Urbanization

Urbanization

איזה מן טכנו' זאת? מה היא עושה? עלה לי 700 מליון לשדרג אותה... היא שווה משהו? 37,787 זה הכמות אזרחים שלי... זה שווה?

אז הטכנו' הזאת גורמת לי לקבל יותר

אזרחים? מה הקשר אז לעיור? והשגתי 700 מליון בכמה ימים...

השאלה האמיתי היא

איך הגעת ל38000 אזרחים? O_O ולפי מה שהבנתי, פשוט זה נותן לך לשים על אותה כמות אדמה כמות כפולה של אזרחים, כלומר 200 אזרחים על אדמה אבל אל תתפוס אותי במילה :p

ArgovDemon

New member
לא אתה טועה

כל שלב מוסיף 10 אזרחים שיכולים להיות על אדמה אחת זאת אומרת אם קנית שלב אחד אז יש לך 110 אזרחים שיכולים להיות על אדמה אחת וזה חוסך מקום באדמה אם יהיה קל להשיג אדמה כמו במפקד צבאות אז כנראה שזה לא יהיה ממש חשוב

abooya

New member
סעמעמק!

בקיצור.. כמות הטכנולוגיה שלך כפול 10 פלוס 100.. זה אומר שאם יש לך רמה 1 תכפיל את זה בעשר ותוסיף 100.. 110 אזרחים על כל אדמה פנויה שלך במקום מאה

אהה תודה!

זה חשוב לי.. ולמי שרוצה לדעת. תעבירו תור תור!! לא את כולם בבת אחת!! ככל תשעבירו כמות יותר קטנה יתווספו לכם עוד. אל תבנו מפעלים. ואל תגייסו חילים. לילה טוב.

freesoul21

New member
אכן יש בעיה עם זה, החישוב נעשה

על פי קצב גדילה שהיה בהתחלה

cohenman

New member
אממ

זה מביא לך אפשרות לשים עוד על אדמה ככה אני חושב אני רמה 6 בזה , ורק בזכות זה אני יכול להכיל את כל האזרחים

Arikk16

New member
חשבתי שרק אני משתמש באובניזציה...

בשביל האזרחים אבל אני לא כזה מתקדם רק שלב 3.... עם קרוב לחמישים אלף אזרחים כן כן המדינה שלי כבר יותר גדולה מעיר קטנה בישראל

cohenman

New member
תוכל להסביר לי

איך הגעת לכזאת כמות? גם אצלי כמות האזרחים די קפצה אבל אין לי מושג למה

cohenman

New member
אבל אני יודע

שיום אחד היה לי 12 אלף אזרחים ופתאום זה הגיע ל 65 אלף

Arikk16

New member
זה כבר אני לא יודע...

סתם ככה נוספו אזרחים?? יש לזה שתי הסברים: א) המדינה שלך קיבלה על עצמה את דת האיסלאם..... ב)באג...

למעלה