Tonedeff - Archetype

TakTik

New member
תודה

אני מנסה לנצל כל זמן שיש לי כדי לכתוב. כל עד אני בחפש"ש ויכול. עד מעט אצטרך למצוא עבודה ואני מניח שאאט קצת את הקצב.. אלא אם כן כמובן,אמצע איכשהו עבודה שהיא כתיבה

skretch

New member
שמעתי את האלבום פעם כמה פעמים

לא ממש הצלחתי להתחבר אליו, טונדף פשוט עף לי באוזניים ולא הספקתי לקלוט מה הוא אמר וכבר שמעתי את החרוז של שתי שורות אח''כ. מצד שני אתה עושה חשק חבל על הזמן לשמוע את האלבומים שאתה ממליץ עליהם, ואתה בוחר דברים די טובים. בכל מקרה - מאז ההמלצה על ביגי אני שמעתי את האלבום כמעט פעמיים כל יום השבוע וממש אהבתי אותו!

חולוני

New member
ביקורת טובה

חבל שנושא הביקורת לא מעניין. בכל מקרה, מחכה לביקורות הבאות. המשך בעבודה הטובה.

TakTik

New member
אני יודע שהפעם בחרתי

במישהו שנתון בסימן שאלה...אצל טונדף אין הנחות, או שמתאהבים בו, או שיכולים להישבע שהוא הראפר הכי משעמם ומונוטוני בעולם... ניחא. אני בטוח שתהנו יותר בבאים (ועם תגובות שכאלה וההשראה שלי איתי איך אפשר להפסיק לכתוב?) תודה לכולכם אגב חולוני, ההמלצה הבאה שלי תהיה הראשונה מחוץ למוזיקה שחורה - Weezer.

חולוני

New member
אחלה, על איזה אלבום?

הכחול או Pinkerton? אני אישית מעדיף את הכחול למרות ש-Pinkerton יותר מוערך.

TakTik

New member
על הכחול,שהוא בלי ספק האהוב עלי

למרות שמאוד אהבתי את פינקורטון...וגם את הירוק לצורך העניין

טונדף..

מהרגע ששמעת אותו ב 616 rewind,אין דרך חזרה.. אלבום שגם אני חיכיתי לו לא מעט זמן,ושמחתי מאוד כשהוא יצא. יש שם כמה שירים שמאוד אהבתי כמו Porcelain,Loyal ו - Quotabels, אבל הרבה שירים קצת עברו לידי.. בכל מקרה,אני מאמין שהאלבום שלו עם קנו יהיה יותר טוב,אם באמת יוצא. הביקורת כתובה מעולה,שמח לקרוא דברים כאלו. תומר

Poetic Death

New member
כ"כ אהבתי אותו פעם, ופתאום בבת אחת

נשבר לי ממנו. אבל אין ספק שהבנאדם מוכשר ברמות על. כל הכבוד מתן, תמשיך לספק דברים כאלה, אתה אי של שפיות במקום הזה

מעולה, מעולה, מעולה.

אני ידועה כמעריצת QN5 מושבעת, כך שנהניתי לקרוא את הדברים שכתבת כאן (בצורה מעניינת, מצחיקה ומצויינת, אגב!). טונדף תמיד היה אחד הפייבוריטס שלי מתוך הלייבל שלו ובכלל. ל"ארכטייפ" חיכיתי המון המון זמן וכשסוף סוף שמעתי אותו לא התאכזבתי לרגע... גם לא בשמיעה השניה, השלישית והמאה :) (אני אצטרף לחסיד בתודה ענקית לנאוראפיד היקר על המתנה המטורפת!!!) אמרת בעצמך, האלבום זורם בסגנונות שונים, יש שירים מצחיקים כמו Pervert ו- Disappointed שלהבדיל מהרבה ראפרים אחרים - לא נכתבו ברוח סטלה עם ליריקס שטותי, אלא נכתבו בשנינות משעשעת כמו שטון יודע. שירים שכיף לשמוע כמו Quotables (שאגב, לא חוכמה לומר שטון גנב שם את ההצגה מאחר ולו ניתן הזמן הארוך ביותר להפגיז [מה שהוא עשה בקלות, כרגיל] ובכנות, היו פאנצ'ים שחיבבתי יותר משלו), שירים שאתה יכול להיסחף לתוכם ולהזדהות בשניה כמו Porcelain וגם Loyal שאין מילים לתאר אותו, שירים שאתה יכול לעצום לאורכם עיניים ולהרגיש את עצמך שוחה בגן עדן עם הקול והרגש של טונדף And the list goes on & on... הלוואי והיה לי מה להוסיף, אבל באמת שאת הכל כבר אמרת. :) מקסימה עם תומאס ופלג לגבי לבעוט אותך לשרת, לך תראה להם מה זה. אבל תמשיך גם פה! ביקורת גדולה, נהניתי. תמשיך

TakTik

New member
חצי ../images/Emo32.gif Weezer

טוב, אז זה הניסיון הראשון שלי לביקורת שהיא מחוץ להיפ הופ,או למוזיקה שחורה בכללי. מדובר על אלבום הבכורה של Weezer - להקת רוק חנונים חמודה ביותר,שאני כבר הרבה זמן אוהב... הביקורת נמצאת כאן ואני מקווה שיצאה טוב...

Pootie Tang

New member
באמת גרמת לי להוריד את האלבום...

מתחיל ממש טוב... לויאלטי דווקא לא משך אותי, פורצלן קטע ענקי. פרברט קטע ממש ממש טוב... בסה"כ, נשמע בסדר גמור. קבל תודה ו-
על ההשקעה.

למעלה