דעתי על הטקס...
ראיתי "רק" את השעה וחצי הראשונות ואתם שואלים את עצמכם למה
... כי זה היה ה-VMA הגרוע ביותר שראיתי עודי...
השטיח האדום בחיים שלי לא ראיתי כזה גועל של בגדים. חוץ מג'ניפר לופז שדפקה הופעה מהממת כרגיל. בשמלת וינטז' של סתלה מקארתני. השאר איכס
במיוחד אשר, ג'י זי ופאף דדי. שלוש גברים שניסו לשחק אותה מצ'ואים איטלקיים וזה יצא מכוער בשיא
. בבנות כמובן מככבת כריסטינה אגילרה בהופעה חזותית הכי מכוערת. היא מנסה (כבר לא בפעם הראשונה) להיות מרלין מונרו. כריסטינה מותק בחיים לא תראי כמוהה אפילו אם תקבלי טיפול עשרת אלפים. השיער שנראה כמו כלב. האודם המזעזע וכמובן השמלה, שהייתה יכולה לשבת על מישהי אחרת נהדר, אבל כריסטינה כמובן חושבת שהיא פפצה עם חזה ענק. אבל מותק את גמדה שטוחה
. ויש כמובן גם לזכור את מיסי אליוט שנראתה כאילו חטפו אותה ישר מפעילות של תנועת נוער. ביונסה ששוב חשפה רגליים ומותק זה דוחה
אין לך רגליים סקסיות
. ומה זה השיער הזה כאילו לקחת את השפיך של ג'י זי והשתמשת בו כג'ל. יאק
. הפתיעו לטובה ניק לאשה וג'אסיקה סימפסון שנראו זוג מלכותי. ניק עם חליפה מחויטת ונקייה. וג'אסיקה בסטייל הוליווד של שנות ה40-50. ג'וג'ו הזמרת בת ה-14 ניראת כמו בת 20. הילארי דאף ואחותה היילי ממש דומות
הבמה כבר בהתחלה שג'ניפר עלתה ניסתי לברר איך הבמה נראית. טוב מה אני יגיד לכם אין מילים כמה לתאר את הגועל
. בכלל הטקס נערך באולם ספורט [כמו יד אליהו, כמובן יותר גדול] וזה נראה שלקחו את האיזור של הפרקט ואמרו "בא נתפרע וזה באמת מה שהיה. קרן אור היחידה ההיתה שהיה מעין פסל ענקי כזה מזכוכית בצבעים כחול ולבן. רק שתדעו את הפסלים האלה בונה מעצב ישראלי בשם יעקוב אגם. שיעצב את המזרקה הידועה ברחוב דיזינגוף.
ההופעות יאק
יאק
יאק
בחיים שלי לא סבלתי כל כך הרבה במשך שעה וחצי. כבר על ההתחלה עלה לו מיסטר אשר. מנסה לשחק אותה רגיש עם גשם שיורד עליו ומוריד את החולצה רק כדי לקבל עוד תמונה בעיתון. ופתאום שוב לך מראה [הלואיי שיבואו עליו 7 שנים של מזל רע]. ואז משיר כל כך מרגש מתחיל השיר הכי דפוק של השנה. לודיקריס וליל ג'ון עולים על הבמה ושרים את קטע הראפ של "Yeah" ושוב עולה אשר ומנסה לשחק אותה בק סטריט בויז. ואז הייתה הופעה כזאת משולשת של שלוש להקות רוק. אני אישית מאוד אוהב שתי להקות מהשלושה שהופיעו אבל זה היה דוחה. הסאונד, מזה הסאונד הזה. בבר מצווה שלי היה סאונד יותר טוב. ואז הייתה הופעה של קניה וואסט. שבאמריקה מאוד אוהבים אותו ובאירופ בקושי מכירים אותו. הוא נתן הופעה נחמדה לא משהו מיוחד ההפתע הייתה שהזמרת צ'קה קאן הופיעה איתו. נוסטלגיה נעימה. כריסטינה מתכערת עם השנים. היא ונלי דפקו הופעה מעולה , השיר מגעיל
[נלי היה מחורמן סוף]. ההופעה הטובה ביותר של הערב היתה של אלישה קיז, סטיבי וונדר ולני קרביץ. ביונסה [כמה שאני אוהב אותה] נראתה זוועה. ג'סיקה סימפסון שלהופעה שלה הכי ציפיתי איכזבה. הופעה משעממת.
הפרסים נו טוב מה יש להגיד. בריטני לא זכתה בשום פרס (שוב). ויש דבר שאני לא מבין. בריטני הייתה מועמדת בוידאו של השנה. האשה היחידה. אז זה אומר שהקליפ של בריטני הוא הקליפ הכי טוב מבין הנשים. אז איך ביונסה זכתה
. אם בריטני טובה להיו מועומדת לקליפ הכי טוב [הקטגוריה הכי נחשבת] איך היא מפסידה לקליפ שבכלל לא היה מעומד לקטגוריה כזאת. וגם בקשר לקליפ הפופ. מישהו
הלפ
איך נו דאוט הם פופ. עוד מעט היו שמים בקטגוריה את D12. בקשר לפרסים האחרים הבנתי שבריטני לא זכתה אבל לא יודע למי הפסידה. ובקיצור ולעניין: שנה שעברה ג'סטין תפס תחת השנה החליף אותו אשר.
ההרגשה הייתי כזה ערני
כזה נרגש
וכלום
. כבר על ההתחלה שהיה את הקטגוריה של הפופ אמרתי זהו בריטני עכשיו התור שלך ו... ההמשך ידוע. הרגשתיאחרי שעה וחצי פשוט חרא
. לא הרגשה חרא אני עצמי
. ולממה, לא יודע. הייתי כזה ערני ואז שעליתי לחדר שינה שלי פשוט ישבתי שמה עד 6. ולא ראיתי את הטקס
פשוט לא היה לי הכוח לכזה דבר. ובכלל לא הייתה שערורייה כמו כל שנה... טקס פשוט עלוב ומשעמם.
בשורה אחרונה זה היה טקס הכי גרוע שראיתי בחיים שלי. יותר גרוע מEMA שכריסטינה הנחתה. ולא בגלל שכריס הנחתה את הטקס פשוט הכל היה גרוע. התלבושות, הבמה , ההופעות והפרסים...