תהנה מהחופשה. לדעתי חופשה שבה לא נוסעים לשום מקום היא הכי טובה. Staycationיצאתי מהיום לשבוע וחצי חופש ואני לא טס לשומקום, אז מאמין שחלק גדול מהרשימה הזו ייעלם עד הסופ״ש הבא.
יצא לי להתקל בספר הזה באנגלית כבר שנים והוא מהספרים שאני תמיד מתלבט אם לקרוא (פשוט בגלל שאני קורא לאט אז תמיד יש הרבה יותר ספרים שאני רוצה לקרוא מאשר שיש לי זמן לקרוא).סיימתי עכשיו את הספר פרויקט גיבור והוא היה פשוט מושלםהדבר היחיד שלא היה טוב בו זה שהוא היה קצר מידי.
מעניין שבצפיה ראשונה בסדרה זכור לי שאהבתי את העונה האחרונה באותה מידה כמו עונות קודמות.בשאר הסוף שבוע אני מתכננת להמשיך בצפייה במחלקת גנים ונוף אני בעונה האחרונה וטיפה מאוכזבת ממנה
תמיד ההתלבטויות הגדולות של במה לצפות היום...אני מתלבטת אם להמשיך לצפות בבונז/המנטליסט/קאסל כי זה אומר לצפות בפרק אחד של כל אחת מהסדרות, או אולי לראות אחת מהסדרות ש-FOX ביטלה (הטיק/סטונדנט חופשי/משהו אחר שהוא קצר) או אולי לא לראות כלום, אני מניחה שמחר אני כבר אחליט
הפכתי את השרשור הקיים לשרשור יולי-אוגוסט, גם ככה אין יותר מדי ידיעות עכשיו.תהנה מהחופשה. לדעתי חופשה שבה לא נוסעים לשום מקום היא הכי טובה. Staycation
ונצל אותה כדי לפתוח לנו כבר שרשור חדשות לאוגוסט. אני מרגיש כאילו אין לנו חדשות כבר שנים.
למה שלא תסיימי עונה של אחת מהן ואז תעברי לעונה של הסדרה הבאה, במקום פרק מכל אחת?אני מתלבטת אם להמשיך לצפות בבונז/המנטליסט/קאסל כי זה אומר לצפות בפרק אחד של כל אחת מהסדרות, או אולי לראות אחת מהסדרות ש-FOX ביטלה (הטיק/סטונדנט חופשי/משהו אחר שהוא קצר) או אולי לא לראות כלום, אני מניחה שמחר אני כבר אחליט
חשבתי על זה ואולי זה מה שאני אעשהלמה שלא תסיימי עונה של אחת מהן ואז תעברי לעונה של הסדרה הבאה, במקום פרק מכל אחת?
שתהיה לך חופשה כיפית!יצאתי מהיום לשבוע וחצי חופש ואני לא טס לשומקום, אז מאמין שחלק גדול מהרשימה הזו ייעלם עד הסופ״ש הבא.
מסכימה.תהנה מהחופשה. לדעתי חופשה שבה לא נוסעים לשום מקום היא הכי טובה. Staycation
אשמח לשמוע מה תחשוב על חזרה גנרלית, למרות שאני ראיתי ממנה 2 פרקים והם עשו לי קרינג' רציני.Yes - פאודה, הורים בקושי, חזרה גנרלית, בוגרת-כזה.
מבינה אותך לחלוטין. (אני בצפיה הראשונה אפילו לא סיימתי את העונה האחרונה.)בשאר הסוף שבוע אני מתכננת להמשיך בצפייה במחלקת גנים ונוף אני בעונה האחרונה וטיפה מאוכזבת ממנה אני מרגישה שאין מספיק קטעי לזלי/בן אבל אולי זה בגלל שזאת העונה האחרונה אז הכל נראה לי מעט מידי שאני מתקרבת לסוף. וכן, הקטעים עם כולם באמת כיפים גם אבל בן ולזלי זה החיים![]()
יכולות האיפוק שלך...סמוך על סול - פרק שבועי
פרק ראשון - וואו.אשמח לשמוע מה תחשוב על חזרה גנרלית, למרות שאני ראיתי ממנה 2 פרקים והם עשו לי קרינג' רציני.
יאא כן!! תראי פרינג׳ ואז אולי זה יעשה חשק ללונה גם להצטרף ונעשה צפיה משותפתבא לי ממש לראות פרינג'
אוי, גם אני רוצה זמן לצפות בכל מה שבא לי**זה כנראה זמן טוב להזכיר לעצמי שיש לי מספיק זמן לצפות בכל מה שאני רוצה (ואני רוצה לצפות בהרבה דברים)
אז תראי את בונז קודם ותשמרי את המנטליסט לסוף.חשבתי על זה ואולי זה מה שאני אעשההבעיה היחידה שהמנטליסט קצרה מבונז ואם אני אסיים אותה לפני אני אתבאס כי אני אוהבת אותה הכי הרבה
נראה לי שמה שאני עושה (מגיבה במיליון הודעות) זה גרוע יותר. אבל תפוז ממש מציק לי דרך הטלפון ולא נתן לי להפריד הודעות כמו שצריך.עריכה: סליחה על השרשור הלא נכון, לא יודעת מה השתבש לי![]()
אני אשמחיאא כן!! תראי פרינג׳ ואז אולי זה יעשה חשק ללונה גם להצטרף ונעשה צפיה משותפת![]()
טכנית את צודקת, יחסית לאנשים אחרים בפורום (אני מניחה) יש לי זמן לצפות בהרבה טלוויזיה. אבל הכוונה שלי יותר הייתה בקטע של לא להכניס את עצמי למירוץ כי זה לא מירוץ וזה אמור להיות כיף לראות סדרותאוי, גם אני רוצה זמן לצפות בכל מה שבא לי![]()
אז תראי את בונז קודם ותשמרי את המנטליסט לסוף.
מבינה אותך. מקודם הייתי בפלאפון אבל לא הייתי בטוחה איך מגיבים להודעות עם ציטוטים מבלי לשרשר למקום הלא נכון אז פשוט קמתי והדלקתי את המחשבנראה לי שמה שאני עושה (מגיבה במיליון הודעות) זה גרוע יותר. אבל תפוז ממש מציק לי דרך הטלפון ולא נתן לי להפריד הודעות כמו שצריך.
אני לקראת סוף 4, אבל אין לי בעיה להתחיל מההתחלה. אני במילא צופה כל הזמן בפרקים חוזרים מעונות שונות (+אני לא כל כך אוהבת את עונה 5)אני אשמחבאיזו עונה את?
בתאכלס זה גם נכון. אני זוכרת שזה מה שעשיתי בתחילת הקורונה. פשוט עשיתי בינג'ית מטורפים של מלא דבר עד שכבר היה בא לי להקיא מרוב מסכים ולא היה בא לי לראות כלום למשך הרבה יותר מידי זמן.טכנית את צודקת, יחסית לאנשים אחרים בפורום (אני מניחה) יש לי זמן לצפות בהרבה טלוויזיה. אבל הכוונה שלי יותר הייתה בקטע של לא להכניס את עצמי למירוץ כי זה לא מירוץ וזה אמור להיות כיף לראות סדרות
בעקרון באותה צורה כמו דרך המחשב, את מסמנת את מה שאת רוצה להגיב לו ואז מופיע כפתור כזה של "הוספת תגובה" (לא הזה שבתחתית ההודעה) ואת פשוט לוחצת עליו ואז זה מצטט את מה שאת רוצה להגיב עליו בלבד.מבינה אותך. מקודם הייתי בפלאפון אבל לא הייתי בטוחה איך מגיבים להודעות עם ציטוטים מבלי לשרשר למקום הלא נכון אז פשוט קמתי והדלקתי את המחשב![]()
פעם ראשונה, אני מבינה שזו לא הפעם הראשונה שלך?אני לקראת סוף 4, אבל אין לי בעיה להתחיל מההתחלה. אני במילא צופה כל הזמן בפרקים חוזרים מעונות שונות (+אני לא כל כך אוהבת את עונה 5)
אגב צפית בזה בעבר כבר או שזו תהיה הפעם הראשונה?
מסכימה איתך לחלוטין, לפעמים אחרי שאני מסיימת סדרה מסויימת, אני לא צופה בכלום ביום שאחרי כדי לאוורר את המוחבתאכלס זה גם נכון. אני זוכרת שזה מה שעשיתי בתחילת הקורונה. פשוט עשיתי בינג'ית מטורפים של מלא דבר עד שכבר היה בא לי להקיא מרוב מסכים ולא היה בא לי לראות כלום למשך הרבה יותר מידי זמן.
תודה רבהבעקרון באותה צורה כמו דרך המחשב, את מסמנת את מה שאת רוצה להגיב לו ואז מופיע כפתור כזה של "הוספת תגובה" (לא הזה שבתחתית ההודעה) ואת פשוט לוחצת עליו ואז זה מצטט את מה שאת רוצה להגיב עליו בלבד.
ואז לפני שאת מפרסמת, את מסמנת את כל ההודעה שלך ועושה קופי (ליתר בטחון) ומרפרשת את העמוד. אם לא כל ההודעה שלך נשמרה פשוט תדביקי את מה ששמרת ואם כן, כשאת שולחת זה יופיע בתחתית העמוד כמו שצריך.
אוי איזה כיף זה לצפות בפעם הראשונהפעם ראשונה, אני מבינה שזו לא הפעם הראשונה שלך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.