UNBELIVABLE!!!

udidu

New member
יש דרכים אחרות

למנוע אלימות משטררתית, ואפילו בתרם שזו תתרחש. עד שאלימות זו לא תמוגר, אני נגד הוצאתה לאור. כמובן שהאשמה מוטלת על הצד האלים, אך חבל שיש מי שמספק לצד האלים הזה מקום בו הוא יכול להתבטא. ממש גן ילדים...

אלימות היתה גם נגד פעיליות שמאל

שהפגינו בעבר ברחוק בעד מדינה פלסטינית, מה היה קורה אם הם לא היו דוחפות לכוון אז? האם אתה יכול להחזיק היום שלט הנושא את הכתוב:"צהל הוא ארגון טרור" מבלי לחטוף מכות? (ובוא נשים בצד א הויכוח אם אנו מסיכמות בנושא או לא) בקיצור, כל דעה יכולה להתפס כפרובוקציה, אין לזה סוף.

LadyTron

New member
רק הערה אחת

קשה לי להאמין שהשוטרים היו עוסקים באכיפת החוק וטיפול בפשיעה אם לא היתה הפגנה, יותר סביר להניח שהם היו מרביצים למישהו בגם העצמאות, נותנים דוח למישהו שאכל בורקס בזמן ששוטר פנה אליו, נותנים דוח לאישה שירדה לכביש כי רכב חנה על המדרכה במקום לרכב החונה, או שסתם מפוצצים את הביצים לאיזה פועל זר ודופקים לו את הראש במדרכה באמצע הרחוב.

הבעיה היא לא במפגינים!

קראתי כאן בדיון שהאשמה נופלת על המפגינים בגלל שעוררו פרובוקציה, ואני מתנגד בכל תוקף לרמיזות שכאלו הטוענות כי המפגינים אשמים באלימות שהופעלה כנגדם, אין שחר לאשמות הללו. הסתכלו באיזו חברה אנו חיים, חברה שבה לחופש הביטוי ולחיי היום יום כל קשר הוא מקרי! חברה שבה אלימות מופעלת נגדך בגלל נטייתך המינית, דתך ה'לא נכונה' ומקום המגורים שלך, או כל סיבה טפשית אחרת. אנו חיים בחברה אלימה ולא סובלנית וסובלים כתוצאה מכך. עלינו להפגין נגד האלימות המשטרתית והדרדרות המדינה עוד ועוד לעצבים, תאונות בדרכים, אי סובלנות וחוסר הקשבה מוחלט. די למעגל הדמים. די לאלימות בקרבנו. מבחינתי זהו הקשר הברור שבין הכיבוש בשטחים והמדיניות המופעלת נגד פלסטיניות והשנאה כלפיהן, והשנאה כלפי השונה והאחר בקרבנו וגם בקרב הקהילה הגאה - טרנסופוביה, ביפוביה, לסבופוביה ושאר ירקות. עלינו להתלות את האשמה אחת ולתמיד במנהיגנו שלא עשו מאומה לתקן את המצב ההרסני הזה שמתחולל לצידנו, כאשר אנו רואים את השתקפותו בכל תחומי החיים - שנאה, חוסר הקשבה, אי סובלנות, כפייה דתית, קטל ודרכים ועוד קצרה היריעה מלהרחיב. ללא חינוך שוויוני לסובלנות, צמצום הפערים באוכלוסיה, סיום הכיבוש ופתיחת קמפיין לצורך העלאת המודעות בארץ לנושאים הללו - לא נוכל לחיות בחברה שפויה. עלינו להפגין עכשיו!

אוקיי...

נגיד וזה נכון, למה לא התלוננתם ?למה לא תבעתם את השוטרים ? האם אתה בעצם עשית משהו מעשי בשביל לשנות את המציאות אשר תיארת ? ושוב, כמו שאמרתי, בשביל לריב צריך שני צדדים, אין כזה דבר שהמשטרה רק מתקיפה ואתם לא עושים כלום, אני בטוח שהתגרתם בה.

אני לא מאמין שמפגינים התגרו.

עובדה שגם בהפגנה לגיטימית מול הקריה שבה הצבעים שלנו השתתפה, המשטרה הפעילה אלימות מוגזמת נגד המפגינים. וזוהי הפגנה עם אישור המשטרה.

ומאוד משעשע

אתם עמדתם איפה שהרשו לכם ורק החזקתם שלטים ופתאום באה המשטרה ומרביצה לכם ?? זה בכלל נשמע הגיוני ???

udidu

New member
אני מסכים.

הבעיה היא שהמפגינים עצמם לא מבינים עבור מי מופנית ההפגנה. ואין טעם בהפגנות שכאלה. השקעה מיותרת...

מזעזע

למרות היחס הנורא שהיא קיבלה, היה לה יד בדבר, והיא יכלה למנוע את אשר קרה. ולא כמו שתומר אמר שהם רק עמדו...היא גרמה להתססה ואני לא יודע מה היה קורה אם לא היו עוצרים אותה...

LadyTron

New member
שטויות במיץ עגבניות

כל מה שרואים בסרט זאת מישהי שקוראת לכולם לצאת למדרכה סתם כדי לעורר פרובוקציות ולגרום לבלאגן וחסימת הכביש כאילו שזה היה עוזר במשהו למהות ההפגנה חוץ מכמה נהגים עצבנים. במשך כמה דקות השוטרים עומדים ולא מתיחסים אליה עד שנגמרת להם הסבלנות ואז היא מתחילה לצרוח כמו תרנגולת שהיא לא עשתה כלום. כשהשוטר עזב אותה היא ניסתה לברוח וכשניסו לעצור אותה היא נזרקה כל פעם על הכביש כמו חולת אפילפסיה וצעקה ששברו לה ועיקמו לה ועוד כל מיני שטויות. אלימות משטרתית? לא שאני מגן על המשטרה, אבל לא ממש ראיתי כאן אלימות נגדה.

אז תאמר לי מדוע,

היה צורך בלגרור אותה על כל אורך הכביש? ומדוע היה צורך לשים אותה באזיקים? ואם כבר עצרו אותה (מה שקצת נגד החוק, היא לא ביצעה שום עבירה), מדוע לא שלחו אותה לניידת שתיקח אותה לתחנת המשטרה? מדוע סחבו אותה הנה והנה עם חיילי מגב לכיוון הקריה? מפגינים שעברו על החוק לוקחים לתחנת המשטרה, לא למחנה צבאי. וגם שם אמורים לשחרר אותה תוך יום.

כי

היא התפרעה וניסתה להסיט, ליד מקום צבאי, לכן לא לקחו אותה למשטרה אלה לקריה, באותה מידה היו יכולים לרסס אותה בגז מדמיע והייתה גם על זה מתלונן, באותה מידה היו יכולים להרטיב את כולה במים וגם על זה הייתה מתלונן. היא לא כול כך תמימה אז תפסיק עם זה, היא רצטה לגרום למהומה ותודה לאל שעצרו אותה בזמן.

דווקא

למעצר במשטרה, ריסוס בגז מדמיע ולהתזת מים לא הייתי מתנגד כי אלו הם אמצעים חוקיים לפיזור הפגנות שלא כחוק. אך להפעלת אלימות כן.

Alexco

New member
או כמו שאמר פעם

דובר ממשלת דרום אפריקה לואי נל, "אין לנו צנזורה. יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח"

לא מצחיק

אלימות זה לפגוע במישהו. שימוש בכוח על מנת לרסן את הבן אדם בלי פגיעה פיזית בו לא נחשבת לאלימות.

MichelleS

New member
לא ראית אלימות?

כנראה שלא הגעת לסוף הסרטון. שם רואים איך היא מאבדת את ההכרה, זאת לאחר שהיא לא יכלה לעמוד על הרגליים משום שהיא נפצעה ברגל מהמשטרה.

למעלה