Turn off מוחלט!

יערית

New member
לא שיכנעת

בכל זאת ציינת ויוה לז`קלין כי חס וחסה לשייך זאת ליוצאי אירופה,הרי לא נמצא כאלו בינותינו, שיוך שתמיד אמרתי יגרום לגברים פעם אחר פעם לחזור על טעויותיהם.

sumerfield

New member
זה כי אני מכבד זכויות יוצרים.

וכמו שוירוס האיידס (ימ"ש ) בא מאפריקה, ווירוס העור המתקלף בא מפולניה ואוסטרוהונגריה, כך וירוס הפרחיות ידוע שבא מצפון אפריקה. ולכן הז'קלין. אבל תאמיני לי שמצאתי לא מעט אוכלות קיגעלך פירושקי וסושי שנדבקו בוירוס. (אפילו רבי אליהו טולדנו מישיבת רבי יהונתן בן עוזיאל בעמוקה, שפותח בימים אילו קמפיין למציאת זיווגים, מפרסם גם בווסטי ובהארץ)

מה לגבי

אוכלות הקפוסטה?

sumerfield

New member
אומרים שזה עושה גזים.

(הכרוב בעיקר) ולכן אני נמנע. לא בגלל שאני סנוב, אלא עקב התקווה שעדיין מפעפעת בי לפגוש אחת שתגשים את הדבר החמקמק ההוא שקורה אחתל רבעון עפ"י האגדות. וברור לי שאם יש לה גזים, אז אין סיכוי שהיא תואיל.

יערית

New member
זה טריקי

לכתוב יוצאי צפון אפריקה, למי ספציפית התכוונו במחקר, למצריות? לטוניסאיות?טריפוליטאיות?למרוקאיות?לטאנג`ריות? ואם כבר השוואת מחלות גנטיות למקור הרעה הפרחה הקדומה, מזל שאחד הוא סממן התנהגותי חולף וכל שאר התחלואה עובר בתורשה. חייבת לצבוע שורשים השם ירחם.

הכי טוב להזדיין

עם פריחות. זה גורם לך לשפיכה מאוחרת ככל האפשר כי תעשה הכל בשביל לדחות את הרגע שבו הפה שלה יתפנה למשימת הדיבור.... גומרים להזדיין מתחילים זיוני השכל הבלתי נגמרים,עד שאתה כבר מתחרט,ומתחיל לעשות חישובים של בעד ונגד. עד הפעם הבאה שידגדג לך במכנסיים...
מצטער,פריחות עושות לי פריחה.

sumerfield

New member
אה...

נראה שאתה עדיין בשלב בו אתה חושב ברצינות על פרק ב'. עזוב אותך. (אבל יש לי תחושה שאני משחית את זמנינו. עוד כמה דייטים עם יודעות קרוא (ו"אל תגמור לי בפה כי אני בדיאטה") יחזירו אותך לדרך הישר)

irit 123

New member
../images/Emo6.gif

אל תגמור לי בפה אני בדיאטה
אני ממש מקווה שזה לא משפט אמיתי ששמעת בזמן... העניין

sumerfield

New member
יו ../images/Emo250.gif

תמיד אמרו לי שגרושות מתנשקות כבר בדייט ראשון (במיוחד בסתיו). אף פעם לא האמנתי.

../images/Emo192.gif

אני מבינה שהפרחות הוציאו את כל השלדים מהארון כבר הולכת למחוק את החתימה מה זה חבל איך אמר זוהר ארגוב אין כמו: הפרחה בגני

למעלה