Turn off מוחלט!

יערית

New member
זה ישן :))

מאז שאמרו להם נקניקייה קטנה זה שודרג לנקניק סאלמי, קצת תפיחה לאגו.

נושם לרווחה...

מזלי שהפכתי לפר הרבעה שנמצא במלוא אונו וזקפתו ומצוייד כהלכה, עד כי נדמה והולך בחלק נכבד מהיממה עם חמש רגליים....
והיה ותבוא ויאגרה אל גרונו במקרה, ייתכן וידדה על אותה רגל מדוברת בלבד. גם נקניקייה זה מכובד בתנאי שלא קוראים לה מיס לוסי. יש גבול לביזיון.

r o n i t 3 7

New member
הכי קל

זה להכליל מהפרט לכלל. הכי נכון זה להסתכל על כל מקרה לגופו ואז לתהות על קנקנו. מסכימה עם יערית, כאן המסננת שלך צריכה להתחיל לעבוד, כבר בשיחה הראשונה, מה שנקרא בשפת העם - אינטואיציה. ובכלל, נסי לקרוא שוב את מה שכתבת רק בלשון נקבה - גם זה קורה.

b e c k y

New member
אנשים יקרים...

קצת הומור. ברור שהכל בצחוק, ברור שהכל מוקצן. מה קורה? איבדתם את זה?

יערית

New member
ממש לא, זה הבסיס לחיים שלי בכל אופן

אף פעם לא התעסקתי בשטויות האלו של מה גברים אומרים ומה נשים אומרות.... את רוצה גבר אחד נכון ? למצוא אחד שיגיע אלייך ממקום שלם, כבר לא מתעסק עם האקסית שלו, מוכן למערכת יחסים, שירצה מה שאת רוצה או כמעט מה שאת רוצה.... הדברים האלו שנמצאים במיינד שלך הם TURN OFF,הבדיחות האלו ממש לדעתי לא עושים שירות טוב לאף אישה שחושבת כך או מרגישה כך או נמצאת במעגל הכרויות עם כאלו. תשחררי גברים.... תתממקדי באחד ובלי שטויות

אני מסכימה ../images/Emo45.gif ולו מפני

שהתעסקות בכל הנושא "דברים מפגרים שאומרים אנשים שאני לא מכירה ולא רוצה להכיר", היא זוללת אנרגיות ידועה. לא צריך הרבה, מספיק אחד... והוא בטח לא יישב וישמיץ את הנשים שהיה איתן.

חדל פירסוס

אחותנו הצפונית. בדיוק כמו נשים יש גם ערימות של גברים שקרנים,מניפולטיבים,ורמאים. שמציגים מצג שווא לזו שמולם ולזה שמביט עליהם מן המראה. עלינו,גברים ונשים כאחד,מוטלת האחריות האישית לברור את המוץ מן התבן. אופי הפוסט שלך ואופן הניסוח כיוונו למקום אחר,ומשם גם הגיעו התגובות אליו חזרה. בפעם הבאה אל תכלילי ציבור שלם ורצוי גם לסייג ולאזן מן העבר השני. אחרת עוד נחשוב שאת מטילה רפש על ציבור שלם של גברים,ומאשימה אותו בכל הרעות החולות הקשורות לגירושים ולבא אחריהם... ואישית,ביום שאאבד את זה אאבד את עצמי לדעת.
אצלי זה חלק מובנה ואינטגרלי.

Rtitan

New member
אפילו שהוא רק Turn-off...

הוא מבייש כמעט כל Turn-on מוכר. שווה לנסות

sumerfield

New member
../images/Emo6.gif גדול!

אם כי עושה לי תחושה מעקצצת בעורף, כאילו שאחוות נשים סודית עקבה אחרי. להבא אדבר יותר בשקט בדייטים (ואולי אנסה גם לעשות מבטא מבלבל). אבל ברצינות רגע, נגיד שהדברים לא היו נכונים, והאקסיות שלנו לא היו כלבות עצלניות פריג'ידיות, מפונקות וטורדניות. נראה לך שהיינו מתגרשים? יצורים פשוטים שכמונו, רק תנו לנו סקס יומי, מציצה שבועית והדבר השלישי ההוא שמדברים עליו אבל אני לא מאמין שהוא באמת קיים, אחת לרבעון (משו שקשור בתחת), ולא היינו עוזבים אף אחת לעולם. כנראה שמימייך לא היית בבית ישראלי טיפוסי, בו הטבעת החליפה את כתר המלכות, או לא ראית את ניצנוצי התאווה הרושפים מול חנות הנעליים ליד ביהמ"ש לענייני משפחה. ו"פרייחות בשקל".?? פרייחות זה הדבר הכי טוב שהקב"ה ישתבח שמו ברא עבורינו. לא מוטרדות מזוטות כגון מבנה תיק ההשקעות המשפחתי או נסיעות העסקים שלנו למלדיביים בסילבסטר, אשפיות בספונג'ה וגיהוץ, אוחזות באמא נטולת רשיון נהיגה אך מפצה על כך בכושר בישול מרהיב, ויודעות להסתובב ליותר משלוש תנוחות. (שלא לדבר על הפריזורה, הפרנצ', החוטיני והעובדה שבמרווח בין הגב לבטן שלהן בקושי יכנס תפוז מפרדס ללא השקיה) ויוה ז'קלין.

sumerfield

New member
לא אמרתי שזו עדה

וזה בטח לא מקצוע. הוכח מזמן שזה ויראלי (בבריציוזיס אבוטבולונואידיס), ועפ"י אחוזי הצפיה בתוכניות משו נולד או מישו מבשל, כנראה שתחזיות המדענים היו שגויות, והוא מידבק אפילו יותר מהפטיטיס B בסאונה ברח אלנבי באמצע אוגוסט.

למעלה