Urbanization

freesoul21

New member
איך הגעת לרמה 6 אם רמה ראשונה

עולה 700 מיליון וכל רמה הבאה המחיר רק עולה ועולה בהרבה. אנשים אם מצאתם באג אני מקווה מאוד שאתם מודיעים עליו לערן שיטפל בו ולא משאירים את זה בסוד כדי להתקדם בזכותו.

cohenman

New member
אל תדאג

הודענו לערן על הבאג והוא תיקן את זה אבל עדיין קיבלתי איזה 20 מילאירד :)

freesoul21

New member
ואתה מוכן לשתף אותנו מה היה הבאג?

וזה כמובן בתקווה שהוא תוקן

cohenman

New member
היה משהו

עם השוק השחור יכלת לקנות בלי שילך לך כסף ורק הכח הצבאי ירד משהו כזה,.. זה תוקן

Scept

New member
תשובה:

1. כל רמה בטכנו' הזאת מעלה את מס' האזרחים שנכנסים בכל פיסת אדמה בעשר. 2. כן, זה הרבה, אבל זה רק כי אתה רמאי.

אמא שלך !!

אני לא השתמשתי בחיים בבאג!!!!!!!!!! אני נכנסתי למדינה וקראיתי 30 אלף אזרחים!! לא זכרתי אם כמה יצאתי מהמדינה!! אבל מה שבטוח שלא השתמשתי בשום באג... לפחות בכוונה לא!!

ors211

New member
פירוש המילה

הפירוש זה "אורבניזציה " ולמי שלא יודע "אורבן " זה עירוני כלומר עירוניזציה בעברית זה לא נשמע טוב באנגלית זה מסתדר

ors211

New member
לא אבל ממש לא

אין פה שום עיוור מאיפה אתם מבאים את זה רשמתי מה הפירוש הכוונה היא "אירגון עירוני "

eliacats

New member
תשובה

טכנולוגיות העיור נותנת לך את האפשרויות הבאות: 1. כמות האזרחים גודלות בעוד אזרח לתור(במקום 13 הבסיסי 14) 2. אתה יכול לשים 10 אחוז יותר תושבים על אותה אדמה. מקווה שנתתי לך תשובה מספקת

freesoul21

New member
1.זה לא נכון, אורבנזציה לא מגדילה

את קצב גידול האוכלסיה לתור.

eliacats

New member
אני מבקש שאם אתה לא יודע אל תתוכח

זה מאוד פשוט לראות את זה תכנס לפרטים על המדינה ותראה שרשום שקצב גידול האזרחים הוא 13 לתור(בסיס) אחרי שתשפר את זה פעם אחת זה ירשום לך שהקצב גידול הוא 14. פעם הבאה אל תתוכח בבקשה,במיוחד אם אתה לא יודע

freesoul21

New member
אז זהו שכנראה שאתה לא יודע

אורבנזציה לא גורמת לדבר כזה, במיוחד בשבילך בדקתי את זה וראיתי שאני צודק, פעם הבא נא לקרוא הוראות כמו שצריך לפני שרושמים דברים לא נכונים. אני אפילו יכול להגיד לך למה חשבת כך, כנראה היה לך באזור 13962-13999 אזרחים ובפרטים של המדינה ראית שאתה מקבל 13 אזרחים לתור, הלכת וקנית שיפור באורבניזציה שזה 3 תורות והתווספו לך ב3 תורות 39 אזרחים כך שיש לך עכשיו 14001-14038 אזרחים הלכת לפרטי המדינה וראיתה שאתה מקבל 14 אזרחים לתור ומכאן התחלת לחשוב שאורבניזציה מוסיפה לך אזרח נוסף לתור. והנה בשבילך הוראות באנגלית כדי שתבין טוב יותר מה הטכנולוגיה הזאת עושה: Better Urbanization Technology Each level will increase the amount of civilians that can habitat in 1 free land. Calculations: ((Tech Level * 10) + 100) Example: If you have technology level 10 then you can habitat in 1 free land 200 civilians and if you have technology level 100 then you can habitat in 1 free land 1100 civilians. Max level = 100

drormeir

New member
../images/Emo26.gifאני לא מקבל אזרחים כל תור

למה כולם שונאים אותי? בניתי להם טיילת, מסעדות, בתי קולנוע! למה לא מגיעים אלי אזרחים?

למעלה