It's Always Sunny
Well-known member
אז מה תראי עכשיו?טוב אז המינוי של דיסני שלי מסתיים בשבוע הבא
צפה בקובץ המצורף 70109
אז אני באמצע הצפייה חוזרת שלי בסוייר
הגעתי לעונה 2
אז מה תראי עכשיו?טוב אז המינוי של דיסני שלי מסתיים בשבוע הבא
צפה בקובץ המצורף 70109
אז אני באמצע הצפייה חוזרת שלי בסוייר
הגעתי לעונה 2
כמו שכתבתי לדילןאז מה תראי עכשיו?
איך את רואה את שולחן לחמישה? זה זמין בסטרימינג?כמו שכתבתי לדילן
אני מתכוונת לראות שולחן לחמישה בזמנו חיכיתי לרעות אבל כבר בזבזתי את זמנה על אבודיםאז זה לא הולך לקרות איתה
שלא לדבר על זה שהפרקים לא יהיו לי זמינים לנצח + זה שאני עוקבת אחרי עמודים באינסטגרם שבעיקרון מוקדשים לאבודים אבל בתכלס הם על מת'יו פוקס ופועלו
אז כל הסרטונים ותמונות שלו כצ'רלי סלינג'ר![]()
![]()
גרמו להתגעגע אליו בטירוף
אבל קודם צריך לקחת את סוייר ממני
![]()
יש לי את כל הפרקים בממיראיך את רואה את שולחן לחמישה? זה זמין בסטרימינג?
מה זאת אומרת ?אז איך את הולכת לתחזק את האהבה לאבודים ולשולחן לחמישה ביחד?
ההבדל העיקרי הוא שמייגן בטח לא יכולה לקבל תפקיד אפילו בהיפים והאמיצים![]()
אז איך את הולכת לתחזק את האהבה לאבודים ולשולחן לחמישה ביחד?
כתבת שאת מתגעגעת לצ'ארלי משולחן לחמישה אבל בינתיים את עסוקה בעיקר בלאהוב את סוייר. אז מה שהתכוונתי אליו זה את תתחילי לראות שולחן לחמישה בזמן הקרוב? כי אני זוכרת שאמרת שאת מעדיפה לראות סדרה אחת כל פעם ולהתמקד רק בה.מה זאת אומרת ?
ואני אחפש אם יש לי את הבית ספר אבוט הזה או איך שזה נקרא זמין איפשהו בשביל אולי לנסות לראות על מה המהומה.
ויש יותר מאחת? אז מה זה עוזר לי? אם זה ימצא חן בעיני אז מה אני אצטרך לפנות לדודים? לא רוצה.העונה הראשונה נמצאת בדיסני+
כשהייתי נוסעת ברכבת הייתי לוקחת את כל העיתוני חינם ופותרת את השחור ופתור והתשבצים. סודוקו פחות אהבתי אבל אם פתרתי הכל מהר אז גם הייתי עושה את הסודוקו (הקל).אני מניחה שבאפליקציה?
היית פותר פעם בעיתונים?
וואי ממש. זה נראה שמעריצים של דברים כיום בעיקר נהנים להשמיץ אותם, אף אחד לא צופה כדי להנות.אז כן, התחלתי את העונה החדשה של האנטומיה. המטרה החדשה שלי היא להימנע מלהיכנס לsubreddit של הסדרה, לא הצלחתי לעמוד במטרה הזו. וחבל כי אני נהנית מהסדרה וכל פעם שאני נכנסת לקרוא שם תגובות, אני מתבאסת מהשליליות.
אני צריכה להיגמל מהאתר הזה.
בדיוקבתפוז אין דיונים שגורמים לי לרצות לתלוש את השיער. אז אפשר לומר שאני אשאר נאמנה לאתר הזה.
למה?About Time - סרט שרציתי מזמן לראות
כעקרון גם חיוביות יתר יכולה לגרום לי להתעצבן קלות (או יותר נכון כשמעריצים מהללים סדרה ולא מוכנים להודות שיש בה גם דברים פחות טובים).וואי ממש. זה נראה שמעריצים של דברים כיום בעיקר נהנים להשמיץ אותם, אף אחד לא צופה כדי להנות.
בגלל זה כ"כ כיף בפורום הזה אנחנו כאלה חיוביים![]()
מה אני רואה כשאתם מדברים על הנסיך הארי
![]()
זה נכון לפעמים, אבל אני מעדיפה להתמקד בחלקים שאהבתי.כעקרון גם חיוביות יתר יכולה לגרום לי להתעצבן קלות (או יותר נכון כשמעריצים מהללים סדרה ולא מוכנים להודות שיש בה גם דברים פחות טובים).
אני כן חושבת שלפעמים צריך לעשות ראנטים, אבל בהחלט מעדיפה את החיוביות בפורום הזה, זה נותן לי תחושה טובה.
יששש לייייייי כבררררררררררררררררראם יהיו כרטיסים להופעה שלו בקרוב (כי אני לא זוכרת למי אמרת שאת מזמינה כרטיסים) את תלכי?
אז זכרתי נכון! יאיי!יששש לייייייי כבררררררררררררררררר
יוני באמסטרדם!!!!!
עכשיו אנחנו מחכים שטיילור תכריז תאריכים באירופה.
כן, אבל כרגע רק בארה"ב. (ממרץ עד אוגוסט) ואפילו לרגע חשבתי לנסוע עד לשם אבל בלתי אפשרי להשיג כרטיסים גם ככה.אז זכרתי נכון! יאיי!
טיילור עושה סיבוב הופעות השנה?
אני אראה את זה רק שאבודים לא תהיה זמינה ליכתבת שאת מתגעגעת לצ'ארלי משולחן לחמישה אבל בינתיים את עסוקה בעיקר בלאהוב את סוייר. אז מה שהתכוונתי אליו זה את תתחילי לראות שולחן לחמישה בזמן הקרוב?
זה לא מדויקכי אני זוכרת שאמרת שאת מעדיפה לראות סדרה אחת כל פעם ולהתמקד רק בה.
הלוואי שיעדכנו תאריכים בקרובכן, אבל כרגע רק בארה"ב. (ממרץ עד אוגוסט) ואפילו לרגע חשבתי לנסוע עד לשם אבל בלתי אפשרי להשיג כרטיסים גם ככה.
והיא אמרה שזה יהיה עולמי והיה באתר שלה אפשרות להרשם לפרה סייל להופעה בלונדון אז לפחות בלונדון אפשר להניח שיהיה. אז אני מחכה ומתפללת כבר לתאריכים באירופה.
ראית את Once Upon a Time עד הסוף?זה לא מדויק
פשוט בדיסני אני מעדיפה לראות משהו אחד
הזכרת לי ששכחתי לציין שראיתי גם את ספין אוף של עד העצם היום הזה בגלל ג'אפר כמובן
אבל בשלב מסוים אחרי הפרק השני לא היה לי כוח אז ראיתי רק את הסצנות איתו (אני ראיתי את הסדרה בעבר )
מה זאת אומרת? מה ההבדל בין הצפייה בסטרימינג לבין הצפייה בממירים?ביס אין לי בעיה לראות במקביל
אבל מה שכן נראה לי יס הפסיקו /יפסיקו למכור ממירים ויהיה להם רק סטרימינג ואז יהיה לי גם ביס בעיה לראות במקביל
לא ,ראיתי עד שרובין מת ואחרי כמה זמן התחלתי להיתקל במלא גיפים מהסדרה ואז זה עשה לי חשק לחזור לראות ולהשלים את העונות שלא ראיתי אבל ביס זה כבר לא היה זמיןראית את Once Upon a Time עד הסוף?
בממיר אפשר להריץ עם תמונה ובסטרימינג לא. וזה בעיקר מה שמפריע לימה זאת אומרת? מה ההבדל בין הצפייה בסטרימינג לבין הצפייה בממירים?
הלוואי שיעדכנו תאריכים בקרוב![]()
מה זה סולד אאוט, תוך שניותרגע, את רוצה לומר לי שההופעות שלה (עד אוגוסט) בארה"ב גם סולד אאוט? ממתי מוכרים את הכריטיסים?
וואי זה באמת מעצבן. בכלל הממשק של היס+ החדש הרבה פחות טוב מהישן, לא מבינה למה הם התקדמו והלכו אחורה.בממיר אפשר להריץ עם תמונה ובסטרימינג לא. וזה ה בעיקר מה שמפריע לי
זה לא בעיה בשביל זה יש סטרימר, עליו מותקנות האפליקציות והוא מחובר לטלוויזיה. ואז גם תוכלי לראות נטפליקס או דיסני בטלווזיה.וגם הטלוויזיה שלי לא חכמה אז אני צריכה לצפות דרך המחשב וזה לא נוח לי
כן אני לא אוהבת אותו (כיאלו אני לא יודעת מה נחשב החדש/הישן אבל הממשק של יס+בלתי נסבל)וואי זה באמת מעצבן. בכלל הממשק של היס+ החדש הרבה פחות טוב מהישן, לא מבינה למה הם התקדמו והלכו אחורה
אה תאמת יש לנו סטרימר אבל אנחנו לא משתמשים בו אין לי מושג למהזה לא בעיה בשביל זה יש סטרימר, עליו מותקנות האפליקציות והוא מחובר לטלוויזיה. ואז גם תוכלי לראות נטפליקס או דיסני בטלווזיה.
שאלה טובה. ממה שאני זוכרת חיבבתי אותה עם הוק. מי את מעדיפה שיהיה איתה?אגב את מי את מעדיפה עם אמה
צפית בבאפי קוטלת הערפדים?וכנ"ל בקשר לבאפי
להריץ את הפרק קדימה ואחורה?בממיר אפשר להריץ עם תמונה ובסטרימינג לא. וזה בעיקר מה שמפריע לי
וגם הטלוויזיה שלי לא חכמה אז אני צריכה לצפות דרך המחשב וזה לא נוח לי
מה זה סולד אאוט, תוך שניות
לא, באמת אבל, היה שם מזה כאוס.
רק כדי שאראה אם הבנתי, מה זה ספסרים? התכוונת למשהו אחר או שזו מילה שאני לא מכירה?אנשים נרשמו למכירה מוקדמת שזה כדי לתת למעריצים אמיתיים עדיפות על מעריצים קז'ואליים ובעיקר על ספסרים, שזה אומר שנרשמים מראש ומקבלים קוד להכנס איתו.
אויאיך שנפתחה המכירה האתר קרס, היה בלגן, הרבה אנשים חיכו שעות ולא הצליחו להשיג בכלל כרטיס, כאוס. הולכים לפתוח חקירה נגד טיקטמאסטר בגלל המחדלים שהיו שם והוגשו תביעות,(באמת!) ולא נשארו כרטיסים, אז המכירה לקהל הרחב בוטלה.
אוף, זה נשמע בדיוק אחד מהדברים האפלים של האינטרנטאחרי איזה חודש הם שלחו קודים נוספים לאשים שלא הצליחו במכירה הקודמת, אבל עדיין מכירה לקהל הרחב אין כי אין כרטיסים. הסיכוי היחיד שלך הוא לחפש אנשים שמוכרים באינטרנט וזה תמיד יכול להיות מפוקפק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.