Weekend’s Watch לסופש של 11-13/08/2022 ♥️

It's Always Sunny

Well-known member
אוי איזה כיף זה לצפות בפעם הראשונה|מאוהב|
החסרון היחיד זה שלדעתי היא לא משודרת בשום פלטפורמה חוקית בארץ.
פה אני צופה בזה ב-HBO MAX אבל אני לא יודעת אם יש את זה בארץ|תוהה|
גם אני חושבת שזה לא משודר בארץ אבל לא נורא, אני אסתדר :)
מהקצת שקראתי בויקיפדיה, הבנתי שיש דמות נשית ראשית, וזה כבר משמח אותי כי אני אוהבת לראות סדרות על הרבה דמויות נשיות

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טכנית את צודקת, יחסית לאנשים אחרים בפורום (אני מניחה) יש לי זמן לצפות בהרבה טלוויזיה. אבל הכוונה שלי יותר הייתה בקטע של לא להכניס את עצמי למירוץ כי זה לא מירוץ וזה אמור להיות כיף לראות סדרות
לא מעט פעמים אני צריך להזכיר לעצמי שלראות סדרות זה צריך להיות בשביל הכיף וזה לא מירוץ או משהו הישגי אחר.
אבל אין לי הרבה זמן פנוי, או לפחות לא מספיק בשביל ההמון סדרות שאני רוצה לראות. ובכל זאת זה לא צריך להיות מירוץ.
לצפות בבונז/המנטליסט/קאסל
לקח לי זמן להבין למה בונז וקאסל מרגישות לי כמו סדרות שקשורות זאת לזאת.
הסיבה היא שחוץ מזה ששתיהן סוג של סדרות בלשיות (שבמרכזם דבר ואישה שאחד מהם שוטר והאחר לא) - הן שתיהן גם סדרות שהכוכב הראשי שלהם היה לפני כן כוכב ראשי של סדרה של ג'וס ווידון. הכוונה כמובן לדייויד בוריאנז (אנג'ל) ונייתן פיליון (פיירפליי)
נראה לי שמה שאני עושה (מגיבה במיליון הודעות) זה גרוע יותר. אבל תפוז ממש מציק לי דרך הטלפון ולא נתן לי להפריד הודעות כמו שצריך.
אם כל אהבתי לפורום אין לי את האורך רוח הדרוש להתעסק בו דרך הטלפון.
בתאכלס זה גם נכון. אני זוכרת שזה מה שעשיתי בתחילת הקורונה. פשוט עשיתי בינג'ית מטורפים של מלא דבר עד שכבר היה בא לי להקיא מרוב מסכים ולא היה בא לי לראות כלום למשך הרבה יותר מידי זמן.
את עושה לי געגועים לאפריל 2020.
זה קצת עצוב לחשוב על כך שכנראה לא נחווה משהו כזה שוב.

It's Always Sunny

Well-known member
לא מעט פעמים אני צריך להזכיר לעצמי שלראות סדרות זה צריך להיות בשביל הכיף וזה לא מירוץ או משהו הישגי אחר.
אבל אין לי הרבה זמן פנוי, או לפחות לא מספיק בשביל ההמון סדרות שאני רוצה לראות. ובכל זאת זה לא צריך להיות מירוץ.
בגלל זה לפעמים אני מתגעגעת קצת לימים שבהם צפיתי בסדרה מבלי לתכנן מה תהיה הבאה בתור, גם הייתי עושה rewatch על סדרות מסוימות (נניח באפי שצפיתי בה 6 פעמים נראה לי)
אני חושבת שהשרשור הזה גרם לי להגיע למסקנה שכן שווה לתכנן במה אני צופה אבל גם להציב לעצמי גבולות
לקח לי זמן להבין למה בונז וקאסל מרגישות לי כמו סדרות שקשורות זאת לזאת.
הסיבה היא שחוץ מזה ששתיהן סוג של סדרות בלשיות (שבמרכזם דבר ואישה שאחד מהם שוטר והאחר לא) - הן שתיהן גם סדרות שהכוכב הראשי שלהם היה לפני כן כוכב ראשי של סדרה של ג'וס ווידון. הכוונה כמובן לדייויד בוריאנז (אנג'ל) ונייתן פיליון (פיירפליי)
נכון! איך לא קישרתי את זה עד עכשיו. כשצפיתי בבונז תמיד חשבתי על אנג'ל וכשצפיתי בקאסל תמיד חשבתי על פיירפלי אבל לא קלטתי את זה עד עכשיו.
אני עדיין אוהבת את אנג'ל (הסדרה) בגלל הטון הבוגר שלה (וגם את באפי כמובן) אבל לצערי פיירפלי לא הצליחה ליצור אצלי התרגשות כשצפיתי בה השנה אחרי 8 שנים שלא צפיתי בה ):
את עושה לי געגועים לאפריל 2020.
זה קצת עצוב לחשוב על כך שכנראה לא נחווה משהו כזה שוב.
במאי 2020 התחילה תקופת הבינג' שלי, זה מחזיר אותי בעיקר לשלב שבו צפיתי בכל הסדרות של יקום החץ, הייתי רוצה לעשות דבר כזה שוב אחרי שהן יגמרו אבל לא יודעת אם תהיה לי המוטיבציה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בגלל זה לפעמים אני מתגעגעת קצת לימים שבהם צפיתי בסדרה מבלי לתכנן מה תהיה הבאה בתור, גם הייתי עושה rewatch על סדרות מסוימות (נניח באפי שצפיתי בה 6 פעמים נראה לי)
אני חושבת שהשרשור הזה גרם לי להגיע למסקנה שכן שווה לתכנן במה אני צופה אבל גם להציב לעצמי גבולות
על כל סדרה אחרת הייתי מוחה בקול על כך שביזבזת את זמנך בלצפות שוב בכל הסדרה 6 פעמים.
במקרה של באפי זה לא רק מובן והגיוני, אלא פחות מכמות הצפיות החוזרות שלי.

אני מסכים שצריך להציב גבולות על עצמנו לפעמים, כשזה נועד לא להגביל אותנו אלא דווקא לשחרר אותנו.
אני עדיין אוהבת את אנג'ל (הסדרה) בגלל הטון הבוגר שלה (וגם את באפי כמובן) אבל לצערי פיירפלי לא הצליחה ליצור אצלי התרגשות כשצפיתי בה השנה אחרי 8 שנים שלא צפיתי בה ):
אוי, זה עצוב לשמוע לגבי פיירפליי. אני גם בטח לפחות איזה 8 שנים לא צפיתי בה שוב. וחשבתי כמה פעמים לאחרונה לחזור לצפות בה, אבל עכשיו אני מפחד שאני גם אתאכזב. אם כי קשה לי להאמין שאני ארגיש ככה כי הסדרה הזאת הצליחה לחלוטין להקסים אותי ב15 פרקים שלה.
עכשיו אני תוהה אם עדיף שלא לצפות בה שוב וככה לפחות לשמור את הזיכרונות ממנה טהורים או כן לראות שוב כדי לבדוק באמת איך אני ארגיש.
במאי 2020 התחילה תקופת הבינג' שלי, זה מחזיר אותי בעיקר לשלב שבו צפיתי בכל הסדרות של יקום החץ, הייתי רוצה לעשות דבר כזה שוב אחרי שהן יגמרו אבל לא יודעת אם תהיה לי המוטיבציה
במאי 2020 כבר חזרתי לעבוד. והייתי צריך להתרגל לכל מיני כללים וקפסולות ולעבוד עם מסכה...
רגע, @It's Always Sunny - ראית את ה100?

It's Always Sunny

Well-known member
על כל סדרה אחרת הייתי מוחה בקול על כך שביזבזת את זמנך בלצפות שוב בכל הסדרה 6 פעמים.
במקרה של באפי זה לא רק מובן והגיוני, אלא פחות מכמות הצפיות החוזרות שלי.
אני זוכרת שהאחים שלי צחקו עליי פעם שעשיתי פאן גירלינג (fangirling איך שלא רושמים את זה בעברית) על באפי כי עד אז לא דיברתי על כמה אני אוהבת את הסדרה, הם ידעו אבל לא נראה לי שהם חשבו שאני ממש אוהבת

במאי 2020 כבר חזרתי לעבוד. והייתי צריך להתרגל לכל מיני כללים וקפסולות ולעבוד עם מסכה...
|נחמה|
לא ראיתי.
אגב, איך מתייגים משתמשים? (הפעולה עם השטרודל) לא מצאתי הסבר ואין לי מושג איך עושים את זה

didalf

Well-known member
לאדעת אבל היא אמרה סדרה שיש בה הרבה דמויות נשיות וה100 מצטיינת בזה בלי שזה מרגיש מאולץ.
אולסו, אתם מכירים אותי:
ts100.gif
כנראה שכן :-D אבלקראתי עכשיו קצת תקציר של הסדרה וזה נשמע קצת מדכא, זו סדרה כבדה?
אמממ לא כ"כ כבדה. סתומרת היא לא שמחה במיוחד אבל היא קצבית ומהנה ומותחת ואני מאוהבת בה.

LeAnnDylan

Well-known member
כנראה שכן :-D אבלקראתי עכשיו קצת תקציר של הסדרה וזה נשמע קצת מדכא, זו סדרה כבדה?
לא הייתי אומרת עליה שהיא סדרה קלילה. אבל מצד שני אני חושבת שגם התיאור "כבדה" לא מתאים לה.
בואי נגיד שהיא יחסית כבדה לסדרה של CW, ויש בה הרבה נושאים שנויים במחלוקת שהביאו להרבה דיונים לוהטים (שבסופם הוחלט שאני צודקת וכולם פה טועים. סתם שתדעי)
אבל עזבי אותך שטויות, תראי פרינג' במקום. שם אין מחלוקות, כולם יכולים להסכים שאוליביה היא דמות נשית מעולה. למעשה אחת הדמויות הכי אהובות עליי בטלוויזיה|לב|
הבנתי שיש דמות נשית ראשית, וזה כבר משמח אותי כי אני אוהבת לראות סדרות על הרבה דמויות נשיות
גם אני! ממש!
למעשה זו בדר"כ הסיבה שאני מחליטה לראות (או לא לראות) סדרה.

It's Always Sunny

Well-known member
לאדעת אבל היא אמרה סדרה שיש בה הרבה דמויות נשיות וה100 מצטיינת בזה בלי שזה מרגיש מאולץ.
אולסו, אתם מכירים אותי:
צפה בקובץ המצורף 58620
:-D:-):

אמממ לא כ"כ כבדה. סתומרת היא לא שמחה במיוחד אבל היא קצבית ומהנה ומותחת ואני מאוהבת בה.
יופי, אז אוסיף אותה לרשימה שלי
לא הייתי אומרת עליה שהיא סדרה קלילה. אבל מצד שני אני חושבת שגם התיאור "כבדה" לא מתאים לה.
בואי נגיד שהיא יחסית כבדה לסדרה של CW, ויש בה הרבה נושאים שנויים במחלוקת שהביאו להרבה דיונים לוהטים (שבסופם הוחלט שאני צודקת וכולם פה טועים. סתם שתדעי)
:-D:-D:-D

אבל עזבי אותך שטויות, תראי פרינג' במקום. שם אין מחלוקות, כולם יכולים להסכים שאוליביה היא דמות נשית מעולה. למעשה אחת הדמויות הכי אהובות עליי בטלוויזיה|לב|
|4U|
גם אני! ממש!
למעשה זה בדר"כ הסיבה שאני מחליטה לראות (או לא לראות) סדרה.
יאי, טוב לדעת שלא רק אני עושה את זה ):

LeAnnDylan

Well-known member
אני זוכרת שהאחים שלי צחקו עליי פעם שעשיתי פאן גירלינג (fangirling איך שלא רושמים את זה בעברית) על באפי כי עד אז לא דיברתי על כמה אני אוהבת את הסדרה, הם ידעו אבל לא נראה לי שהם חשבו שאני ממש אוהבת
אם את לא מתפנגרילת על דברים, האם את חיה באמת?
זה מזכיר לי את המם הזה שמתאר אותי בדיוק:

didalf

Well-known member
אגב, איך מתייגים משתמשים? (הפעולה עם השטרודל) לא מצאתי הסבר ואין לי מושג איך עושים את זה
את עושה @ ואז מתחילה להקליד את שם המשתמש ולרוב זה ישלים לך.
|כן|
(שבסופם הוחלט שאני צודקת וכולם פה טועים. סתם שתדעי)
סתם שתדעי, זה לא נכוןB-| (אבל בחלק מהדברים כן)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אל תגידי לי שזה שכמעט כל האנושות מתה בשואה גרעינית נשמע לך מדכא... :-P:
אבל ברצינות זאת לא סדרה מדכאת. היא לפעמים כבדה, אבל רוב הזמן לא.
כמו שעדי אמרה היא קצבית, מותחת, מהנה. מלא קטעי אקשן. ואחד הדברים שאני ממש אוהב בה זה שהיא מצליחה להעלות שאלות מוסריות מורכבות בלי להיות כבדה מידי
אם נשפוט לפי כמה אנשים כאן בפורום אוהבים את פרינג' וכמה אוהבים את ה100, אז ה100 מנצח בהליכה
עוברים לאנגלית ואז כותבים את השטרודל ואז ממשיכים את שם המשתמש של האדם שאת רוצה ומופיע מין תפריט אפשרויות קטן...

didalf

Well-known member
ואחד הדברים שאני ממש אוהב בה זה שהיא מצליחה להעלות שאלות מוסריות מורכבות בלי להיות כבדה מידי
|כן|
אם נשפוט לפי כמה אנשים כאן בפורום אוהבים את פרינג' וכמה אוהבים את ה100, אז ה100 מנצח בהליכה
הסיבה שאין מחלוקות זה כי רובינו לא ראינו את זה:-D

יופי, אז אוסיף אותה לרשימה שלי
יאיייי

It's Always Sunny

Well-known member
עוברים לאנגלית ואז כותבים את השטרודל ואז ממשיכים את שם המשתמש של האדם שאת רוצה ומופיע מין תפריט אפשרויות קטן...
את עושה @ ואז מתחילה להקליד את שם המשתמש ולרוב זה ישלים לך.
תודה על העזרה חברים |4U|
ותודה על הדיון המעניין למרות שנראה לי שכדאי שאלך לישון כבר |מובך|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הסיבה שאין מחלוקות זה כי רובינו לא ראינו את זה:-D
נכון.
האמת שכשאני חושב על זה אז אולי יעל ומילי יאהבו את פרינג'
אבל אני מהמר שאת ולונה תפרשו תוך 4 פרקים כמוני
ותודה על הדיון המעניין למרות שנראה לי שכדאי שאלך לישון כבר |מובך|
אני בהחלט שוקל משהו דומה בקרוב

Lhuna3

Well-known member
אבל אני מהמר שאת ולונה תפרשו תוך 4 פרקים כמוני
מבחינתי יש 2 סיבות שאני אולי לא אוהב את זה: פרוצדורלי ובילוש חקירות וזה,
ו-2 סיבות שאני אולי כן אוהב את זה: מד"ב וספציפית בין היתר עם אלמנטים שאני מאוד אוהבת (כמו יקומים מקבילים), והומור.
אז יתכן מאוד שאתה צודק, אבל גם יש לי חשק לנסות.
אבל נכון הבעיה שדילן העלתה: צריך להתעסק עם הדודים, ולכן זה עדיין אצלי ברשימת ההמתנה.

למעלה