This is it, you guys

../images/Emo6.gif חתיכת פלאשבק זה היה

ממש פרק שלם שכולו פלאשבק
היו זמנים... אני הייתי פיליס הביצ'ית, אתה כתבת חמשירים קורעים.... אבל גם דברים טובים מסתיימים בסוף, אנשים עוברים דברים... משתנים, מתפתחים, נמצאים במקומות שונים בחיים - מוכנים לאתגר חדש... וכנראה שגם שחר מוכן לפתוח פרק חדש בחיים...........

taish

New member
שחר יקירי ../images/Emo23.gif

לקחתי לעצמי יממה כדי לחשוב ולנסח איך להיפרד ממך. גם אני לא מצאתי דרך מקורית במיוחד, אז פשוט אכתוב את מה שאני מרגישה בכנות ובפשטות. שחר, אתה הוא זה שאחראי לכך שהפורום נראה כמו שהוא נראה היום. אתה הוא זה שבכתיבתו המבריקה, החכמה ומעוררת ההשראה נתן לכולנו דוגמה אישית ("דוגמה אישית" זה מונח שמשתמשים בו הרבה בצבא, לא?
) והניע את כולנו לנסות ולכתוב בצורה שתשמור על הרמה הגבוהה של הפורום הנפלא הזה. אתה הוא זה שבזכותו נוצרו כאן בית, קהילה, וקשרים אנושיים חמים שעזיבתך לא תצליח לפרק. זו הייתה בשבילנו זכות גדולה להכיר אותך, את כישוריך ואיכויותיך כמנהל וכאדם, ותחסר לנו כאן מאוד, כל הזמן. תודה לך, שחר, תודה על הכל. אוהבת המון, אורטל.

Dawn12

New member
תודה רבה-רבה לכולם! ../images/Emo23.gif

... מאיפה להתחיל בכלל?
כולכם כתבתם כאן כל כך הרבה מילים שמחממות את הלב, עד שנדמה לי שהמילה תודה פשוט לא מספיקה כאן, אבל זה כל מה שיש לי להציע. המחמאה הכי גדולה מבחינתי היא שכל מה שכתוב כאן יצא מכם, אנשים שאני באמת מעריך ואוהב אחד-אחד, בין אם ההיכרות שלנו היתה רק וירטואלית ובין אם נפגשנו פנים אל פנים במפגשים של הפורום. אז ריקי, נועה, נימרוד, רונית, אדר, מאור, יפעת, אור, מיקי, דייב, יפית, גלי, שפי, ירון ואורטל - אינסוף תודות מכל הלב על כל מה שכתבתם (ותודה גדולה מראש לאלו שאולי יכתבו בהמשך, וגם לאלו שלא
) - אין לכם מושג כמה אני מעריך את זה.
כמו שאדר אמר - אנשים משתנים, וגם אני (כמו כולם כאן, אני בטוח) לא אותו אדם שהיה כאן כשהפורום נפתח. זה תהליך טבעי ובריא שצריך לקבל אותו ואני מאוד שלם עם ההחלטה. כמו שאמרתי, עדיין לא החלטתי מה יהיה בהמשך, וכמה זמן יחזיק מעמד פסק הזמן. חודש? חודשיים? חצי שנה? אני באמת לא יודע. מה שכן, אני מאוד אשמח לשמור על קשר עם כל מי שירצה, וכולכם כבר אמורים לדעת איפה למצוא אותי (
) - I'll be there. !Love you ALL
(*מפיץ אהבה עם הצבע החדש שלי*
)

pumiki25

New member
תתחדש! ../images/Emo20.gif

שחר, יקירי! כמו שכבר אמרתי לך: צבע לא מתבזבז סתם כך. כדי להצדיק את ההאדמה שלך - תצטרך להשוויץ בה מדי פעם!
ענקי - שלחתי
!

b o t t e n

New member
מה תודה../images/Emo35.gif תתפשט../images/Emo70.gif

מתי סוגרים את טיילת הרצל
המון בהצלחה..עוד מעט גם השיחרור מצה"ל, לא
מקווה שהאבנים הצהובות יגלו לך שאתה הקוסם היחיד בממלכתך, ויכול הכל להכל

דבירית

New member
אני לא מאמינה

חזרתי היום. בסוכות לא הייתי בבית ואחר כך חליתי. חבל לי שאתה עוזבה ובאמת אתגעגע אליך כמו כולנו. ניהלת פורום מקסים והנך מאד אחראי וחם. שיהיה בהצצללחה ותקפוץ לבקר מתי שתוכל בבקשה. לא נשכח אותך לעולם עידית

למעלה