Turn off מוחלט!

ye44

New member
עוד פעם עם

הג'יימסון שלך אולי תשדרג לואןגוך דאבל אספרסו

ye44

New member
גב' יקרה

1. "לא יכולתי לסבול אותה, עזבתי את הכלבה"
ברחתי על נפשי בבערב שישי עם שני צ'מידנים אכלה לי ת'ראש
2. "היא לא עושה כלום, חיה מהמזונות שאני משלם לה"
היא עובדת יש לה רק ילדה אחת מקבלת מזונות כמו שעון שוויצרי וכל דקה מנסה לשנורר דרך ה SMS שבע שנים יום כן יום לא כמו
פעם פעמיים בשבוע קבוע אני מופיע לראות את הילדה וכל שבת שנייה היא אצלי
4. "היא לקחה הכל הגירושין"
השארתי לה את חלקי בבית, קרן השתלמות ואת כל התכולה של הבית רק שתתן לי גט
5. "השופט הבנזונה קרע אותי עם המזונות"
השופט שאל אותי 20 פעם אם אני אוכל לעמוד במזונות של 1500 ש:ח אחרי שהוא ראה על מה ויתרתי
6. "היא משוגעת"
ברור רוב המזונות שנתתי לה הלכו על הפסיכולוגית שלה
7. "היא שקרנית"
ועוד איזה שקרנית במיוחד העלילות שלה כשהילדה הייתה קטנה ידעה יופי להכפיש אותי רק למזלה הרע הילדה חכמה וידעה תמיד להוציא לה את העוקץ מטענות השווא שלה כלפי
8. "הילדים הם הכל בשבילי"
קלישאה מטופשת אנחנו חיים בשביל לחיות ולהנות מהחיים ועל הדרך אנחנו דואגים שהילדים שלנו ילמדו לחיות ולא להשתעבד אנחנו משלמים מזונות מתוך רצון ולא מתוך חובה השאלה אם המזונות באמת אבל באמת הולכים כולם למען הילדים
9. "היא לא העריכה אותי"
והיום היא אוכלת את עצמה לדעת
10. "היא לא רצתה אותי, לא היה לנו סקס בכלל"
ראו תשובה 9
11. "אני הדבר הכי טוב שקרה לה בחיים, אני יודע מה אני שווה"
היום היא מכה על חטא
12. "אני בחיים לא אתן יותר לאשה לשלוט בי"
רק במיטה עם שוט ואזיקים
13. "אני לא רוצה לדבר על זה"
בהחלט אני רוצה לומר לך משהו גם אם האקס שלך שמן ודוחה, לפחות הוא יוצא עם בחורות \ פרייחות בשקל יש לו את מי "לזיין" ואת כמו קלפטע זקנה מייללת, אז חפשי לך חיים ואל תחפשי מה דפוק בו, אם אני אשאל אותו בטח הוא יאמר היא
מושלמת פחחחח שאת ממורמרת

שירלי6

New member
turn on!!!

מה שהיה היה, הגרושין היו הצעד הכי נכון מבחינתי. כל ההתבססות במיץ של הגרושין מעידה שאתם עוד שם.

דייייייייייייי........

אנחנו עדיין שם.....? חשבנו שאנחנו כאן. היינו שם ואמרו שאנחנו כאן,ושלחו אותנו לשם,אז באנו לכאן,ועכשיו את אומרת שוב שאנחנו שם ? סחתיין עליך שרלוק. אם אצטרך גשש בלש למעקבים אני כבר יודע לאן לפנות. תרדי תרדי,לא בא לי בטוב כל הקטע של ההתנשאות.

שירלי6

New member
אחשלו

חושהומור מעולה לעור הפנים... אל תיקח אותי קשה:))) ובכלל התכוונתי לכל הגברים שיושבים בדייטים ומדברים על האקסית שלהם.

אחותייינו

זה בגלל שנשים כמו בקי חוקרות אותנו כבר בדייט הראשון,ותוהות על קנקנינו במקום על דברים אחרים, ואז מחליטות בעצמן על פירוש רשב"י לדברים באופן כוללני גורף ופמיניסטי. וכל זה רק במטרה למצוא אצלנו פגם כזה או אחר בשביל לפסול אותנו. ותנחשי מי בסוף נשארת לבד....? ואצלי שום דבר לא אישי.הכל בחברות
ואין על חוש הומור אצלי הוא החוש השישי

THE KID A

New member
עתידות...

השם שלו יעקב, זהו, משה תיכף אמרתי הוא בלונדיני כזה, בהיר, שחרחר.. תיזהרי ממים, ים, גשם, בריכה, ברז, לא רואים בדיוק את, כשאת מאוהבת, את מאבדת את הראש יש נסיעה, את נוסעת, או אחותך, או שושנה הוא גבוה, רזה, ויש לו זקן, אין? תראי שיהיה אני רואה חתונה אבל לא עם משה. יש מישהו שאוהב אותך, אבל הוא ביישן מותק, אני לא מקבל צ'קים תבואי בעוד שנתיים, תגידי לי שצדקתי.

חייב להוסיף

לא שלי,אבל הרגע ממש יצא מהתנור... טיפ לנשים שמתנהגות כמו צלחת - אם תמשיכו להיות שבורות, שרוטות או מלוכלכות... הגברים שלכן יעברו לחד פעמי.

irit 123

New member
מוסיפה משהו מהצד שלנו-נישואין

יש גברים שאומרים:" למה לקנות את הפרה, אם אפשר לקבל את החלב בחינם?" מוגש לכם בזאת עדכון: 80% מהנשים בימינו הן נגד נישואין. והסיבה היא שהנשים מבינות שלא שווה לקנות חזיר שלם, רק בשביל לקבל נקניקיה קטנה.. (לא יודעת מאיפה מועתק, אבל זה חמוד לגמרי)

למעלה