VANISHED ב-YES STARS

TheLost

New member
לא...

ממש לא. Saved היא דרמה על פרמדיק או משהו כזה. סדרת קיץ = סדרת כבלים שמשודרת רק בעונת הקיץ ויש לה בין 10 ל-15 פרקים בעונה (בדיוק כמו WEEDS, המפענחת ועוד).

קובי221

New member
עם כל הכבוד, זה שהסדרה לא מצאה

חן בעניך זה לא אומר שהיא סדרה לא טובה
.

DreamS_HunteR

New member
יש לך נטיה מוזרה כזאת../images/Emo121.gif

להעמיד אותי על טעויותי, כשזה בכלל לא רלוונטי.. יום אחד אני אבין מה אתה רוצה. בכל אופן - אם היא הייתה טובה מספיק, היא לא הייתה מבוטלת אחרי 13 פרקים. וזה בכלל לא קשור לטעם האישי שלך..

TheLost

New member
חח איזה שטויות!

הסדרה בוטלה רק בגלל הרייטינג שלה, וממתי רייטינג אומר משהו?! "זהות בדויה" ו"ורוניקה מארס", וזה רק כדוגמא, הן 2 סדרות מעולות שזוכות (או זכו, כי "זהות בדויה" כבר הפסיקה להילחם) לרייטינג יותר נמוך מנעליים. "פלישה", אהובת הפורום, גם כן בוטלה באשמת רייטינג. זה שלvanished יש רק 13 פרקים לא אומר שהיא לא טובה.

snier1991

New member
לזהות בדויה היה אחלה ריטיינג רק

בעונה הרביעית הוא הדרדר וגם האיכות הדרדרה בעונה הרביעית בכלל אני לא מסכים עם האמירה שהקהל האמריקאי טיפש בארץ התוכניות הכי מצליחות הן אמא מחליפה משפחות חורגות תוכניות שלא מגרדות את ה30 הראשונות בארה"ב לעומת זאת בארה"ב המקומות הראשונים הן עקרות בית נואשות CSI והאנטומיה של גריי והלוואי שהקהל בארץ יצפה בזה ולא "בנולד לרקוד עם שגריר שמן שרוצה לרדת בגדול ולמשוך בנות כמו כריש שאוהב דוגמניות סוף הדרך אבל כל זה יקרה מלו פעם בחיים ורק אחרי ששרון תזרוק אותו" התוכניות האלה קיימות גם בארה"ב אבל שם הריטיינג שלהן נמוך בהרבה משל תוכניות דרמה עשויות היטב(כל זה תקף למעט רוקדים עם כוכבים והישרדות שהיא גם תוכנית טובה בניגוד לשאר הריאליטי)

TheLost

New member
לזהות בדויה היה רייטינג בינוני

וABC היו אז סלחנים ולא הכי מצליחים מספיק בשביל להשאיר אותה שם, והיי - הנה ABC מצליחה עם "עקרות בית נואשות", "אבודים" ו"האנטומיה", וכבר זהות בדויה סיימה את הקריירה...

DreamS_HunteR

New member
לא יודע למה, אבל../images/Emo121.gif

עכשיו כשאני נזכר בדיעבד במה שכתבתי, התכוונתי ל"מעמקים" ולא שמתי לב בכלל שזה לא השרשור הזה.

DreamS_HunteR

New member
כבר כתבתי שראיתי../images/Emo121.gif

תשים לב להודעות האחרות שלי בשרשור הזה. לגבי ההודעה הספציפית ההיא שכתבתי, התכוונתי ל'מעמקים' ולא ל'נעלמה'.

למעלה