי) הוא בחור מפונק שאבא שלו לא אהב אותו מספיק, רוב הטענות שלו הן ממש קטנוניות ובעיקר הם מנסים להראות כמה מייגן קדושה מעונה ולא שחקנית דרג ז' שהצליחה מעל המצופה בחיים שלה. מצד שני אני כן חושבת שחלק מהטענות שלהם נגד התקשורת הבריטית מוצדקות.

תיהני!
לכמה זמן תהיה לך תעסוקה עם הספרים האלה?
לא יודעת :-D
בד"כ הספרים מהספרייה מספקים לי תעסוקה בין שבועיים לשלוש, אבל עוד לא התחלתי לקרוא אותם. ואת מה שקניתי אלוהים יודע מתי, הם פשוט בערימה עם כל הספרים שמחכים לי חודשים.

It's Always Sunny

Well-known member
הארי התראיין השבוע אצל סטיבן קולבר.

אני בצד של הארמון, אז בגדול אני חושבת שהם(בעיקר הארי) הוא בחור מפונק שאבא שלו לא אהב אותו מספיק, רוב הטענות שלו הן ממש קטנוניות ובעיקר הם מנסים להראות כמה מייגן קדושה מעונה ולא שחקנית דרג ז' שהצליחה מעל המצופה בחיים שלה. מצד שני אני כן חושבת שחלק מהטענות שלהם נגד התקשורת הבריטית מוצדקות.
מעניין. אז את צופה בגלל שזה מעניין אותך לראות את הטענות שלו נגד התקשורת? או כי מעניין אותך לדעת מה הם יאמרו על הארמון המלוכה.
אגב, התחלת לראות את הכתר בגלל התעניינות שלך בארמון המלוכה? או הפוך?

לא יודעת :-D

בד"כ הספרים מהספרייה מספקים לי תעסוקה בין שבועיים לשלוש, אבל עוד לא התחלתי לקרוא אותם. ואת מה שקניתי אלוהים יודע מתי, הם פשוט בערימה עם כל הספרים שמחכים לי חודשים.
מה נמצא בראש הרשימה? (זאת אומרת אני מניחה שאת קוראת עכשיו ספר אבל הכוונה היא לספר הבא)

*הקרוסאובר של ה-NCIS שעדיין לא החלטתי אם לראות או לא.
קרוסאובר של הסדרת בת עם הסדרה המקורית?
אם תחליטי לראות רק את הקרוסאובר, זה לא יהיה מוזר לראות את העלילה של הסדרה המקורית?

אני מאוד נהנה לאחרונה מkiller soduku
אני מניחה שבאפליקציה?
היית פותר פעם בעיתונים?
(אני בחיים לא פתרתי סודוקו, אבל במשפחה שלי מאוד אוהבים את זה)

dilia snake

Well-known member
מעניין. אז את צופה בגלל שזה מעניין אותך לראות את הטענות שלו נגד התקשורת? או כי מעניין אותך לדעת מה הם יאמרו על הארמון המלוכה.
אגב, התחלת לראות את הכתר בגלל התעניינות שלך בארמון המלוכה? או הפוך?
בגלל הטענות שלו על הארמון.

התחלתי כי אני אנגלופילית מאז שאני זוכרת את עצמי.
מה נמצא בראש הרשימה? (זאת אומרת אני מניחה שאת קוראת עכשיו ספר אבל הכוונה היא לספר הבא)
דווקא לא, סיימתי אתמול בלילה ואני צריכה להתחיל חדש. כרגע קודם הספרים מהספרייה ואז אין לי מושג, לפעמים בין ביקור לביקור בספרייה אני מצליחה לקרוא גם כאלו שקניתי, לפעמים לא. יש לי שיטות מוזרות לנהל קריאת הספרים שלי.
קרוסאובר של הסדרת בת עם הסדרה המקורית?
אם תחליטי לראות רק את הקרוסאובר, זה לא יהיה מוזר לראות את העלילה של הסדרה המקורית?
יש קרוסאובר משולש עם המקורית ועם הוואי.
זה יהיה מוזר, אבל מניסיון כמעט תמיד זה בנוי ככה שלא צריך להבין מה קורה בסדרות שאת לא רואה.

It's Always Sunny

Well-known member
סדרה- האם אצפה בעונה החדשה האנטומיה של גריי סוף סוף? יש מצב שכן.
אז כן, התחלתי את העונה החדשה של האנטומיה. המטרה החדשה שלי היא להימנע מלהיכנס לsubreddit של הסדרה, לא הצלחתי לעמוד במטרה הזו. וחבל כי אני נהנית מהסדרה וכל פעם שאני נכנסת לקרוא שם תגובות, אני מתבאסת מהשליליות.
אני צריכה להיגמל מהאתר הזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חוץ מזה, אני מסיימת היום סדרה קצרה (13 פרקים) בשנת Journeyman עם אואן מהאנטומיה לפני שהוא היה אואן :-D מה שכן, הסדרה חביבה מאוד.
אהבתי הסדרה הזאת. לא מדהימה (וכמובן לא חפה מבעיות שיש לסדרות מסע בזמן), אבל כן מעניינת וטובה.
אני זוכר שהסדרה הזאת הייתה הפעם הראשונה שהבנתי איזה שימושי זה טלפון חכם שאפשר לבדוק דברים באינטרנט מכל מקום. כי הוא היה משנה משהו בעבר ואז כשהוא חזר להווה הוא מיד בדק. וזה היה ב2007 כשטלפונים חכמים היה משהו יחסית חדש אז לא הכרתי את זה.
אגב, אחת הסיבות שהתחלתי לראות את הסדרה היא בגלל השחקן הזה (קווין מק'קיד) כי הוא שיחק קצת לפני כן בדרמה היסטורית מעולה בשם רומא. והוא היה שם מדהים.
מאוד חבל לי שאחר כך הוא עבר לעבוד באנטומיה של גריי כי בגלל זה לא ראיתי אותו בשום דבר אחר מאז 2007.
קולבר(כולל הראיון עם הארי)
אני מודה שאני מסוקרן לרכילות (וזה בטוח יותר מתומצת מאשר לראות את המיני סדרה שלו) אבל אני לא מתכוון לעשות את זה לעצמי.
אבל אילו ספרים (אני מאוד נחמד ומשתף כל שבוע את שם הספר שאני קורא)(כמובן שזה הרבה יותר קל כי אני קורא רק ספר אחד במשך כמה שבועות)
לקח לי איזה שתי דקות להבין מי זה הארמון. כי קראתי את זה בתור השם משפחה Harmon.
תכלס הכל בסיפור הזה משעמם עד שמישהו יספר שהארי הוא בכלל לא הבן של הנסיך צ'ארלס אלא תוצאה של אחד מהרומנים של דיאנה.
אני מניחה שבאפליקציה?
היית פותר פעם בעיתונים?
(אני בחיים לא פתרתי סודוקו, אבל במשפחה שלי מאוד אוהבים את זה)
אני פעם הייתי עושה את זה בעיתונים ואז בהמשך התחלתי לעשות בעיתונים, אבל הרבה יותר נוח לעשות את זה באפליקציה. חוץ מזה כל שבוע יוצא רק קילר סודוקו אחד בהארץ. סודוקואים רגילים אני כבר אף פעם לא עושה.
אני צריכה להיגמל מהאתר הזה.
כל עוד את לא נגמלת מתפוז

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נטפליקס:
Inside Man
- מיני סדרה בריטית
Treason - סדרה חדשה
Chicago Party Aunt - חלק 2
קליידסקופ - סדרה חדשה
Glass Onion: A Knives Out Mystery - סרט

דיסני+:
אטלנטיס: האימפריה האבודה
- מועדון דיסני
מואנה - מועדון דיסני
Welcome to Wrexham - פרק שבועי
Willow - פרק סיום העונה
Star Wars: The Bad Batch - פרק שבועי
כלבי השמורה - לסיים עונה 2
קואלה מן - לבדוק אולי

אמזון:
About Time
- סרט שרציתי מזמן לראות

אפל:
Mythic Quest
- פרק סיום עונה
Slow Horses - לראות עונה 2
חוף מוסקיטו - להתחיל מתישהו

יו-טיוב
זהו זה
- פרק שבועי
קרתגו - מפרק 3 הלאה

סטינג
אווניו 5
- לראות עונה 2

דודים:
Wonderfalls
- לסיים צפיה חוזרת
Landscapers - מקווה להגיע לזה
Yellowjackets - מתחיל צפיה משותפת עם @Lhuna3 (עכשיו היא לא יכולה להתחרט)

סיימתי אתמול ספר והיום אני אתחיל את הספר They Both Die at the End של אדם סילברה (הספר קיים גם בעברית)

וגם לכתוב בפורום וכזה.

נטפליקס:
Maid - לנסות אולי; הפלאש - תחילת עונה 8; סיינפלד - פה ושם להכניס איזה פרק; ויקינגים: ולהאלה - אולי מתישהו; Inventing Anna - סדרה חדשה; Pieces of Her - סדרה חדשה לנסות; הקפסולה / The Bubble - סרט, אולי לנסות; Anatomy of a Scandal - אולי לנסות; Merli - אולי להתחיל מתישהו; הממלכה האחרונה - כל העונות; Operation Mincemeat - סרט שבא לי לראות ויצא בנטפליקס, אבל כנראה עדיין לא בארץ
The Future Of - אולי לבדוק פרק כלשהו מזה
Man vs. Bee - אני אנסה מתישהו;
Boo, Bitch - נראה לייכול להיות מצחיק
Keep Breathing - סדרה חדשה
Echoes - אולי לנסות
Inside the Mind of a Cat - אולי
The Gray Man - סרט שנראה לי טוב
Lost Ollie - אולי
Fakes - אולי
The Watcher - אולי
Merli - אני רוצה להתחיל
Mo - אולי
The Bastard Son & The Devil Himself - אולי

דיסני+:
!Baymax - אולי לבדוק
Single Drunk Female - סדרה חדשה;
Pam & Tommy - נראה לי שאני אדחה את הצפיה בה אלא אם כן יתחילו דיבורים עליה כאן;
Under The Banner Of Heaven - סדרה חדשה (עם אנדרו גארפילד)
Mike - (כשיגיע לדיסני+)
Wedding Season - עונה ראשונה שלמה יצאה
כלבי השמורה - התחילה עונה 2

אמזון:
As We See It
- כל העונה הראשונה; The Boys Presents: Diabolical - אולי אמשיך; The Outlaws - סדרה, אולי לנסות
Chloe - אולי להתחיל
The Summer I turned pretty - סדרה חדשה
A League of Their Own - אולי אם אני אשמע דברים טובים
Outer Range - אולי לנסות
The Devil’s Hour - אולי לבדוק

אפל:
The Last Days of Ptolemy Grey
- אולי שווה לבדוק; אם ייצא זמן אז להתחיל טד לאסו; WeCrashed - פרקים ראשונים; האפטר פארטי - סדרה חדשה עדיין לא התחלתי
Pachinko - פרקים ראשונים
Roar - אולי לנסות
Shining Girls - סדרה חדשה
Bad Sisters - אולי לנסות
Loot - נראה כמו סדרה מצחיקה

דודים:
The Long Call -
סדרה בריטית שכל פרקי העונה שלה יצאו (אם עדי תראה אז כנראה גם אני); Better Nate than Never - סרט חדש שאולי אנסה; True Story with Ed and Randall -ראיתי 2 מתוך 6 פרקים; Women of the Movement - מיני סדרה של 6 פרקים; Somebody Somewhere - פרק שבועי; 4400 - מצטברים להם פרקים; Yellowjackets - אני רוצה להתחיל מתישהו; Heels אני בפיגור של הרבה פרקים; Us אולי להתחיל את הסדרה הקצרה; The Thing About Pam - סדרה חדשה, ראיתי פרק ראשון ושוקל אם כלל להמשיך; The First Lady - סדרה חדשה; The Staircase - סדרה חדשה;
Gentleman Jack - צריך צפיה חוזרת לפחות בפרקים האחרונים של עונה 1
אשתו של הנוסע בזמן - אולי לנסות
הדיילת - צריך לצפות בעונה 1
Moonhaven -צריך לבדוק מה אומרים על זה (למרות שבכל מקרה אין לי ממש זמן)
SkyMed - סדרה חדשה שכל הפרקים שלה נחתו השבוע. ראיתי את הפרק הראשון ואולי אמשיך
All Creatures Great and Small - מתחילה עונה 3
Sprung - משהו חדש שנראה לי טוב
The Resort - אולי להתחיל
משפחת קונור - פרק שבועי
Ghosts (האמריקאית) - פרק שבועי
שלדון הצעיר - פרק שבועי
צ'אקי - מתחילה עונה 2

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
אהבתי הסדרה הזאת. לא מדהימה (וכמובן לא חפה מבעיות שיש לסדרות מסע בזמן), אבל כן מעניינת וטובה.
אני זוכר שהסדרה הזאת הייתה הפעם הראשונה שהבנתי איזה שימושי זה טלפון חכם שאפשר לבדוק דברים באינטרנט מכל מקום. כי הוא היה משנה משהו בעבר ואז כשהוא חזר להווה הוא מיד בדק. וזה היה ב2007 כשטלפונים חכמים היה משהו יחסית חדש אז לא הכרתי את זה.
אגב, אחת הסיבות שהתחלתי לראות את הסדרה היא בגלל השחקן הזה (קווין מק'קיד) כי הוא שיחק קצת לפני כן בדרמה היסטורית מעולה בשם רומא. והוא היה שם מדהים.
מאוד חבל לי שאחר כך הוא עבר לעבוד באנטומיה של גריי כי בגלל זה לא ראיתי אותו בשום דבר אחר מאז 2007.
היה מאוד מוזר לי בהתחלה שיש בסדרה הזו סמארטפונים כי היא צולמה ב-2007.
ראיתי את רומא לפני חצי שנה פחות או יותר והוא זכור לי לטובה מהסדרה הזו אבל בשבילי הוא תמיד יהיה אואן מהאנטומיה.

כל עוד את לא נגמלת מתפוז
בתפוז אין דיונים שגורמים לי לרצות לתלוש את השיער. אז אפשר לומר שאני אשאר נאמנה לאתר הזה.

dilia snake

Well-known member
אבל אילו ספרים (אני מאוד נחמד ומשתף כל שבוע את שם הספר שאני קורא)(כמובן שזה הרבה יותר קל כי אני קורא רק ספר אחד במשך כמה שבועות)
אני לא עושה ספוילרים לסיכום חודשיB-| בסוף החודש תדעו מה קראתי ועד אז התצטרכו להתאפק.
תכלס הכל בסיפור הזה משעמם עד שמישהו יספר שהארי הוא בכלל לא הבן של הנסיך צ'ארלס אלא תוצאה של אחד מהרומנים של דיאנה.
זה מתחיל להיות, כי חצי מהטענות שלו זו התבכיינות שחוזרת על עצמה.

לא, אם הארי לא של צ'ארלס זה יהפוך להיות פרק של היפים והאמיצים על מלא|פנים||פנים||פנים|.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את רומא לפני חצי שנה פחות או יותר והוא זכור לי לטובה מהסדרה הזו אבל בשבילי הוא תמיד יהיה אואן מהאנטומיה.
מה חשבת על הסדרה?
יאיי :-):
באיזה פרק אתה?
אתמול ראיתי את פרק 6 [Wonderfalls]
אמרתי שאני אכתוב עליה גם משהו. תנדנדי לי עד שאני אעשה את זה.
אני לא עושה ספוילרים לסיכום חודשיB-| בסוף החודש תדעו מה קראתי ועד אז התצטרכו להתאפק.
כמובן שלא. אולי רק איזה טיזר קטן
זה מתחיל להיות, כי חצי מהטענות שלו זו התבכיינות שחוזרת על עצמה.

לא, אם הארי לא של צ'ארלס זה יהפוך להיות פרק של היפים והאמיצים על מלא|פנים||פנים||פנים|.
ההבדל העיקרי הוא שמייגן בטח לא יכולה לקבל תפקיד אפילו בהיפים והאמיצים :-P:

lemon lyman

Well-known member
טוב אז המינוי של דיסני שלי מסתיים בשבוע הבא
lost-sawyer.gif

אז אני באמצע הצפייה חוזרת שלי בסוייר |מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|
הגעתי לעונה 2

חוץ מזה ראיתי את עונה 4 והאחרונה של בחשיכה
תזכור לעצמי שאם אני מקווה שהזוג שלי יסיים את הסדרה ביחד לא לשכוח לאחל שאף אחד לא ימות :cautious:
בשבוע שעבר ראיתי גם את "למה לא שאלו את אוונס" ושכחתי לעדכן
זה על פי ספר של אגתה אומנם לא קראתי אותו עדיין אבל התחשק לי לראות את זה
וזה היה מאוד מוצלח
גם ראיתי את עונה 2 של הלוטוס הלבן ולא אהבתי בכלל את העונה הזאת

It's Always Sunny

Well-known member
מה חשבת על הסדרה?
היה פוטנציאל ליהנות ממנה אבל כנראה שלא הייתי צריכה לעשות בינג'. אם אני אראה אותה מתישהו בעתיד אז זה יהיה בקצב יותר איטי.

אתמול ראיתי את פרק 6 [Wonderfalls]
אמרתי שאני אכתוב עליה גם משהו. תנדנדי לי עד שאני אעשה את זה.
רשמת לעצמך הערות על הפרקים האלה?

ההבדל העיקרי הוא שמייגן בטח לא יכולה לקבל תפקיד אפילו בהיפים והאמיצים :-P:
:-0:-0:-0:-0:-0

למעלה