We are going to die

Gon4arenko

New member
You are

You are right but for me very intresting to speak with girls that think about kids as problem,don`t like e-mail... You are very cold,sorry. I 17old too but dream about kids,home... I want to think about future but youare not. Do you afraid it?

מקוטיאל

New member
אסור בהחלט לאבד תקווה

איבוד האמונה בנצח ישראל מהווה פגיעה חמורה באלוהות. מדינת ישראל עוד תקום ותשגשג. אני יודע זאת כי אני מכיר את העם בישראל, ואת תעצומות נפשו. הוא חזק, חכם, וכולו טוב. הוא יידע מה לעשות. תאמין.

guidethescud

New member
בשביל מעשים צריך אמונה

ומה זה הבולשיט הזה של פגיעה באלוהים?!

מקוטיאל

New member
זה מבטא

חוסר אמונה באלהי ישראל. ובשביל מעשים הקמתי את התנועה למען הסדר הטוב.

Gon4arenko

New member
I

I don`t want to belive i see that now it is not so. This generetion don`t see anithing, and you see it too

Yurismaster

New member
מסכים...צריך לברוח מכאן כמה שיותר

מהר....למה בעצם להישאר כאן? לי בטח שלא יוצא מזה כלום, ידוע שהרבה מהמוחות הגדולים בארץ נמלטים מכאן ואלו שהם פחות מבריקים נשארים...וזה הגורם למצב הנוכחי... לפי מיטב זכרוני, זה היה המשפט שאמר הנשיא המדופלם שלנו כשנבחר: "אם אני הצלחתי , זה מראה שכל אחד יכול" כמה עצוב שהצדק עימו...והוא אפילו לא מבין את החומרה שבדבר.. -_- אמנם הוא באמת מייצג את רוב העם שלנו...אבל כמה נמוך אפשר לרדת? חוץ מזה, שהחברה הממוצעת סגורה מדכאת ,מזלזלת, לא מעריכה ובטח שלא מפרגנת (ככה אני מרגיש לפחות) ואני מרגיש שזה לא ככה בכל מקום. אני לא מבין מה יש לי כאן שאין לי במדינה מפותחת אחרת, שם אני יודע שאני יכול להסתדר.אני לא מאמין באלוהים, היהדות שלי היא לא דבר שאני רואה בו חשיבות מיוחדת - יכולתי באותה מידה, להיוולד זהה רק להורים אחרים ובי לא היה שום שינוי... המדינה הורסת את עצמה מבפנים ואני , וכנראה שגם כל מי שמרגיש כמוני, לא יוכל להילחם בזה בגלל שהרוב במדינה...בעייתי. זו הסיבה שבגללה הדמוקרטיה בעם שלנו נכשלת, אנשים לא יודעים מה טוב בשבילהם!

../images/Emo108.gifבור...

איך יש לך בכלל אומץ לכתוב את הדברים האלו? אין לך כבוד למולדת? חוץ מזה, אמרת שהאנשים הלא מבריקים נשארים כאן, אם כך, אז אני כנראה מטומטם כי אני נשאר כאן... חתיכת ^*&%#$ רק שתדע, שה"לא מבריקים" שנשארים בארץ עוזרים יותר ממך. איך אני שונא את הבורים האלה כפויי הטובה... אתה יודע, שאבא שלי, טס משבדיה- ארץ עם כלכלה- לישראל בכוונה לגור פה רק בגלל שהוא יהודי?! (והוא רק חצי יהודי) נתנו לו לעבור דוקטורט גם בגיל 40 והוא הצליח (שזה כבוד), הוא גם בנה מטוס לגמרי בעצמו... כנראה שהוא מאוד טיפש, הוא נשאר פה, הא? אנשים שחושבים כמוך, לדעתי לא צריך לתת להם לעזוב את הארץ, צריך לשלוח אותם... איגנורנטים.... ארבע מילים לכם שבורחים מהארץ: קישטה! לא צריכים אתכם!

Gon4arenko

New member
Maybe

I think that you are right but must not to say it about him . Maybe his life is not as your life here,think about it

Gon4arenko

New member
You

You are right but as for me i proud that i am jew-it is very importent for me.i don`t see anything in the future because...we must do this future

Yurismaster

New member
אני מכבד מאוד את הרעיון

של מדינה ליהודים, הרעיון היה חביב למדי ובא לפתור הרבה בעיות שהיו לנו בגולה שכנראה לא הייתה דרך אחרת לפתור...אבל המדינה באמת הורסת את עצמה-המדינה יותר מדי דמוקרטית! למה לעזעזל נותנים לחרדים כסף על כך שהם מתפללים, ועוד כסף על זה שהם מתרבים?? בשום מדינה מתוקנת בעולם לא נותנים כסף לאנשים כדי שיתפללו וישריצו עוד ילדים, שיעשו אותו דבר!!!! אפילו נניח שהיה אלוהים, כזאת יישות, דבר עליון שכזה באמת צריך שיתפללו בשבילו? אם היה דבר שכזה מובן שדרך החשיבה שלו אם בכלל אפשר לקרוא לזה חשיבה,לא מוגבלת כמונו(אני מניח שאם כבר לא צריך לפנות אליו כ"הוא") אנחנו לא מסוגלים אפילו להתקרב להבנה של יישות זו...אז תסלחו לי אם אני חושב שזה קצת מיותר לשלם כל כך הרבה כסף בשביל שכמה פרזיטים יתפללו לחינם ולא יעבדו כמו כל אדם אחר, שבעצם משלם עליהם בין היתר... אני יודע שאני מקצין , אבל זה נכון שהמיסים בארץ גבוהים במיוחד ויש בארץ יותר נוכלים מכל מקום אחר... את המשפחה שלי, אישית, כבר כמה פעמים רימו, גנבו כספים ,סגרו מפעל שיש להם חוב כלפינו,הביאו סחורה פגומה עם תירוצים ומריחות זמן מפה ועד הודעה חדשה ולכן אני לא רואה שום סיבה מוצדקת להישאר כאן... בעצם...מה העובדה שאני יהודי נותנת לי? יותר בלאגן מאשר תועלת... לא אהבתי את הרעיון של הבדל בין קבוצות שונות, זה אחד הגורמים להרבה סכסוכים. למה פטריוטיות היא תכונה כל כך טובה? לגיטימי שאדם יחפש את המצב הטוב ביותר בשבילו, אני לא רואה יתרון גדול בתמיכה במדינה שלך אם היא לא מחזירה לך הרבה...

Gon4arenko

New member
I

I don`t know what to say: i don`t religion but i will give all my many to them:jews can`t be without GOD. One year ago my best friend(religion) died in HEvron... In GOD I TRUST

Yurismaster

New member
אני חושב על זה הרבה..

ואני לא בטוח שאני באמת מתכוון לנטוש את המדינה הזו.אמנם התכוונתי לכל הדברים שאמרתי, אבל תמיד יהיו בעיות בכל מקום. עדיין אף אחד לא הצליח וגם לא יצליח להסביר לי למה להיות יהודי זה דבר כל כך מיוחד, וצריכים להוקירו... אני לא אומר שלהיות נוצרי , או בודהיסטי או כל דבר, יותר טוב.. זה פשוט סיווג שלדעתי חסר משמעות. בלי סיבה ממשית, אני לא מתכוון לברוח או להישאר כאן...אני , כמו כל אדם אחר , רוצה בהצלחתי. יש כאלו שיגידו שאני אנוכי , אבל גם אדם שעושה משהו למען הזולת , עושה את זה גם למען עצמו..המוח שלנו לא מסוגל לבצע את מה שאנחנו לא רוצים... אני לא חושב ששהותי בארץ תשנה במיוחד בין כה וכה... אם אתה מרגיש טוב להישאר בארץ, תרגיש חופשי לעשות כך...אבל לפסול אנשים שחושבים אחרת...זו גישה לא נכונה(אני לא פונה אל gon4arekno). אין לי יותר מה להוסיף בעניין.

Gon4arenko

New member
You are

You are very clear and i want be clear too. You said that you can`t understand what is it special to be jew. Will you marry with girl that not jew? Will you do "sedar pesah" this year?

Yurismaster

New member
חשבתי שהבהרתי את עצמי עד הסוף

אבל אני רואה שלא... את פסח אני לא הולך לחגוג...אני אהיה בחו"ל נהנה מהחופש ...(לא שאני צופה לעצמי זמן עודף גם לזה..אבל מה שאפשר..) תן לי סיבה אחת למה לא להתחתן עם אישה שאינה יהודית? למרות שאני רחוק מזה, וייתכן שהשקפותי ישתנו,אבל אני לא רואה מהו ההבדל הגדול.. יכול להיות שאני חושב כך כי אני מושפע מהחינוך שלי , ואנשים נוספים שאני מכיר...אבל את זה אני לא יכול לשנות כבר. inlighten me (אם תוכל)

למעלה