עונה
שם: אפרת גיל: 15 איך הגעת לפורום: ז"ש A Few Of My Favourite Things: סגנון מוזיקה אהוב ? סיקסטיז. להקה אהובה? גרין דיי. זמר אהוב? אני בד"כ שומעת להקות. זמרת אהובה? איימי וויינהאוס. אלבום אהוב? המון! עטיפת אלבום אהובה? דוקי של גרין דיי. שיר אהוב ?
הגזמתם משפט אהוב משיר (או שניים)? כנ"ל פסקול אהוב של סרט? הפסקול של שיער!
ההופעה הטובה ביותר שראיתם אי פעם (מהקהל, לא ב-DVD)? ראיתי רק אחת,אז אני לא אענה. I Hate Everything About You: סגנון המוזיקה הכי שנוא? מוזיקת ערסים. הלהקה הכי שנואה? 30STM אני חושבת. הזמר הכי שנוא? לא נראה לי שיש כזה אחד. הזמרת הכי שנואה? נלי פורטדו. האמן הכי לא מוכשר? נלי פורטדו. השיר הכי שנוא ולמה? יש המון. השיר האחרון שנתקע לך בראש? She Loves You השאלון הזה גרם לו להתקע לך שוב בראש...? לא להקה שאתם לא אוהבים ובעבר אהבתם? מביך ומביש אבל טוקיו הוטל. בדיוק לחודשיים
להקה שאתם אוהבים ובעבר לא אהבתם? איימי וויינהאוס In The Background: אמן/להקה/שיר שמזכיר לכם את הילדות (לא חייב להיות משהו אהוב)? בריטני ספירס אמנים/להקות שההורים שלכם אהבו כשהיו צעירים? הרבה סיקסטיז. אתם מנגנים על כלי מוזיקלי כלשהו? אם כן, איזה? לצערי לא הייתם או אתם עדיין חברים בלהקה? לא אמן/להקה שאתם מכירים מגיל צעיר ועדיין אוהבים? אין A Little Bit Of This, A Little Bit Of That.: תשובות כמו "אף אחד מהם" או "שניהם" לא יתקבלו קלאסי או ג'אז? ג'אז רוק קלאסי או רוק מודרני? קלאסי פופ או ראפ? פופ Pאנק או Fאנק? Pאנק פינק פלויד או לד זפלין? לדזפ בוב מארלי או בוב דילן? דילן קולדפליי או רדיוהד? רדיוהד בריטני או כריסטינה? גם וגם
! בקסטריט בויז או אנ'סינק?
קשה מדי! ביטלס או רולינג סטונס? ביטלס,ברור אלקטרוני או אקוסטי? אקוסטי ג'ורג' מייקל או מייקל ג'קסון? מייקל All Sorts Of Crap: מה אתם שומעים כשאתם עצובים? לא משהו ספציפי מה אתם שומעים כשאתם שמחים? כנ"ל האם אתם שרים יחד עם המוזיקה או שאתם מעדיפים לשמוע? לשיר ברור אם יכלתם לבלות עם אמן מסויים, מי זה היה? גרין גיי האם אתם אוהבים מוזיקה בשפות זרות (לא אנגלית או עברית)? אם כן, איזה? לא ממש,אבל יש כמה חמודים בצרפתית