VMA

CrAzY MuSiC

New member
אבל כבר 6 שנים עברו

MTV אשכרה מזלזלים בבריטני, אני פשוט בשוק מהטקס הזה, בושה אני בחיים לא חשבתי שהוא ידרדר למצב כזה היא כבר 4 פעמים הרימה להם ת'טקס, אחרי כ-15 מעומדויות היא עדיין לא זכתה, והנה השנה היה לה את הסיכוי הכי גדול ובוווווווווווווום שוב ביונסה זוכה, כאילו לא הספיק לה 5 גראמי בשנה שעברה

ערן1987

New member
אתה צודק,בריטני באמת קופחה

אבל זה ברור שבסופו של דבר היא תזכה.. פשוט צריך לחכות קצת

CrAzY MuSiC

New member
סליחה חיכינו 6 שנים

6 שנים שבכל טקס וטקס היה מגיע לבריטני לפחות פרס אחד... אני לא מתפלא למה עכשיו קוטלים את הזוכים ואת הטקס לגמרי עכשיו... לא משנה, זה טקס שממזמן כבר נותן פרס לשיר ולאומן הפופולרים ולא לקליפ.. אני יחכה לגראמי ול-EMA שאלה טקסים הוגנים יותר!

ערן1987

New member
לא בכל ה-6 שנים הגיע לבריטני

השנה אבל באמת הגיע לה.. בכל מקרה,אני חושב ש-Toxic יביא לבריטני גראמי ראשון

CrAzY MuSiC

New member
יהי רצון ונומר אמן!

וגם ב-EMA היא כמעט בטוח תזכה, ככה שהשנה המצליחה שלה עדיין לא הלכה לטימיון... דרך אגב, לא יפה מה שרשמת בחתימה שלך... נינט אחלה
"מאמי" "נשמה" "כפרה" וכל אלו זה הקסם שלה...

NarihS

New member
ממש... מתי זה יגיע בדיוק?

אחרי שהיא תיהיה בת 100 ואז יזכרו לתת לה את הפרס הראשון שלה?? ממש, זהו, אם על טוקסיק היא לא זכתה אני לא מאמינה שהיא תזכה יותר בשום VMA....

ערן1987

New member
שר זכתה בגראמי ה-1 שלה בגיל 58

פחות או יותר.. היא התאפקה הרבה זמן אחרי כ"כ הרבה מועמדויות ובסוף זה השתלם לה

NarihS

New member
פחחחח אני מקווה שאני לא אצטרך

לחכות כל כך הרבה זמן בשביל שבריט תזכה בגראמי הראשון שלה, או בVMA הראשון שלה אם בכלל.. חחח :) הקיצר, בEMA האנשים בוחרים, ואז נראה באמת מי היה צריך לזכות!!!

SShiRaS

New member
נכון../images/Emo45.gif ועוד כמה דברים..

אני גם לא מבינה איך אפשר להתלונן שנו דאוט קיבלו את פרס הפופ ולהתבכיין על זה שבריטני לא זכתה!!!!!!! די!! לבריטני לא הגיע!!! נמאס!! נ-מ-א-ס מהפופ המסחרי הזה נו דאוט זה פופ איכותי [ומי שאמר שהם לא פופ כנראה לא מבין במוזיקה.. והנה ניוזפלאש.. D12 הם גם פופ!!! מיינסטרים!! הלו???] אני פשוט המומה מהרמה פה.. סליחה שאני מבקרת אתכם וזה הטעם שלכם אבל להתבכיין שנה על זה שבריטני לא זכתה?? אני יצאתי מהקטע הזה בגיל 12 אולי!!! תתבגררו כבר.. פירגון לנו דאוט הגדולים!!!!!! בטח שהגיע להם גם על הקליפ וגם על השיר. ההופעות של ג'ט ילוקארד והובאסטאנק הענקייםםםם היו מעולות.. אני מתה על same direction של הובאסטאנק וgifts&curses של ילוקארד! ג'ט חמודים כאלה חח לאשר יש קול מדהים וזה היה צפוי שהוא ישיר את YEAH שלדעתי היה הלהיט של השנה.. תגידו שלא? בעיה שלכם באיזה 50 מדינות הוא היה מקום ראשון.. זה רק היה נכון לשבץ אותו בטקס שם טקס יפה.. אהבתי את אשלי סימפסון.. הרבה יותר טובה מאחותה ואני צופה לה עתיד הרבה יותר מזהיר מאשר לגמור את חייה בסדרת ריאליטי עצובה ולא לדעת מה זה טונה או כנפי עוף. אלוהים.

SShiRaS

New member
אה כן!!! ומארון 5 המדהימים לקחו פרס

וגם ילוקארד! איך אפשר להתלונן על טקס שכזה??? חח

popit

New member
טוב, שתי מילים על הכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif-

מכור מראש.

CrAzY MuSiC

New member
הוא צודק

זה היה כזה ברור שכל הטקס נשמע רק מביונסה, אשר וג'יי זי... אני עדיין בשוק שביונסה לקחה את Best Feamle

למעלה