TOXIC מ-TOP OF THE POP באנגליה...

i4britney

New member
זה כן...

אבל לא הראו את הדירוג של השיר במצעד הזה כי רק היום היא הופיעה איתו מן הסתם שהוא עוד לא נכנס למצעד, ההופעה הזאת היא מ-TOTP של אנגליה 100%!!!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gif"בריטנים" ../images/Emo6.gif

ככה תמיד יוצא לי בהיסטוריה

תמיד בספרי היסטוריה

שהיה רשום "בריטניה" הייתי מסמנת במרקר את השם של בריטני מאותה מילה. כל הספר שלי היה מלא מרקר צהוב.

../images/Emo41.gifצדקתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הנה תמונה של בריטני מ-TOTP..
היא נראית משהו משהו

i4britney

New member
טעיתתתתתת!!!

זה TOP OF THE POP מגרמניה מלפני יומיים , היא הופיעה עם TOXIC היום באנגליה ב-TOP OF THE POP!!!

i4britney

New member
רגע רגע רגע...

נוכל לראות היום את הספיישל של TOP OF THE POP בגרמניה שבריטני הייתה לפני יומיים , אם כן באיזה ערוץ וגם יש היום את טקס פרסי המוזיקה הצרפתי שבריטני אמורה להופיע עם TOXIC וגם יש הפתעה בערב הזה ומדונה גם תיהיה נוחכת אז יכול להיות שהיא תופיע איתה עם הדואט MATM... באיזה ערוץ אפשר לראות את הטקס?

Itzik200

New member
אני התבלבלתי כבר

מה זה כל ההופעות האלה? בתמונה של אור היא היתה עם בגדים אחרים...

Itzik200

New member
אני לא חושה שזה מTOTP שלנו....

כי הבמה אחרת.. (שינו את הבמות, אבל לא ככה, זה משהו אחר אמור להיות) שכתוב BRITNEY SPEARS TOXIC זה בסגנון אחר... המנחה לא מוכרת, היא לא מהמצעד אין קהל, זה בטוח אין מחיאות כפיים בהתחלה, לא מראים אותם במהלך השיר, תמיד מראים את הקהל איך שהוא מתלהב.... ולא יודע זה נראה לי מהתכנית יש להם כמה תכנית של TOTP לפעמים יש תכנית של ספיישלים, לפעמים ראיונות, לפעמים מצעד, ולפעמים רק הופעות ההופעה נראית גם יותר מדי מבויימת... כאילו שאין אף אחד וצילמו את זה מראש...

למעלה