TOXIC מ-TOP OF THE POP באנגליה...

i4britney

New member
TOXIC מ-TOP OF THE POP באנגליה...

בריטני הופיעה היום ב-TOP OF THE POP באנגליה עם הסינגל החדש שלה TOXIC, להורדת ההופעה תלחצו על הקישור הבא, לחצן ימני ואז שמירה בשם! תהנו... אני אגיב על ההופעה לאחר שאראה אותה

i4britney

New member
אותו לבוש,פלייבק כמו אתמול רק ש...

פה היא הרבה יותר מאושרת והיא דפקה הופעה הרבה יותר טובה מאצל בלו פטר אבל אין מה לעשות בתוכניות אירוח תמיד מופיעים בפלייבק במיוחד עם שירים כאלה קצביים וזו לא רק בריטני אז אל תתלוננו אבל בתכל'ס הופעה פיצוץ!!!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהופעה נחמדהה....

לא שוס..אבל חמודה.. אהבתי את מה שעשו עם האורות
בעיקר בהתחלה, שהכל כזה נראה שחור לבן ואז הצבעים לאט לאט...

../images/Emo41.gifTOTP

של אנגליה.. זה מה שמשדרים ב-BBC פריים.. לא נראה לי שזה זה.. לא יודע..

יש הבדל

בין TOTP שיש בבי בי סי פריים [[דאמט אני מכורה לערוץ הזה]] לTOTP של אנגליה? זה לא אותו אחד?

i4britney

New member
זה כן TOPT של אנגליה!!!

בריטני הופיעה לפני כמה שעות ב-TOP OF THE POP של אנגליה וזה לא אמור להיות משודר אצלינו ב-LIVE בערוץ BBC פריים שחכתם שאנחנו ארץ ישראל? שמקבלת הכל באיחור ופשוט לא מראים את הסוף בגלל זה לא שומעים את הקהל ברקע יש מבין? ההופעה פשוט יפה יותר מבלו פטר, האורות פשוט מדהימים ורואים שבריטני מאושרת במשך כל ההופעה היא מחייכת והיא נותנת מעצמה כמו שהיא יודעת לתת SHOW בהופעות, למי שתוהה למה אין LIVE זה בגלל שזאת תוכנית אירוח ובתוכניות אירוח שום אמן לא מופיע חיי ותמיד יש פלייבק אפילו בלדות אז אל תחשבו לעצמכם שזאת רק בריטני לא מופיעה LIVE בתוכניות מהסוג הזה! הציון שלי הוא 8:10!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifלא הבנת...

הכוונה שזה לא נראה כמו הבמה שיש בד"כ בtotp... ואני יותר אוהב את ההופעות את cd:uk...

lauBSter

New member
התוכנית הזו עברה לאחרונה שינוי

בהכל , בעיצוב , במנחה והכל. אחרי עשרות שנים החליטו לשנות קצת

אההההה אז תגידו חיובי

זאת אומרת שהיום ב6 ורבע,היא תופיע שם? ובTOTP יש חמישים אלף במות,אף פעם לא הבנתי איך כל העסק הזה מתנהל. הם נורא מבלבלים! במיוחד הקטע שמראים באיזה מקום כל זמר נימצא.. נגיד בריטני מקום 4 אז אחרי זה מראים זמר בלייב שהוא נימצא במקום ה8 ואז רואים מישהו שנימצא במקום ה2.. אף פעם לא הבנתי איך זה הולך.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifלא נראה לי שהיא תהיה שם היום..

בכל זאת...אנחנו חיים בישראל

i4britney

New member
לא זה לא אומר!!!

לאדע, אני יודע שהעלתי לכם הופעה לפורום זה מה שאני יודע בקשר לשאר אין לי מושג!

../images/Emo41.gifנראה לי..

שיש תוכנית של TOTP ויש את המצעד, מה שמשודר אצלינו.. אני בספק אם זו הופעה משם..

התוכנית והמצעד

זה לא אותו אחד? אתם רואים,על זה אני מדברת..אף אחד לא מבין כלום מהתוכנית הזאת.

למעלה