Weekend’s Watch לסופש של 12-14/01/2022 🧠

lemon lyman

Well-known member
אז מה תראי עכשיו?
כמו שכתבתי לדילן

אני מתכוונת לראות שולחן לחמישה בזמנו חיכיתי לרעות אבל כבר בזבזתי את זמנה על אבודים :rolleyes::oops: אז זה לא הולך לקרות איתה|שפם|
שלא לדבר על זה שהפרקים לא יהיו לי זמינים לנצח + זה שאני עוקבת אחרי עמודים באינסטגרם שבעיקרון מוקדשים לאבודים אבל בתכלס הם על מת'יו פוקס ופועלו
אז כל הסרטונים ותמונות שלו כצ'רלי סלינג'ר |מאוהב| |מאוהב||מאוהב| |מאוהב| גרמו להתגעגע אליו בטירוף|לב| אבל קודם צריך לקחת את סוייר ממני :-D

It's Always Sunny

Well-known member
כמו שכתבתי לדילן

אני מתכוונת לראות שולחן לחמישה בזמנו חיכיתי לרעות אבל כבר בזבזתי את זמנה על אבודים :rolleyes::oops: אז זה לא הולך לקרות איתה|שפם|
שלא לדבר על זה שהפרקים לא יהיו לי זמינים לנצח + זה שאני עוקבת אחרי עמודים באינסטגרם שבעיקרון מוקדשים לאבודים אבל בתכלס הם על מת'יו פוקס ופועלו
אז כל הסרטונים ותמונות שלו כצ'רלי סלינג'ר |מאוהב| |מאוהב||מאוהב| |מאוהב| גרמו להתגעגע אליו בטירוף|לב| אבל קודם צריך לקחת את סוייר ממני :-D
איך את רואה את שולחן לחמישה? זה זמין בסטרימינג?
אז איך את הולכת לתחזק את האהבה לאבודים ולשולחן לחמישה ביחד?

It's Always Sunny

Well-known member
אז איך את הולכת לתחזק את האהבה לאבודים ולשולחן לחמישה ביחד?
מה זאת אומרת ?
כתבת שאת מתגעגעת לצ'ארלי משולחן לחמישה אבל בינתיים את עסוקה בעיקר בלאהוב את סוייר. אז מה שהתכוונתי אליו זה את תתחילי לראות שולחן לחמישה בזמן הקרוב? כי אני זוכרת שאמרת שאת מעדיפה לראות סדרה אחת כל פעם ולהתמקד רק בה.

didalf

Well-known member
ואני אחפש אם יש לי את הבית ספר אבוט הזה או איך שזה נקרא זמין איפשהו בשביל אולי לנסות לראות על מה המהומה.
העונה הראשונה נמצאת בדיסני+
ויש יותר מאחת? אז מה זה עוזר לי? אם זה ימצא חן בעיני אז מה אני אצטרך לפנות לדודים? לא רוצה.

אני מניחה שבאפליקציה?
היית פותר פעם בעיתונים?
כשהייתי נוסעת ברכבת הייתי לוקחת את כל העיתוני חינם ופותרת את השחור ופתור והתשבצים. סודוקו פחות אהבתי אבל אם פתרתי הכל מהר אז גם הייתי עושה את הסודוקו (הקל).
באפליקציות זה נראה לי לא כיף.

אז כן, התחלתי את העונה החדשה של האנטומיה. המטרה החדשה שלי היא להימנע מלהיכנס לsubreddit של הסדרה, לא הצלחתי לעמוד במטרה הזו. וחבל כי אני נהנית מהסדרה וכל פעם שאני נכנסת לקרוא שם תגובות, אני מתבאסת מהשליליות.
אני צריכה להיגמל מהאתר הזה.
וואי ממש. זה נראה שמעריצים של דברים כיום בעיקר נהנים להשמיץ אותם, אף אחד לא צופה כדי להנות.
בגלל זה כ"כ כיף בפורום הזה אנחנו כאלה חיוביים|מלאך|
בתפוז אין דיונים שגורמים לי לרצות לתלוש את השיער. אז אפשר לומר שאני אשאר נאמנה לאתר הזה.
בדיוק|מאוהב|

About Time - סרט שרציתי מזמן לראות
למה?
זה זה עם רייצ'ל מקאדמס ועוד אחד שנוסע בזמן?

didalf

Well-known member
מה אני רואה כשאתם מדברים על הנסיך הארי

It's Always Sunny

Well-known member
וואי ממש. זה נראה שמעריצים של דברים כיום בעיקר נהנים להשמיץ אותם, אף אחד לא צופה כדי להנות.
בגלל זה כ"כ כיף בפורום הזה אנחנו כאלה חיוביים|מלאך|
כעקרון גם חיוביות יתר יכולה לגרום לי להתעצבן קלות (או יותר נכון כשמעריצים מהללים סדרה ולא מוכנים להודות שיש בה גם דברים פחות טובים).
אני כן חושבת שלפעמים צריך לעשות ראנטים, אבל בהחלט מעדיפה את החיוביות בפורום הזה, זה נותן לי תחושה טובה.

מה אני רואה כשאתם מדברים על הנסיך הארי

:-D
מעולה
אם יהיו כרטיסים להופעה שלו בקרוב (כי אני לא זוכרת למי אמרת שאת מזמינה כרטיסים) את תלכי?

didalf

Well-known member
כעקרון גם חיוביות יתר יכולה לגרום לי להתעצבן קלות (או יותר נכון כשמעריצים מהללים סדרה ולא מוכנים להודות שיש בה גם דברים פחות טובים).
אני כן חושבת שלפעמים צריך לעשות ראנטים, אבל בהחלט מעדיפה את החיוביות בפורום הזה, זה נותן לי תחושה טובה.
זה נכון לפעמים, אבל אני מעדיפה להתמקד בחלקים שאהבתי.
גם ראנטים יכולים להיות משעשעים לפעמים אבל זה נראה שאנשים ממש נהנים להשמיץ ולהתעצבן על הדברים שהם כבכיול מעריצים ותוך שניות כל פאנדום הופך לרעיל.

אם יהיו כרטיסים להופעה שלו בקרוב (כי אני לא זוכרת למי אמרת שאת מזמינה כרטיסים) את תלכי?
יששש לייייייי כבררררררררררררררררר|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|
יוני באמסטרדם!!!!!
עכשיו אנחנו מחכים שטיילור תכריז תאריכים באירופה.

didalf

Well-known member
אז זכרתי נכון! יאיי!
טיילור עושה סיבוב הופעות השנה?
כן, אבל כרגע רק בארה"ב. (ממרץ עד אוגוסט) ואפילו לרגע חשבתי לנסוע עד לשם אבל בלתי אפשרי להשיג כרטיסים גם ככה.
והיא אמרה שזה יהיה עולמי והיה באתר שלה אפשרות להרשם לפרה סייל להופעה בלונדון אז לפחות בלונדון אפשר להניח שיהיה. אז אני מחכה ומתפללת כבר לתאריכים באירופה.

lemon lyman

Well-known member
כתבת שאת מתגעגעת לצ'ארלי משולחן לחמישה אבל בינתיים את עסוקה בעיקר בלאהוב את סוייר. אז מה שהתכוונתי אליו זה את תתחילי לראות שולחן לחמישה בזמן הקרוב?
אני אראה את זה רק שאבודים לא תהיה זמינה לי
כי אני זוכרת שאמרת שאת מעדיפה לראות סדרה אחת כל פעם ולהתמקד רק בה.
זה לא מדויק
פשוט בדיסני אני מעדיפה לראות משהו אחד
הזכרת לי ששכחתי לציין שראיתי גם את ספין אוף של עד העצם היום הזה בגלל ג'אפר כמובן
אבל בשלב מסוים אחרי הפרק השני לא היה לי כוח אז ראיתי רק את הסצנות איתו (אני ראיתי את הסדרה בעבר )

ביס אין לי בעיה לראות במקביל
אבל מה שכן נראה לי יס הפסיקו /יפסיקו למכור ממירים ויהיה להם רק סטרימינג ואז יהיה לי גם ביס בעיה לראות במקביל

It's Always Sunny

Well-known member
כן, אבל כרגע רק בארה"ב. (ממרץ עד אוגוסט) ואפילו לרגע חשבתי לנסוע עד לשם אבל בלתי אפשרי להשיג כרטיסים גם ככה.
והיא אמרה שזה יהיה עולמי והיה באתר שלה אפשרות להרשם לפרה סייל להופעה בלונדון אז לפחות בלונדון אפשר להניח שיהיה. אז אני מחכה ומתפללת כבר לתאריכים באירופה.
הלוואי שיעדכנו תאריכים בקרוב :-):
רגע, את רוצה לומר לי שההופעות שלה (עד אוגוסט) בארה"ב גם סולד אאוט? ממתי מוכרים את הכריטיסים?

זה לא מדויק
פשוט בדיסני אני מעדיפה לראות משהו אחד
הזכרת לי ששכחתי לציין שראיתי גם את ספין אוף של עד העצם היום הזה בגלל ג'אפר כמובן
אבל בשלב מסוים אחרי הפרק השני לא היה לי כוח אז ראיתי רק את הסצנות איתו (אני ראיתי את הסדרה בעבר )
ראית את Once Upon a Time עד הסוף?

ביס אין לי בעיה לראות במקביל
אבל מה שכן נראה לי יס הפסיקו /יפסיקו למכור ממירים ויהיה להם רק סטרימינג ואז יהיה לי גם ביס בעיה לראות במקביל
מה זאת אומרת? מה ההבדל בין הצפייה בסטרימינג לבין הצפייה בממירים?

lemon lyman

Well-known member
ראית את Once Upon a Time עד הסוף?
לא ,ראיתי עד שרובין מת ואחרי כמה זמן התחלתי להיתקל במלא גיפים מהסדרה ואז זה עשה לי חשק לחזור לראות ולהשלים את העונות שלא ראיתי אבל ביס זה כבר לא היה זמין

אגב את מי את מעדיפה עם אמה
וכנ"ל בקשר לבאפי
מה זאת אומרת? מה ההבדל בין הצפייה בסטרימינג לבין הצפייה בממירים?
בממיר אפשר להריץ עם תמונה ובסטרימינג לא. וזה בעיקר מה שמפריע לי
וגם הטלוויזיה שלי לא חכמה אז אני צריכה לצפות דרך המחשב וזה לא נוח לי

didalf

Well-known member
הלוואי שיעדכנו תאריכים בקרוב :-):

רגע, את רוצה לומר לי שההופעות שלה (עד אוגוסט) בארה"ב גם סולד אאוט? ממתי מוכרים את הכריטיסים?
מה זה סולד אאוט, תוך שניות|בוקס|
לא, באמת אבל, היה שם מזה כאוס.
אנשים נרשמו למכירה מוקדמת שזה כדי לתת למעריצים אמיתיים עדיפות על מעריצים קז'ואליים ובעיקר על ספסרים, שזה אומר שנרשמים מראש ומקבלים קוד להכנס איתו.
איך שנפתחה המכירה האתר קרס, היה בלגן, הרבה אנשים חיכו שעות ולא הצליחו להשיג בכלל כרטיס, כאוס. הולכים לפתוח חקירה נגד טיקטמאסטר בגלל המחדלים שהיו שם והוגשו תביעות,(באמת!) ולא נשארו כרטיסים, אז המכירה לקהל הרחב בוטלה.
אחרי איזה חודש הם שלחו קודים נוספים לאשים שלא הצליחו במכירה הקודמת, אבל עדיין מכירה לקהל הרחב אין כי אין כרטיסים. הסיכוי היחיד שלך הוא לחפש אנשים שמוכרים באינטרנט וזה תמיד יכול להיות מפוקפק.

נדירליאל

Well-known member
כבר עבר שבוע?
אז - הצלחתי לשים סדר וארגון בסיפור הארוך שאני כותב. יש לו מבנה מובהק, יש בו התייחסות לאסימוב ולהרברט מבחינת היחס לבינה מלאכותית [ד'ניל] ולענייני הגוף.
ספר השירים השני מתקדם, אני נכנס עמוק יותר ויותר אל תוך העולם הכנעני-הבבלי-הפיניקי בכתיבת השירים.
התוכניות שאני צופה בהן
4 וחצי שעות של 30 שנות RAW ב- WWE. אמרתי-הזמנתי את הבן שלי לצפות, אבל לא בא לו. הוא מעדיף לצפות כגשהוא מתכרבל עם רעייתו. אני לא רעייתו. עוד לא סיימתי.
ב- YOUTUBE הפכתי ל- אחיין ומעריץ של Uncle Roger סטנדאפיסט אנגלי ממוצא סיני, מבקר קשוח של תוכניות בישול שמתיימרות לבשל אוכל אסייתי אותנטי* [ מי שמגיע- שיראה את המתקפות שלו על נייג'לה, על ג'יימי אוליבר, והאחרונה של רייצ'ל קו - ויייי, למות מצחוק.]
לגבי ווילוו, כתבתי כבר באחד השרשורים. לא אפתח בינתיים שרשור חדש, אבל חברנו לוקאס שבוי בתוך תבניות מיתיות של טוב-רע [מזל שעוד לא תרגם דרמה קוסמית כהיווצרות חור שחור ו"טריפת כוכבים" סביבו כחלק מהעולם המיתי -אסטרנומי הפוסטמודרניסטי שלו. מי שהולך לכיוון כמובן אלה אולפני מארוול.] ובכל תוכנית הוא חוזר על אותה תבנית של טוב-רע, גם בווילוו, כולל עיבוד ויזואלי מובהק של הטוב ושל הרע. ההבדל היחיד זה בסרט עלייתו של סקייווקר, בו הרשע המוחלט -הקיסר הרשע מכל חשוף, אבל האווטאר האנושי שלו, בן סולו, בשלב מסוים מוריד מסכה והוא יפה תואר, אהה יש לו גם אישיות מעט מורכבת יותר. [נו טוב, אותו הדבר קרה אחרי שלוק חתך לאבא שלו את היד ושחרר אותו מרשעותו המיסטית, האינסופית של הקיסר.]
נטפליקס - לא זכור לי השבוע כמקום בו יש מה לראות.
הוט - ה- VOD די מצוין, בת זוגי חוגגת על סדרות מתח [ האחרונה בבינג - חקירה בהילוך גבוה], אני נעזרתי בו ל- הלוטוס הלבן, וכמובן ל - עקרות בית אמיתיות סולט לייק סיטי. חחחחח, אהה נטפליקס, נזכרתי - תוכנית תחקירים על אחת מהנשים שהשתתפו בעונה הראשונה של עקרות בית אמיתיות סולטלייק וגו'
ערוץ 3 - לא מפסיק להתבדר מהעלילות המופרכות של "צעירים חסרי מנוח".
אז מה אני מתכנן למחר -
עיתונים, לפחות כתיבה של שני שירים [הלוואי] הוספת פרק או שניים לסיפור [הלוואי] והמשך קריאה בספרו המעולה של אישיגורו - קלרה והשמש. ממליץת מאוד.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* בפרק על נייג'לה היא בוזקת מלח על מרק, ה"פינגרינג" שלה מכסח אותו מצחוק - הוא שואל אם במסעדה יש זמן למשחקי אצבעות כאלה, ושוב לועג לה. אגב, היא מבשלת עם שמלת עקב מדגישת שדיים, גם על זה הוא אומר ממשהו, ולא לא לא - הוא לא מסגביר, אלא מתנצל שבמקום לראות אוכל מראים לו את זה.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
בממיר אפשר להריץ עם תמונה ובסטרימינג לא. וזה ה בעיקר מה שמפריע לי
וואי זה באמת מעצבן. בכלל הממשק של היס+ החדש הרבה פחות טוב מהישן, לא מבינה למה הם התקדמו והלכו אחורה.
זה לא בעיה בשביל זה יש סטרימר, עליו מותקנות האפליקציות והוא מחובר לטלוויזיה. ואז גם תוכלי לראות נטפליקס או דיסני בטלווזיה.
אין יס למחשב. (נראה לי)

lemon lyman

Well-known member
וואי זה באמת מעצבן. בכלל הממשק של היס+ החדש הרבה פחות טוב מהישן, לא מבינה למה הם התקדמו והלכו אחורה
כן אני לא אוהבת אותו (כיאלו אני לא יודעת מה נחשב החדש/הישן אבל הממשק של יס+בלתי נסבל)
אני הכי אוהבת את yesultra כי יש מלא מקום
ואני מקווה שהם עוד מוכרים כאלה
זה לא בעיה בשביל זה יש סטרימר, עליו מותקנות האפליקציות והוא מחובר לטלוויזיה. ואז גם תוכלי לראות נטפליקס או דיסני בטלווזיה.
אה תאמת יש לנו סטרימר אבל אנחנו לא משתמשים בו אין לי מושג למה
בכל אופן חבל שלא ידעתי את זה שהתחלתי לצפות באבודים

It's Always Sunny

Well-known member
אגב את מי את מעדיפה עם אמה
שאלה טובה. ממה שאני זוכרת חיבבתי אותה עם הוק. מי את מעדיפה שיהיה איתה?

וכנ"ל בקשר לבאפי
צפית בבאפי קוטלת הערפדים?
את שואלת לגבי הדמות, נכון?
(רק מוודאת שהבנתי נכון)

בממיר אפשר להריץ עם תמונה ובסטרימינג לא. וזה בעיקר מה שמפריע לי
להריץ את הפרק קדימה ואחורה?

מה זה סולד אאוט, תוך שניות|בוקס|
לא, באמת אבל, היה שם מזה כאוס.
:-0

אנשים נרשמו למכירה מוקדמת שזה כדי לתת למעריצים אמיתיים עדיפות על מעריצים קז'ואליים ובעיקר על ספסרים, שזה אומר שנרשמים מראש ומקבלים קוד להכנס איתו.
רק כדי שאראה אם הבנתי, מה זה ספסרים? התכוונת למשהו אחר או שזו מילה שאני לא מכירה?
המכירה המוקדמת עלתה כסף?

איך שנפתחה המכירה האתר קרס, היה בלגן, הרבה אנשים חיכו שעות ולא הצליחו להשיג בכלל כרטיס, כאוס. הולכים לפתוח חקירה נגד טיקטמאסטר בגלל המחדלים שהיו שם והוגשו תביעות,(באמת!) ולא נשארו כרטיסים, אז המכירה לקהל הרחב בוטלה.
אוי :-/
מה זאת אומרת שהמכירה לקהל הרחב בוטלה? את ניסית להשיג כרטיסים כשהתחילה המכירה?

אחרי איזה חודש הם שלחו קודים נוספים לאשים שלא הצליחו במכירה הקודמת, אבל עדיין מכירה לקהל הרחב אין כי אין כרטיסים. הסיכוי היחיד שלך הוא לחפש אנשים שמוכרים באינטרנט וזה תמיד יכול להיות מפוקפק.
אוף, זה נשמע בדיוק אחד מהדברים האפלים של האינטרנט :-(

למעלה