VMA נו דאוט לקחו בסט פופ וידאו איים סו הפייייייייי
N NoWords New member 30/8/04 #1 VMA../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif נו דאוט לקחו בסט פופ וידאו איים סו הפייייייייי
ס סמיילי בסוטול New member 30/8/04 #3 מה סדר של הלהקות ? jet ואז? ילוקארד או הובסטנק???? ועם איזה שירים???
D dilan angel New member 30/8/04 #9 ../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif 1-ג'ט 2-הובאסטנק 3-ילוקארד שלושתם דפקו הופעותתתת והגיטריסט של הובאסטנק חתיךךךך
../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif 1-ג'ט 2-הובאסטנק 3-ילוקארד שלושתם דפקו הופעותתתת והגיטריסט של הובאסטנק חתיךךךך
D dilan angel New member 30/8/04 #7 אני הכי מאושרת בעולם!../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif כל כך מגיע להם כך כך מוצדק אני עדיין בשוק שהם לקחו כי הייתי בטוחה שבריטני לוקחת מסתבר שלא ND RULEZ
אני הכי מאושרת בעולם!../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif כל כך מגיע להם כך כך מוצדק אני עדיין בשוק שהם לקחו כי הייתי בטוחה שבריטני לוקחת מסתבר שלא ND RULEZ
K KoBi v2 New member 30/8/04 #10 איך איך ביונסה ובריטני לא?! איך!!! תסבירו ליייייייייייייייייייייייייייייייייייי קליפ כזה עלוב לעומת הסרט של בריטני!!
איך איך ביונסה ובריטני לא?! איך!!! תסבירו ליייייייייייייייייייייייייייייייייייי קליפ כזה עלוב לעומת הסרט של בריטני!!
C CiNdErElLa3887 New member 30/8/04 #11 גם אני!.....איזה יופי ... בריטני לא לקחה בינתיים שני פרסים..."כמה חבל"