Turbo C

mmuse

New member
Turbo C

אני משתמש ב turboC, אבל משום מה כשאני מנסה להריץ תוכניות שכתבתי, דרך דוס - המחשב נהיה נורא נורא איטי, אפילו נתקע. וגם כשאני מנסה לכתוב בדוס myProg < inputFile, אז זה נתקע ולא עובד. יש לי XP, ואני כתבתי תוכניות ממש של מתחילים ב C. מישהו?

the origin

New member
תוריד dosbox

זה emulator של דוס , אפשר להוריד אותו מ http://www.masagames.f2s.com/

mmuse

New member
תודה, אבל...

הוא נמצא בכונן Z, איך אני מגיע לכונן אמיתי על המחשב, או - איך אני שם קבצים בכונן Z?

mmuse

New member
מצאתי, אבל הבעיה לא נפתרה...

עדיין כשאני מנסה להריץ את התוכנית הסימולוטור נהיה איטי...

the origin

New member
תעשה

F8, F12 ,F11 ,F7 אני לא יודע מה החוקיות בדיוק , אבל אחרי שקצת משחקים עם זה זה עובד מצוין

mmuse

New member
כמעט... :)

חברה שלי לומדת בטכניון, והיא ניסתה לעשות את התרגיל אצלי... אתה לומד בטכניון?

כן, אבל...../images/Emo26.gif

ברגעים אלו ממש אני חונך בחווה של תעשייה וניהול... היא מוזמנת...
(ואם לא אז ביום ראשון ב-19:30 עד משהו כמו 22:00... קצת אחרי...)

וטיפ קטן...../images/Emo26.gif

תעזור לה כשהיא צריכה - אבל לא יותר מידי... במהלך הסמסטר זה אחלה שיש לך מישהו שפותר לך בשניה את תרגילי-הבית, אבל במבחנים/בחנים היא תאכל אותה בגדול...
תן לה לפתור שעורי-בית לבד - ולפני שהיא מגישה תוודא שהיא לא פישלה בשום-מקום (בשביל ה-100 המיוחל...
) אבל לפתור במקומה את השעורים יעשה לה רק רע...

keoser

New member
תשתמש ב

watcom או ב microsoft visual studio בתוכניות קצת יותר גדולות כש16 קילובייט זיכרון לא יספיקו לך טורבו סי יתחיל לעשות לך בעיות. :) בכל מקרה, אני לא ממליץ על טורבו סי בגלל שזו בדיחה גרועה שבורלד הוציאו לפני שנים. :) watcom ד"א אפשר להוריד *בחינם*.

mmuse

New member
אני לא יכולתי להסכים איתך יותר...

אני אישית עובד ב visual, אבל משום מה יש בקורס C בטכניון דרישה שהתוכניות יהיו דווקא ב C (ללא איזכור ל- ++C חס וחלילה...) ושהקוד יעבוד לאחר קומפילציה ב TC. אם יש מישהו שיכול להבטיח שקוד שנכתב ורץ ב visual יעבוד גם לאחר קומפילציה ב TC, אז זה יהיה נהדר...

אף-אחד לא אומר...../images/Emo26.gif

שאתה לא יכול לעבוד ב-Visual או ב-GCC או בכל קומפיילר אחר - רק תוודא בסוף שזה מתקמפל על TC ליתר בטחון. אבל זה גם לא יזיק לה קצת להתחכך בסביבת "DOS", לעשות Redirection וכו'... (אגב - תעשה about ל-TC ותראה שגם הוא ++C...)

mmuse

New member
נכון, אבל...

אמרו להם להוסיף שורה לאופציות של הקומפילר, כך שזה יהיה C "טהור".

KKnDoIt

New member
אם אתה לא צריך את הספרייה ה גרפית

לדוס של בורלנד, grhaphics.h, אני לא רואה טעם לעבוד עם Borland C++ לגרסת דוס (או נגזרותיו, שבינהן Turbo C++). אתה יכול להוריד את הרומפיילר שלהם, Borland C++ 5.5 חינם מהאתר שלהם. אין עורך טקסט, אבל חוץ מזה הוא עושה עבודה טובה (לפי מה שיצא לי לבדוק). הקוד שהוא מפיק, כברירת מחדל, הוא קוד C++ סטנדטרי, ואם אתה לא עושה שימוש בספריות קיניניות (ואין סיבה שתעשה כזה), הוא יקומפל על כל קומפיילר סטנדרטי. נדמה לי שיש שם גם אפשרות לקמפל את הקוד קקוד C סטנדרטי (class אינה מילת מפתח, לדוגמה) בנוסף, אפשר להוריד מהאתר שלהם את כל התיעוד הדרוש.

KKnDoIt

New member
עוד משהו:

קוד C++ סטנדרטי אומר, בין היתר, שהתוכנית שתתקבל היא Console Application, כך שמה שאתה מכיר לגבי הפניית קלט ופלט, וכדומה, יעבוד בה. במילים אחרות: היא תרוץ בתוך חלון "DOS"

למעלה