Weekend’s Watch לסופש של 11-13/08/2022 ♥️

Lhuna3

Well-known member
אז בסוף עושים צפייה פורומית? כי עכשיו גרמתם לי לתהות האם להתחיל את הסדרה עכשיו או לחכות איתה עוד כמה חודשים 8-*
מבחינתי בכיף אם תצטרפו (למרות שאני בטח אתקדם הרבה יותר מהר ממכם, אבל אני עדיין אשמח להגיב אם מישהו ממכם יכתוב גם על הפרקים שכבר עברתי).
לונה את הורסת אותי😂😂
אבל בסדר, אני מרשה לך להגיע ככה עד לפרקים הבאמת חשובים.
זה בסדר, אני עשיתי אותו דבר גם 2 העונות הראשונות של באפי עד שהתחברתי באמת.
רק איפה זה משודר? לא בא לי לבקש מהדודים.
לא משודר :-( אבל שירותי הסטרימינג והשידורים שיש כל כך מאכזבים אותי לאחרונה שנכנעתי והלכתי לדודים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחח
אז אתה מצטרף? אני באמצע פרק 1X08.
אבל בנתיים זה רק את.
הייתי בהחלט יותר מתפתה אם זה היה באחד משירותי הסטרימינג שאני משלם להם.
בדקתי והסדרה שודרה בFOX, אבל נוצרה על ידי האחים וורנר, אז כנראה לא תגיע לדיסני+.
אבל חייבת להתוודות שכרגע אני צופה ברוב הפרקים במהירות כפולה, ורק כשיש דברים שנראים לי חשובים לעלילה המתמשכת או ליחסים בין הדמויות הקבועות אז אני מורידה למהירות נורמלית.
כל קטעי ה-X FILES הפרוצדורליים לא ממש חשוב לי הפרטים המדויקים שלהם, במיוחד שזה הרוב קשקושי פסאודו-מדע (ואת מה שלא אפשר די להבין בהילוך מהיר).
אני לא מסוגל לעשות כזה דבר. אם אני צופה במשהו אז אני צופה בו ממש.
וזה גם גורם לי פחות לרצות לעשות איתך צפיה משותפת בזה כי אם זה בעצם יהיה טוב אז אני ארצה לדבר על כל הפרטים הקטנים גם שלא קשורים לעלילה מתמשכת.
אז בסוף עושים צפייה פורומית? כי עכשיו גרמתם לי לתהות האם להתחיל את הסדרה עכשיו או לחכות איתה עוד כמה חודשים 8-*
עכשיו אם את אומרת שאת מצטרפת אז אני שוב שוקל את זה יותר
אין לי כול להגיב להכל כי נייד וזה. אבל בגדול I'm in לצפייה פורומית. רק איפה זה משודר? לא בא לי לבקש מהדודים.
זהו. זה די מעצבן עכשיו לראות סדרה שלמה דרך דודים כשיש לי הרבה סדרות שאני יכול לראות דרך שירותי הסטרימינג שאני משלם עליהם.

*ואני לא יודע איך לכן הרבה פעמים אין מה לראות. לי באופן כללי יש כל כך הרבה סדרות שאני רוצה לראות בכל אחד משירותי הסטרימינג שלי.
ותודה על הלינק לדוקטור הו. יש לי זכרון של חיפושית. היה כיף לראות אבל לא זכרתי כלום |טמבל|
אבל אמרתי שתראי את כל הפרק ולא רק את הקטע הזה
מבחינתי בכיף אם תצטרפו (למרות שאני בטח אתקדם הרבה יותר מהר ממכם, אבל אני עדיין אשמח להגיב אם מישהו ממכם יכתוב גם על הפרקים שכבר עברתי).
אבל צפיה פורומית זה כשרואים במקביל. ואני לא מסוגל לעמוד בקצב הרצחני שלך.
זה בסדר, אני עשיתי אותו דבר גם 2 העונות הראשונות של באפי עד שהתחברתי באמת.
*שם אצבעות באוזניים וצועק "לא שמעתי לא שמעתי" עד שאני מצליח להדחיק את זה*
אני מקווה שכשנעשה צפיה פורומית חדשה בבאפי את כן תראי באופן מלא את העונות הראשונות. אולי תגלי דברים שלא ידעת עליהם.

It's Always Sunny

Well-known member
אני מקווה שכשנעשה צפיה פורומית חדשה בבאפי את כן תראי באופן מלא את העונות הראשונות. אולי תגלי דברים שלא ידעת עליהם.
איזה יופי, הפעם האחרונה שראיתי באפי היה לפני 4 שנים, נראה לי. אני כנראה הולכת רחוק עכשיו אבל זה יכלול גם אנג'ל? ומה לגבי פיירפלי? בסוף החלטת אם אתה רוצה לעשות צפייה מחדש או לא? :)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איזה יופי, הפעם האחרונה שראיתי באפי היה לפני 4 שנים, נראה לי. אני כנראה הולכת רחוק עכשיו אבל זה יכלול גם אנג'ל?
בשבילי עבור אפילו יותר מ4 שנים. אם כי לפני כמה שנים כשלונה עשתה צפיה ראשונה אני ראיתי כמות די גדולה מהפרקים, אבל לא רוב אפילו.
אני רוצה שנעשה את זה כשבאפי תגיע לדיסני+. זה נורא מעצבן שכרגע יש שם את אנג'ל, אבל אין את באפי.
כשנעשה אני מאמין שנשלב גם את אנג'ל, אבל נראה כשנגיע לזה.
ומה לגבי פיירפלי? בסוף החלטת אם אתה רוצה לעשות צפייה מחדש או לא? :)
כן, בא לי לעשות צפיה חוזרת בפיירפליי.
בעצם גם היא אמורה להגיע מתישהו לדיסני+ כי היא הייתה של פוקס, אבל כרגע היא לא שם.
אבל בגלל שהיא רק 15 פרקים לא אכפת לי גם להתחיל בקרוב.
אולי אפילו נשכנע עוד כמה אנשים להצטרף אלינו.

Lhuna3

Well-known member
אין מה לראות בהם עכשיו!
אני לא מסוגל לעשות כזה דבר.
ברור שלא.
וזה גם גורם לי פחות לרצות לעשות איתך צפיה משותפת בזה כי אם זה בעצם יהיה טוב אז אני ארצה לדבר על כל הפרטים הקטנים גם שלא קשורים לעלילה מתמשכת.
אבל הם לא מעניינים |שפם|
*ואני לא יודע איך לכן הרבה פעמים אין מה לראות. לי באופן כללי יש כל כך הרבה סדרות שאני רוצה לראות בכל אחד משירותי הסטרימינג שלי.
כי לא הכל מעניין.
אבל צפיה פורומית זה כשרואים במקביל. ואני לא מסוגל לעמוד בקצב הרצחני שלך.
NO ONE CAN

נו יאללה אני לא טובה לך אז תעשה צפיה עם סאני ומילי ותדברו על כל המקרים הפרוצדורליים המשעממים וחסרי החשיבות, ואני אצטרף לדיון על הדברים המעניינים! ואל תשכח שיש את דילן ואת ליאורה שבטח גם יגיבו.
נ.ב. ג'ושוע ג'קסון באמת חתיך וחמוד נורא שם.
נ.ב.2. אני לא יודעת למה אני מנסה לשכנע אותכם כשאני עוד בעצמי בשלב שלא סגורה על דעתי על הסדרה וכמה אני אראה ממנה.

אני רוצה שנעשה את זה כשבאפי תגיע לדיסני+.
מה עושה אותך כל כך משוכנע שזה יקרה?
אגב אני חושדת קצת בעדי|חזיר| שהיא קנתה את הזכויות הבלעדיות על זה ודואגת שזה לא יעלה בשום מקום כדי שלא נלחץ עליה לצפות בזה.
אבל אני גם בודקת כל הזמן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה עושה אותך כל כך משוכנע שזה יקרה?
אם יש להם את הזכויות לאנג'ל אז נראה לי ברור שיש להם גם את הזכויות לבאפי.
ואם הם העלו את אנג'ל אז למה שהם לא יעלו גם את באפי?
אני צריך לדבר עם אנשים בדיסני ישראל שיסבירו לי מה קורה שם.

נ.ב. ג'ושוע ג'קסון באמת חתיך וחמוד נורא שם.
אני בכלל טים דוסון
(סתם, כמובן שאני טים פייסי, אבל זה בגלל שדוסון נודניק ופייסי לרוב חמוד)
כי לא הכל מעניין.
אני לא בטוח אם זה טוב יותר המצב שלי שהמון דברים מעניינים אותי ואני לא מספיק להגיע אל כולם (גם בספרים)
או המצב שלך שמעט דברים מעניינים אותך.
*כלומר ברור לי שאני מעדיף את המצב שלי, אבל אני מתכוון אם אפשר היה להשוות מבחינה אובייקטיבית.

Lhuna3

Well-known member
אני לא בטוח אם זה טוב יותר המצב שלי שהמון דברים מעניינים אותי ואני לא מספיק להגיע אל כולם (גם בספרים)
או המצב שלך שמעט דברים מעניינים אותך.
*כלומר ברור לי שאני מעדיף את המצב שלי, אבל אני מתכוון אם אפשר היה להשוות מבחינה אובייקטיבית.
ברור שהמצב שלך הוא טוב יותר, כי אתה נהנה מהרבה יותר דברים.
איזה יתרון יש למצב שלי?
ואם הם העלו את אנג'ל אז למה שהם לא יעלו גם את באפי?
כי הם נבלות.

מילי08

Well-known member
כן... זה גם מצבי. מחקתי מתישהו מהסטרימר שלי את התוספות של הדודים כי חשבתי להחזיר את הסטרימר לחברה אבל בסוף לא החזרתי ואין לי כוח להתחיל מחדש את התהליך של התקנת התוספות
:-(
כי כבר הסכמנו שאתה רואה ואוהב הכל.
אבל אצלי כרגע יש בעיה של מחויבות והחלטיות. אני לא יודעת מה אני רוצה ומה בא לי ואני לא מצליחה להתחייב לשום דבר
אבל אמרתי שתראי את כל הפרק ולא רק את הקטע הזה
דודים :-(
:-D צודק!!!
איזה יופי, הפעם האחרונה שראיתי באפי היה לפני 4 שנים, נראה לי. אני כנראה הולכת רחוק עכשיו אבל זה יכלול גם אנג'ל? ומה לגבי פיירפלי? בסוף החלטת אם אתה רוצה לעשות צפייה מחדש או לא? :)
הפעם השישית? שביעית? שראיתי באפי היתה לפני שנה וחצי... אבל לא הגעתי לעונה 7 כי לא רציתי להתעצבן
אני לא בעניין של אנג'ל
ונראה שבינתיים ניק ואני נישאר אנשים שומרי חוק ולא נבקש כלום מהדודים
:-D
אגב אני חושדת קצת בעדי|חזיר| שהיא קנתה את הזכויות הבלעדיות על זה ודואגת שזה לא יעלה בשום מקום כדי שלא נלחץ עליה לצפות בזה.
חחח. יש מצב
אני צריך לדבר עם אנשים בדיסני ישראל שיסבירו לי מה קורה שם.
בדיוק. מנהל בכיר וחשוב כמוך צריך לעבוד על הקשרים שלו

It's Always Sunny

Well-known member
בשבילי עבור אפילו יותר מ4 שנים. אם כי לפני כמה שנים כשלונה עשתה צפיה ראשונה אני ראיתי כמות די גדולה מהפרקים, אבל לא רוב אפילו.
אני רוצה שנעשה את זה כשבאפי תגיע לדיסני+. זה נורא מעצבן שכרגע יש שם את אנג'ל, אבל אין את באפי.
כשנעשה אני מאמין שנשלב גם את אנג'ל, אבל נראה כשנגיע לזה.
כן, זה נשמע טיפשי שאנג'ל נמצאת בדיסני פלוס אבל באפי לא |תוהה|
כשרשמת שאתה רוצה לעשות צפייה פורומית של באפי, מיד התחלתי לחשוב על קטעים שאהבתי מהסדרה וזה עורר בי קצת נוסטלגיה :)
האמת כשדיברנו על באפי משום מה קפץ לי לראש ורוניקה מארס ובסדרה הזו לא צפיתי איזה 8 שנים (בעצם צפיתי בה רק פעם, לא יודעת כנראה שהעונה השלישית השאירה לי טעם מר), חשבתי אם כדאי לי לראות אבל רוב הסיכויים שכרגע עדיין לא.

כן, בא לי לעשות צפיה חוזרת בפיירפליי.
בעצם גם היא אמורה להגיע מתישהו לדיסני+ כי היא הייתה של פוקס, אבל כרגע היא לא שם.
אבל בגלל שהיא רק 15 פרקים לא אכפת לי גם להתחיל בקרוב.
אולי אפילו נשכנע עוד כמה אנשים להצטרף אלינו.
יופי :) אבל נו באמת דיסני פלוס |פנים||פנים|

:-D:-D:-D:-D

עכשיו כל הדיבורים על באפי ואנג'ל (וגם פיירפלי במידה מסוימת) עשו לי נוסטלגיה לתקופה שצפיתי רק בהן (בעיקר בבאפי חחח), רק חסר לי להוסיף את דוקטור הו, ורוניקה מארס וחוק וסדר: SVU כדי להרגיש שוב את השלב של גיל ההתבגרות :-]

It's Always Sunny

Well-known member
כן... זה גם מצבי. מחקתי מתישהו מהסטרימר שלי את התוספות של הדודים כי חשבתי להחזיר את הסטרימר לחברה אבל בסוף לא החזרתי ואין לי כוח להתחיל מחדש את התהליך של התקנת התוספות
:-(
:-/:-/

הפעם השישית? שביעית? שראיתי באפי היתה לפני שנה וחצי... אבל לא הגעתי לעונה 7 כי לא רציתי להתעצבן
אני לא בעניין של אנג'ל
ונראה שבינתיים ניק ואני נישאר אנשים שומרי חוק ולא נבקש כלום מהדודים
יצא לך לראות אנג'ל או שבכלל לא ראית?
אני מסכימה לגבי עונה 7 של באפי, הייתי בסדר איתה בפעם הראשונה שצפיתי אבל מאז פיתחתי קצת אנטי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ברור שהמצב שלך הוא טוב יותר, כי אתה נהנה מהרבה יותר דברים.
איזה יתרון יש למצב שלי?
שאין לך את הבעיה שלי שאני לא מספיק את כל מה שאני רוצה
כי כבר הסכמנו שאתה רואה ואוהב הכל.
לרוע המזל יש ג לא מעט שאני רואה ולא אוהב. למשל הסדרה Invasion של אפל, מה אנחנו עושים בצללים, האורוויל, ריברדייל, הפלאש (החל משלב מסוים), ווסטוורלד (החל משלב מסוים), הפנטווארט, האידיוט האהוב על אלוהים, home economics, טיראן, אבודים, הבית הלבן
האמת כשדיברנו על באפי משום מה קפץ לי לראש ורוניקה מארס ובסדרה הזו לא צפיתי איזה 8 שנים (בעצם צפיתי בה רק פעם, לא יודעת כנראה שהעונה השלישית השאירה לי טעם מר), חשבתי אם כדאי לי לראות אבל רוב הסיכויים שכרגע עדיין לא.
הגיוני שקפץ לך בראש, למרות ההבדלים הברורים יש גם הרבה דימיון בין הסדרות. חוץ מזה שהשחקניות שמשחקו את ווילו וקורדיליה בבאפי משחקות בורוניקה מארס. ואפילו ג'וס ווידון הופיע בהופעת אורח.
אני מבין לחלוטין שעונה 3 השאירה טעם מר בפה, אבל השאלה האמיתית היא האם ראית את הסרט של ורוניקה מארס שיצא לפני 8 שנים? והאם צפית בעונה 4 שיצאה ב2019?
אני מאדו אוהב את ורוניקה מארס אז את שתי העונות הראשונות בטח ראיתי איזה 3 או 4 פעמים. את עונה 3 ראיתי נראה לי פעמיים. את עונה 4 לא ראיתי שוב מאז הצפיה הראשונה.

It's Always Sunny

Well-known member
הגיוני שקפץ לך בראש, למרות ההבדלים הברורים יש גם הרבה דימיון בין הסדרות. חוץ מזה שהשחקניות שמשחקו את ווילו וקורדיליה בבאפי משחקות בורוניקה מארס. ואפילו ג'וס ווידון הופיע בהופעת אורח.
אני מבין לחלוטין שעונה 3 השאירה טעם מר בפה, אבל השאלה האמיתית היא האם ראית את הסרט של ורוניקה מארס שיצא לפני 8 שנים? והאם צפית בעונה 4 שיצאה ב2019?
אני מאדו אוהב את ורוניקה מארס אז את שתי העונות הראשונות בטח ראיתי איזה 3 או 4 פעמים. את עונה 3 ראיתי נראה לי פעמיים. את עונה 4 לא ראיתי שוב מאז הצפיה הראשונה.
לא ראיתי את הסרט או את עונה 4. עם הסרט זה קצת מצחיק כי יום אחד לפני כמה שנים באתי לסלון, אימא ואח שלי ראו סרט ופתאום אני קולטת שזה הסרט של ורוניקה מארס, הם לא הכירו את הסדרה ואני הייתי עסוקה יותר בלהתלהב (בפני עצמי כמובן) מזה שיש סרט מאשר אשכרה לראות את הסרט. את עונה 4 לא ראיתי כי עד לפני כמה חודשים לא ידעתי בכלל שהיא קיימת וכמו שרשמתי מקודם לא צפיתי בורוניקה 8 שנים אז לא חיפשתי את המידע הזה ולא הרגשתי דחף לראות את העונה הזו. במיוחד אחרי שקראתי קצת ספוילרים
ראית את עונה 4 של ורוניקה פעם אחת כי לא אהבת או כי לא היה לך זמן?
אגב, העונה הראשונה זכורה לי לטובה

didalf

Well-known member
לרוע המזל יש ג לא מעט שאני רואה ולא אוהב. למשל הסדרה Invasion של אפל, מה אנחנו עושים בצללים, האורוויל, ריברדייל, הפלאש (החל משלב מסוים), ווסטוורלד (החל משלב מסוים), הפנטווארט, האידיוט האהוב על אלוהים, home economics, טיראן, אבודים, הבית הלבן
אתה ממש מנסה לעצבן אנשים מסוימים הא?:-D

ודווקא עונה 4 הרבה יותר טובה מעונה 3 [חוץ מה5 דקות האחרונות שלא קרו מעולם]

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני כנה
אם הייתי רוצה לעצבן אנשים (וחשבתי על זה) הייתי כותב מית'יק קווסט. אבל זה לא נכון. אני כן אוהב את מית'יק קווסט, פשוט לא ברמה המקובלת בפורום.
ודווקא עונה 4 הרבה יותר טובה מעונה 3 [חוץ מה5 דקות האחרונות שלא קרו מעולם]
כן עונה 4 היא טובה.
ראית את עונה 4 של ורוניקה פעם אחת כי לא אהבת או כי לא היה לך זמן?
כן, פשוט יש הרבה דברים שלא ראיתי שוב מאז 2019 שאולי אני ארצה לראות שוב בעתיד.
אני מאוד ממליץ לך לראות את הסרט ואת העונה הרביעית.
אבל גם בכלל אולי לצפות בהכל מההתחלה כי שתי העונות הראשונות באמת מעולות

didalf

Well-known member
אם הייתי רוצה לעצבן אנשים (וחשבתי על זה) הייתי כותב מית'יק קווסט. אבל זה לא נכון. אני כן אוהב את מית'יק קווסט, פשוט לא ברמה המקובלת בפורום.
כי אתה מקולקל.

אני מאוד ממליץ לך לראות את הסרט ואת העונה הרביעית.
|כן|
הם לגמרי תיקון לעונה 3 המעפנה.

It's Always Sunny

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
:-D;
זה בסדר זה דווקא לא מעצבן, מי שבוחר לוותר על הכיף הטהור של הבית הלבן זה הפסד שלו,
ומה שקורה בצללים זה הומור של טאיקה וואייטיטי אז כל מי שניסה את זה ולא התחבר זה בבירור משהו לא תקין אצלו. ואני רק יכולה להמליץ על בדיקה אצל רופא.

למעלה