VMA

ערן1987

New member
טקס מכור,הרי בריטני לא זכתה בשום

פרס.. מכור מכור מכור או כמו שמאיה בוסקילה הייתה שרה:"זהו טקס,והוא מכור! נה נה נה נה נה נה,נה"

ערן1987

New member
תראה את התגובות שלך

ושל שאר מעריצי בריטני העצבניים,ואז תדבר איתי על ילדותיות

CrAzY MuSiC

New member
בזה אתה צודק, יש מעריצי בריטני

שלקחו יותר מידי ללב והתחילו להשתגע, אני יודע אבל אני יכול להבין אותם אחרי ציפיות כאלה גבוהות לזכייה וחוץ מזה יש עכשיו באמריקה בלגן
חחח על השער של "ניו יורק פוסט" רשום בענק "המבוכה הגדולה של MTV" נחשו על מה הם כתבו
כן כן, על ההפסד של בריטני וש-MTV מזוייפים שלא נתנו לטוקסיק פרס, וגם על הטקס הגרוע וזה רק ההתחלה... תראו מחר חדשות E
בשעה חמש וחצי ומעניין מה הם יגידו

ערן1987

New member
אני דווקא אהבתי את הטקס

סו וואט אם ה-NYP אומר שהטקס היה גרוע.. לדעתי היה אחלה טקס

CrAzY MuSiC

New member
חה! קלטו מה הם רשמו

קודם כל על התוכנית המקדימה (השטיח האדום) שהיית המשעממת.. על התפאורה.. או הבמה איך שקוראים לדבר הזה שהיה שם.. על איכות סאונד וגם על בריטני!!! היה רשום שם "MTV איבד השנה את היכולת לייצר טקס שיזכר במשך שנה שלמה. האם זה בגלל האי סדר ששלט שם, איכות הסאונד, ההופעות או בגלל שבריטני ספירס לא הייתה. הההה נכון בגלל בריטני".

CrAzY MuSiC

New member
בעיתון מפורסם בארה"ב

ונותנים בו ביקורות על טקסים/אלבומים/סינגלים/ספרים...

KoBi v2

New member
ערן נשמה, תעשה לי טובה...

..ותחפש לך חיים...אני חושב אני לא בטוח אבל אני חושב שמוכרים כאלו בקוסמוס! ממליץ לך לבדוק...אולי יש מבצעים!

ערן1987

New member
מעניין איך הגעת לרעיון של מכירת

חיים בקוסמוס.. כנראה שאתה הצעת את הרעיון בזמן שעמום(כלומר מה שקורה אצלך 24/7)

CrAzY MuSiC

New member
אתה חושב שגם לא הגיע לה לזכות?

כאילו - מילא היא הייתה מפסידה לקליפ נורמלי ששווה את המועמדות, אבל להפסיד לביונסה עם קליפ כזה משעמם והיא גם זכתה כבר שנה שעברה? בושה, זה רק מוכיח כמה MTV מזלזל בה.. אני שמח שמה עליהם ז*ן ולא באה לטקס...

קודם כל אני בת, ודבר שני,

הגיע לה לזכות, לא הגיע לה לזכות - זה דיי עניין של דעה. ונניח שהגיע לה לזכות לצאת בהודעות כמו "הטקס הזה מכור", "טקס חרא", וכו' וכו'.. זה דיי ילדותי וטיפשי
ושוב, כולה טקס - לא צריך להתעצבן ככה, תתבגרו.

CrAzY MuSiC

New member
ודרך אגב...

גם תמיד התלוננו על הקליפים של בריטני שיש בהם רק ריקודים ולא שום דבר מיוחד, ובגלל זה לא נותנים לה פרסים, והנה "ילדה רעה" זוכה ומה היה בקליפ המשעמם הזה
ריקודים
וריקודים דוחים
... זה רק מראה ומוכיח שיש ל-MTV משהו נגדה

ערן1987

New member
סתם שתדע..

הכוריאוגרף שעבד על NG עם ביונסה עבד בעבר עם בריטני

NarihS

New member
שזאת עוד הוכחה לכך שיש להם שם

משו אישי נגד בריט...

למעלה