VMA

CrAzY MuSiC

New member
דעתי על הטקס...

ראיתי "רק" את השעה וחצי הראשונות ואתם שואלים את עצמכם למה
... כי זה היה ה-VMA הגרוע ביותר שראיתי עודי... השטיח האדום בחיים שלי לא ראיתי כזה גועל של בגדים. חוץ מג'ניפר לופז שדפקה הופעה מהממת כרגיל. בשמלת וינטז' של סתלה מקארתני. השאר איכס
במיוחד אשר, ג'י זי ופאף דדי. שלוש גברים שניסו לשחק אותה מצ'ואים איטלקיים וזה יצא מכוער בשיא
. בבנות כמובן מככבת כריסטינה אגילרה בהופעה חזותית הכי מכוערת. היא מנסה (כבר לא בפעם הראשונה) להיות מרלין מונרו. כריסטינה מותק בחיים לא תראי כמוהה אפילו אם תקבלי טיפול עשרת אלפים. השיער שנראה כמו כלב. האודם המזעזע וכמובן השמלה, שהייתה יכולה לשבת על מישהי אחרת נהדר, אבל כריסטינה כמובן חושבת שהיא פפצה עם חזה ענק. אבל מותק את גמדה שטוחה
. ויש כמובן גם לזכור את מיסי אליוט שנראתה כאילו חטפו אותה ישר מפעילות של תנועת נוער. ביונסה ששוב חשפה רגליים ומותק זה דוחה
אין לך רגליים סקסיות
. ומה זה השיער הזה כאילו לקחת את השפיך של ג'י זי והשתמשת בו כג'ל. יאק
. הפתיעו לטובה ניק לאשה וג'אסיקה סימפסון שנראו זוג מלכותי. ניק עם חליפה מחויטת ונקייה. וג'אסיקה בסטייל הוליווד של שנות ה40-50. ג'וג'ו הזמרת בת ה-14 ניראת כמו בת 20. הילארי דאף ואחותה היילי ממש דומות
הבמה כבר בהתחלה שג'ניפר עלתה ניסתי לברר איך הבמה נראית. טוב מה אני יגיד לכם אין מילים כמה לתאר את הגועל
. בכלל הטקס נערך באולם ספורט [כמו יד אליהו, כמובן יותר גדול] וזה נראה שלקחו את האיזור של הפרקט ואמרו "בא נתפרע וזה באמת מה שהיה. קרן אור היחידה ההיתה שהיה מעין פסל ענקי כזה מזכוכית בצבעים כחול ולבן. רק שתדעו את הפסלים האלה בונה מעצב ישראלי בשם יעקוב אגם. שיעצב את המזרקה הידועה ברחוב דיזינגוף. ההופעות יאק
יאק
יאק
בחיים שלי לא סבלתי כל כך הרבה במשך שעה וחצי. כבר על ההתחלה עלה לו מיסטר אשר. מנסה לשחק אותה רגיש עם גשם שיורד עליו ומוריד את החולצה רק כדי לקבל עוד תמונה בעיתון. ופתאום שוב לך מראה [הלואיי שיבואו עליו 7 שנים של מזל רע]. ואז משיר כל כך מרגש מתחיל השיר הכי דפוק של השנה. לודיקריס וליל ג'ון עולים על הבמה ושרים את קטע הראפ של "Yeah" ושוב עולה אשר ומנסה לשחק אותה בק סטריט בויז. ואז הייתה הופעה כזאת משולשת של שלוש להקות רוק. אני אישית מאוד אוהב שתי להקות מהשלושה שהופיעו אבל זה היה דוחה. הסאונד, מזה הסאונד הזה. בבר מצווה שלי היה סאונד יותר טוב. ואז הייתה הופעה של קניה וואסט. שבאמריקה מאוד אוהבים אותו ובאירופ בקושי מכירים אותו. הוא נתן הופעה נחמדה לא משהו מיוחד ההפתע הייתה שהזמרת צ'קה קאן הופיעה איתו. נוסטלגיה נעימה. כריסטינה מתכערת עם השנים. היא ונלי דפקו הופעה מעולה , השיר מגעיל
[נלי היה מחורמן סוף]. ההופעה הטובה ביותר של הערב היתה של אלישה קיז, סטיבי וונדר ולני קרביץ. ביונסה [כמה שאני אוהב אותה] נראתה זוועה. ג'סיקה סימפסון שלהופעה שלה הכי ציפיתי איכזבה. הופעה משעממת. הפרסים נו טוב מה יש להגיד. בריטני לא זכתה בשום פרס (שוב). ויש דבר שאני לא מבין. בריטני הייתה מועמדת בוידאו של השנה. האשה היחידה. אז זה אומר שהקליפ של בריטני הוא הקליפ הכי טוב מבין הנשים. אז איך ביונסה זכתה
. אם בריטני טובה להיו מועומדת לקליפ הכי טוב [הקטגוריה הכי נחשבת] איך היא מפסידה לקליפ שבכלל לא היה מעומד לקטגוריה כזאת. וגם בקשר לקליפ הפופ. מישהו
הלפ
איך נו דאוט הם פופ. עוד מעט היו שמים בקטגוריה את D12. בקשר לפרסים האחרים הבנתי שבריטני לא זכתה אבל לא יודע למי הפסידה. ובקיצור ולעניין: שנה שעברה ג'סטין תפס תחת השנה החליף אותו אשר. ההרגשה הייתי כזה ערני
כזה נרגש
וכלום
. כבר על ההתחלה שהיה את הקטגוריה של הפופ אמרתי זהו בריטני עכשיו התור שלך ו... ההמשך ידוע. הרגשתיאחרי שעה וחצי פשוט חרא
. לא הרגשה חרא אני עצמי
. ולממה, לא יודע. הייתי כזה ערני ואז שעליתי לחדר שינה שלי פשוט ישבתי שמה עד 6. ולא ראיתי את הטקס
פשוט לא היה לי הכוח לכזה דבר. ובכלל לא הייתה שערורייה כמו כל שנה... טקס פשוט עלוב ומשעמם. בשורה אחרונה זה היה טקס הכי גרוע שראיתי בחיים שלי. יותר גרוע מEMA שכריסטינה הנחתה. ולא בגלל שכריס הנחתה את הטקס פשוט הכל היה גרוע. התלבושות, הבמה , ההופעות והפרסים...

DAN1EL

New member
ועכשיו דעתי../images/Emo26.gif

השטיח האדום - משעמם. זה היה פשוט משעמם. הראיונות, האנשים, הכל. הופעת הפתיחה - מאכזבת. תקעו את אשר השחצן עם פלייבק, ואז זה התחיל להיות מעורבב ומבולגן. המגישים - זה היה נחמד בלי מנחה, שהמפורסמים מגישים. אבל קצת נמרח... הבמה, האולם, הקהל - השילוב של שלושת המרכיבים האלה נתן לטקס אופי המוני וקולני מדי. לא ציפיתי לטקס מאופק ושמרן, אבל כל הצרחות האלה והשתללויות...המוני מדי. הזוכים - לנו דאוט הגיע לזכות. לא על השיר המעצבן, אלא על הקליפ הנחמד. עוד עבודה טובה של דייויד לה שאפל. חבל שכריסטינה לא זכתה, זה אכזב אותי. אבל לא נורא...אני מניח שעדיף שלושה גראמי ביד מאשר שלושה VMA. לא? אשר הזה שחצן מגעיל ודוחה. אולי הגיע לו לזכות, אבל הוא מגעיל אותי. לא יודע... ההופעות - את ההופעה של כריס ונלי לא יצא לי לראות לצערי, כי הלכתי לישון לפני זה. אבל ממה שכן ראיתי: ג'ט - אחלה הופעה. נהניתי.
יאלוו קארד - חביב, נו. האלה שהופיעו ביניהם - פסדר. אשר - פלייבק מעפן. ממ...לא ממש זוכר את שאר ההופעות המפורסמים - ביונסה הייתה פשוט מזעזעת. היא נראתה מחריד...השיער היה מגוחך, השמלה עוד יותר. והיא תמיד נראית לי כל כך לא אינטליגנטית...הדיבור שלה ממש גורם לה להיראות טיפשה. עדיף שתשתוק. כריסטינה - הבחורה הזאת פשוט פצצה מהלכת. אבל כל הקטע של המרילין מונרו כבר מתחיל להיות פאתטי; השמלות, השיער, נקודת החן שהוסיפה לעצמה...סבבה - הבנו, נהנו, הפנמנו. עכשיו את יכולה לשנות לוק בחזרה. סך הכל היא נראתה טוב, כי אין מה לעשות, היא פצצה שלא מהעולם הזה, אבל ציפיתי להרבה יותר מהלוק שלה. הראפרים למיניהם - כמו שאמרו לפניי - נמאס כבר מהלוק הזה של המאפייה האיטלקית...מגוחך. מיסי אליוט כמובן נראתה מגוחך כרגיל. בדרך כלל היא לובשת בגדים כאלה של ביג מאמא, גדולים ומגוחכים. הפעם היא ניסתה להיות יותר מתוחכמת, ודחסה את עצמה לאיזו חליפה מוזרה. אבל היא עדיין חמודה.
פרגי - חמודה. זהו... סך הכל הטקס היה מאוד מושקע, אבל גם מאוד המוני. התאכזבתי מכמה דברים, אבל לא נורא. כולה VMA. אה, ול-CRAZY MUSIC, שכתב לפני: אתה לא מעריץ של כריסטינה? אתה הצטרפת לפורום לא מזמן, לא? נראה לי שאני צודק, וזה פשוט די מוזר לי שאתה בפורום שלה אבל בפורומים אחרים מדבר עליה בכזאת שנאה...
מה הקטע?

CrAzY MuSiC

New member
אני ממש ממש לא שונא את כריסטינה

אני מת עליה ועל הדיסק האחרון שלה
אבל הלוק הזה שהיא באה אליו לשטיח האדום פשוט החריד אותי
נמאס לי מהשיער המגעיל, נמאס לי מהאיפור הדוחה הזה, היא מכערת את עצמה מיום ליום... וזה מעצבן אותי... היא יכלתה לדפוק הופעה סוף, יש לה גוף ופנים אבל היא פשוט מפספסת
זה היה מזעזע בטירוף... וגם ביונסה הייתה מזעזעת בטירוף וכתבתי את זה ואני חולה על המוזיקה שלה
אך אך, כמה אני מתגעגע לימים של הבלונד

DeepVoiceWithin

New member
גם אני חושב ככה

ואני עוד מעריץ אחי
:-* אתמול התאכזבתי ובגדול. טקס מגעיל לאללה

NarihS

New member
אוי... כאילו שאין איזה

2 מעריצות של כריסטי שהן גם בפורום בריט, ובפורום כריס הן יורדות על בריט כמו לא יודעת מה, ובפורום בריט יעני משחקות אותה אוהבות אותה..

CrAzY MuSiC

New member
כן אה...

גם אני שמתי לב לזה, אני בשתי הפורומים ואני רואה בפורום כריסטינה ירידות על בריטני.. ואז אותם משתמשים באים לפורום בריטני ומשחקים אותה אוהבים אותה, סורי אבל אני ממש לא כזה צבוע...

NarihS

New member
מה מה הקשר?

אתה אמרת שהוא נמצא בפורום של כריס אבל בכל שאר הפורומים הוא יורד עליה.. אז אני אמרתי שזה לא כאילו שאין כאלה בנות שאוהבות את בריט שעושות את אותו הדבר בפורום כריס... זה הקשר לשאלה..

DAN1EL

New member
יפה.

אבל אני שאלתי אותה למה הוא עושה את זה, בלי להביע דעה על המעשה ובלי כלום, רק שאלה. בנוסף, לא שאלתי מי עוד עושה את הדבר הזה. גם לא שאלתי האם יש שתי מעריצות של כריסטינה שעושות אותו דבר, נכון? מכאן אנחנו מבינים, שהמידע שנתת היה מיותר, לא מעניין, ולא קשור לשאלה שלי. ברור?

אפשר לחשוב שאת לא נכנסת לפורום

כריסטינה ואחר כך מצביע בכוונה לגוד שארלוט כדי שכריס תפסיד! אז אל תשחקי לי פה "קדושה"!!!!!!!!!!

itay is back

New member
אבל ההמוניות זה כל מה שעשה את הטקס.

הייתה מן אווריה כזאתי כיפית של צרחות והכל צפוף וזה זה מדהים
אבל מה שכן, לבריטני הייה מגיע לזכות, אני לא מעריץ שלה, ככה שאני אובייקטיבי ופשוט לה היה מגיע לזכות, היא עשתה לנו את השנה עם הלהיטים המדהימים שלה
וזה שאין מנחה, זה יותר טוב, כל זמרר בא מבמה שונה והיה כזה יפה, ג'ניפר אכן נראתה מדהים, ודווקא הראיונות לא היו משעממים בכלל, המראיין שאל את ג'ניפר "לאן נעלמת לאחרונה?" אז היא ענתה "i'll back, i'll back". וזה היה מגניב רצח שהיה כזה גשר שמחבר בין כל הבמות, וגם על הרצפה של הבמה היה מסך וידאו, זה היה כזה יפה, והרייטינג דווקא היה בשמים

dilan angel

New member
רובכם מגזימים בטירוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

"הטקס הכי מגעיל בעולם" "טקס גרוע" "הופעות מגעילות" לדעתי אנשים, היה טקס שווה לאללללללללללה
דפקו השקעה הפעם הטקס היה מיוחד,אי אפשר להגיד שלא..
ההופעות היו מיוחדות כרגיל ואז מה שהרוב הופיעו ראפרים , הם דפקו הופעות טובות! ילוקארד,הובאסטנק וג'ט -שילוב
הקטע שלא היה מנחה רק היה יותר טוב השנה לאדעת מה איתכם אנשים אבל היה ממש ממש יפה השנה! רק חבל שביונסה זכתה, לא הגיע לה סורי!(לא שיש לי משהו נגדה) זהוווווווו ואנשיםםםםםםםם די זה רק טקססססססססס

ערן1987

New member
מאוד מגזימים

בעיקר מעריצי בריטני.. סו וואט אם היא לא זכתה? הייתה פעם שחקנית טלוויזיה בארה"ב באיזשהי אופרת סבון(או משהו כזה) שהייתה מועמדת משהמו כמו 14 פעם ברציפות ואף פעם לא זכתה.. בפעם ה-15 היא זכתה אל תדאגו,בסוף זה יגיע

dilan angel

New member
צריך לקחת בפרופורציות../images/Emo110.gif

זה כולה פאקינג טקס של קליפים ביג דיל איזו הפתעה עם נו דאוט?
חח צרחתי בכל הבית

למעלה