This is it, you guys ../images/Emo187.gif
חשבתי וחשבתי מה לכתוב כאן, ולא ממש מצאתי דרך מקורית, אז תאלצו לצערי להסתפק בהודעת פרידה די שגרתית... אני עוזב, אחרי כמעט שנתיים של ניהול הפורום (טכנית, רק בעוד חודש) מכל מיני סיבות שאין צורך להיכנס אליהן כאן. עדיין לא החלטתי מה יהיה בהמשך, אבל בינתיים אני לוקח פסק זמן מהעיסוקים הצח"מיים שלי באינטרנט, לפחות לעתיד הנראה לעין. אני מאוד שמח שיצא לי להיות כאן מההתחלה כדי לראות "איך פורום נולד", ובעיקר כדי להכיר את האנשים הנפלאים שהגיעו לכאן, שעם חלקם אני מקווה לשמור על קשר גם בעתיד (דלת המסנג'ר תישאר פתוחה
). תמיד ידעתי שיגיע היום שבו אני אפנה את המקום למישהו אחר, אבל למען האמת - כשהתחלתי, לא תארתי לעצמי שהוא יגיע רק שנתיים אחרי, ומבחינתי זה אומר הכל. אני חושב שאם יגיע לכאן מחר גולש חדש הוא ימצא פה קהילה בוגרת של אנשים חמים, שנונים ומוכשרים שהם הרבה מעבר ל"מכורי צח"מ", וזה הישג שלכל אחד מכם יש חלק בו. הפורום נשאר בידיים טובות עם מיקי, שאין מתאימה ממנה לניהול שלו (פלוס שחקנית חיזוק משמעותית שאתם כבר מכירים ותצטרף אליה בקרוב
) והכי חשוב - איתכם, כי שום דבר ממה שהתגבש כאן לא היה מצליח בלעדיכם.
תודה לתומכים, לשונאים, ולגולשים הסמויים, ושיהיה לכולכם רק טוב!
(חיבוק גדול במיוחד הפעם
)
חשבתי וחשבתי מה לכתוב כאן, ולא ממש מצאתי דרך מקורית, אז תאלצו לצערי להסתפק בהודעת פרידה די שגרתית... אני עוזב, אחרי כמעט שנתיים של ניהול הפורום (טכנית, רק בעוד חודש) מכל מיני סיבות שאין צורך להיכנס אליהן כאן. עדיין לא החלטתי מה יהיה בהמשך, אבל בינתיים אני לוקח פסק זמן מהעיסוקים הצח"מיים שלי באינטרנט, לפחות לעתיד הנראה לעין. אני מאוד שמח שיצא לי להיות כאן מההתחלה כדי לראות "איך פורום נולד", ובעיקר כדי להכיר את האנשים הנפלאים שהגיעו לכאן, שעם חלקם אני מקווה לשמור על קשר גם בעתיד (דלת המסנג'ר תישאר פתוחה