ובנוגע לביטולה של הסדרה - כרגע, למרות שזה כנראה הולך לקרות בקרוב, הסדרה עדיין חיה ובועטת. למרות שFOX הפסיקה את שידוריה לזמן-מה והזיזה את השעה של הסדרה, פרק 9 ישודר ביום שישי הקרוב, והעתיד עדיין לא ברור...
אשתו של סנטור בקונגרס (אני חושב, לא בטוח אם זה התפקיד שלו), נחטפה על-ידי איזה חבורה של אנשים.. כל הסדרה מתעסקת בלמצוא אותה. כל פרק מוביל אותם לקצה חוט אחר בנוגע לחקירה הזאת.. יש חשדות לגבי בעלה שהוא פיברק אולי את החטיפה וכל זה.. באמת לא כזה מרתק :-|
למה YES קונים סדרות עלובות כאלה שמסתיימות אחרי 13 פרקים? ראיתי 6 פרקים מהסדרה והיא פשוט מעיקה. ההוא, זה ששיחק את בריאן בהכי גאים שיש, משחק שם נוראי. הוא פשוט לא יודע לשחק דמות קשוחה שמנסה לגלות משהו. הוא צריך להישאר בתפקיד ההומו המעצבן וזהו. שיקנו סדרות מעניינות יותר.. בחייאת.
מה אתם מתחילים להתנפח??? מישהו בכלל הודיע שהם קנו את הסדרה, אתם רק מפזרים פה ספקולציות אף אחד לא באמת יודע מה קנו ומה לא, זה סתם פאתטי. אני נגנבת מהזכרון הקצר של אנשים פה - אתם שכחתם מה קנו שנה שעברה? נמלטים, האנטומיה של גריי על טבעי ועוד. אז מה אתם מתלהבים?
הודעה רשמית בפנאי פלוס הם קנו אותה את שארק(סדרת הדרמה החדשה המצליחה ביותר השנה) סמית' המבוטלת סטודיו 60 שאומרים שהיא מצוינת ואת The Unit סדרת הדרמה המצליחה ביותר משנה שעברה אתם יודעים כשרושמים את זה הרכש החדש של יס דווקא נשמע קצת מלהיב מבחינת רייטינג מבחינת איכות אני חושב שקצת פחות