This is it, you guys

Dawn12

New member
This is it, you guys ../images/Emo187.gif

חשבתי וחשבתי מה לכתוב כאן, ולא ממש מצאתי דרך מקורית, אז תאלצו לצערי להסתפק בהודעת פרידה די שגרתית... אני עוזב, אחרי כמעט שנתיים של ניהול הפורום (טכנית, רק בעוד חודש) מכל מיני סיבות שאין צורך להיכנס אליהן כאן. עדיין לא החלטתי מה יהיה בהמשך, אבל בינתיים אני לוקח פסק זמן מהעיסוקים הצח"מיים שלי באינטרנט, לפחות לעתיד הנראה לעין. אני מאוד שמח שיצא לי להיות כאן מההתחלה כדי לראות "איך פורום נולד", ובעיקר כדי להכיר את האנשים הנפלאים שהגיעו לכאן, שעם חלקם אני מקווה לשמור על קשר גם בעתיד (דלת המסנג'ר תישאר פתוחה
). תמיד ידעתי שיגיע היום שבו אני אפנה את המקום למישהו אחר, אבל למען האמת - כשהתחלתי, לא תארתי לעצמי שהוא יגיע רק שנתיים אחרי, ומבחינתי זה אומר הכל. אני חושב שאם יגיע לכאן מחר גולש חדש הוא ימצא פה קהילה בוגרת של אנשים חמים, שנונים ומוכשרים שהם הרבה מעבר ל"מכורי צח"מ", וזה הישג שלכל אחד מכם יש חלק בו. הפורום נשאר בידיים טובות עם מיקי, שאין מתאימה ממנה לניהול שלו (פלוס שחקנית חיזוק משמעותית שאתם כבר מכירים ותצטרף אליה בקרוב
) והכי חשוב - איתכם, כי שום דבר ממה שהתגבש כאן לא היה מצליח בלעדיכם.
תודה לתומכים, לשונאים, ולגולשים הסמויים, ושיהיה לכולכם רק טוב!
(חיבוק גדול במיוחד הפעם
)

ביאסת אותי לגמרי...

אין לך מושג עד כמה... מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תעשה ורק תחלום שאנחנו נתנתק או נשכח ממך...
ותודה על שנתיים נפלאות של ניהול הפורום, שרק בזכותך הוא כזה מוצלח!!! love you !!!

../images/Emo7.gif לא ציפיתי לזה בכלל ../images/Emo7.gif

נתגעגע המון.. ועשית עבודה נפלאה עם הפורום! כל מה שהולך כאן זה בזכותך! שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך, נועה.

nimix

New member
מה??

שמע , שיהיה רק בהצלחה ואתה אכן צודק לגבי הפורום - חבל"ז ! חברי הפורום כאן הם שעושים את הפורום כשאני לראשונה הגעתי- אתה ישר מרגיש את החמימות והכנות של האנשים ואתה ביניהם כמובן (אני זוכר שעשית לי ח"ח על זה שקראתי את הכללים כאן וכמה עמודים רק כדי להכיר את הפורום ושמחת מזה :) ) וזהו אני בטוח שסיבותייך עימך, אולי נראה אותך בפגישת הפורום הבאה שתהיה אז רק בהצלחה בהמשך ! נימרוד.

אני עדיין בשוק. ../images/Emo10.gif

לא אוהבת פרידות ובטח שלא מאנשים מקסימים כמוך. כ"כ התרגלנו אליך שזה יהיה ממש קשה ומוזר בלעדיך. מי יאהב כאן כמוך את פיליס? מצטערת, אבל קשה לי לקבל את זה שלא תהיה כאן. ניהלת את הפורום בצורה כ"כ בוגרת ומדהימה עד שלפעמים היה קשה לי להאמין שאתה רק בן 20. באסה...

../images/Emo24.gif

עם יד על הלב, אתה עשית כאן עבודת קודש. אני לא מכיר הרבה פורומים שמתנהלים בצורה מכובדת כמו הפורום הזה. נכון שיש לייחס חלק גדול לכותבים, אבל אתה זה ש"ניצח" על הפורום - עם הניהול הבוגר והאחראי שהטווה לגולשים את הדרך, כיצד נוהגים כאן בפורום. אתה אחראי על גיבוש הקהילה ונתת את כולך לפורום ולתוכנית. אין הרבה מנהלים כאלה, אין הרבה אנשים כאלה. מקווה שעדיין נראה אותך מפעם לפעם, כי להתנתק מצח"מ לגמרי אי אפשר בין אם נרצה או לא

וואי אני לא מאמין...

אתה באמת עוזב? יש דברים שלוקחים אותם כמובנים מאליהם בחיים. כמו הים, השמיים, השחר בבוקר, והלילה החשוך. וכשמשהו כזה משתנה זה כבר לא אותו דבר. אישית אני חושב שהיית מנהל מצוין, תמיד הערכתי אותך ותמיד החזקת את הפורום כמו שצריך. בהצלחה בכל דרך שתפנה, תחסר לנו פה שחר. מאור

ים כחול

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

שחר אני מבקשת עירעור !!!!
יהיה עצוב פחד בלעדיך !!!!!!!
נכנסתי לפורום לפני יותר משנה ואני בדרך כלל מגששת לפי אופי המנהל\ת מה האיכות ואופי הפורום ואיך הוא מתנהל וכך אני קובעת אם אני נשארת
וכמובן שנכבשתי מיידית מהבגרות שלך וההשקעה הנפלאה השנינות והכייף שאתה גרמת לנו במשך כל התקופה !!! אתה אחד הבחורים הכי מקסימים שהכרתי וירטואלית
לא אחטט לבדוק למה החלטת כך ... אלו חייך האישיים
אך תדע שאני ממש עצובה ואהיה כך עוד זמן רב מאד !!! אל תיעלם לנו בבקשה
תשמור על עצמך
ותשוב אלינו בכל הזדמנות שתוכל כדי שיהיה לנו תקווה
אוף אוףףףףףף אני ממש מתוסכלת מהודעות כאלו
לא מסתדר לי

ימוש, נכון שזה עצוב לאללה?! ../images/Emo10.gif

גם אני אהבתי ונדהמתי מצורת הניהול של שחר, שלא לדבר על הסיכומים הנפלאים שלו והיחס החם לכל אחד ואחד בפורום!
זהו סופו של עידן מוצלח ביותר עם מנהל ואדם מיוחד במינו...

אור2221

New member
אוי, אוי אוי...

קשה לראות אותך הולך, מקווה שפסק הזמן יהיה בעיקר מהניהול ועוד ישאר לך זמן לקפוץ לבקר אותנו. היה נפלא,קהילת מכורי צח"מ הישראלית חיכתה שנים שמישהו יבוא ויקח את הפרוייקט הזה בידים ואתה עשית את זה באופן נפלא. אני אתגעגע. אור.

pumiki25

New member
שחר יקר כל כך ../images/Emo23.gif

בהתחלה כמו בסוף עולה באופק אור רואים מנגד את החוף ומתחילים לחתור ויש לרגע הוא קרב, לרגע מתרחק שומעים בחוף איך שהלב בוכה וגם צוחק ובסיום כמו בראשית נשמע ברקע שיר נושאים עיניים להביט באופק הבהיר והכוכב זורח שם, למרות שסוף היום ומחדש הבוקר קם, צומח מחלום ויש לך ביד קצה של התחלה ואז אתה פתאום מוצא את עצמך מולה ויש לך שמחה בלב ועצב לא מוסבר וקצת אתה עכשיו עוזב וקצת אתה נשאר... שחר יקר - נדמה שהכול כבר נאמר. ומה אוכל להוסיף אני כדי לספר, כדי לתאר, כדי להמחיש - עד כמה עצוב לראות את דמותך הופכת קטנה יותר ויותר, כשאתה לעבר עתידך צועד? היית לי ותמיד תהיה חבר, רע. מעטים הם האנשים החולקים את תכונותייך - את הקסם האישי, טוב-הלב, המסירות, החביבות, הסבלנות והסובלנות, את נכונותך התמידית לתרום, לתמוך, לעזור - להנהיג. מעטים דומים לך יש, אך אף לא אחד יש כמותך, ולעולם לא יהיה. כי אתה אחד, מיוחד, ייחודי ונדיר. אתה מותיר אותי דומעת בתוך נעלייך הגדולות - כבר יכולה להרגיש את החלל שמסביבי. רק רוצה עוד לומר תודה על שנים של נתינה בלתי נגמרת, על תחושת הביתיות והחום שהפצת סביבך בכל אשר הלכת, על בית שבנית, על היותך אתה, ולא אף אחד אחר. תחסר לי כאן, הקהילה המקסימה שאיחדת מאבדת הורה. וקצת אתה עכשיו עוזב וקצת אתה נשאר... רחוק מ"קצת". אתה כאן, תמיד - בין אם תכתוב או לא. הנוכחות שלך, הנוכחות המדהימה שלך, זו המרגיעה, הנוטעת ביטחון, השופעת חיוניות וחיים - היא נשארת. בתוכי, בבית שלנו. כמו תמונה על שידה, מנציחה ומסרבת לשכוח. אוהבת תמיד, תמיד, תמיד. ואדאג להזכיר את זה בכל פעם שנדבר.

dvd3434

New member
שחר...

מה נגיד ומה נאמר? מי יארח אותנו במפגשים? מי יעשה פה סדר (סליחה מיקי...אני אוהב דמויות גבריות :) ) שיהיה המון בהצלחה במה שאתה הולך לעשות!

ים כחול

New member
ריקי ומיקי המילים שלכן קורעות אותי

עוד יותר !!!!!!!! בכל מילה אני מרגישה יותר ויותר כאב !!!!!!!
כלכך נכון ואמיתי!!!

The Abbott Girl

New member
*בודקת בלוח שנה שלא 1 באפריל*../images/Emo72.gif

שחר, אומנם אני כבר לא כותבת פה באופן קבוע אבל תמיד זה היה אחד הפורומים האהובים עלי, וזה תמיד היה קשור גם לצורת ניהול שלו. אני חושבת כמו שכולם שעשית עבודה ממש נפלאה בפורום ובאתר, ועצוב לי שהחלטת שזה הסוף, אם כי זה מובן תמיד נשחקים אחרי זמן מה ורוצים לעשות דברים אחרים. אז שיהיה בהצלחה בהמשך, מקווה לראות המון הודעות אדומות שלך פה [הרי ברור שעכשיו אתה תהיה אדום, השאלה הנשאלת היא אם אור מצטרפת לכחול?] אוהבת המון גם מרחוק
יפית

ים כחול

New member
אני חייבת להתגבר על העצב ולחשוב

חיובי רק חיובי ולדעת שזה רק זמני ושעוד תשוב אלינו ברגע שתרגיש שאתה פנוי , ולא נלחץ אלא נחכה בסבלנות , וכשתשוב נקבל אותך עם חיבוק ענקייייי וחיוכים של אושר
והסיבות שאני בטוחה שתשוב :
כי נקשרת אלינו באותה מידה כמו שאנחנו אליך
כי תתגעגע אלינו כמו שנתגעגע אליך
כי יהיה קשה לך בלעדינו כמו שלנו יהיה קשה בלעדיך
אז שלח לנו אות , סימן , חיוך,ככה מידי פעם , כדי שנהיה רגועים שהכל בסדר איתך
כמו אח ששולח גלויה מח"ול למשפחתו כדי להרגיע אותם שלא ידאגו , טוב?
כשקיבלתי מסר ממך שחר ירדו לי דמעות כאב ויצאתי מהבית קצת לטייל לבדי .. והחלטתי לחשוב רק חיובי , כי אחרי הכל תמיד בסוף חוזרים לבית החם שאהב ופירגן ונקשר
. וזה רק ענין של תקופה . ונשאר לייחל ולהתפלל שיהיה לך רק טוב כי מגיע לך
עכשיו שנרגעתי שולחת לך עוד מסר

splashy

New member
שחר.. אמנם אני לא מכירה אותך אבל

בכל התקופה הזו ש"ארבתי בצללים" של הפורום, נוכחתי והתרשמתי מאוד מסגנון הניהול שלך, הבוגר, החכם והאחראי, וממך כבן אדם שנון, אינטליגנטי עם לב זהב. אני מקווה שתמשיך לבקר כאן גם אחרי.. תמיד תישאר לנו פינה חמה בלב עבורך. המון הצלחה בעתיד ובכלל
גלי

../images/Emo24.gifחיבוק| שחר

בירכתי אותך לפני שנתיים כשהתחלת לנהל את הפורום הנפלא הזה, ועכשיו שנתיים אחרי, שוב כדי לברך אותך על פרישתך? אויייש שחר, כבר פנסיה? לא חבל?
כולנו רוצים שתשאר (אתה יודע את זה). ולמרות זאת מאחלים לך כל טוב בהמשך דרכך (גם את זה אתה יודע!!). מקווה שלא תתנתק לגמרי ותגיע מדי פעם לספר מה קורה איתך. מאחלת לך המון הצלחה בהמשך דרכך. אני מאוד אתגעגע (כמו כולם!). ושמחה שהצלחתי "ללכוד" אותך במסנג'ר!. שולחת לך חיבוק דובי ענק. שפי

python 4

New member
נווו שחרררר דונ'ט גוווווווווו../images/Emo7.gif

השארתני בוכה כניקי שויקטור עזב את הבית לטובת דיאן (מיקי, לא צריך להרחיב את המטאפורה..
) ועכשיו העולם מולי מתערפל ותמונות מן העבר צצות ועולות, לרקע שיר נוגה של פיל קולינס.. ..SO TAKE A LOOK AT ME NOW הוא אולי היה הכי צעיר, אבל חסר מנוח ללא ספק..
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=878&msgid=23171470 ..OH THERE'S JUST AN EMPTY SPACE הסיכום הראשון.. האם נחזיק מעמד ביחד?
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=878&msgid=23405848 ..AND THERE'S NOTHING LEFT HERE TO REMIND ME והנה הוא מתחיל לגדל את שפמו העבות שעוד נכיר בהמשך..
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=878&msgid=24154373 ..JUST THE MEMORY OF YOUR FACE האביר הכחול תופס רישמית את מקומו הראוי..
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=878&msgid=24677741 ..TAKE A LOOK AT ME NOW וכבר מהתתחלה היה ברור פה מי הבוס!
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=878&msgid=24749061 ..WELL THERE'S JUST AN EMPTY SPACE היו לנו רגעים רעים..
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=878&msgid=29462952 ..AND YOU COMING BACK TO ME אבל בעיקר טובים..
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=878&msgid=29895082 ..IS AGAINST ALL ODDS רגעים של משבר..
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=878&msgid=41060365 ..AND THAT'S WHAT I'VE GOT TO FACE ועכשיו הכל נגמר..
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=878&msgid=64810290 נגמר? לא ולא. הנה המסך מול עיני מתערפל שוב, הפלאשבק נגמר ואני חוזר למציאות. וכמו ניקי שמחליטה שויקטור יחזור אליה, כך גם אני. אז שחר – אולי אתה פורש מהניהול והולך לבלות מעט בחיקה של דיאן – אבל לא נוותר עליך כאן, בתור כותב. עשית יותר מעבודה נפלאה בניהול הפורום הזה, ובמידה רבה מאוד הפורום הזה הוא מה שהוא בזכות העובדה שהיה לנו מנהל כמוך, ויש רק לקוות שהוא ימשיך להיות פורום כזה מצליח גם אחרי לכתך. ורק כדי לוודא שלא תעזוב אותנו ליותר מדי זמן, אחת לשבוע אני אאלץ לרשום הודעת נאצה על פיליס. אתה יכול לקחת את זה על מצפונך?

למעלה