VANISHED ב-YES STARS

rikush19

New member
VANISHED ב-YES STARS

YES רכשו את הסדרה VANISHED והיא תעלה בערוץ בסביבות חודש מרץ 2007

LeRanch

New member
ועפ"י נענע תרבות - היא בוטלה

לאחר פרק 13 היא תסתיים

TheLost

New member
ידוע

ובנוגע לביטולה של הסדרה - כרגע, למרות שזה כנראה הולך לקרות בקרוב, הסדרה עדיין חיה ובועטת. למרות שFOX הפסיקה את שידוריה לזמן-מה והזיזה את השעה של הסדרה, פרק 9 ישודר ביום שישי הקרוב, והעתיד עדיין לא ברור...

DevilGirl92

New member
נחמד

התייאשתי אחרי פרק 7, אז זו תהיה הזדמנות נחמדה להשלים הכל

DreamS_HunteR

New member
העלילה... בכללי../images/Emo121.gif

אשתו של סנטור בקונגרס (אני חושב, לא בטוח אם זה התפקיד שלו), נחטפה על-ידי איזה חבורה של אנשים.. כל הסדרה מתעסקת בלמצוא אותה. כל פרק מוביל אותם לקצה חוט אחר בנוגע לחקירה הזאת.. יש חשדות לגבי בעלה שהוא פיברק אולי את החטיפה וכל זה.. באמת לא כזה מרתק :-|

DreamS_HunteR

New member
בזבוז כסף..../images/Emo121.gif

למה YES קונים סדרות עלובות כאלה שמסתיימות אחרי 13 פרקים? ראיתי 6 פרקים מהסדרה והיא פשוט מעיקה. ההוא, זה ששיחק את בריאן בהכי גאים שיש, משחק שם נוראי. הוא פשוט לא יודע לשחק דמות קשוחה שמנסה לגלות משהו. הוא צריך להישאר בתפקיד ההומו המעצבן וזהו. שיקנו סדרות מעניינות יותר.. בחייאת.

TheLost

New member
הם עוד יקנו, בעזרת השם

אני לא יכול לחכות עד שיפרסמו את רשימת הרכישות המלאה שלהם. ועדיין לא בטוח שהסדרה תסתיים אחרי 13 פרקים :S

DreamS_HunteR

New member
ב30 לחודש יפרסמו..../images/Emo121.gif

אם אני לא טועה. יש איזה כנס של YES שיקרינו בו את כל סדרות הרכש שנרכשו לחורף הקרוב.. (יקרינו כמובן פרק אחד אני מניח..) נקווה שיהיה חורף חם

נו מה כל הסדרות של יס כאלו?

מה אתם מתחילים להתנפח??? מישהו בכלל הודיע שהם קנו את הסדרה, אתם רק מפזרים פה ספקולציות אף אחד לא באמת יודע מה קנו ומה לא, זה סתם פאתטי. אני נגנבת מהזכרון הקצר של אנשים פה - אתם שכחתם מה קנו שנה שעברה? נמלטים, האנטומיה של גריי על טבעי ועוד. אז מה אתם מתלהבים?

snier1991

New member
הם קנו בוודאות הם הוציאו לגביה

הודעה רשמית בפנאי פלוס הם קנו אותה את שארק(סדרת הדרמה החדשה המצליחה ביותר השנה) סמית' המבוטלת סטודיו 60 שאומרים שהיא מצוינת ואת The Unit סדרת הדרמה המצליחה ביותר משנה שעברה אתם יודעים כשרושמים את זה הרכש החדש של יס דווקא נשמע קצת מלהיב מבחינת רייטינג מבחינת איכות אני חושב שקצת פחות

אני מאוד מקווה שהם קנו גם את../images/Emo182.gif

הירוס...לא ראיתי אותה אבל היא נשמעת סדרה ממש טובה..

rikush19

New member
זה רשמי

בכנס ראש פינה לטלוויזיה, יס הודיעו על קניית הסדרות: VANISHED, SHARK, סטודיו 60 ו-SAVED. השמועות אומרות שהם קנו גם את HEROES, אבל זה עדיין לא רישמי.

TheLost

New member
לפי פורום טלוויזיה, גם HEROES נקנתה

יאי
ובאמת?! יס קנו את saved?! יאי

TheLost

New member
סדרת קיץ

שודרה אחרי THE CLOSER בערוץ TNT. ראיתי חלקים מהפרקים ואת הפרומואים, נראה מגניב

למעלה