פשוט לא מסכים.
שלט מעצם היותו שלט אינו אלים. אלימות היא משורש המילה א.ל.ם, אילם, אדם שלא יוצר דו שיח. שלט הוא מחאה ובין אם אנחנו מסכימות איתה או לא, בין אם היא מרגיזה אותנו או לא היא אינה אלימה! שלטים כן יכולים להסיט באופן שהוא אינו לגיטימי, הסטה לאלימות. האם השלט הזה הסיט לאלימות? לא. השלט הזה יושב על המצפון וזה כל מה שמפריע בו. ובתור אחד שאחיו משרת בגבעתי בעזה אני יכול לומר לך שאני דואג לו לא פחות ממך, אך בד ובד אני דואג שהוא לא יעשה שם מעשים לא אנושיים כמו לירות פגז של טנק על מפגינות והריסת ביתהם רק כדי "להרחיב" ציר כזה או אחר. הומו, לסבית, שחור או לבן זאת איננה בחירה, להיות חלק ממנגון צה"לי זאת אכן בחירה, בחירה שיש כלפייה ביקורת וזאת איננה הכללה אלה דעה (מטופשת ומזיקה אומנם, אך עדיין דעה). כן, יש לי חברים שאינם מסוגלים לקיים מערכת יחסים עם לובשי מדים, אותם חברים אינם מסוגלים לקיים כזאת גם עם אוכלי בשר, מבחינתם שניהם בחירה האם זאת הכללה? ורעות יקרתי, בנימה אישית, אני מעריך את פעילותיך ותרומתך הרבה לקהילה, אני, באופן אישי, לא שופט אותך על בחירתך, עשי מה שטוב לך, אני לא אתייחס אליך שונה מכוון שאת לובשת מדים ואת לא רוצחת בעייני. אבל אנו חייבות לקבל את העובדה שיש אנשים שחושבים אחרת ואסור לנו לקרוע את השלטים שלהם בכוח הזרוע. (ומבלי שום קשר, בזה את תומכת?)