Weekend’s Watch לסופש של 11-13/08/2022 ♥️

LeR@nch

Well-known member
יצאתי מהיום לשבוע וחצי חופש ואני לא טס לשומקום, אז מאמין שחלק גדול מהרשימה הזו ייעלם עד הסופ״ש הבא.

Yes - פאודה, הורים בקושי, חזרה גנרלית, בוגרת-כזה.

קשת 12 - הכוכב הבא.

רשת 13 - האח הגדול.

נטפליקס - 10% (3.05 ואילך), סנגור במבחן (1.08-1.10), אמת או חובה (עונה 3).

הורדות - אתגר הנינג׳ה.

דיסני+ - תיקים באפלה (2.19 ואילך).

כשיהיה זמן - דופסיק, Devs, תחת נס השמיים, מינקס, סודות בחצר האחורית, בוגדים, הוא חייב למות, ראשון בזירה, חקירה במצולות, אנג׳לה בלאק, אירמה ופ.

ובמסגרת השלמת פערים בפרנצ׳ייז אקס מן (תודה לדיסני+!) - ממשיך במרתון שלי והגעתי ל״הפיניקס האפלה״.

Reutk

Active member
סיימתי עכשיו את הספר פרויקט גיבור והוא היה פשוט מושלם |לב|הדבר היחיד שלא היה טוב בו זה שהוא היה קצר מידי.

בשאר הסוף שבוע אני מתכננת להמשיך בצפייה במחלקת גנים ונוף אני בעונה האחרונה וטיפה מאוכזבת ממנה אני מרגישה שאין מספיק קטעי לזלי/בן אבל אולי זה בגלל שזאת העונה האחרונה אז הכל נראה לי מעט מידי שאני מתקרבת לסוף. וכן, הקטעים עם כולם באמת כיפים גם אבל בן ולזלי זה החיים |מאוהב|

וחוץ מזה להמשיך את אלים אמריקאים שהפסקתי בזמן שנשאבתי לפרויקט גיבור

It's Always Sunny

Well-known member
אני מתלבטת אם להמשיך לצפות בבונז/המנטליסט/קאסל כי זה אומר לצפות בפרק אחד של כל אחת מהסדרות, או אולי לראות אחת מהסדרות ש-FOX ביטלה (הטיק/סטונדנט חופשי/משהו אחר שהוא קצר) או אולי לא לראות כלום, אני מניחה שמחר אני כבר אחליט

LeAnnDyIan

Well-known member
לסיים את עונה 4 של פרינג׳.
וליאורה אמרה לי שיש תיכון הלבבות השבורים בנטפליקס וקצת בא לי לראות את זה😍

נברמיינד, כמעט שכחתי שפוטבול חוזר הסופ״ש😍😍 אז כמובן שזה מה שאני אעשה!🏈🏈

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יצאתי מהיום לשבוע וחצי חופש ואני לא טס לשומקום, אז מאמין שחלק גדול מהרשימה הזו ייעלם עד הסופ״ש הבא.
תהנה מהחופשה. לדעתי חופשה שבה לא נוסעים לשום מקום היא הכי טובה. Staycation
ונצל אותה כדי לפתוח לנו כבר שרשור חדשות לאוגוסט. אני מרגיש כאילו אין לנו חדשות כבר שנים.
סיימתי עכשיו את הספר פרויקט גיבור והוא היה פשוט מושלם |לב|הדבר היחיד שלא היה טוב בו זה שהוא היה קצר מידי.
יצא לי להתקל בספר הזה באנגלית כבר שנים והוא מהספרים שאני תמיד מתלבט אם לקרוא (פשוט בגלל שאני קורא לאט אז תמיד יש הרבה יותר ספרים שאני רוצה לקרוא מאשר שיש לי זמן לקרוא).
זה ממש מגניב שעכשיו מתרגמים יותר ויותר ספרים להטבים לעברית. אני ממש מקנא בנוער של היום.
בשאר הסוף שבוע אני מתכננת להמשיך בצפייה במחלקת גנים ונוף אני בעונה האחרונה וטיפה מאוכזבת ממנה
מעניין שבצפיה ראשונה בסדרה זכור לי שאהבתי את העונה האחרונה באותה מידה כמו עונות קודמות.
אבל לפני כמה חודשים עשיתי צפיה חוזרת ואז הרגשתי באמת שהעונה האחרונה פחות מרתקת.
אני מתלבטת אם להמשיך לצפות בבונז/המנטליסט/קאסל כי זה אומר לצפות בפרק אחד של כל אחת מהסדרות, או אולי לראות אחת מהסדרות ש-FOX ביטלה (הטיק/סטונדנט חופשי/משהו אחר שהוא קצר) או אולי לא לראות כלום, אני מניחה שמחר אני כבר אחליט
תמיד ההתלבטויות הגדולות של במה לצפות היום...

LeR@nch

Well-known member
ונצל אותה כדי לפתוח לנו כבר שרשור חדשות לאוגוסט. אני מרגיש כאילו אין לנו חדשות כבר שנים.
הפכתי את השרשור הקיים לשרשור יולי-אוגוסט, גם ככה אין יותר מדי ידיעות עכשיו.

LeAnnDyIan

Well-known member
למה שלא תסיימי עונה של אחת מהן ואז תעברי לעונה של הסדרה הבאה, במקום פרק מכל אחת?

It's Always Sunny

Well-known member
למה שלא תסיימי עונה של אחת מהן ואז תעברי לעונה של הסדרה הבאה, במקום פרק מכל אחת?
חשבתי על זה ואולי זה מה שאני אעשה :) הבעיה היחידה שהמנטליסט קצרה מבונז ואם אני אסיים אותה לפני אני אתבאס כי אני אוהבת אותה הכי הרבה (גם את השתיים האחרות אבל בעיקר אותה). בא לי ממש לראות פרינג' או צ'אק אבל אני מפחדת שאני אתעייף מלראות יותר מדי תוכן בבינג'

**זה כנראה זמן טוב להזכיר לעצמי שיש לי מספיק זמן לצפות בכל מה שאני רוצה (ואני רוצה לצפות בהרבה דברים)

עריכה: סליחה על השרשור הלא נכון, לא יודעת מה השתבש לי :-/

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נטפליקס:
The Sandman - כל עונה 1 נוחתת עלינו מחר!!!!
Locke & Key
- עונה 3 יצאה אתמול (אני מתקדם אבל לאט)
Never Have I Ever - עונה 3 יוצאת מחר
סמוך על סול - פרק שבועי
The Gray Man - סרט שנראה לי טוב

דיסני+
Clone Wars
- ממשיך צפיה חוזרת בסדרה (להמשיך מ4X01)
רק רוצחים בבניין - פרק שבועי
כלבי השמורה - התחילה עונה 2
Coco - לאט לאט אני אתקדם בסרטי דיסני שאיכשהו לא הגעתי ללראות עדיין
Prey - סרט של הולו שאולי יהיה לנו בדיסני+, אני לא יודע
13: המיוזיקל - יכול להיות חמוד (במיוחד אחרי שהשבוע הייתה לי שיחה ארוכה עם מישהו לגבי המוזרות של בר מצווה)

אמזון:
Outer Range
- אולי לנסות
A League of Their Own - אולי אם אני אשמע דברים טובים

אפל:
Loot
- נראה כמו סדרה מצחיקה
For All Mankind - פרק סיום עונה 3

יו-טיוב
זהו זה
- פרק שבועי

דודים:
Gaslit
-להמשיך מפרק 1X05
ממלכת החיות -אולי הגיע הזמן להתחיל את עונה 6

להמשיך עם הספר Brothersong (אני ב11%)

וגם לכתוב בפורום וכזה.

נטפליקס:
Maid - לנסות אולי; הפלאש - תחילת עונה 8; סיינפלד - פה ושם להכניס איזה פרק; ויקינגים: ולהאלה - אולי מתישהו; Inventing Anna - סדרה חדשה; Pieces of Her - סדרה חדשה לנסות; הקפסולה / The Bubble - סרט, אולי לנסות; Anatomy of a Scandal - אולי לנסות; Merli - אולי להתחיל מתישהו; הממלכה האחרונה - כל העונות; Operation Mincemeat - סרט שבא לי לראות ויצא בנטפליקס, אבל כנראה עדיין לא בארץ
The Future Of - אולי לבדוק פרק כלשהו מזה
Man vs. Bee - אני אנסה מתישהו;
Boo, Bitch - נראה לייכול להיות מצחיק
Keep Breathing - סדרה חדשה

דיסני:
אובי וואן קנובי - אולי להתחיל
!Baymax - אולי לבדוק
Single Drunk Female - סדרה חדשה;
Pam & Tommy - נראה לי שאני אדחה את הצפיה בה אלא אם כן יתחילו דיבורים עליה כאן;
Under The Banner Of Heaven - סדרה חדשה (עם אנדרו גארפילד)

אמזון:
As We See It
- כל העונה הראשונה; The Boys Presents: Diabolical - אולי אמשיך; The Outlaws - סדרה, אולי לנסות
Chloe - אולי להתחיל
The Summer I turned pretty - סדרה חדשה

אפל:
The Last Days of Ptolemy Grey
- אולי שווה לבדוק; אם ייצא זמן אז להתחיל טד לאסו; WeCrashed - פרקים ראשונים; האפטר פארטי - סדרה חדשה עדיין לא התחלתי
Pachinko - פרקים ראשונים
Roar - אולי לנסות
Shining Girls - סדרה חדשה

דודים:
The Long Call -
סדרה בריטית שכל פרקי העונה שלה יצאו (אם עדי תראה אז כנראה גם אני); Better Nate than Never - סרט חדש שאולי אנסה; True Story with Ed and Randall -ראיתי 2 מתוך 6 פרקים; Women of the Movement - מיני סדרה של 6 פרקים; Somebody Somewhere - פרק שבועי; Landscapers - סדרה בריטית חדשה עם 4 פרקים שעכשיו הסתיימה; 4400 - מצטברים להם פרקים; Yellowjackets - אני רוצה להתחיל מתישהו; Heels אני בפיגור של הרבה פרקים; Us אולי להתחיל את הסדרה הקצרה; The Thing About Pam - סדרה חדשה, ראיתי פרק ראשון ושוקל אם כלל להמשיך; The First Lady - סדרה חדשה; The Staircase - סדרה חדשה;
Gentleman Jack - צריך צפיה חוזרת לפחות בפרקים האחרונים של עונה 1
אשתו של הנוסע בזמן - אולי לנסות
הדיילת - צריך לצפות בעונה 1
Moonhaven -צריך לבדוק מה אומרים על זה (למרות שבכל מקרה אין לי ממש זמן)
SkyMed - סדרה חדשה שכל הפרקים שלה נחתו השבוע. ראיתי את הפרק הראשון ואולי אמשיך
The Resort - אולי להתחיל

Lhuna3

Well-known member
שתהיה לך חופשה כיפית!
מסכימה.
Yes - פאודה, הורים בקושי, חזרה גנרלית, בוגרת-כזה.
אשמח לשמוע מה תחשוב על חזרה גנרלית, למרות שאני ראיתי ממנה 2 פרקים והם עשו לי קרינג' רציני.
בשאר הסוף שבוע אני מתכננת להמשיך בצפייה במחלקת גנים ונוף אני בעונה האחרונה וטיפה מאוכזבת ממנה אני מרגישה שאין מספיק קטעי לזלי/בן אבל אולי זה בגלל שזאת העונה האחרונה אז הכל נראה לי מעט מידי שאני מתקרבת לסוף. וכן, הקטעים עם כולם באמת כיפים גם אבל בן ולזלי זה החיים |מאוהב|
מבינה אותך לחלוטין. (אני בצפיה הראשונה אפילו לא סיימתי את העונה האחרונה.)
סמוך על סול - פרק שבועי
יכולות האיפוק שלך...

LeR@nch

Well-known member
אשמח לשמוע מה תחשוב על חזרה גנרלית, למרות שאני ראיתי ממנה 2 פרקים והם עשו לי קרינג' רציני.
פרק ראשון - וואו.
פרק שני - הבנתי את השטאנץ.
פרקים שלישי-רביעי - איבדתי קצת עניין אבל ממשיך גם בגלל הקרינג׳.

Lhuna3

Well-known member
סדרות:
סמוך על סול פרק שבועי - כבר צפיתי (פשוט רוצה שזה יהיה לי כתוב למרות שזה לא בסופ"ש)
סנדמן - סיימתי את העונה.
כנראה שאת ה"סדרה" הקצרצרה של אני גרוט.
Cuckoo - סדרה בנטפליקס שפעם מזמן ניסיתי ופרשתי אחרי 4 פרקים, אבל עכשיו כשאני אוהבת את אנדי סמברג אני אנסה אותה שוב.
אממ והערב אני אצפה לפחות חלקית בחתונה האמיתית בשידור חי של קטיה וליאור מחתונמי.

LeAnnDyIan

Well-known member
חשבתי על זה ואולי זה מה שאני אעשה :) הבעיה היחידה שהמנטליסט קצרה מבונז ואם אני אסיים אותה לפני אני אתבאס כי אני אוהבת אותה הכי הרבה
אז תראי את בונז קודם ותשמרי את המנטליסט לסוף.
עריכה: סליחה על השרשור הלא נכון, לא יודעת מה השתבש לי :-/
נראה לי שמה שאני עושה (מגיבה במיליון הודעות) זה גרוע יותר. אבל תפוז ממש מציק לי דרך הטלפון ולא נתן לי להפריד הודעות כמו שצריך.

It's Always Sunny

Well-known member
יאא כן!! תראי פרינג׳ ואז אולי זה יעשה חשק ללונה גם להצטרף ונעשה צפיה משותפת|מאוהב|
אני אשמח :) באיזו עונה את?
אוי, גם אני רוצה זמן לצפות בכל מה שבא לי;-(
טכנית את צודקת, יחסית לאנשים אחרים בפורום (אני מניחה) יש לי זמן לצפות בהרבה טלוויזיה. אבל הכוונה שלי יותר הייתה בקטע של לא להכניס את עצמי למירוץ כי זה לא מירוץ וזה אמור להיות כיף לראות סדרות
אז תראי את בונז קודם ותשמרי את המנטליסט לסוף.
(y)(y)
נראה לי שמה שאני עושה (מגיבה במיליון הודעות) זה גרוע יותר. אבל תפוז ממש מציק לי דרך הטלפון ולא נתן לי להפריד הודעות כמו שצריך.
מבינה אותך. מקודם הייתי בפלאפון אבל לא הייתי בטוחה איך מגיבים להודעות עם ציטוטים מבלי לשרשר למקום הלא נכון אז פשוט קמתי והדלקתי את המחשב :-D|פנים|

LeAnnDylan

Well-known member
אני אשמח :) באיזו עונה את?
אני לקראת סוף 4, אבל אין לי בעיה להתחיל מההתחלה. אני במילא צופה כל הזמן בפרקים חוזרים מעונות שונות (+אני לא כל כך אוהבת את עונה 5)
אגב צפית בזה בעבר כבר או שזו תהיה הפעם הראשונה?
טכנית את צודקת, יחסית לאנשים אחרים בפורום (אני מניחה) יש לי זמן לצפות בהרבה טלוויזיה. אבל הכוונה שלי יותר הייתה בקטע של לא להכניס את עצמי למירוץ כי זה לא מירוץ וזה אמור להיות כיף לראות סדרות
בתאכלס זה גם נכון. אני זוכרת שזה מה שעשיתי בתחילת הקורונה. פשוט עשיתי בינג'ית מטורפים של מלא דבר עד שכבר היה בא לי להקיא מרוב מסכים ולא היה בא לי לראות כלום למשך הרבה יותר מידי זמן.
מבינה אותך. מקודם הייתי בפלאפון אבל לא הייתי בטוחה איך מגיבים להודעות עם ציטוטים מבלי לשרשר למקום הלא נכון אז פשוט קמתי והדלקתי את המחשב :-D|פנים|
בעקרון באותה צורה כמו דרך המחשב, את מסמנת את מה שאת רוצה להגיב לו ואז מופיע כפתור כזה של "הוספת תגובה" (לא הזה שבתחתית ההודעה) ואת פשוט לוחצת עליו ואז זה מצטט את מה שאת רוצה להגיב עליו בלבד.
ואז לפני שאת מפרסמת, את מסמנת את כל ההודעה שלך ועושה קופי (ליתר בטחון) ומרפרשת את העמוד. אם לא כל ההודעה שלך נשמרה פשוט תדביקי את מה ששמרת ואם כן, כשאת שולחת זה יופיע בתחתית העמוד כמו שצריך.

It's Always Sunny

Well-known member
אני לקראת סוף 4, אבל אין לי בעיה להתחיל מההתחלה. אני במילא צופה כל הזמן בפרקים חוזרים מעונות שונות (+אני לא כל כך אוהבת את עונה 5)
אגב צפית בזה בעבר כבר או שזו תהיה הפעם הראשונה?
פעם ראשונה, אני מבינה שזו לא הפעם הראשונה שלך?

בתאכלס זה גם נכון. אני זוכרת שזה מה שעשיתי בתחילת הקורונה. פשוט עשיתי בינג'ית מטורפים של מלא דבר עד שכבר היה בא לי להקיא מרוב מסכים ולא היה בא לי לראות כלום למשך הרבה יותר מידי זמן.
מסכימה איתך לחלוטין, לפעמים אחרי שאני מסיימת סדרה מסויימת, אני לא צופה בכלום ביום שאחרי כדי לאוורר את המוח
בעקרון באותה צורה כמו דרך המחשב, את מסמנת את מה שאת רוצה להגיב לו ואז מופיע כפתור כזה של "הוספת תגובה" (לא הזה שבתחתית ההודעה) ואת פשוט לוחצת עליו ואז זה מצטט את מה שאת רוצה להגיב עליו בלבד.
ואז לפני שאת מפרסמת, את מסמנת את כל ההודעה שלך ועושה קופי (ליתר בטחון) ומרפרשת את העמוד. אם לא כל ההודעה שלך נשמרה פשוט תדביקי את מה ששמרת ואם כן, כשאת שולחת זה יופיע בתחתית העמוד כמו שצריך.
תודה רבה :)

LeAnnDylan

Well-known member
פעם ראשונה, אני מבינה שזו לא הפעם הראשונה שלך?
אוי איזה כיף זה לצפות בפעם הראשונה|מאוהב|
החסרון היחיד זה שלדעתי היא לא משודרת בשום פלטפורמה חוקית בארץ.
פה אני צופה בזה ב-HBO MAX אבל אני לא יודעת אם יש את זה בארץ|תוהה|

למעלה