אני מכבד מאוד את הרעיון
של מדינה ליהודים, הרעיון היה חביב למדי ובא לפתור הרבה בעיות שהיו לנו בגולה שכנראה לא הייתה דרך אחרת לפתור...אבל המדינה באמת הורסת את עצמה-המדינה יותר מדי דמוקרטית! למה לעזעזל נותנים לחרדים כסף על כך שהם מתפללים, ועוד כסף על זה שהם מתרבים?? בשום מדינה מתוקנת בעולם לא נותנים כסף לאנשים כדי שיתפללו וישריצו עוד ילדים, שיעשו אותו דבר!!!! אפילו נניח שהיה אלוהים, כזאת יישות, דבר עליון שכזה באמת צריך שיתפללו בשבילו? אם היה דבר שכזה מובן שדרך החשיבה שלו אם בכלל אפשר לקרוא לזה חשיבה,לא מוגבלת כמונו(אני מניח שאם כבר לא צריך לפנות אליו כ"הוא") אנחנו לא מסוגלים אפילו להתקרב להבנה של יישות זו...אז תסלחו לי אם אני חושב שזה קצת מיותר לשלם כל כך הרבה כסף בשביל שכמה פרזיטים יתפללו לחינם ולא יעבדו כמו כל אדם אחר, שבעצם משלם עליהם בין היתר... אני יודע שאני מקצין , אבל זה נכון שהמיסים בארץ גבוהים במיוחד ויש בארץ יותר נוכלים מכל מקום אחר... את המשפחה שלי, אישית, כבר כמה פעמים רימו, גנבו כספים ,סגרו מפעל שיש להם חוב כלפינו,הביאו סחורה פגומה עם תירוצים ומריחות זמן מפה ועד הודעה חדשה ולכן אני לא רואה שום סיבה מוצדקת להישאר כאן... בעצם...מה העובדה שאני יהודי נותנת לי? יותר בלאגן מאשר תועלת... לא אהבתי את הרעיון של הבדל בין קבוצות שונות, זה אחד הגורמים להרבה סכסוכים. למה פטריוטיות היא תכונה כל כך טובה? לגיטימי שאדם יחפש את המצב הטוב ביותר בשבילו, אני לא רואה יתרון גדול בתמיכה במדינה שלך אם היא לא מחזירה לך הרבה...